کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
سلام
اسم منم نبود سومین بار بودگفتم بگم بچه های 2015 حالشو ببرن تبریک میگم بهشون
مخلصیم
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: 1973 ، girl 1368 ، ata_bros ، alirezanz ، shahriar2002 ، Abdi53
یه قول یکی از بچه ها سه گانه منم تکمیل شد 2013 2014 2015 ...
دیگه باید سفت بچسبیم gre
لعنت به این زندگی که برای بدست آوردن یه چیز قشنگ باید آسفالت شم تازه آخرشصم معلوم نیست وقتی بدست بیارش چیزی ازم مونده باشه یا نه .
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: alirezanz ، shahriar2002
منم نبودم .... واسه سومین بار
تشکر کنندگان: ebi1988 ، alirezanz
(2014-05-02 ساعت 13:01)1973 نوشته:  من و همسرم جزء ليست منتظران بوديم و قبول نشديم ولي زندگي جاريست به اميد سال بعد فقط يه سوال؟ ايا تا حالا كسي بوده روز اول به خاطر ترافيك سايت عدم قبولي خورده باشه و روزهاي بعد چك كرده باشه و قبول شده باشه؟

من سال ۲۰۱۳ اینِطوری شدم بله
تشکر کنندگان: 1973 ، masoud_777 ، Fifi2015 ، Yashita ، girl 1368 ، alirezanz ، اشکان 3D ، khorsandi
سلام، متاسفااانه اسم همسر من هم تو اسامي برندگان ١ مي نبود! من تو يه وب سايتي خوندم كه امسال هم اعلام نتايج در ٢ مرحله خواهد بود، چه جوري صحت و سقمش رو ميشه فهميد؟
تشکر کنندگان: masoud_777 ، alirezanz
(2014-05-02 ساعت 12:00)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام به همه دوستان
و تبریک به اون عزیزانی که قبول شدن
من پارسال خیلی سر میزدم به انجمن و منتظر نتایج بودم اما اسم هیچکس از خانواده درنیومد اما امسال اسم مادر و پدر و خواهرم اعلام شده(خودم نشدم Sad )
یه عزیزی هست یه توضیح بده در مورد روند کار.با اینکه سفرنامه خیلی از عزیزان رو خوندم اما هنوز تو این اصطلاحات کلیرنس و کارنت شدن و ... گیج میزنم
کیس نامبر خانواده هم 2015AS000017XX هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستی یه سوال دیگه : البته سوالم مبنای اصولی نداره..یه چیزایی یادمه که یکی از دوستان تو سفرنامشون نوشته بودن که دختر 25 سالشون که اسمش اعلام نشده بوده رو همراه خودشون بردن سفارت و اونجا از سفارت خواستن که این دختر خانوم هم بهش گرین کارت تعلق بگیره و قبول کردن...همچین چیزی شدنیه یا من توهم زدم ؟؟؟ یعنی منم اگه با خانواده برم میتونم همچین حرکتی بزنم و گرین کارت بگیرم ؟ !!!

دوست عزیز، کیس نامبر شما کیس نامبر خوبیه، نه خیلی پایین و نه خیلی بالا! اما قویا بهتون توصیه می کنم که هرچه سریعتر، مدارکتون رو آماده کنید. از لحظه ای که مدارک شما به دستشون برسه وارد مرحله ی انتظار برای "کارنت" شدن میشین این مرحله معمولا تا شهریور یا مهر (یا حتی بیشتر/ بسته به سرعت عمل شما در ارسال مدارکتون) طول میکشه. زمانی که به اصطلاح کارنت بشید ، به شما اطلاع داده میشه که باید منتظر نوبت مصاحبه بمونید. بعد توسط ایمیل و همچنین در سایت رسمی لاتاری، تاریخ مصاحبه به شما اطلاع داده میشه. انشاللا برای مصاحبه تشریف می برید و یکضرب ویزا میگیرید. اگر ویزای یکضرب نگیرید، اون موقع وارد مرحله ی کلیرنس میشید که در اون زمان برخی از سوابق و پیشینه ی شما باید مورد بررسی قرار بگیره و باید چند ماه دیگه هم تا صدور ویزاتون صبر کنید.
اما در حال حاضر با دقت هرچه تمام تر و با توجه به دستور العمل هایی که در همین سایت وجود داره، مدارکتون را دانلود، پر، و ارسال کنید و بعد هم مرحله به مرحله برای ترجمه مدارک و بعد از اون برای کارهای مدیکال اقدام کنید. هنوز چند ماه تا رسیدن به این مراحل فرصت دارید.
نکته مهم. تا جایی که ممکنه جریان قبولی تون را مخفی نگه دارید. به هیییییییچ وجه روند معمولی زندگیتون را به هم نزنید. دلار نخرید. شغلتون را ترک نکنید، چیزی نفروشید. به زندگی معمول و روتین خودتون حداقل تا زمان رفتن به سفارت ادامه بدید. زبان بخونید.
اینها همه تجربه هایی هستند که ما پشت سر گذاشتیم.
براتو آرزوی موفقیت دارم.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

و البته با دلي آكنده از حسرت به برندگان تبريك ميگم. خدايي يكي از افرادي كه حقشون بود برن ما بوديم، خيلي خواستم و موج مثبت فرستادم اما نميدونم چرا نشد! اصلااا فكرشم نميكردم هيچ جوره!
تشکر کنندگان: masoud_777 ، pari pariaaa ، ebi1988 ، alirezanz ، shahriar2002
سلام دوستان
اول تبریک میگم به همه دوستانی که قبول شدن
دوم شرمنده شاید جای سوالم اینجا نباشه نمی دونستم کجا بپرسم اینجا مطرح کردم.بازم معذرت
من یکی رقم از 16 رقم Confirmation Number و کم یاداشت کردم و در وافع 15 رفم و دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید
با سپاس
تشکر کنندگان: masoud_777 ، girl 1368 ، alirezanz
کاربران در حال بازدید این موضوع: aghamilad، aminjam، Danoosh، diamondmili، ehsan104، empiremc، fazila، feligoli، freddyflientstone، ftbahi، HAMID1371، HASSANDA_2000، kamix، kamymajaz، Mansour92، mmahsaa، mohsenicash، monic، m_yek، p000ya، panyi، rofi، sayeh677، shahryar_eng، هایده، Yashita، yba، شرقی غمگین، 4 کاربر مخفی، 9 مهمان
یکم خلوت شده ولی نازی
Like a bat out of hell
I'll be gone when the morning comes.
When the night is over
Like a bat out of hell
I'll be gone gone gone
تشکر کنندگان: masoud_777 ، ebi1988 ، alirezanz ، m_yek ، shahriar2002
[عکس: 29763871357391023300.gif]
تشکر کنندگان: m_yek ، bahram2014 ، ebi1988 ، alirezanz
سلام.....دوستان من هر چی می زنم می گه اشتباه.......حتی رفتم از صفحه ای که کد تاییدی 15 رقمی و اسم فامیلم که بعد از ثبت نام می ده که قبلا سیو کرده بودم کپی پیست کردم بازم نشد.......با اکسپلور هم امتحان کردم.....مطمئنم کد درسته.....کمک می کنید...ممنون
تشکر کنندگان:
امسال هم نشد از dv97 دارم ثبت نام میکنم.
تشکر کنندگان: ata_bros ، alirezanz ، battosai ، اشکان 3D ، LORDAmiroo
(2014-05-02 ساعت 13:40)A L I R E Z A 67 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:36)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 12:00)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام به همه دوستان
و تبریک به اون عزیزانی که قبول شدن
من پارسال خیلی سر میزدم به انجمن و منتظر نتایج بودم اما اسم هیچکس از خانواده درنیومد اما امسال اسم مادر و پدر و خواهرم اعلام شده(خودم نشدم Sad )
یه عزیزی هست یه توضیح بده در مورد روند کار.با اینکه سفرنامه خیلی از عزیزان رو خوندم اما هنوز تو این اصطلاحات کلیرنس و کارنت شدن و ... گیج میزنم
کیس نامبر خانواده هم 2015AS000017XX هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستی یه سوال دیگه : البته سوالم مبنای اصولی نداره..یه چیزایی یادمه که یکی از دوستان تو سفرنامشون نوشته بودن که دختر 25 سالشون که اسمش اعلام نشده بوده رو همراه خودشون بردن سفارت و اونجا از سفارت خواستن که این دختر خانوم هم بهش گرین کارت تعلق بگیره و قبول کردن...همچین چیزی شدنیه یا من توهم زدم ؟؟؟ یعنی منم اگه با خانواده برم میتونم همچین حرکتی بزنم و گرین کارت بگیرم ؟ !!!

دوست عزیز، کیس نامبر شما کیس نامبر خوبیه، نه خیلی پایین و نه خیلی بالا! اما قویا بهتون توصیه می کنم که هرچه سریعتر مدارکتون رو آماده کنید. از لحظه ای که مدارک شما به دستشون برسه وارد مرحله ی انتظار برای "کارنت" شدن میشین این مرحله معمولا تا شهریور یا مهر (یا حتی بیشتر/ بسته به سرعت عمل شما در ارسال مدارکتون) طول میکشه. زمانی که به اصطلاح کارنت بشید ، به شما اطلاع داده میشه که باید منتظر نوبت مصاحبه بمونید. بعد توسط ایمیل و همچنین در سایت رسمی لاتاری، تاریخ مصاحبه به شما اطلاع داده میشه. انشاللا برای مصاحبه تشریف می برید و یکضرب ویزا میگیرید. اگر ویزای یکضرب نگیرید، اون موقع وارد مرحله ی کلیرنس میشید که در اون زمان برخی از سوابق و پیشینه ی شما باید مورد بررسی قرار بگیره و باید چند ماه دیگه هم تا صدور ویزاتون صبر کنید.
اما در حال حاضر با دقت هرچه تمام تر و با توجه به دستور العمل هایی که در همین سایت وجود داره، مدارکتون را دانلود، پر، و ارسال کنید و بعد هم مرحله به مرحله برای ترجمه مدارک و بعد از اون برای کارهای مدیکال اقدام کنید. هنوز چند ماه تا رسیدن به این مراحل فرصت دارید.
نکته مهم. تا جایی که ممکنه جریان قبولی تون را مخفی نگه دارید. به هیییییییچ وجه روند معمولی زندگیتون را به هم نزنید. دلار نخرید. شغلتون را ترک نکنید، چیزی نفروشید. به زندگی معمول و روتین خودتون حداقل تا زمان رفتن به سفارت ادامه بدید. زبان بخونید.
اینها همه تجربه هایی هستند که ما پشت سر گذاشتیم.
براتو آرزوی موفقیت دارم.

مرسی از پاسختون
ممنون میشم اون سوالی که در آخر پرسیدم رو هم جواب بدید.
با سلام .به هیچ وجه امکان ندارد.
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

تشکر کنندگان: A L I R E Z A 67 ، alirezanz ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 09:37)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 07:43)nimo80 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 01:08)shahin2737 نوشته:  من هم 50% درصدی شدم ولی کیس نامبرم نزدیک هشت هزار است و فکر نکنم امیدی داشته باشم.

امیدوار باش دوست عزیز. من هم سال 2013 کیس نامبرم خیلی بالا بود ولی بالاخره به مصاحبه رسیدم ... فقط صبوری کن و تو این مدت بارت رو بیشتر ببند (ار لحاظ تخصص و زبان و ....) اصلا هم دلشوره نداشته باش خودشون به عنوان برنده اعلامت کردن پس 90 % بهت ویزا می دن انشالله

دوست عزیز، هرچه زودتر و حداکثر ظرف یک هفته تا 10 روز ( و با دقت کامل) مدارکت را پست کن. هرچه سریعتر این کار را انجام بدی، بررسی مدارکت هم زودتر شروع میشه، زودتر کارنت میشی، زودتر میری سفارت و حتی اگر کلیرنس هم بخوری، مدت طولانی تری برای کلیر شدن و انجام دادن کارهات در اختیار خواهی داشت.

استرس وارد نکنید حالا حالاها وقت دارید و اصلا دیر نمیشه !
فرم ها رو با دقت تمام تکمیل کنید و مخصوصا که فرمها عوض شده ! و از بچه های سال قبل کسی آشنایی نداره به این فرم ها هنوز !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، ebi1988 ، alirezanz ، gema ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 13:52)lasa نوشته:  سلام.....دوستان من هر چی می زنم می گه اشتباه.......حتی رفتم از صفحه ای که کد تاییدی 15 رقمی و اسم فامیلم که بعد از ثبت نام می ده که قبلا سیو کرده بودم کپی پیست کردم بازم نشد.......با اکسپلور هم امتحان کردم.....مطمئنم کد درسته.....کمک می کنید...ممنون

سلام. لطف کنید دقیقا مشکلی که میگید رو به انگلیسی بنویسید ببینیم چی میگه!!!
تشکر کنندگان: alirezanz ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان