کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
من همچنان نمیتونم وارد بشم ، خیلی عجیبه همون دقایق اول چند بار انجام دادم وارد شد از اخر شب تا همین الان کانفرمیشن رو قبول نمیکنه
چه کنم
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2014-05-02 ساعت 12:02)AmirErmia نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 11:58)ابی22 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 11:53)AmirErmia نوشته:  سلام به همه
من اسمم رو چک میکنم
همه موارد رو هم درست وارد میکنم
ولی باز این پیغام میاد
علتش چیه ؟
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
احتمالا یکی از اعداد یا حروف ها رو اشتباه وارد میکنید که پاینش همتوضیح داده که به چه شکل وارد کنید...

ممنون از پاسخ شما ...

ولی تمام موارد رو از روی نسخه کامفرم ثبت نام کپی / پست کردم که کاملا خودش باشه ...
ولی باز هم فرقی نمیکنه
سلام
از این روش استفاده کنید به قسمتی که نوشته فراموش کردن کیس نامبر وارد شوید اطلاعاتتان از جمله سال تولد و ایمیل را وارد کنید شماره خود را بازیابی کنید موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ebi1988 ، alirezanz
بچه ها ثبت نام بعدی کی هست
تشکر کنندگان: ebi1988 ، alirezanz ، roya r
ارش مهر اگر دوباره باشه مهر هست

از بچه های تاپیک شمارش معکوس کسی برنده نشد؟من هنو نرفتم سایت یکی 2 روز بگذره خلوت شه الان همه میرن میگه نمیشه !

و خدایی که در این نزدیکیست.....
تشکر کنندگان: kaspi ، alirezanz
(2014-05-02 ساعت 09:35)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 07:33)elima1980 نوشته:  لاتاری گرین کارت زیاد برمبنا قرعه کشی هم نیست یک سری فاکتورهای دیگه هم درقبولی افراد بی تاثیرنیست.مثلا یکیش اینکه من دیدیم خیلی افرادی که ویزا شنگن گرفتن وسفری داشتند وقبول شدند یا افرادی که برادری ویا خواهری درآمریکا داشتند که ازطریق لاتاری ویا ازراههای دیگه ای اومده واون هم قبول شده ویا اینکه پرونده مهاجرتی برای کاناداداشته وبلافاصله درلاتاری هم قبول شده من مدتی بود به این مسله فکرمیکردم تااینکه روزی که رفته بودم ویزاخودم بگیرم یک مقیم آمریکا رودیدم که باهم ازسفارت برمیگشتیم واین مسله رواون شخص هم به من گفت وجالب بود که برام این اشتراک فکری وجودداشت.به هرحال امیدوارم که درآینده نزدیک همه آرزومندان به آنچه میخوان برسند واونهایی هم که رسیدند دراین مسیرناهمواربه موفقیت برسند

با تبريك فراوان براي دوستاني كه امسال به جمع ما اضافه شدن
دوست عزيز نظريه جالبيه، ولي من قبولش ندارم، چون هيچ كدوم از مواردي كه گفتين من ندارمBig Grin، ضمنا من خيلي از برنده هاي هم دوره خودمو ميشناسم كه همين شرايط رو ندارند

سلام باید بگم ی دوسته منم 15 سال هس خالش امریکاس و 4ساله ابجیشم رفته و اینا حدود 10ساله خانوادگی لاتاری مینویسن اما اسم هیچ کدومشون در نیومده ! تازه مامانشم یبار رفت پیش ابجیش 3ماه موند امریکا

تشکر کنندگان: javad1990 ، alireza_guitar ، ebi1988 ، اشکان 3D
(2014-05-02 ساعت 09:35)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 07:33)elima1980 نوشته:  لاتاری گرین کارت زیاد برمبنا قرعه کشی هم نیست یک سری فاکتورهای دیگه هم درقبولی افراد بی تاثیرنیست.مثلا یکیش اینکه من دیدیم خیلی افرادی که ویزا شنگن گرفتن وسفری داشتند وقبول شدند یا افرادی که برادری ویا خواهری درآمریکا داشتند که ازطریق لاتاری ویا ازراههای دیگه ای اومده واون هم قبول شده ویا اینکه پرونده مهاجرتی برای کاناداداشته وبلافاصله درلاتاری هم قبول شده من مدتی بود به این مسله فکرمیکردم تااینکه روزی که رفته بودم ویزاخودم بگیرم یک مقیم آمریکا رودیدم که باهم ازسفارت برمیگشتیم واین مسله رواون شخص هم به من گفت وجالب بود که برام این اشتراک فکری وجودداشت.به هرحال امیدوارم که درآینده نزدیک همه آرزومندان به آنچه میخوان برسند واونهایی هم که رسیدند دراین مسیرناهمواربه موفقیت برسند

با تبريك فراوان براي دوستاني كه امسال به جمع ما اضافه شدن
دوست عزيز نظريه جالبيه، ولي من قبولش ندارم، چون هيچ كدوم از مواردي كه گفتين من ندارمBig Grin، ضمنا من خيلي از برنده هاي هم دوره خودمو ميشناسم كه همين شرايط رو ندارند

دوست عزیز من هم اصلا این شرایطی که شما عنوان کردین رو نداشتم !! نه سفر اروپا رفته بودم نه کیس مهاجرت به جای دیگه رو داشتم ! نه کسی رو از اقوام درجه یک تو آمریکا داشتم !
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، girl 1368 ، somayeh8159 ، ebi1988 ، alirezanz ، اشکان 3D ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 12:00)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام به همه دوستان
و تبریک به اون عزیزانی که قبول شدن
من پارسال خیلی سر میزدم به انجمن و منتظر نتایج بودم اما اسم هیچکس از خانواده درنیومد اما امسال اسم مادر و پدر و خواهرم اعلام شده(خودم نشدم Sad )
یه عزیزی هست یه توضیح بده در مورد روند کار.با اینکه سفرنامه خیلی از عزیزان رو خوندم اما هنوز تو این اصطلاحات کلیرنس و کارنت شدن و ... گیج میزنم
کیس نامبر خانواده هم 2015AS000017XX هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستم، نگران نباش، شما هم يا سال ديگه برنده مي شي و يا بعد از مهاجرت خانواده ميري پيششون،
در مورد سوالهايي كه پرسيده زياد عجله نكن ، به موقع مي رسي بهشون، يكم توي مهاجرسرا بگرد جواب سوالهاتو پيدا مي كني همانطور كه چند پست قبل تر يكي از دوستان رو راهنمايي كردم بهتر از لاتاري از آغاز تا پايان شروع كني،
اين هم لينكش:
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=6438
موفق باشيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: girl 1368 ، pari pariaaa ، alirezanz ، azadeh2014 ، shahriar2002
بنظرم لاتاری واقن شانسی هستش گاها پیش میاد تعدادی هم فامیل دارن یا مثلن توریستی سفر کردن اما اینا فک نکنم معیار انتخاب باشه!
یکی بیاد بگه شهریار کو ؟ فک کنم برنده شده از خوشی بیهوش شده Smile
ریحانه و خیلی دوستای دیگ تاپیک شمارش معکوس
من هنوز نرفتم چک کنم Smile قول میدم فردا یا پس فردا میرم
در ضمن ی خبر بد رو الان شنیدم گفتم بگم
استاد محمدرضا لطفی نوازنده گران قدر ایران12 اردیبهشت در اثر سرطان فوت شدن Sad خیلی ناراحت شدم خیلی

تشکر کنندگان: MEHR52 ، ebi1988 ، hameddjj ، lighter ، Sara_lphmkf ، samansaba ، Sam2014 ، alirezanz ، battosai ، اشکان 3D ، aaraam ، shahriar2002
اقای علیرضا 67 ینی اسم سه نفر از اعضای خانوادتون همز زمان در اومده ؟ چقد باحال Smile تا حالا ندیدم اینجوری

تشکر کنندگان: A L I R E Z A 67 ، lighter ، ebi1988 ، alirezanz ، اشکان 3D ، shahriar2002
منم سوال شده برام با ویزا توریستی بری بعد چ کنی؟
من فقط میدونم نیوزلند میشه برای کلاس زبان اقدام کنی بعد تقاضای اقامت کنی حدود 1یا 2 سال بعد ااقامت میدن!
ینی امریکام انقد راحته؟اگه اینجور بود تا الان همه رفته بودن خب !

تشکر کنندگان: ebi1988 ، alirezanz
دوستان من سال دومم بود که بازم نشدم
ولی میخوام یه چیزی بگم,هم اینجا میذارم همه انجمن همسایه
مخصوصا دختر خانما,
قسمتون میدم سال دیگه موقع ثبت نام فقط خودتون رو ثبت نام کنید,ابجی سمیه,دخترخاله,مامان بابا و...
اگه میخواستن خودشون ثبت نام میکردن
والا وقتی میگن شیش هزار نفر قبول میشن از ایران مخم سوت میکشه... آخه یکم فکر میکنم و میگم خدایا یعنی ...
مگه چقدر ثبت نام میکنن آخه؟!!
الان انگار کل دنیا رو سرم خراب شده
میدونم مثل من زیاده ولی شیش هزار تا هم حتی نمیشیم امثال ما,به خودش قسم
فقط به امید برنده شدن سال دیگه زندگی میکنم امیدوارم سال دیگه دوباره...
البته اگه لاتاری باشه...
تشکر کنندگان: MEHR52 ، girl 1368 ، lighter ، Ali_MD ، soroosh yz ، mehrsa4 ، alirezanz ، battosai ، اشکان 3D ، danial91
منم الان چک کردم دیدم نه! سال پنجم هم بود تازه... Sad
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان: ebi1988 ، girl 1368 ، lighter ، alirezanz ، اشکان 3D ، khorsandi ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 12:44)girl 1368 نوشته:  اقای علیرضا 67 ینی اسم سه نفر از اعضای خانوادتون همز زمان در اومده ؟ چقد باحال Smile تا حالا ندیدم اینجوری

سلام
نه انقدر هم دیگه خوش شانس نیستیم Big Grin
مادرم اسمش اعلام شده که تو کیس ایشون اسم پدرم و خواهرم(19ساله) هم هست.
(2014-05-02 ساعت 10:22)javidk نوشته:  همسر دوست من هم برنده شده. من واسشون ثبت نام کرده بودم. خیلی خوشحالم.
دوستان کیس نامبر ***7 خیلی بالاست؟ سال 2011 جزو پایین ها بود؟

دوست من 7000 هستم ! اول June میرم مصاحبه ، اگر کلیرینس بخورم 90 روز فرصت دارن پروندم رو چک کنن اگر ویزا بهم ندن دیگه پرونده 2014 ای ها تا سپتامر بسته میشه! بودن کسایی که روزهای آخر گرفتن،خیلی ها هم نه ! تا اینجاش اومدیم بقیش هم به امید خدا میریم ببینیم چی میشه.Smile
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pariaaa ، girl 1368 ، soli asali ، nasim ، lighter ، Sara_lphmkf ، محبت ، Sam2014 ، alirezanz ، khorsandi ، shahriar2002
من و همسرم جزء ليست منتظران بوديم و قبول نشديم ولي زندگي جاريست به اميد سال بعد فقط يه سوال؟ ايا تا حالا كسي بوده روز اول به خاطر ترافيك سايت عدم قبولي خورده باشه و روزهاي بعد چك كرده باشه و قبول شده باشه؟
تشکر کنندگان: girl 1368 ، masoud_777 ، aminb ، alirezanz ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان