کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2014-08-07 ساعت 19:51)ashkansoso65 نوشته:  سلام دوستان ما در پر کردن فرم فراموش کردیم در رابطه با سابقه کارم در سال۸۳-۸۴ که توی یه هنرستان ماهی ۲ روز کاراموزی می کردم وبابتش بیمه برام رد شده اعلام نکردم حالا چی کار کنیم به کی سی سی اعلام کنیم؟یا این ۳۰ روز جزسابقه حساب نمیشه و نیاaزی نیست در خواست اصلاحات کنم؟تو دردسر نیفتم لطفا با سابقه ها کمک کنن حسابی قاطی کردم

سلام دوستان ما در پر کردن فرم فراموش کردیم در رابطه با سابقه کارم در سال۸۳-۸۴ که توی یه هنرستان ماهی ۲ روز کاراموزی می کردم وبابتش بیمه برام رد شده اعلام نکردم حالا چی کار کنیم به کی سی سی اعلام کنیم؟یا این ۳۰ روز جزسابقه حساب نمیشه و نیاaزی نیست در خواست اصلاحات کنم؟تو دردسر نیفتم لطفا با سابقه ها کمک کنن حسابی قاطی کردم
سلام دوست عزیز
بله جز سوابق شما به حساب می یاد
ولی به نظرم 1 ماه تاثیر چندانی در روند کار شما نداره (اونم کار آموزی)
با این حال هم می تویند با kcc مکاتبه کنید و روز مصاحبه هم برای افسیر توضیح بدید البته متن مکاتبه و جواب ایمیل همراهتون باشه
و یا می تونید درخواست باز کردن فرم بدید و اون 1 ماه اصلاح و اعلام کنید
موفق باشید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من در فرم ثبت نام ابتداي نامهمسرم را متفاوت با اسپل نام در باسبورت نوشتم البته برنده اصلي من هستم به نظر شما مكاتبه كنم و اينكه در نامه به كي سي سي چي بنويسم؟
تشکر کنندگان:
(2014-08-09 ساعت 13:15)sinapco نوشته:  سلام دوستان من در فرم ثبت نام ابتداي نامهمسرم را متفاوت با اسپل نام در باسبورت نوشتم البته برنده اصلي من هستم به نظر شما مكاتبه كنم و اينكه در نامه به كي سي سي چي بنويسم؟

بله مكاتبه كنيد بهتره
در خصوص اشتباه اعلام كردن نام همسر در ثبت نام اوليه
به نظر من 2 تا پست بالاتر بخون با كمي ويرايش مي تونيد همون متن ارسال كنيد
ضمنا دوست عزيز ايميل ارسالي و جواب آن را حتما روز مصاحبه همراه داشته باشيد
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: A_A ، Mahmood129
سلام
من موقع ثبت نام تو اطلاعاتم زدم single در صورتیکه divorce بودم.هنوز هم فرم پر نکردم بنظرتون چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-08-11 ساعت 09:51)mojtaba165 نوشته:  سلام
من موقع ثبت نام تو اطلاعاتم زدم single در صورتیکه divorce بودم.هنوز هم فرم پر نکردم بنظرتون چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
سلام دوست عزيز
به نظر من بهترين كار پر كردن فرم بر اساس واقعيت است
و حتما در خصوص اين اشتباه با kcc مكاتبه كنيد
روز مصاحبه هم برای افسیر توضیح بدید
متن مکاتبه و جواب ایمیل(در صورت وجود) براي روز مصاحبه همراهتون باشه
موفق باشيد
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، mojtaba165
دوستان ما هم اشتباه پر كردن اشتباه مشخصات رو داشتيم و نميدونين تا ٢ ماه چه قدر نگران بوديم. مال ما تاريخ تولدم بود . زنگ ميزديم به كي سي سي كيسمون رو نميشناخت ايميل ميزديم do not match ميداد و جالب اينجاست كه ما اصلا خبر نداشتيم كه چيو اشتباه زديم تا اينكه توي سايت چك كردم با احتمالات مختلف تا بالاخره فهميديم از تاريخ تولده.
ولي بعدش با يه مكاتبه و نگه داشتن جواب ايميل و همچنين پر كردن فرمهاي جديد به درستي و مطلع كردن آفيسر از اشتباه در روز مصاحبه همه چيز حل شد. نگران هيچي نباشيد.
فقط متاسفانه استفاده از سهميه كشورهاي ديگه و اعلام نكردن فرزند زير ٢١ سال ميتونه باعث ريجكت شه. اگر سوالي بود در خدمتم.
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: babak12 ، A_A ، maryamag
سلام

همین الان بعد از 8 روز فرم من انلاک شد! دیروز همین ایمیل رو فروارد کردم که چرا انلاک نشده ! فکر کنم دوباره انلاک کنن!
تشکر کنندگان: babak12 ، A_A
سلام دوستان
اگر خاطرتون باشه من پدرم بالای 60 سال سن داره و لاتاری قبول شده . متاسفانه من که بالای 22 سال دارم و خوا هرم که ازدواج کرده رو به سیستم آنلاین پدرم اضافه کردم و برای خودم و خواهرم فرم DS-260 رو پر کردم ولی سابمیت نکردم . فقط برای پدرم و مادرم فرم DS-260 را کامل پر کردم و سابمیت کردم. به KCC ایمیل زدم که فرمهای خواهرم و خودم رو حذف کنند که جواب زیر را دادند که ما نه اضافه میکنیم و نه حذف میکنیم و فقط فرمها را پر کنید. که منظورشون نفهمیدم که فرمهای من و خواهرم رو میگه یا فرمهای پدرم و مادرم؟؟؟؟

Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the DS-260 form with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.

الان نمیدونم چکار کنم . آیا فرمهای خودم و خواهرم رو هم سابمیت کنم؟؟؟؟ در این شرایط که فقط برای پدرم و مادرم فرم رو پر کردم کافیه؟؟؟؟ لطفا من رو راهنمایی کنید . بسیار متشکرم
تشکر کنندگان:
(2014-07-24 ساعت 13:46)----- نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 13:41)rbrb-2015 نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 09:14)babisondes نوشته:  با سلام و تبریک به دوستان ۲۰۱۵
سوالی داشتم لطفا راهنماییم کنین دوستان، خانوم بنده برنده لاتاری شده و زمان پر کردن فرم ها اشتباها تو قسمت عمل جراحی نوشته عمل نداشتم درصورتی که ایشون عمل زیبایی بینی در گذشته داشتن! به نظر شما چکار باید کرد? لازم به ایمیل زدن هست که واقعیت رو گفت یا روز مصاحبه بگیم?
با تشکر

سلام. من هم بهتون تبریک میگم
منظورتون از "زمان پر کردن فرم ها" دقیقا کدوم فرم؟ DS260؟؟
کجا این سوال رو ازتون پرسیده بود؟
بله فرم ds 260

دقیقا از ترجمه کدوم سوال چنین برداشتی کردید؟ اصلا چنین سوالی پرسیده نشده خیلی عجیبه حرفتون
تشکر کنندگان: babak12 ، A_A
سلام دوست عزیز
من هم تا حدودی مشکل شما رو دارم اگه ممکنه یه نمونه از ایمیل ارسالی به kcc ، البته اگه ارسال کرده اید برامون بزارید ؟ باکمال تشکر
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان:
دوستان من هم در فرمم اشتباه داشتم الان حدود 3 ماه منتظرم unluck بشه اما هنوز نشده خیلی نگرانم
تشکر کنندگان:
دوباره نامه بزنید و یاداوری کنید که قبلا نامه زدید. برای من رو هم مثل اینکه فراموش کرده بودند! نامه زدم بعد از 1-2 روز باز کردند. اما من هر چی حساب میکنم از 20 می که فرم ها باز شد تا آخر وقت امروز دقیقا 3 ماه میشه. شما چطور 3 ماه پیش درخواست آنلاک دادید؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: babak12
[quote='behdadK' pid='537393' dateline='1408420403']
دوباره نامه بزنید و یاداوری کنید که قبلا نامه زدید. برای من رو هم مثل اینکه فراموش کرده بودند! نامه زدم بعد از 1-2 روز باز کردند. اما من هر چی حساب میکنم از 20 می که فرم ها باز شد تا آخر وقت امروز دقیقا 3 ماه میشه. شما چطور 3 ماه پیش درخواست آنلاک دادید؟

من25 می ایمیل دادم و تا حالا منتظرم
تشکر کنندگان:
دوباره حتما نامه بزنید و پیگیری کنید و در نامه ذکر کنید که قبلا هم نامه زدید و الان 3 ماهه میگذره و جوابی نداده اند.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: سارینا88
سلام دوستان
من 2 ترم در ی دانشگاه درس خوندم و بعد از اونجا انصراف دادم و به دانشگاه دیگر رفتم و 2 تا از درس ها رو معادل سازی کردم
توی فرم ds260 گفتم که دانشجو هستم ولی اسمی از دانشگاه اولم نیاوردم.ولی تو ریز نمراتی که میخوام ببرم سفارت معلومه که 2 تا درس رو معادل سازی کردم حالا برام مشکلی پیش میاد؟باید چیکار کنم؟SadSad
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان