موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من در فرم ثبت نام ابتداي نامهمسرم را متفاوت با اسپل نام در باسبورت نوشتم البته برنده اصلي من هستم به نظر شما مكاتبه كنم و اينكه در نامه به كي سي سي چي بنويسم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من موقع ثبت نام تو اطلاعاتم زدم single در صورتیکه divorce بودم.هنوز هم فرم پر نکردم بنظرتون چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما هم اشتباه پر كردن اشتباه مشخصات رو داشتيم و نميدونين تا ٢ ماه چه قدر نگران بوديم. مال ما تاريخ تولدم بود . زنگ ميزديم به كي سي سي كيسمون رو نميشناخت ايميل ميزديم do not match ميداد و جالب اينجاست كه ما اصلا خبر نداشتيم كه چيو اشتباه زديم تا اينكه توي سايت چك كردم با احتمالات مختلف تا بالاخره فهميديم از تاريخ تولده.
ولي بعدش با يه مكاتبه و نگه داشتن جواب ايميل و همچنين پر كردن فرمهاي جديد به درستي و مطلع كردن آفيسر از اشتباه در روز مصاحبه همه چيز حل شد. نگران هيچي نباشيد.
فقط متاسفانه استفاده از سهميه كشورهاي ديگه و اعلام نكردن فرزند زير ٢١ سال ميتونه باعث ريجكت شه. اگر سوالي بود در خدمتم.
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنس
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
همین الان بعد از 8 روز فرم من انلاک شد! دیروز همین ایمیل رو فروارد کردم که چرا انلاک نشده ! فکر کنم دوباره انلاک کنن!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر خاطرتون باشه من پدرم بالای 60 سال سن داره و لاتاری قبول شده . متاسفانه من که بالای 22 سال دارم و خوا هرم که ازدواج کرده رو به سیستم آنلاین پدرم اضافه کردم و برای خودم و خواهرم فرم DS-260 رو پر کردم ولی سابمیت نکردم . فقط برای پدرم و مادرم فرم DS-260 را کامل پر کردم و سابمیت کردم. به KCC ایمیل زدم که فرمهای خواهرم و خودم رو حذف کنند که جواب زیر را دادند که ما نه اضافه میکنیم و نه حذف میکنیم و فقط فرمها را پر کنید. که منظورشون نفهمیدم که فرمهای من و خواهرم رو میگه یا فرمهای پدرم و مادرم؟؟؟؟
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the DS-260 form with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
الان نمیدونم چکار کنم . آیا فرمهای خودم و خواهرم رو هم سابمیت کنم؟؟؟؟ در این شرایط که فقط برای پدرم و مادرم فرم رو پر کردم کافیه؟؟؟؟ لطفا من رو راهنمایی کنید . بسیار متشکرم
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-18 ساعت 12:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-18 ساعت 12:39 توسط Alex 2014.)
سلام دوست عزیز
من هم تا حدودی مشکل شما رو دارم اگه ممکنه یه نمونه از ایمیل ارسالی به kcc ، البته اگه ارسال کرده اید برامون بزارید ؟ باکمال تشکر
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هم در فرمم اشتباه داشتم الان حدود 3 ماه منتظرم unluck بشه اما هنوز نشده خیلی نگرانم
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
دوباره نامه بزنید و یاداوری کنید که قبلا نامه زدید. برای من رو هم مثل اینکه فراموش کرده بودند! نامه زدم بعد از 1-2 روز باز کردند. اما من هر چی حساب میکنم از 20 می که فرم ها باز شد تا آخر وقت امروز دقیقا 3 ماه میشه. شما چطور 3 ماه پیش درخواست آنلاک دادید؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='behdadK' pid='537393' dateline='1408420403']
دوباره نامه بزنید و یاداوری کنید که قبلا نامه زدید. برای من رو هم مثل اینکه فراموش کرده بودند! نامه زدم بعد از 1-2 روز باز کردند. اما من هر چی حساب میکنم از 20 می که فرم ها باز شد تا آخر وقت امروز دقیقا 3 ماه میشه. شما چطور 3 ماه پیش درخواست آنلاک دادید؟
من25 می ایمیل دادم و تا حالا منتظرم
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
دوباره حتما نامه بزنید و پیگیری کنید و در نامه ذکر کنید که قبلا هم نامه زدید و الان 3 ماهه میگذره و جوابی نداده اند.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون