کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
تشکر از پاسخ شما. اون سوال های آخر فرم که دومی رو فقط بله زدیم؟

(2014-07-23 ساعت 10:32)rbrb-2015 نوشته:  در فرم اولیه ثبت نام مشخصات برنده کاملا صحیح وارد شده ولی سال تولد همراه اشتباه بود که در فرم DS-260 تصحیح شد. به نظر شما نیاز هست در این مورد با KCC مکاتبه کنیم؟ و اطلاع بدیم؟

دوست عزیز میشه به این سوالم هم جواب بدید؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:
(2014-07-24 ساعت 13:49)rbrb-2015 نوشته:  تشکر از پاسخ شما. اون سوال های آخر فرم که دومی رو فقط بله زدیم؟

(2014-07-23 ساعت 10:32)rbrb-2015 نوشته:  در فرم اولیه ثبت نام مشخصات برنده کاملا صحیح وارد شده ولی سال تولد همراه اشتباه بود که در فرم DS-260 تصحیح شد. به نظر شما نیاز هست در این مورد با KCC مکاتبه کنیم؟ و اطلاع بدیم؟

دوست عزیز میشه به این سوالم هم جواب بدید؟
تو فرم اصلی درستشو بنویسید.این اشتباه جز اشتباهات جزیی هست.می تونی محض احتیاط یه ایمیل هم بزنید.
در مورد سوال اولم اون قسمت نیست.دقیق یادم نیست کجا بود
تشکر کنندگان: rbrb-2015
(2014-07-20 ساعت 18:37)toosi نوشته:  حدود 1 ماه هست که ایمیل زدم . ترسم اینه که دبر بازبشه و اطلاعاتم رو دیر تصحیح کنم . Smile بازم ممنون از راهنمایی تون /
سلام من هم درخواست آنلاک دادم دقت کنین اگر با فاصله زمانی اندکی بعد یک جواب از رباط گرفتید یعنی ایمیلتونو دریافت کردند برای من که درخواست داده بودم جواب رباط بلافاصله نیومد دوباره همونو فرستادم دوتاجواب رباط آمد بهرحال کمتراز یک هفته بعد آنلاک شد و اصلاح کردم و ارسال کردم و خوشحال بودم تا اینکه
دو سه هفته بعد یک ایمیل گرفتم که آنلاک شده ، رفتم دیدم بله دوباره آنلاک کرده پس نتیجتا بابت دو ایمیل من که فاصله زمانی کوتاهی داشته در دو زمان متفاوت با فاصله چند هفته ای ترتیب اثردادند و من هم مجبور شدم دوباره ارسال کنم بدون اینکه ادیتی لازم بود و عملا تاریخ ارسال فرم هایم عقب تر افتاد ولیکن کانفرمیشن نامبرهاتغییری نمی کنند.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: A_A ، babak12 ، محبت ، Kaveh ، rbrb-2015
سلام

من اسم شرکتی که تو ش هستم در فرم جا نشد و اسم بازرگانی اش رو که معروف هست نوشتم آیا باید اسم کامل رو می نوشتم ؟
تشکر کنندگان:
(2014-07-27 ساعت 13:19)رضا2015 نوشته:  سلام

من اسم شرکتی که تو ش هستم در فرم جا نشد و اسم بازرگانی اش رو که معروف هست نوشتم آیا باید اسم کامل رو می نوشتم ؟

سلام رضا جان
حساس نشو
مشكلي پيش نمي ياد
مي توني ايمل بزني اسم كاملشو اعلام كني
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: HERMES7 ، محبت
(2014-07-27 ساعت 14:34)babak12 نوشته:  

سلام رضا جان
حساس نشو
مشكلي پيش نمي ياد

سلام

اگه روز مصاحبه بگم خوبه یا ایمیل بزنم؟
تشکر کنندگان:
(2014-07-27 ساعت 16:24)رضا2015 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 14:34)babak12 نوشته:  

سلام رضا جان
حساس نشو
مشكلي پيش نمي ياد

سلام

اگه روز مصاحبه بگم خوبه یا ایمیل بزنم؟
هم می تونی روز مصاحبه بگی و هم ایمیل بزنی
فرقی نمی کنه
در کل این موضوعات چیزی نیست که بخوای ذهنتو درگیر کنی شما به اصل موضوع اشاره کردی
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: HERMES7 ، محبت
(2014-07-19 ساعت 15:14)toosi نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 15:01)Hagh81 نوشته:  دوستان سلام ، جهت باز كردن فرمتون اصلاً نيازي به ذكر مشكلتون نيست فقط درخواست بازكردن به همراه كيس نامبر و تاريخ تولد فرد اصلي واسم افراديكه ميخواين اديت كنين وبفرستين دو روزه باز ميكنن براتون.

===================
من ایمیل کردم فرم رو دوباره برام باز کنن اما 1 ماه هنوز باز نشده Sad

گاهي ايميلشون ميره تو اسپم، براي من توي اسپم بود چك كنيد حتماً
تشکر کنندگان:
با درود
با عرض تبریک به تمام بچه های 2015Big Grin
خواستم بهتون بگم سر یک حرف کم و زیاد نوشتن یا جانشدن اسم شرکت یا هر چیز دیگه خودتون رو اذیت نکنید چون براشون مهم نیست روز مصاحبه میتونید اصلاح کنید Smile
تنها چیزهایی که میتونه کیس شمارو مردود کنه استفاده از سهمیه غیر از اسیا است و دروغ گفتن هنگام پر کردن فرمها
تشکر کنندگان: babak12 ، A_A ، Mahmood129 ، HERMES7 ، rbrb-2015 ، maryamag ، m.ghoreishi
سلام دوستان عزیز
من سوالی داشتم که واقعا سر در گم شدم
پدر من لاتاری قبول شده. و ایشون دوتا فرزند دارند که من و خواهرم باشیم. وقتی میخواستم فرمها را آنلاین پر کنم دیدم اسم من که بالای 22 هستم از قبل وجود داره و به اشتباه اسم خواهرم که ازدواج کرده رو هم اضافه کردم. به kcc ایمیل زدم که ما به اشتباه فکر میکردیم این فرمها را باید برای تمام فرزندان که چه ازدواج کردند و چه آنهایی که بالای 22 سال هستند باید پر کنیم و ازشون خواهش کردم که فرم من و خواهرم رو حذف کنند که متاسفانه دیدم فقط فرمهای مادرم و پدرم رو unlock کردند. راهنمایی شما دوستان چیست الان باید چه کار کنم . برای من و خواهرم باید فرم رو تکمیل کنم؟ حذف که نمیتونم بکنم؟؟؟؟ چکار باید بکنم؟؟؟ ممنون میشم سریعتر جواب بدید و من و از این سر در گمی دربیارید . مرسی
تشکر کنندگان:
(2014-07-26 ساعت 15:38)ریحانا نوشته:  
(2014-07-20 ساعت 18:37)toosi نوشته:  حدود 1 ماه هست که ایمیل زدم . ترسم اینه که دبر بازبشه و اطلاعاتم رو دیر تصحیح کنم . Smile بازم ممنون از راهنمایی تون /
سلام من هم درخواست آنلاک دادم دقت کنین اگر با فاصله زمانی اندکی بعد یک جواب از رباط گرفتید یعنی ایمیلتونو دریافت کردند برای من که درخواست داده بودم جواب رباط بلافاصله نیومد دوباره همونو فرستادم دوتاجواب رباط آمد بهرحال کمتراز یک هفته بعد آنلاک شد و اصلاح کردم و ارسال کردم و خوشحال بودم تا اینکه
دو سه هفته بعد یک ایمیل گرفتم که آنلاک شده ، رفتم دیدم بله دوباره آنلاک کرده پس نتیجتا بابت دو ایمیل من که فاصله زمانی کوتاهی داشته در دو زمان متفاوت با فاصله چند هفته ای ترتیب اثردادند و من هم مجبور شدم دوباره ارسال کنم بدون اینکه ادیتی لازم بود و عملا تاریخ ارسال فرم هایم عقب تر افتاد ولیکن کانفرمیشن نامبرهاتغییری نمی کنند.

سلام خانم ریحانا. میشه لطف کنید متن ایمیلی که برای باز کردن فرمها زدین رو بذارین. ممنون
تشکر کنندگان: rbrb-2015
دوستان سلام من به يه مشكلي خوردم موقع ثبت نام در لاتاري چون پاسپورت نداشتم فاميليمو جدا زدم jafari nikoo manesh
بعد از برد پاسپورتو گرفتم ولي فاميليه من به هم چسبيده بود jafarinikoomanesh كه من فرمه ds 260 رو براساسه پاسپورت زدم يعنني چسبيده به هم ميخوام بدونم كدوم درسته ؟ احتياج داره نامه به kcc بزنم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
تشکر کنندگان:
(2014-08-07 ساعت 12:42)Peni نوشته:  دوستان سلام من به يه مشكلي خوردم موقع ثبت نام در لاتاري چون پاسپورت نداشتم فاميليمو جدا زدم jafari nikoo manesh
بعد از برد پاسپورتو گرفتم ولي فاميليه من به هم چسبيده بود jafarinikoomanesh كه من فرمه ds 260 رو براساسه پاسپورت زدم يعنني چسبيده به هم ميخوام بدونم كدوم درسته ؟ احتياج داره نامه به kcc بزنم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

سلام
دوست عزیز فامیلی که بر اساس پاسپورت شما است معتبر و درسته
می تونید ایمیل بزنید اعلام کنید
و روز مصاحبه هم توضیح بدید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان:
(2014-08-07 ساعت 12:54)babak12 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:42)Peni نوشته:  دوستان سلام من به يه مشكلي خوردم موقع ثبت نام در لاتاري چون پاسپورت نداشتم فاميليمو جدا زدم jafari nikoo manesh

سلام
و هم روز مصاحبه هم توضیح بدید

ممنون از وقتي كه گذاشتين فقط اينكه بكي از دوستانم لطف كردند متن ارسال رو آماده كردند ميخواستم ببينم كافي هست همين متن؟
When I filled my primary registration form, I did not have passport and I wrote my last name as “” (separated), but when I took my passport my last name was “” (it is connected), so I fill all my documents and DS-260 form like the passport. Could you please inform me which one is acceptable my passport last name “” or the registration form last name “”?
تشکر کنندگان:
(2014-08-07 ساعت 13:15)Peni نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:54)babak12 نوشته:  

سلام
و هم روز مصاحبه هم توضیح بدید

ممنون از وقتي كه گذاشتين فقط اينكه بكي از دوستانم لطف كردند متن ارسال رو آماده كردند ميخواستم ببينم كافي هست همين متن؟
When I filled my primary registration form, I did not have passport and I wrote my last name as “” (separated), but when I took my passport my last name was “” (it is connected), so I fill all my documents and DS-260 form like the passport. Could you please inform me which one is acceptable my passport last name “” or the registration form last name “”?
خواهش می کنم
بله خوبه دوست عزیز
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: Mahmood129 ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان