کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
سلام دوستان
من يه چيزي رو تو سوابق كاريم يادم رفته وارد كنم
من حدود 6-7 ماه تو يه شركت كار كردم خيلي سال قبل
بعدش 2 سال بيكار بودم دوباره يه جا استخدام شدم 7 سال كار كردم بعدش رفتم دانشگاه دوباره يه جا ديگه استخدام شدم
حالام نزديك بازنشستگيمه
اون 7 ماه اولي رو اصلا يادم نبود بنويسم
واسم بيمه رد شده
درخواست آنلاك كنم؟
كيسم 3400 ميترسم دير بشه
يا بيخيال بشم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من در فرم های اولیه ثبت نام مدرک تحصیلی خانمم را زدم university degree در حالی که ایشون آخرین مدرکش پیش دانشگاهی هست برنده اصلی من هستم این مشکل را در فرم 260 اصلاح کردیم و همان پیش دانشگاهی را نوشتیم میخواستم بدونم آیا احتیاجی هست به kcc نامه بدهیم ؟و مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
(2014-09-23 ساعت 23:13)حسین69 نوشته:  سلام دوستان
من در فرم های اولیه ثبت نام مدرک تحصیلی خانمم را زدم university degree در حالی که ایشون آخرین مدرکش پیش دانشگاهی هست برنده اصلی من هستم این مشکل را در فرم 260 اصلاح کردیم و همان پیش دانشگاهی را نوشتیم میخواستم بدونم آیا احتیاجی هست به kcc نامه بدهیم ؟و مشکلی پیش میاد؟
سلام دوست عزیز
مشکلی پیش نمی یاد نگران نباشید شما اطلاعات صحیح در فرم که ملاک اصلی است وارد کردید
با این حال هم می تونید به kcc اطلاع بدید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: A_A
(2014-09-23 ساعت 23:38)babak12 نوشته:  
سلام دوست عزیز
مشکلی پیش نمی یاد نگران نباشید شما اطلاعات صحیح در فرم که ملاک اصلی است وارد کردید
ممنونم دوست عزیز یعنی احتیاجی نیست قبل از قسم خوردن هم این موضوع را بگم ؟
و یک سوال دیگه من در فرم اول خودم هم نوشته بود some curse of university در حالی که مدرکم فوق دیپلم بود و من فکر میکردم که معنی این جمله همان فوق دیپلم هست ولی در فرم 260 اصلاح کردم زدم university degree .آیا به خاطر فرم اول من , مشکلی ایجاد میشه
تشکر کنندگان:
(2014-09-24 ساعت 01:06)حسین69 نوشته:  
(2014-09-23 ساعت 23:38)babak12 نوشته:  
سلام دوست عزیز
ممنونم دوست عزیز یعنی احتیاجی نیست قبل از قسم خوردن هم این موضوع را بگم ؟
و یک سوال دیگه من در فرم اول خودم هم نوشته بود some curse of university در حالی که مدرکم فوق دیپلم بود و من فکر میکردم که معنی این جمله همان فوق دیپلم هست ولی در فرم 260 اصلاح کردم زدم university degree .آیا به خاطر فرم اول من , مشکلی ایجاد میشه
می تونید ایمیل بزنید می تونید روز مصاحبه هم اعلام کنید
می تونید ایمیل بزنید و هر دو مورد در غالب یک ایمیل توضیح بدید
دوست عزیزم اشتباه دیگه هر کسی می تونه اشتباه کنه پس نگران نباشید مشکلی پیش نمی یاد
شما حتی ایمیل هم که بزنید جواب ایمیل شما به این صورت میدین که در تکمیل فرمها اطلاعات صحیح وارد کنید(البته من نقل از دوستانی کردم که همین مشکل مشابه و یا غیره داشتن و اطلاع رسانی کردن)
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: حسین69 ، A_A
(2014-09-07 ساعت 23:53)babak12 نوشته:  
(2014-09-07 ساعت 23:31)camel_60 نوشته:  سلام دوستان
مشکل دو کلمه ای بودن اسم رو چطور باید حل کرد؟
مثلا اگر اسم دو کلمه ای (محمد رضا )هستش و فقط در هنگام ثبت نام یک کلمش ( محمد) ذکر شده باشه و کیس هم برنده شده چه باید کرد !!!!
فرم رو مطابق پاسپورت پر کنم و بعد به KCC اطلاع بدم؟؟؟ یا همین الان به KCC این اشتباه رو اعلام کنم؟
سلام دوست عزیز
فرقی نمی کنه
شما فرم مطابق اطلاعات پاسپورت و اطلاعات درست پر کنید و با kcc مکاتبه کنید
مشکلی هم پیش نمی یاد

مرسی ازاقا بابک گل
همینطور که می دونید مشکل من در بالا ذکر شد و شما هم پاسخ دادین.
من متن نامه رو اماده کردم و فتو پاس خودم رو هم pdf کردم و پیوست کردم
البته من هنوز فرم260 خودم رو پر نکردم تا اخر این ماه اوکی می کنم
ولی یک نامه به kcc زدم دیروز به این آدرس kccdv@state.gov ویه این صورت.نوشتم یک سوال دیگه این هست ایا نیاز به تکمیل فرم
DSP-230 DSP-122 هست؟
فعلان برام auto reply امده معمولا چقدر طول میکشه جواب بدن؟
To whom it may concern

My name is Amir Hossein Mortazkhou. I have filled the online application form for US Diversity Visa Lottery 2014 and my case number is 2015**00006. I am contacting you to let you know that I inadvertently entered my name as Amir Mortazkhou instead of my full name which is Amir Hossein Mortazkhou. while filling the registration forms.

I am writing to you to humbly request to change my first name in my application from [Amir] to [Amir Hossein]. I have enclosed a copy of my passport in the attachment.

Please let me know if additional document is needed. Also, please let me know if it is possible for you to make this change in my application.

Sincerely yours,

Amir Hossein Mortazkhou
Date of Birth: 17/12/1981
Case Number: 2015**00006

تشکر کنندگان:
(2014-09-25 ساعت 00:12)camel_60 نوشته:  
(2014-09-07 ساعت 23:53)babak12 نوشته:  
(2014-09-07 ساعت 23:31)camel_60 نوشته:  سلام دوستان
مشکل دو کلمه ای بودن اسم رو چطور باید حل کرد؟
مثلا اگر اسم دو کلمه ای (محمد رضا )هستش و فقط در هنگام ثبت نام یک کلمش ( محمد) ذکر شده باشه و کیس هم برنده شده چه باید کرد !!!!
فرم رو مطابق پاسپورت پر کنم و بعد به KCC اطلاع بدم؟؟؟ یا همین الان به KCC این اشتباه رو اعلام کنم؟
سلام دوست عزیز
فرقی نمی کنه
شما فرم مطابق اطلاعات پاسپورت و اطلاعات درست پر کنید و با kcc مکاتبه کنید
مشکلی هم پیش نمی یاد

مرسی ازاقا بابک گل
همینطور که می دونید مشکل من در بالا ذکر شد و شما هم پاسخ دادین.
من متن نامه رو اماده کردم و فتو پاس خودم رو هم pdf کردم و پیوست کردم
البته من هنوز فرم260 خودم رو پر نکردم تا اخر این ماه اوکی می کنم
ولی یک نامه به kcc زدم دیروز به این آدرس kccdv@state.gov ویه این صورت.نوشتم یک سوال دیگه این هست ایا نیاز به تکمیل فرم
DSP-230 DSP-122 هست؟
فعلان برام auto reply امده معمولا چقدر طول میکشه جواب بدن؟
To whom it may concern

My name is Amir Hossein Mortazkhou. I have filled the online application form for US Diversity Visa Lottery 2014 and my case number is 2015**00006. I am contacting you to let you know that I inadvertently entered my name as Amir Mortazkhou instead of my full name which is Amir Hossein Mortazkhou. while filling the registration forms.

I am writing to you to humbly request to change my first name in my application from [Amir] to [Amir Hossein]. I have enclosed a copy of my passport in the attachment.

Please let me know if additional document is needed. Also, please let me know if it is possible for you to make this change in my application.

Sincerely yours,

Amir Hossein Mortazkhou
Date of Birth: 17/12/1981
Case Number: 2015**00006

سلام امیر حسین جان
خواهش می کنم
بسیار عالی است و توضیح کامل دادید
بستگی داره فکر کنم بعد از 2 الی 3 روز البته نمیشه اینو قطعی گفت ولی دوستانی که مکاتبه کردن اگر اخر هفته اونها نباشه طی 2 یا 3 روز به شما پاسخ خواهند داد
در مورد فرمهایی که اشاره کردین نیازی نیست به پر کردن چون این فرمها برای سال پیش بوده که فرم ds-260 جایگزین این دو فرم شده
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: camel_60 ، miyu ، A_A
(2014-08-11 ساعت 11:41)babak12 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 09:51)mojtaba165 نوشته:  سلام
من موقع ثبت نام تو اطلاعاتم زدم single در صورتیکه divorce بودم.هنوز هم فرم پر نکردم بنظرتون چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
سلام دوست عزيز
به نظر من بهترين كار پر كردن فرم بر اساس واقعيت است
و حتما در خصوص اين اشتباه با kcc مكاتبه كنيد
روز مصاحبه هم برای افسیر توضیح بدید
متن مکاتبه و جواب ایمیل(در صورت وجود) براي روز مصاحبه همراهتون باشه
موفق باشيد
دوستان كسي نمونه نامه مكاتبه با kcc در اين ضمينه رو داره،اگه برام بزاريد ممنون ميشم.بدرود
تشکر کنندگان:
(2014-09-25 ساعت 20:30)mojtaba165 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 11:41)babak12 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 09:51)mojtaba165 نوشته:  سلام
من موقع ثبت نام تو اطلاعاتم زدم single در صورتیکه divorce بودم.هنوز هم فرم پر نکردم بنظرتون چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
سلام دوست عزيز
به نظر من بهترين كار پر كردن فرم بر اساس واقعيت است
و حتما در خصوص اين اشتباه با kcc مكاتبه كنيد
روز مصاحبه هم برای افسیر توضیح بدید
متن مکاتبه و جواب ایمیل(در صورت وجود) براي روز مصاحبه همراهتون باشه
موفق باشيد
دوستان كسي نمونه نامه مكاتبه با kcc در اين ضمينه رو داره،اگه برام بزاريد ممنون ميشم.بدرود
سلام،دوست عزيز
تاپيك "نمونه مكاتبه با كي سي سي " موجود هست!حتما اون تاپيك رو ببينين و اگر باز سوالي بود در تاپيك مربوطه بپرسين
موفق باشين
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: babak12 ، Mahmood129 ، A_A
دوستان من موقع ثبت نام در لاتاري با اسم Mahmood Hosseini ثبت نام كردم و اشتباهاً قسمت سيدشو ننوشتم ولي توي فرم دوم اسممو تصحيح كردم ( seyed mahmood hosseini) اسم پاسپورتمم با همين سيده .. چند بارم باهاشون مكاتبه كردم و اين مشكلو گفتم جواب دادن كه بايد به همون افيسر مصاحبت بگي ... حالا من ميترسم روز مصاحبه برم و مامور سفارت بخاطر اين اشتباه منو راه نده داخل ... چون اشتباهم يكي دو تا حروف نبوده و يه لقب كاملو ننوشتم ... كسي ميتونه راهنماييم كنه
تشکر کنندگان:
(2014-09-30 ساعت 22:59)Mrng93 نوشته:  دوستان من موقع ثبت نام در لاتاري با اسم Mahmood Hosseini ثبت نام كردم و اشتباهاً قسمت سيدشو ننوشتم ولي توي فرم دوم اسممو تصحيح كردم ( seyed mahmood hosseini) اسم پاسپورتمم با همين سيده .. چند بارم باهاشون مكاتبه كردم و اين مشكلو گفتم جواب دادن كه بايد به همون افيسر مصاحبت بگي ... حالا من ميترسم روز مصاحبه برم و مامور سفارت بخاطر اين اشتباه منو راه نده داخل ... چون اشتباهم يكي دو تا حروف نبوده و يه لقب كاملو ننوشتم ... كسي ميتونه راهنماييم كنه
نه دوست عزیز مشکلی پیش نخواهد امد
شما مکاتبه هم کردین و متن ایمل و پاسخ برای روز مصاحبه همراهتون باشه و به افسیر ارائه بدین شما در فرم اطلاعات صحیح وارد کردین .
این موردی نیست که شما این طور فکر می کنید و نگران هستید
شما باید با ارامش و بدور از نگرانی و با برنامه ریزی لازم تو این مسیر حرکت کنید و برای مصاحبه و مراحل بعد از ان آماده باشید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: Mrng93 ، A_A
(2014-10-01 ساعت 00:50)babak12 نوشته:  
(2014-09-30 ساعت 22:59)Mrng93 نوشته:  دوستان من موقع ثبت نام در لاتاري با اسم Mahmood Hosseini ثبت نام كردم و اشتباهاً قسمت سيدشو ننوشتم ولي توي فرم دوم اسممو تصحيح كردم ( seyed mahmood hosseini) اسم پاسپورتمم با همين سيده .. چند بارم باهاشون مكاتبه كردم و اين مشكلو گفتم جواب دادن كه بايد به همون افيسر مصاحبت بگي ... حالا من ميترسم روز مصاحبه برم و مامور سفارت بخاطر اين اشتباه منو راه نده داخل ... چون اشتباهم يكي دو تا حروف نبوده و يه لقب كاملو ننوشتم ... كسي ميتونه راهنماييم كنه
شما مکاتبه هم کردین و متن ایمل و پاسخ برای روز مصاحبه همراهتون باشه و به افسیر ارائه بدین شما در فرم اطلاعات صحیح وارد کردین .
شما باید با ارامش و بدور از نگرانی و با برنامه ریزی لازم تو این مسیر حرکت کنید و برای مصاحبه و مراحل بعد از ان آماده باشید

خدا كنه واقعاً اينجور باشه ، آره خودمم حس كردم اين چند وقت خيلي حساس شدم ولي خب طبيعيه .. چون دوست دارم همه چيز طبق برنامه پيش بره .. ممنون از جواب و آرامشي كه دادين :X
تشکر کنندگان: babak12
(2014-10-01 ساعت 01:07)Mrng93 نوشته:  
(2014-10-01 ساعت 00:50)babak12 نوشته:  

خدا كنه واقعاً اينجور باشه ، آره خودمم حس كردم اين چند وقت خيلي حساس شدم ولي خب طبيعيه .. چون دوست دارم همه چيز طبق برنامه پيش بره .. ممنون از جواب و آرامشي كه دادين :X

سلام دوست عزیز
همانطور که بابک عزیز گفتن مشکلی نیست
اصلا مشکلی نیست !!!
دوستان 2014 یادمه 2 نفری دیدم که اینجوری بودن و مشکلی هم نداشتن
موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: saboteur ، Mrng93 ، babak12 ، A_A ، ofr
درود به دوستان عزیز
من برنده لاتاری 2015 با کیس نامبر AS8XXX هستم و چون از همسرم سال ها پیش جدا شدم الان یعنی 20 مهر ماه 93 متوجه شدم که به جای گرینه Legally separated گزینه divorced رو هم در فرم ثبت نام هم در فرم 260 وارد کردم. ایا امکان اصلاح هست یا باید منتظر ریجکت شدن باشم. لطفا راهنمایی کنید با توجه به این که فرم 260 هم دیگه قفل شده و امکان اصلاح نیست.
سپاس
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 11:23)hamed shayan نوشته:  سلام دوستان
یه سوالی دارم که نمی دونم جاش اینجاست یا نه
پدر من که قبول شدند خودشون لیسانس دارند، ولی مادرم دیپلم هم نداره، می خواستم ببینم برای مصاحبه که مدرک می خوان ازمون، نداشتن دیپلم مادرم مشکل ساز نمیشه که؟

سلام مشکلی نیست فقط برنده باید واجد شرایط باشه.
موفق باشید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان