کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
سلام
در خصوص اصطلاحات و مراحل
1- کارنت: زمانی که کیس نامبرها انتخاب میشن تا در یک بازه زمانی 2ماهه به مصاحبه برن.
2-کلیرنس: زمان بعد از مصاحبه در صورت عدم دریافت ویزای یک ضرب به جهت طی کردن روند بک گراند چک شما تا زمانیکه در سایت اعلام کنن که با علامت ایشود نمایش میدن بهتون
3- مدیکال: طی شدن آزمایشات پزشکی در کشور مورد مصاحبه شامل آزمایش خون و رادیولوژی و ارائه کارت واکسیناسیون بین المللی ایران
4-روند کار:
اعلام قبولی...... پر کردن فرمهای اولیه و عکس و ارسال آنها با ایمیل و یا پست به KCC........انجام کارهای واکسیناسیون و دریافت کارت زرد( کارت بین المللی واکسن هلال احمر یا پاستور یا وزارت بهداشت).........ترجمه و تهیه مدارک لازم........کارنت شدن..........جایگزینی دعوتنامه سفارت با زمان و تعداد افراد کیس و سفارتش( آنکارا-ابوظبی-ایروان).........سفر به کشور مورد مصاحبه.....مدیکال......مصاحبه با دو حالت دریافت یکضرب ویزا یا کلیرنس خوردن....... دریافت ویزا و سفر به آمریکا......... دریافت گرین کارت در یک بازه زمانی 2ماهه..........هزینه ها: پست مدارک--عکسها--واکسیناسیون--مدیکال--330دلار سفارت--165دلار برای گرین کارت
5- به هیچ عنوان فرزندان بالای 21سال در زمان ثبت نام بهشون گرین کارت تعلق نمیگیره
6-به هیچ عنوان عجله نکنید و با آرامش کامل فرمهاتون رو با آگاهی پرکنید.
7- زبان فراموش نشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، m_yek ، nasim ، 5ina ، Sara_lphmkf ، girl 1368 ، ebi1988 ، alirezanz ، gema ، miladfathi021 ، amjad ، azadeh2014 ، MEHR52 ، k1_m_1358
(2014-05-02 ساعت 13:40)A L I R E Z A 67 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:36)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 12:00)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام به همه دوستان
و تبریک به اون عزیزانی که قبول شدن
من پارسال خیلی سر میزدم به انجمن و منتظر نتایج بودم اما اسم هیچکس از خانواده درنیومد اما امسال اسم مادر و پدر و خواهرم اعلام شده(خودم نشدم Sad )
یه عزیزی هست یه توضیح بده در مورد روند کار.با اینکه سفرنامه خیلی از عزیزان رو خوندم اما هنوز تو این اصطلاحات کلیرنس و کارنت شدن و ... گیج میزنم
کیس نامبر خانواده هم 2015AS000017XX هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستی یه سوال دیگه : البته سوالم مبنای اصولی نداره..یه چیزایی یادمه که یکی از دوستان تو سفرنامشون نوشته بودن که دختر 25 سالشون که اسمش اعلام نشده بوده رو همراه خودشون بردن سفارت و اونجا از سفارت خواستن که این دختر خانوم هم بهش گرین کارت تعلق بگیره و قبول کردن...همچین چیزی شدنیه یا من توهم زدم ؟؟؟ یعنی منم اگه با خانواده برم میتونم همچین حرکتی بزنم و گرین کارت بگیرم ؟ !!!

دوست عزیز، کیس نامبر شما کیس نامبر خوبیه، نه خیلی پایین و نه خیلی بالا! اما قویا بهتون توصیه می کنم که هرچه سریعتر مدارکتون رو آماده کنید. از لحظه ای که مدارک شما به دستشون برسه وارد مرحله ی انتظار برای "کارنت" شدن میشین این مرحله معمولا تا شهریور یا مهر (یا حتی بیشتر/ بسته به سرعت عمل شما در ارسال مدارکتون) طول میکشه. زمانی که به اصطلاح کارنت بشید ، به شما اطلاع داده میشه که باید منتظر نوبت مصاحبه بمونید. بعد توسط ایمیل و همچنین در سایت رسمی لاتاری، تاریخ مصاحبه به شما اطلاع داده میشه. انشاللا برای مصاحبه تشریف می برید و یکضرب ویزا میگیرید. اگر ویزای یکضرب نگیرید، اون موقع وارد مرحله ی کلیرنس میشید که در اون زمان برخی از سوابق و پیشینه ی شما باید مورد بررسی قرار بگیره و باید چند ماه دیگه هم تا صدور ویزاتون صبر کنید.
اما در حال حاضر با دقت هرچه تمام تر و با توجه به دستور العمل هایی که در همین سایت وجود داره، مدارکتون را دانلود، پر، و ارسال کنید و بعد هم مرحله به مرحله برای ترجمه مدارک و بعد از اون برای کارهای مدیکال اقدام کنید. هنوز چند ماه تا رسیدن به این مراحل فرصت دارید.
نکته مهم. تا جایی که ممکنه جریان قبولی تون را مخفی نگه دارید. به هیییییییچ وجه روند معمولی زندگیتون را به هم نزنید. دلار نخرید. شغلتون را ترک نکنید، چیزی نفروشید. به زندگی معمول و روتین خودتون حداقل تا زمان رفتن به سفارت ادامه بدید. زبان بخونید.
اینها همه تجربه هایی هستند که ما پشت سر گذاشتیم.
براتو آرزوی موفقیت دارم.

مرسی از پاسختون
ممنون میشم اون سوالی که در آخر پرسیدم رو هم جواب بدید.
بسیار بسیار بسیار بعید میدونم که صحت داشته باشه. شما به دلیل اینکه سن قانونی دارید، از دید دولت امریکا یک فرد مستقل محسوب میشید و شامل قوانین کفالت نمیشید. حتی با توجه به اینکه اسمتون در مدارک خانواده تون قید نخواهد شد، شما رو در روز مصاحبه در سفارت راه نخواهند داد! در هر صورت پدر و مادرتون میتونند این سئوال رو در روز مصاحبه بپرسند، پرسیدنش که ضرر نداره!!!
اما زیاد نگران این موضوع نباشید، اگر به خواست خدا پدر و مادر و خواهرتون تشریف ببرند امریکا، شما به فاصله یکی دو سال به اونها خواهید پیوست. مورد شبیه به مورد شما رو من شخصا دیدم.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

[font=Arial]می خوام به نوبه خودم به همه دوستانی که امسال برنده شدن یه تبریک ویژه و شادباش بگم!!
امیدوارم تو همه ی مراحل زندگی برنده باشید و شادمان!!

و به اون دوستایی که مثل خودم قبول نشدن یک چیز دارم بگم و اونم اینه که

خدا بزرگه.

شاد باشید Wink
[/font]
تشکر کنندگان: m_yek ، محبت ، samansaba ، gema ، alirezanz ، babak433 ، اشکان 3D ، قصه گو ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 13:56)BLACK_DAY نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:52)lasa نوشته:  سلام.....دوستان من هر چی می زنم می گه اشتباه.......حتی رفتم از صفحه ای که کد تاییدی 15 رقمی و اسم فامیلم که بعد از ثبت نام می ده که قبلا سیو کرده بودم کپی پیست کردم بازم نشد.......با اکسپلور هم امتحان کردم.....مطمئنم کد درسته.....کمک می کنید...ممنون

سلام. لطف کنید دقیقا مشکلی که میگید رو به انگلیسی بنویسید ببینیم چی میگه!!!
when i type my confirmation number and my family name and born year it says one of those are invalid...........iam sure about my confirmation number and my spelling name and born year......i checked it out on saved page that contain this information when i enrolled ......i have also check internet explorer but it didnt work and again sayed type correct information...........
تشکر کنندگان: ghzlsa
سلام دوستان

من وهمسرم ودخترم شرکت کرده بودیم.ما قبول نشدیم.ولی خوشبختانه دخترم قبول شد.

برای همه عزیزان این فروم ارزی موفقیت وسلامتی دارم.شادباشید
http://travel.state.gov/content/visas/en...stics.html
این آما ر شرکت کننده ها در سالهای گذشته اس ببینیم امسال از ایران چند نفر ثبت نام کردن.
تشکر کنندگان: alirezanz
توی تکمیل فرم هاتون دقت کنین . به اصطلاح خودمون آدم حرفه ای معرفی نکنین و گنده گویی نکنین . اون چیزی که هستین در واقعیت بنویسین . پروسه کلیرنس به خیلی چیز ها بستگی داره که یکیش موقعیت شغلی شماست
موفق باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، girl 1368 ، alirezanz ، azadeh2014
درود به تمام دوستان
ضمن شاد باش و آرزوی پیروزی به تمام افرادی که به هدفشون رسیدند ،ما امسال هم مانند 10 سال قبل یا بیشتر که حسابش از دستم رفته! قبول نشدیم Sad اون موقع ها که با زحمت نامه پست میکردیم و پست محترم هم بعضی اوقات نامه ها یا جواب قبولی رو نمیرسوند! بگذریم .... ولی الان اینترنت کارها رو راحت کرده.... ولی زندگی جریان داره و میشه از راههای دیگه هم موفق شد... نا امید نشید و راههای دیگه را هم مثل دانشجویی؛ توریستی! کار و تخصص و... حتما" امتحان کنید.... ولی یه چیز دیگه که میدونم برای ما ایرانیها سخته ولی شدنی هست اینه که واقع بین باشیم نه رویایی!!! این فرهنگ غلطی که مفت باشه کوفت باشه تو این مقوله بسیار غلط هستش! درسته که این امکان مجانی در اختیار همه قرار گرفته است، ولی به یزدان سواستفاده از اون، عمل خوبی نیست... من حداقل 4 خانواده رو میشناسم که گرین کارت رو گرفتن ولی حاضر نیستن تو آمریکا زندگی کنن! میدونین چرا؟! چون اصلا تو کشور دیگه ای مثل اروپا یا حتی کشورهای نظیر اون فرهنگ هم پاشون رو نذاشته بودن و یا ازنادانی خودشون و یا بستگانشون اونا رو ثبت نام کرده بودن! بیایید این اخلاق هیئتی که تو ایران هست (نمونه اون هم در ماه محرم و نظری گرفتن های چندتا چندتا...! دیدیم) برای این تصمیم گیری مهم که زندگی خیلی از هموطنان رو میتونه تغییر بده و نیازمند واقعی این تغییر هستن، در این مورد کنار بگذاریم و در مورد زندگی دیگران تصمیم گیری نکنیم... اگر آنها به آن مرحله رسیدند که نیازمند آن باشند حتما" بدون اینکه شما اصرار کنید خودشون اینکار رو میکنند... به امید اون روزی که گفتار و پندار و کردار نیک رو تو زندگی همه ایرانی ها دوباره بازیابیم.....
پیروز و خرسند باشید.
[size=xx-larg] یه چیزی که برام جالبه اینه که یه سری از دوستان که می گفتن 99.99% قبولیم!!! و یه سری دیگه 100% خودشون رو قبول میدونستن کجان؟!!
......
به هر حال دیگه این بازی هم تموم شد...

تبریک به همه قبولی ها...
[/size]
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: girl 1368 ، alirezanz ، MEHR52 ، shahriar2002 ، LORDAmiroo
(2014-05-02 ساعت 14:20)lasa نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:56)BLACK_DAY نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 13:52)lasa نوشته:  سلام.....دوستان من هر چی می زنم می گه اشتباه.......حتی رفتم از صفحه ای که کد تاییدی 15 رقمی و اسم فامیلم که بعد از ثبت نام می ده که قبلا سیو کرده بودم کپی پیست کردم بازم نشد.......با اکسپلور هم امتحان کردم.....مطمئنم کد درسته.....کمک می کنید...ممنون

سلام. لطف کنید دقیقا مشکلی که میگید رو به انگلیسی بنویسید ببینیم چی میگه!!!
when i type my confirmation number and my family name and born year it says one of those are invalid...........iam sure about my confirmation number and my spelling name and born year......i checked it out on saved page that contain this information when i enrolled ......i have also check internet explorer but it didnt work and again sayed type correct information...........

دوست عزیز .... کد تایید شما باید 16 رقمی باشه.
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: alirezanz ، ghzlsa ، shahriar2002
سلام من هرچی تلاش میکنم یا میگه تایم تمام شده . شماره شما اشتباه است .یا سایت باز نمیکنه دیگه کفرم درومده..
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-05-02 ساعت 13:56)محبت نوشته:  سلام
در خصوص اصطلاحات و مراحل
1- کارنت: زمانی که کیس نامبرها انتخاب میشن تا در یک بازه زمانی 2ماهه به مصاحبه برن.
2-کلیرنس: زمان بعد از مصاحبه در صورت عدم دریافت ویزای یک ضرب به جهت طی کردن روند بک گراند چک شما تا زمانیکه در سایت اعلام کنن که با علامت ایشود نمایش میدن بهتون
3- مدیکال: طی شدن آزمایشات پزشکی در کشور مورد مصاحبه شامل آزمایش خون و رادیولوژی و ارائه کارت واکسیناسیون بین المللی ایران
4-روند کار:
اعلام قبولی....انجام کارهای واکسیناسیون و دریافت کارت زرد( کارت بین المللی واکسن هلال احمر یا پاستور یا وزارت بهداشت).........ترجمه و تهیه مدارک لازم........کارنت شدن..........جایگزینی دعوتنامه سفارت با زمان و تعداد افراد کیس و سفارتش( آنکارا-ابوظبی-ایروان).........سفر به کشور مورد مصاحبه.....مدیکال......مصاحبه با دو حالت دریافت یکضرب ویزا یا کلیرنس خوردن....... دریافت ویزا و سفر به آمریکا......... دریافت گرین کارت در یک بازه زمانی 2ماهه..........هزینه ها: پست مدارک--عکسها--واکسیناسیون--مدیکال--330دلار سفارت--165دلار برای گرین کارت
5- به هیچ عنوان فرزندان بالای 21سال در زمان ثبت نام بهشون گرین کارت تعلق نمیگیره
6-به هیچ عنوان عجله نکنید و با آرامش کامل فرمهاتون رو با آگاهی پرکنید.
7- زبان فراموش نشه.

با اجازه مورد ٨ رو اضافه ميكنم:
٨_ هيچ ضرورتي وجود نداره فرمهاتون و بعد از پر كردن با پست ارسال لنيد و هزينه تقريبا ٢٠٠ تا ٣٠٠ هزار توماني بپردازيد، خيلي راحت تر و بدون هزينه و قطعا مطمعن تر اينه كه مثل بنده ايميل كنيد تا در كمتر از چند ثانيه به دستشون برسه. موفق باشيد
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
سلام و خسته نباشید.من CONFIRMATION NUMBER و مشخصاتم رو که میزنم جواب میده که
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B
بااینکه من همه رو درست می نویسم!
تشکر کنندگان: ghzlsa
آمار قبولی ها کجاست؟
کجان این بچه های خوش شانس مهاجر سرا!
من که مث هرسال قبول نشدم!
4امین ساله
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
تشکر کنندگان: hamedara ، alirezanz ، اشکان 3D ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 14:45)behnoushiii نوشته:  سلام و خسته نباشید.من CONFIRMATION NUMBER و مشخصاتم رو که میزنم جواب میده که
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B
بااینکه من همه رو درست می نویسم!
دقیقا ماله منم همین طوریه.....همین اشکال رو می گیره.......همه چیز هم درست می زنم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان