کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-03 ساعت 05:19)mahdibashoma نوشته:  دوست من

در این شکی نیست که بعضی از دوستان تنها از روی تفنن و برای امتحان شانس خود وارد پروسه لاتاری شدند.
اما اینو بدونید که لاتاری یعنی امتحان شانس و برای همه این حق هست ...البته ممکنه کسانی قبول شن و بعد از قبولی نظرشون عوض شه و حتی شاید بعد از دریافت ویزا مهاجرت نکنن یا حتی بعد از مهاجرت برگردند...

شما اگر از کسانی هستید که قصد مهاجرت دارید و مصمم هستید هیچ وقت دیر نیست.خود من بعد از شش سال قبول شدم و الان هم مهاجرت کردم.
هر سال ذره ذره تمامی قوانین و اطلاعات ثبت نام و کنش های اجتماعی آمریکا رو بررسی میکردم.و هر سال بدون قبولی...بعد از قبولی ...ولی وقتی وارد شدم همه چیز با اونی که فکر میکردم تفاوت داشت بعضی چیزها بهتر و بعضی بدتر....
بودند کسانی که دسته جمعی برای 30 نفر ثبت نام کرده بودند و هیچ کدوم قبول نشدند و کسی که دوستش برای ایشان ثبت نام کرد و الان هم اینجاست..همه ما به نوعی در شانس برابریم ولی بعضی زودتر معرکه رو ترک میکنیم...
کسی که هدفش مهاجرت هست تمام تلاشش را میکند ..ممکن است سالها به طول بکشه ولی چاره ای نیست چون هدف است و ثابت راهش رو ادامه میدهد.
شکی نیست خداوند در لحظه لحظه زندگی انسان دخیل است اما شرایط و دلایل فیزیکی هم در این پروسه جایی دارد.این که چطور از بین این همه شما انتخاب شوید یک فرایند اتوماتیک فیزیکی است و اینکه خدا در این فرایند بتونه کمک کنه محتمل هست.موج انرژی مثبت و سایر قضایا هم واقعیت دارد... ممکنه صلاح شما در دوره بعدی باشه...

اینجا هم تافته جدابافته از ایران نیست ...زندگی در آمریکا به مرتب بهتر از ایران است ولی چیزی که مهم است این است که زندگی در ایران هم بد نیست..لاقل برای من بد نبود...
شاید شما با دیدن یک منظره زیبا یا یک اتومبیل یا یک نوشیدنی فکر کنید که تمامی احوال آمریکایی ها در اینهاست ..درسته هست ولی به اضافه کار سخت و قوانین محکم.شاید زمانی که ساکن این خاک شدید متوجه بشید که آمریکا خیلی خوب است ولی ایران هم خوب بود.. Smile

تبریک به همه کسانی که با هدف و از روی برنامه ثبت نام کردند و قبول شدند.
و طلب بهترین ها برای کسانی که این سال هم از قافله عقب افتادند و پر انرژی تر خودشونو برای سال بعد آماده میکنند.
سلامدوست عزیز واقعا از گفته هات لذت بردم ,هر چند از اینکه برای سال دوم هم قبول نشدم خیلی ناراحت شدم ولی حرفتونو قبول دارم که باید با عزمی راسخ تر ادامه بدیم و هدف داشته باشیم و خوشحالم که با تمام وجود هدف دارم و مطمئنم وقتش که بشه نوبته من میشه.
بازم مرسی ازت
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
تشکر کنندگان: alirezanz ، baran21 ، قصه گو ، mahdibashoma
(2014-05-02 ساعت 19:49)mahdi1 نوشته:  یکی بگه این ارور لعنتی رو چیکارکنم بیشتر از 50 بار امتحان کردم

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

دوست عزیز از گزینه Forgot Confirmation Number استفاده کن و مراحل را طی کن شاید به جواب برسی
تشکر کنندگان:
ما هم برنده نشدیم...امسال ششمین سالی بود که ثبت نام کرده بودیم..البته من امسال بیشتر دلم میخواست که برنده نشم...حتی هی سعی کردم جلوی خودم رو بگیرم و چک نکنم اما نشد...!! ما امسال واقعا شرتیط رفتن رو نداشتی.البته اون موقع که ثبت نام کردیم اینجوری نبود اما این 2-3 ماه اخیر وضعیت بهم ریخت. بهر حال به تمام کسانی که برنده شدن تبریک میگم و آرزوی موفقیت براشون دارم
تشکر کنندگان: اشکان 3D
امسال سال اخر لاتاری هست یا نه؟؟؟؟چرا کسی جواب نمیدهSad[/font][/size]
تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-05-03 ساعت 11:21)alina-b نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 19:49)mahdi1 نوشته:  یکی بگه این ارور لعنتی رو چیکارکنم بیشتر از 50 بار امتحان کردم

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

دوست عزیز از گزینه Forgot Confirmation Number استفاده کن و مراحل را طی کن شاید به جواب برسی

دوست عزیز من هم این مشکل را داشتم به 0 و صفر موجود در کد پیگیری دقت کن احتمالا اشتباه وارد میکنی
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
نمیدونم چه مشکلی پیش اومده انگار اصلا من ثبت نام نکردم
چون کانفرمیشن رو قبول نمیکنه ، تازه تو قسمت بازیابی هم که میرم میگه مشخصات شما ثبت نشده
آیا راهی برای پیدا کردن مشکل من وجود داره؟
من پرینت رو دارم اما نه برای خودم نه همسرم جواب نمیده!
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 11:27)badboy666 نوشته:  امسال سال اخر لاتاری هست یا نه؟؟؟؟چرا کسی جواب نمیدهSad[/font][/size]
سوال منم هسسسسسست جواب پیلیز؟؟؟
فک کنم کسی نمیدونه ..
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-05-03 ساعت 11:27)badboy666 نوشته:  امسال سال اخر لاتاری هست یا نه؟؟؟؟چرا کسی جواب نمیدهSad[/font][/size]

فعلا قانون برجا هست. تنها مورد نقضش Immigration reform Bill of the 8 Gang هست که فعلا توافقی روش صورت نگرفته. رئیس جمهور هم وارد دو ساله ی دوم شده و رسم اینه که رئیس جمهور ها در دوره ی دوم دنبال تغییرات بزرگ نمیرن. تمرکز سنا هم روی بیمه ی درمانی هست. به نظر میاد حداقل یک سال دیگه هم برگزار بشه. اگه شرایط تغییر نکنه.
تشکر کنندگان: samansaba ، sharmi ، alirezanz ، pari pariaaa
(2014-05-02 ساعت 23:40)miladfathi021 نوشته:  4 سال حسرت خوردم تا بلاخره قبول شدم...نمیدونم چرا الان.اینقد استرس گرفتم همش میترسم یه چیزی خراب از اب در بیاد و شانسم از دستم بره ... دوستان چیکار کنم این استرس بیخیالم بشه...البته حتی فرم هارو هم پر کردم ولی باز....
دوست عزیز استرس در این روزهای اول قبولی طبیعی هست و همه یه جوری باهاش درگیرن...اما واقعیت اینه که باید صبور باشی و همه چیو دست خدا بسپاری و یقین داشته باش که تا این مرحله که خداوند کمکت کرده مابقیش هم در کنارت خواهد بود.موفق باشیدSmile
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: sharmi ، sanaz2009 ، قصه گو ، pari pariaaa
May 1st 2014 روزی که مطمئنم تا اخر عمر فراموشش نمیکنم . 93 کلا از اولین لحظاتش به بدی و نحسی برام شروع شد . یادمه قبل تحویل سال داشتم خودمو مجسم میکردم که تا اخر امسال وارد امریکا شدم و یه زندگیه جدیدو شروع کردم . اول می دو تا خبر بد رسید بهم . اولیش کسی که 7 سال بود دوسش داشتم عقد کرد . دومیش هم You have not been selected . مثل ادمی شدم که انگار یه تریلی باهاش برخورد کرده . این دوتا خبر داغونم کرد . انتظار ندارم درک کنین یا هر چی چون هیکدومتون جای من نیستین . سال هاس که دارم ثبت نام میکنم ولی هیچ سالی مثل امسال امید و نیاز به رفتن نداشتم . بعد از اعلام نتیجه ها به یک چیز رسیدم فقط اینکه توی این کره ای که زندگی میکنیم نه نیرو یا موجودی ماورایی وجود داره که بخواد کمکی کنه و حواسش باشه به من نه از همجنسای خودم انتظاری داشته باشم . همش کشکه زارو قانون جذبو این مذخرفات . تنها امیدی که این چند وقت داشتم قبولی و رفتن بود که اونم ازم گرفته شد .
برای خودم و خیلیهای دیگه که شبو روز منتظر بودن و حق و لیاقت این رو داشتن که شهروند امریکا بشن متاسفم که این شانس رو نداشتن .
ادم کسایی رو میبینه که به قول دوستان فکر میکنن امریکا یک کشوری در اروپاس . یا کسایی که برای همه ی فکو فامیلشون چه کسایی که واجد هستن چه اونایی که نیستن فرم پر میکنن و فرصت رو از خیلیها میگیرن . امیدوارم فقط اونایی که واقعا لایق هستن و میتونن باعث پیشرفت خودشون و اون کشور بشن از سد مصاحبه بگذرن و شهروند انجا بشن .
خواهش میکنم کسایی هم که برندن چه سالای قبل چه امسال نیان برای منو امثال من روضه بخونن چون جای ما نیستن و هیچوقت شرایطمون رو درک نمیکنن .

نمیدونم تا ثبت نام سال دیگه عمری باشه یا نه و اصلا ایرانیها هنوز میتونن ثبت نام کنن یا نه . ولی سعی میکنم تا اون روز دیگه این طرفا پیدام نشه و با امید واهی خودمو اذیت نکنم .
تا امروز که توی زندگیم جز بدی و بدبیاری چیزی نبوده ولی سعی میکنم و امیدوارم که شرایطم عوض شه .
(2014-05-03 ساعت 05:09)سولماز جون نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 00:56)..... نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 00:53)camel_60 نوشته:  با سلام خدمت همه
ما هم برنده شدیم ...
مراحل کار واسه رفتن چیه؟ خخخخخخخخخخ

تبریک میگم بهتون
مراحل کار فعلا پر کردن فرمه که اونم 19 می میاد
فعلا تو تاپیکای مربوطه(پایین این صفحه) مشخصاتتونو بزارین
حدود کیس نامبر؟
تعداد افراد کیس؟

کاش می شد یکی تو پر کردن فرم ها به من کمک کنه می ترسم...19 می اون فرمی که گفته دانلود می شه؟؟من الان نمی تونم اون فرم رو دانلود کنم؟؟می شه منو بیشتر راهنمایی کنین؟؟؟استرسی که دارم نمی ذاره بخوابم...خدا به خیر بگذرونه...مرسی از این که منو راهنمایی می کنین......
سولماز جون نگران نباش
ما همه بخاطر همین میام تو مهاجر سرا که به همدیگه کمک کنیم
اول از همه تبریک میگم بخاطر برنده شدنت امید وارم برات دریچه زیبایی از زندگی گشوده شده باشه
دوم اینه استرس رو کنار بگذار خدا همه چیز رو بخیر مگذرونه این روز ها برات در آینده خاطرات شیرینی خواهد داشت که هر وقت بیادش میفتی احساس خوبی برات زنده میشه.
تو تنها نیستی و همه بچه های ۲۰۱۵ و ما ۲۰۱۴ ها و ۲۰۱۳ و حتی قبل تر ها هم در کنار تو هستن و بهت کمک میکنن تا کار هاتو بدون نقص انجام بدی صبر کن تا ۱۹ می فرم ها آپلود بشه من پیشنهاد میکنم از الان به فکر ترجمه مدارکت باشی که باید به سفارت ارائه بدی چون ترجمه مدارک خودش زمان زیادی میبره علاوه بر اون مراقب باش دارالترجمه مدارکت رو گم و گور نکنه که برات درد سر بشه جایی که لازم نیست مدرک اضافی ارائه بدی مدرک اضافی آماده نکن علاوه بر اون به فکر واکسیناسیونت باش و البته به فکر جمع و جور کردن سند ملک و ماشین و پول نقد توی حساب هم باش برای تمکن مالی ... اگه متاهل باشی که خوب همسرت میتونه بهترین کمکت باشه بعضی کار ها رو خودت انجام بده بعضی ها رو هم به همسرت بسپار تا کار ها سریع تر پیش بره ... اگه مجرد هم هستی نگران نباش بچه های مهاجر سرا خیلی کمک خوبی هستن برای راهنمایی کردن
راستی خیلی از بچه ها هستن که ممکنه مدرک اصل دیپلم یا لیسانسشون رو تحویل نگرفته باشن دنبال گرفتن مدرک دیپلمت از آموزش و پرورش منطقه مربوطه باش و همچنین برای اصل مدرک لیسانست هم همینطور ممکنه دانشگاه دولتی درس خونده باشی و مدرکت هنوز درگیر باشه توی دانشگاه که باید اون رو هم آزاد کنی و همچنین باید مدرک لیسانست رو هم وزارت علوم تایید کنه که خودش چند روز وقت میخاد....
اطلاعات مربوط به مدارک مورد نیاز ترجمه و مبلغ تمکن مالی و همچنین لیست واکسن های مورد نیاز رو هم از همین مهاجر سرا و تاپیک های مربوطه پیدا کن و خوب بخون و اگه سوالی داشتی میتونی مطرح کنی .... خلاصه شروع کن به مطالعه سایت و خوب اطلاعاتت رو تکمیل کن که بهشون خیلی نیاز داری ... پیشنهاد میکنم به تاپیک های سال ۲۰۱۴ هم سر بزنی و اونها رو هم خوب مطالعه کنی...
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، khorsandi ، pari pariaaa
سلام به همه دوستانی که در لاتاری 2015 برنده شدن من از بچه های 2014 هستم و به همتون تبریک میگم

چیزی که می خوام بگم، چیزی هست که برای خودم و برخی دوستان 2014 دیگه یک تجربه شده و حس کردم باید به شما دوستان بگم که مراحل کار مهاجرتون رو به با آرامش بیشتری انجام بدین.

اولین چیزی که بعد از قبولی و دیدن مهاجرسرا به من القا شد مقادیر قابل توجهی استرس بود که برای پر کردن فرم ها در تاپیک ها و حس عجله و یک جور حس مسابقه برای پر کردن فرمها می گرفتم. همین جا بگم بهتون به هیچ عنوان برای ارسال فرم هاتون عجله نکنین، با این حال از همین حالا براش برنامه ریزی کنین چرا که بعدها مجبور میشین غلط های ارسال شده توی فرم هاتون رو بارها و بارها اصلاح کنین. جوری اکثر بچه های 2014 این کارو کردن.

از حالا حتی اگر جز شماره های زیر 1000 هم باشین 4 یا 5 ماه فرصت دارین که فرم هاتون رو بفرستین با این حال اگه با دقت کامل و آرامش فرم هاتون رو بفرستین ضرری هم از ارسال زودترش نخواهید کرد. در مجموع آخرین محدودیت زمانی آخر سپتامبر 2016 هست یعنی 17 ماه دیگه و بوده کسانی که فرمشون رو در آخرین لحظه ها فرستادن و روال کاریشن در دو ماه آخر تکمیل شده.

به امضا های بچه های 2014 و 2013 توجه کنین تا بتونین بچه های 2014 یا 2013 رو که در اینجا مطلب می ذارن رو تفکیک کنین این بهتون کمک میکنه شرایط خودتون رو به اشتباه با دوستان 2014 یا 2013 اینجا مطلب می ذارن قاطی نکنین و ایجاد استرس نکنه

اگه از امکانات سایت درست استفاده کنین مهاجرسرا تبدیل خواهد شد به یکی از بهترین ابزارها برای تسهیل فرایند انجام کارهای مهاجرتتون به این منظور حتمن به گفته های مدیران سایت توجه بیشتری کنین و دستور العمل های مهاجرسرا مطالعه کنین.

پاینده و پیروز باشین
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .

به به
واقعا خوشحال شدم و بهتون تبریک میگم.امیدوارم موفق باشین
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .

سروش جان خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد خوشحالم برات و برات بهترین آرزو هارا دارم
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: soruosh ، قصه گو ، soli asali ، jayjay ، maryam_a ، armin021 ، sal0811 ، hank ، pari pariaaa ، lighter ، m_yek

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان