2014-05-02 ساعت 11:51
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی 2015
|
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، ebi1988 ، alirezanz ، shahriar2002
2014-05-02 ساعت 11:52
(2014-05-02 ساعت 11:11)babak12 نوشته: سلام به همه دوستان دوست عزیز تبریک به شما و خانوادتون و مخصوصا برادر محترم ! اول اینجوری تاپیک مورد نظر رو پیدا کنید : مهاجرسرا » آمریکا » قرعه کشی گرین کارت » گرين كارت لاتاری ۲۰۱۴ برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۴ بعد میرید توی تاپیک :"بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230" و بعد وقتی واسه تکمیل فرم ها این رو خوب خوندی میری واسه تاپیک "بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122" شما باید این دو فرم رو خیلی دقیق بدون ذکر دروغ پر کنید.خیلی دقت کنید اطلاعاتی که وارد میشه صحیح و دقیق باشه.وقتی فرم ها رو فرستادین پاتون رو میگذارید رو هم و تا قبل از مصاحبه میشینید مطالب سال قبل رو زیرو رو میکنید. یه لینک توی امضا من به اسم خاطرات مهاجرتی آرش اون رو دانلود کنید و بخونید. بقیه راه رو خودتون کم کم متوجه میشید.مشکلی بود از بچه های 2014 بپرسید.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232 تشکر کنندگان: Dr.Fox ، alirezanz ، babak12 ، azadeh2014 ، ghzlsa ، shahriar2002
2014-05-02 ساعت 11:52
ماهم پس از 4 سال همچنان برنده نمیشیم
به برندگان تبریک میگم انشالله از فرصت پیش امده نهایت استفاده رو ببرن تشکر کنندگان: ebi1988 ، alirezanz ، اشکان 3D ، babak82 ، shahriar2002
2014-05-02 ساعت 11:53
درود بر دوستان و مدیران گرامی
تبریک میگم به همه ی کسانی که برنده میشن... من که به خاطر مشغله کاری اصلا متوجه نشدم کی اول ماه می شده که نتایج اعلام میشه... دیشب که اومدم به این فکر افتادم آنقدر که در توانم هست به موسسه محک کمک کنم.. چک کردن نتیجه باشه واسه چند روز بعد که سایتش هم خلوت تره عجله ای در کار نیست... دوستانی که برنده میشن میتونن از تجربیات دوستان دیگه در سالهای قبل که در تاپیک های ۲۰۱۴ و .... موجوده استفاده کنند که میتونه خیلی مفید باشه. به هر حال برای همه آرزوی موفقیت می کنم.
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، javad1990 ، pari pariaaa ، ebi1988 ، alirezanz ، shahriar2002
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، ebi1988 ، alirezanz ، shahriar2002
سلام به همه
من اسمم رو چک میکنم همه موارد رو هم درست وارد میکنم ولی باز این پیغام میاد علتش چیه ؟ The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page. Several characters are often confused: 0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
دوستان عزیزم! به تمام افرادی که برنده شدند صمیمانه تبریک میگم و اون افرادی هم که امسال بخت یارشون نبوده باید بگم دنیا به آخر نرسیده و زندگی عادیتون رو ادامه بدید، حتی افرادی هم که برنده شدند هم زندگی عادیشون رو داشته باشند... میدونم سخته و زندگی کلا مسیرش عوض میشه ولی تا جایی که میتونید نزارید این قضیه زندگیتون رو تحت شعاع قرار بده! (من که خودم دو سال خواب و خوراک نداشتم ولی الان که به عقب برمیگردم میبینم چقدر اشتباه کردم!!!)
من خودم بعد از 6 سال برنده شدم پس دوستانی که برنده نشدند ، اول خدا و دوم امید را فراموش نکنند ... برای همتون آرزوی بهترین ها رو دارم، در پناه حق
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند. تشکر کنندگان: هایده ، ebi1988 ، kaspi ، shahryar_eng ، baran21 ، pari pariaaa ، گل نهال ، ata_bros ، samansaba ، alirezanz ، Lemony ، اشکان 3D ، shahriar2002
2014-05-02 ساعت 11:54
(2014-05-02 ساعت 11:11)babak12 نوشته: سلام به همه دوستان دوست عزیز تبریک به شما و خانوادتون و مخصوصا برادر محترم ! اول اینجوری تاپیک مورد نظر رو پیدا کنید : مهاجرسرا » آمریکا » قرعه کشی گرین کارت » گرين كارت لاتاری ۲۰۱۴ برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۴ بعد میرید توی تاپیک :"بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230" و بعد وقتی واسه تکمیل فرم ها این رو خوب خوندی میری واسه تاپیک "بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122" شما باید این دو فرم رو خیلی دقیق بدون ذکر دروغ پر کنید.خیلی دقت کنید اطلاعاتی که وارد میشه صحیح و دقیق باشه.وقتی فرم ها رو فرستادین پاتون رو میگذارید رو هم و تا قبل از مصاحبه میشینید مطالب سال قبل رو زیرو رو میکنید. یه لینک توی امضا من به اسم خاطرات مهاجرتی آرش اون رو دانلود کنید و بخونید. من بهتون پیشنهاد میدم که به هیچ وجه نگذارید خبر قبولی توی فامیل و بستگان و دوستان بپیچه. بقیه راه رو خودتون کم کم متوجه میشید.مشکلی بود از بچه های 2014 بپرسید.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232 تشکر کنندگان: shahryar_eng ، girl 1368 ، Sara_lphmkf ، alirezanz
2014-05-02 ساعت 11:56
تشکر کنندگان: shahryar_eng
2014-05-02 ساعت 11:58
(2014-05-02 ساعت 11:53)AmirErmia نوشته: سلام به همهاحتمالا یکی از اعداد یا حروف ها رو اشتباه وارد میکنید که پاینش همتوضیح داده که به چه شکل وارد کنید...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
2014-05-02 ساعت 11:59
2014-05-02 ساعت 12:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-02 ساعت 13:04 توسط A L I R E Z A 67.)
سلام به همه دوستان
و تبریک به اون عزیزانی که قبول شدن من پارسال خیلی سر میزدم به انجمن و منتظر نتایج بودم اما اسم هیچکس از خانواده درنیومد اما امسال اسم مادر و پدر و خواهرم اعلام شده(خودم نشدم ) یه عزیزی هست یه توضیح بده در مورد روند کار.با اینکه سفرنامه خیلی از عزیزان رو خوندم اما هنوز تو این اصطلاحات کلیرنس و کارنت شدن و ... گیج میزنم کیس نامبر خانواده هم 2015AS000017XX هستش. ممنون میشم راهنمایی کنید. راستی یه سوال دیگه : البته سوالم مبنای اصولی نداره..یه چیزایی یادمه که یکی از دوستان تو سفرنامشون نوشته بودن که دختر 25 سالشون که اسمش اعلام نشده بوده رو همراه خودشون بردن سفارت و اونجا از سفارت خواستن که این دختر خانوم هم بهش گرین کارت تعلق بگیره و قبول کردن...همچین چیزی شدنیه یا من توهم زدم ؟؟؟ یعنی منم اگه با خانواده برم میتونم همچین حرکتی بزنم و گرین کارت بگیرم ؟ !!! تشکر کنندگان: soroosh yz ، shahryar_eng ، girl 1368 ، masoud_k ، pari pariaaa ، m_yek ، alireza_guitar ، اشکان 3D ، babak82 ، shahriar2002 ، LORDAmiroo
2014-05-02 ساعت 12:01
برای کلیه دوستانی که برنده شدند تبریک میگم و امیدوارم دیگر دوستان به آرزوشون برسند انشاالله
تشکر کنندگان: alirezanz ، 2014winner ، shahriar2002
2014-05-02 ساعت 12:02
خدا نخواست حق به حق دار برسه!!!!والا
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، masoud_777 ، alirezanz ، 2014winner ، shahriar2002
2014-05-02 ساعت 12:02
(2014-05-02 ساعت 11:58)ابی22 نوشته:(2014-05-02 ساعت 11:53)AmirErmia نوشته: سلام به همهاحتمالا یکی از اعداد یا حروف ها رو اشتباه وارد میکنید که پاینش همتوضیح داده که به چه شکل وارد کنید... ممنون از پاسخ شما ... ولی تمام موارد رو از روی نسخه کامفرم ثبت نام کپی / پست کردم که کاملا خودش باشه ... ولی باز هم فرقی نمیکنه تشکر کنندگان: bigjust ، shahryar_eng ، alirezanz ، ghzlsa
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان