موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
نه بابا انقدر به خودتون سخت نگیرید روز مصاحبه که تشریف بردین اگه لازم شد اینارو هم یه توضیح میدین. خیلی مسئله حادی نیست که نگران باشین
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من فرم رو پر کردم تو فرم زدم فوق دیپلم ولی رفتم ذانشگاه گفت به شما مدرک داده نمیشه فقط ریز نمرات میدهن حالا باید چیکارکنم کیس نامبر هم 2000 هستش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یه کلمه در رشتم روی ترجمش بحثه که دقیقا تحت اللفظی باشه یا اونچه که در خارج متداوله. فرم رو خیلی وقته تایید کردم. به نظر شما حساسیت زیادی به خرج ندم و از مترجم هم بخام به همون صورت ترجمه کنه یا دنبال اصلاح باشم؟ کلمه مورد نظر هست " پژوهش" که من study نوشتم. اگه لازم به اصلاح باشه روزمصاحبه هم میشه اینکارو کرد. البته به نظرخودم زیادمهم نمیاد.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من توی فرم پس از ویرایش فرم متوجه شدم که رشته تحصیلیم رو نوشتم اما گرایش اون رو فراموش کردم جلوش بنویسم
مهندسی صنایع - گرایش تحلیل سیستم ها
که فقط مهندسی صنایع رو نوشتم می خواستم ببینم میشه روز مصاحبه به افیسر توضیح بدم؟ چون من یک بار فرم رو انلاک و ویراش کردم.
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون خوشحالم کردین ، البته ، ویزا مون اول دست خداست بعد دست آفیسر دوست عزیزم باز هم ازتون تشکر میکنم . موفق باشید.
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
همسرم یکی از اقوامشون براش به مدت یکسال بیمه رد کرده بود ولی تو شهری که ساکن هستیم نبود و فقط برای بیمه سلامتی از اون استفاده کردیم واصلا اونجا کار نکرد واسه همین تو فرم حرفی از اون نزدیم چون اونوقت محل کار با محل زندگی تو دوتا استان متفاوت میشد به نظرتون باید اصلاح کنیم فرم رو؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مشکل دو کلمه ای بودن اسم رو چطور باید حل کرد؟
مثلا اگر اسم دو کلمه ای (محمد رضا )هستش و فقط در هنگام ثبت نام یک کلمش ( محمد) ذکر شده باشه و کیس هم برنده شده چه باید کرد !!!!
فرم رو مطابق پاسپورت پر کنم و بعد به KCC اطلاع بدم؟؟؟ یا همین الان به KCC این اشتباه رو اعلام کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-08 ساعت 17:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-08 ساعت 17:05 توسط hesam427.)
این اواخر طرح همسان سازی شماره تلفن ها اجرا شد و شماره خونه ما هم چند رقم اولش تغییر کرد. من برای پ ر ی م ا ر ی ف و ن ن ا م ب ر شماره موبایلم رو دادم و برای دومی تلفن خونه رو . حالا به نظر شما جدی بگیرم قضیه رو یا اینکه روز مصاحبه اصلاح کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از پاسختون. کلا تو این پروسه حساسیت نباید داشت.