کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
همسایه پدر خانم پسرعموم دیروز بهم گفت برنده شده :دی Big Grin

بهش گفتم عضو شه اینجا . . دیگه نمیدونم میاد یا نه .
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، satin ، alirezanz
من هم سلکت نشدم Smile ناراحتم نیستم بعله

و خدایی که در این نزدیکیست.....
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، bigarash ، alina-b ، satin ، alirezanz ، AKCanada ، khorsandi ، amir-ashkan
اميدوارم تمام كساني كه واقعا علاقمند به مهاجرت هستند سال ديگه موفق بشوند ... كسي ميدونه 2016 برگزار ميشه يا نه .. قراربود امسال آخرين سال باشه..
تشکر کنندگان: j@vad ، mahdibashoma ، alirezanz ، amir-ashkan
دوستان ما رفتیم..... برای ریجستر 2016(اگه در کار باشه) بر میگردیم.....فعلا".....یا حق.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: girl 1368 ، mahdibashoma ، tartar ، alirezanz ، m_yek
دوست عزیز این چه حرفاییه می زنی؟ چرا جور دیگه فکر نمی کنی؟
وقتی چیزی رو از خدا خواستی دیگه پافشاری نکن ، روز و شب بهش فکر نکن ... وقتی یه بار خواستی دیگه رهاش کن.. دیگه فرستادیش سمت خدا ... توکل یعنی انقدر به خدا ایمان داشته باشی که دیگه خیالت راحت باشه و بهش فکر نکنی...
حالا بذار من داستان خودمو برات بگم.. من دو سال بود داشتم به رفتن از ایران فکر می کردم... اینجا زندگی برام خسته کننده شده بود ... غیر از مادر و پدرم هیچ دلخوشی دیگه ای نداشتم !! تصمیم گرفتم برای ایجاد یه تحول خوب تو زندگیم برم از ایران .. من فقط رویای رفتن برای رسیدن به موفقیت داشتم! جاش برام مهم نبود ، فقط جایی باشه که موفق بشم و آرامش داشته باشم... می خواستم برم مالزی که یه سکوی پرش باشه برام برای رفتن به استرالیا یا آمریکا !! اما واقعیتش اصلا به بعداز مالزی زیاد فکر نمی کردم فقط به خود مالزی ! در کنارش خیلی هم برای مالزی رویابافی نکرده بودم !! به رفتن به سوئد ، حتی ترکیه هم فکر می کردم و داشتم تحقیق می کردم !!
دقیقا همون 2 سالی هم که تصمیم به رفتن از ایران گرفته بودم فقط تو لاتاری ثبت نام کردم ! اما چون همیشه این برنده شدن تو لاتاری رو یه شانسی می دیدم که به این آسونیا به من رو نمی کنه اصلا هم بهش دل نبسته بودم !!!
اما تو همون حین که داشتم تلاش می کردم برای رفتن (البته در اوج نا امیدی) خدا با برنده شدنم یه نور امید به دلم تابوند !
آره من هم اولش گیج بودم ! نمی دونستم فرم هامو چجوری باید پر کنم !! ولی قبول شدنمو مدیون تلاشم می دونم بدون اینگه چشمداشتی از خدا داشته باشم !! من فقط می خواستم برم اما کجا و چجوریشو سپرده بودم دست خدا !!!
حالا هم بگم این راهی که توش پا گذاشتم بسیار سخته و نیاز به تلاش بسیار داره اما باز هم در کنار تلاش می سپرم دست خدا سرنوشتمو !
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
Sad 
من خيلي ناراحتم كه اسمم نبود جزو برنده ها... شركت كردن من هم داستاني داشت كه جالب بود و اما آخرش تلخ از آب دراومد...
اينكه تو چه تاريخي ثبت نام شروع ميشد رو اصلا نمي دونستم يك شب خواب ديدم كه اسمم در لاتاري در اومده و تو خواب دلشوره عجيبي داشتم كه باعث شد از خواب بلند شم وقتي به دوستم خوابم روتعريف كردم گفت دو روز ديگه سايت باز ميشه و من هم گفتم حتما خيري درش هست و ثبت نام كردم ..در اين مدت هم كلي اطلاعات كسب كردم و واقعا از تاريخ جوابدهي بي خبر بودم كه خواب ديدم كه دارم ميرم به همراه خانوادم و وقتي چك كردم يك هفته به جواب بود... خيلي اميدوار بودم چون من هيچ وقت خواب هام اشتباه نميشه و هميشه اتفاق افتاده ...همين باعث شد خيلي دمق بشم و حالم گرفته بشه البته 2011 و 2012 شركت كرده بودم و اسمم در نيومده بود ولي اينقدر ناراحت نشدم ..
تشکر کنندگان: alirezanz ، اشکان 3D ، pari pariaaa ، 2014winner
سلام دوستان. من لاتاری رو بردم و نمیدونم چطوری باید فرم ها رو پر کرد؟ Sad
تشکر کنندگان: iMang ، samansaba ، ziza ، babak433 ، sanaz2009 ، khorsandi ، مسافر تنها ، pari pariaaa ، Saeedv13 ، 2014winner
(2014-05-02 ساعت 22:41)ابی22 نوشته:  درود بر دوستان مهاجر...
دختر خالم برنده شده.. اون خودش به تنهایی ثبت نام کرده ...
دوست داداشم اسمش در اومده و اسم زنش هم دراومده .. باهم... خدایی شانس رو ببین.
از دو سال پیش که آرزو داشت بره آمریکا...
این شد ۳ نفر...
این داستان ادامه دارد....!

اون دوست داداشت که هم خودش هم زنش جفتشون اسمشون در اومده، تو سایت مهاجرسرا هم هستن یا نه؟ یک سوال خیلی مهم ازشون دارم
تشکر کنندگان: sharmi ، alirezanz ، khorsandi
من و خواهرم هم برای سومین سال
HAS NOT BEEN SELECTED
...
تشکر کنندگان: alirezanz ، 2014winner
(2014-05-03 ساعت 01:43)اشکان 3D نوشته:  [quote='sobsin' pid='490524' dateline='1399064910']
منم برنده شدم . وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااووووووووووووووووووووووو.
جو گیر شدم.
خودم ثبت نام کردم.
3 ساله.
یه نفر 21 ساله مذکر
نزدیک **61
ank
احتمال قبولیم خوبه

تبریک دوست من بله شانست زیاده...البته با سن 21 سال حتما باید از سربازی معاف شده باشید و کارت پایان خدمت داشته باشید که می تونم بگم شانس اوردی که خدمت نرفتی معاف شدی چون دیگه کلیر نمیخوری و حتمی 100% بازم شانس بیاری ویزای یک ضرب میگیری و میری چه سن خوبی برنده شدی خوش به حالت...Rolleyes
[/
تبريك مي گم بهتون خيلي مباركه
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: sharmi ، mozhgangh ، sanaz2009 ، khorsandi ، sobsin ، 2014winner
قسمت ما هم این نبود که این بار قبول بشیم.
برای تمام کسانی که قبول شدند آرزوی شادی و موفقیت بیشتر دارم. Smile
دو هزار و چهارده : بخت یار نبود Tongue
دو هزار و پانزده : فینگرز آر کراسد Cool

تشکر کنندگان: alirezanz ، مسافر تنها ، 2014winner
(2014-05-02 ساعت 23:28)..... نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 23:23)lasa نوشته:  سلام دوستان......من هر چی کد 16 رقمی و اسم فامیل و سال تولد رو می زنم این پیام میاد
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
مطمئن هستم که همه چی رو درست وارد کردم مگر اینکه ضریب هوشیم 3 باشه که بعد از 18 بار تلاش چند تا عدد و حرف رو درست وارد نکنم
کسه دیگه ای هم این مشکل رو داشته.....
ماشالاه این سایت داره به FB تبدیل می شه پر از حرفای بی مورد و تشکر های تصنعی بدون پاسخ به سوالات که هدف اصلی راه اندازی این سایت بوده

خب دوست من
اولا اطلاعاتو با دست وارد کن و کپی و پیست نکن
اگه اطلاعاتت یادت رفته از گزینه Forgot Confirmation Number استفاده کن
اگه باز نشد از یه مرور گر دیگه استفاده کن
اگه بازم نشد از یه سیستم دیگه وارد بشو چک کن
اگه بازم نشد دیگه شرمنده بیخیالش شو

من به جای فامیلی اسم کوچیک وارد کردم جواب داد
تشکر کنندگان: قصه گو
سلام
یک سوالی داشتم که چرا گفته می شود قبولی در لاتاری را به هیچ کس نگویید؟ چه مشگلی پیش می آید؟
تشکر کنندگان:
سلام
یک سوالی داشتم که چرا گفته می شود قبولی در لاتاری را به هیچ کس نگویید؟ چه مشگلی پیش می آید؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 11:08)gdariush نوشته:  سلام

داریوش جان
بیشتر این مشگل که میگن مشگل روانی هست که همه ازت سوال میکنن چی شد؟ چکار کردی؟ ااا تو که بازم اینجایی؟؟ یا اگه خدای نکرده نشه که بری بد تر از اینا
فعلا شما وارد استرس لاتاری نشدین هنوز واسه همین تحملتون بالاست وقتی مثل ما ۲۰۱۴ ها وارد پروسه کلیرنس بشین خیلی استرس و فشار روتون زیاد میشه و تحملتون کم
در ضمن تو محل کار هم وقتی بدونن شما انشاله عازم هستین کمتر روتون حساب میکنن و این خودش میشه یه نکته منفی
موارد دیگه هم زیاد هست که بهتره کسی ندونه که شما برنده شدین که بنظر من مهمترینش اینا بودن
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: افسان ، r.bazargan ، بازگشت ، alirezanz ، aaraam ، قصه گو ، pari pariaaa ، Snowman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان