کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .
تبریک میگم خیلی مبارکهSmile
شما هنگام ثبت نام 2015، کی ثبت نام کردید؟ اول ماه؟ وسط یا اخر ماه؟
با تشکر

تشکر کنندگان: soli asali ، alirezanz ، میما ، soruosh ، pari pariaaa ، Tabassomshojaat
(2014-05-03 ساعت 12:09)sonnnna نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .
تبریک میگم خیلی مبارکهSmile
شما هنگام ثبت نام 2015، کی ثبت نام کردید؟ اول ماه؟ وسط یا اخر ماه؟
با تشکر

دوست عزیز تبریک میگم ,میشه رمز موفقیتتم به ما نا امیداا بگیییی؟؟ Sad
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
تشکر کنندگان: soli asali ، alirezanz ، armin021 ، soruosh
(2014-05-03 ساعت 11:37)sinamn نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 11:27)badboy666 نوشته:  امسال سال اخر لاتاری هست یا نه؟؟؟؟چرا کسی جواب نمیدهSad[/font][/size]

فعلا قانون برجا هست. تنها مورد نقضش Immigration reform Bill of the 8 Gang هست که فعلا توافقی روش صورت نگرفته. رئیس جمهور هم وارد دو ساله ی دوم شده و رسم اینه که رئیس جمهور ها در دوره ی دوم دنبال تغییرات بزرگ نمیرن. تمرکز سنا هم روی بیمه ی درمانی هست. به نظر میاد حداقل یک سال دیگه هم برگزار بشه. اگه شرایط تغییر نکنه.
و اگه توافق صورت بگیره چه اتفاقی میوفته ؟Rolleyes
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
تشکر کنندگان: battosai ، alirezanz
دوستان عزیز سلام

بخت با ما هم امسال یار نشدSad

ضمن تبریک به همه دوستان برنده امیدوارم از این فرصت طلایی بدست آمده به
بهترین شکل استفاده نمایید.

دوستان جا مانده هم اگه واقعا" قصدشون مهاجرته صد البته باید به فراخور حالشون ، مالشون و ...... روشهای دیگه رو هم امتحان کنند

منهم اگه خدا بخواد به زودی زود روش دیگری را استارت خواهم زد
تشکر کنندگان: samansaba ، alirezanz ، قصه گو ، armin021 ، Farshid22
دوستان ما هم قبول نشدیم رفت تا 2016
بی تو مهتاب شبی باز از آن كوچه گذشتم...

همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم....

شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم....

شدم آن عاشق دیوانه كه بودم...
تشکر کنندگان: alirezanz ، MEHR52 ، قصه گو ، lighter
من بعد از 12 سال ، امسال قبول شدم ! هنوز تو شوکم ! این سری تو یکساعت اول ثبت نام کردم .
کیسم حدود 3000 هست . باید 19 می وایسم ؟
من اصلا نمیدونم باید چکار کنم .
سلام دوست عزیز اگر مرحله دومی نداره پس این چیه که نوشته 2015 Entrant Status Check

DV-2015 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2014. The DV-2015 registration period was from October 1, 2013, until November 2, 2013. DV-2015 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2015.
(2014-05-01 ساعت 23:28)amirghn نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 23:22)elihamo نوشته:  سلام .. تبریک به قبول شدگان... موفق باشید تا اخرش
یه سوال... انگار دوبار اعلام می شه .. یعنی اینطور شنیدم که اگه الانم نشد یه فرصت دیگه هست..2 ماه دیگه یه سری دیگه اعلام میشه...درسته ایا!!
در ضمن من حدود 40 نفر از دوستان و اقوامم شرکت کردن که هیچ کدوم نیوردن پس این قبول شدگان کیا هستن! اینجا هم که خبری نیست
سلام .. تبریک به قبول شدگان... موفق باشید تا اخرش
یه سوال... انگار دوبار اعلام می شه .. یعنی اینطور شنیدم که اگه الانم نشد یه فرصت دیگه هست..2 ماه دیگه یه سری دیگه اعلام میشه...درسته ایا!!
در ضمن من حدود 40 نفر از دوستان و اقوامم شرکت کردن که هیچ کدوم نیوردن پس این قبول شدگان کیا هستن! اینجا هم که خبری نیست

سلام
خیر مرحله دومی در کار نیست.2013 هم که مرحله دوم داشت مرحله اول باطل شد چون سیستم قرعه کشی دچار مشکل شده بود.

از انجمن خیلی کم شاید برنده بشن. اکثر کسانی هم که برنده میشن بعد از قبولی تو مهاجرسرا ثبت نام می کنند برای ادامه مراحل کارشون. 40 نفر و یک نفر نداره بعضی ها برای بار اول و یک شانس قبول میشن بعضی ها هم 12 سال با چند شانس هنوز تو نوبتن. بالاخره قرعه کشی هستش دیگه. خود شما 40 نفر و اطلاع دارید یکی از دوستان کافی نت داره 150 نفر و ثبت نام کرده و......... دیگه میشه حدس زد که تعداد شرکت کنندگان از مرز 1 میلیون در ایران فراتر رفته و هر روز هم میل به مهاجرت بخصوص لاتاری که ثبت نام ازاد و رایگان داره چندسالیست که اینترنتی شده بیشتر میشه.
[/quote]
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: samansaba ، قصه گو ، pari pariaaa

به خدا اینقدر خوشحال شدم با این پست که حد نداره ! اشکم در اومد ! مبارکتون باشه.
موفق باشید دوست عزیز Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-03 ساعت 11:54)میما نوشته:  سلام به همه دوستانی که در لاتاری 2015 برنده شدن من از بچه های 2014 هستم و به همتون تبریک میگم

چیزی که می خوام بگم، چیزی هست که برای خودم و برخی دوستان 2014 دیگه یک تجربه شده و حس کردم باید به شما دوستان بگم که مراحل کار مهاجرتون رو به با آرامش بیشتری انجام بدین.

اولین چیزی که بعد از قبولی و دیدن مهاجرسرا به من القا شد مقادیر قابل توجهی استرس بود که برای پر کردن فرم ها در تاپیک ها و حس عجله و یک جور حس مسابقه برای پر کردن فرمها می گرفتم. همین جا بگم بهتون به هیچ عنوان برای ارسال فرم هاتون عجله نکنین، با این حال از همین حالا براش برنامه ریزی کنین چرا که بعدها مجبور میشین غلط های ارسال شده توی فرم هاتون رو بارها و بارها اصلاح کنین. جوری اکثر بچه های 2014 این کارو کردن.

از حالا حتی اگر جز شماره های زیر 1000 هم باشین 4 یا 5 ماه فرصت دارین که فرم هاتون رو بفرستین با این حال اگه با دقت کامل و آرامش فرم هاتون رو بفرستین ضرری هم از ارسال زودترش نخواهید کرد. در مجموع آخرین محدودیت زمانی آخر سپتامبر 2016 هست یعنی 17 ماه دیگه و بوده کسانی که فرمشون رو در آخرین لحظه ها فرستادن و روال کاریشن در دو ماه آخر تکمیل شده.

به امضا های بچه های 2014 و 2013 توجه کنین تا بتونین بچه های 2014 یا 2013 رو که در اینجا مطلب می ذارن رو تفکیک کنین این بهتون کمک میکنه شرایط خودتون رو به اشتباه با دوستان 2014 یا 2013 اینجا مطلب می ذارن قاطی نکنین و ایجاد استرس نکنه

اگه از امکانات سایت درست استفاده کنین مهاجرسرا تبدیل خواهد شد به یکی از بهترین ابزارها برای تسهیل فرایند انجام کارهای مهاجرتتون به این منظور حتمن به گفته های مدیران سایت توجه بیشتری کنین و دستور العمل های مهاجرسرا مطالعه کنین.

پاینده و پیروز باشین

با سلام و تبریک بسیار
بچه های خوب یک نکته مهم این که با احدی از این مقوله حرفی نزنید
تا لحظه ایی که ویزا رو در پاستون دیدید

(2014-05-03 ساعت 11:54)میما نوشته:  سلام به همه دوستانی که در لاتاری 2015 برنده شدن من از بچه های 2014 هستم و به همتون تبریک میگم

چیزی که می خوام بگم، چیزی هست که برای خودم و برخی دوستان 2014 دیگه یک تجربه شده و حس کردم باید به شما دوستان بگم که مراحل کار مهاجرتون رو به با آرامش بیشتری انجام بدین.

اولین چیزی که بعد از قبولی و دیدن مهاجرسرا به من القا شد مقادیر قابل توجهی استرس بود که برای پر کردن فرم ها در تاپیک ها و حس عجله و یک جور حس مسابقه برای پر کردن فرمها می گرفتم. همین جا بگم بهتون به هیچ عنوان برای ارسال فرم هاتون عجله نکنین، با این حال از همین حالا براش برنامه ریزی کنین چرا که بعدها مجبور میشین غلط های ارسال شده توی فرم هاتون رو بارها و بارها اصلاح کنین. جوری اکثر بچه های 2014 این کارو کردن.

از حالا حتی اگر جز شماره های زیر 1000 هم باشین 4 یا 5 ماه فرصت دارین که فرم هاتون رو بفرستین با این حال اگه با دقت کامل و آرامش فرم هاتون رو بفرستین ضرری هم از ارسال زودترش نخواهید کرد. در مجموع آخرین محدودیت زمانی آخر سپتامبر 2016 هست یعنی 17 ماه دیگه و بوده کسانی که فرمشون رو در آخرین لحظه ها فرستادن و روال کاریشن در دو ماه آخر تکمیل شده.

به امضا های بچه های 2014 و 2013 توجه کنین تا بتونین بچه های 2014 یا 2013 رو که در اینجا مطلب می ذارن رو تفکیک کنین این بهتون کمک میکنه شرایط خودتون رو به اشتباه با دوستان 2014 یا 2013 اینجا مطلب می ذارن قاطی نکنین و ایجاد استرس نکنه

اگه از امکانات سایت درست استفاده کنین مهاجرسرا تبدیل خواهد شد به یکی از بهترین ابزارها برای تسهیل فرایند انجام کارهای مهاجرتتون به این منظور حتمن به گفته های مدیران سایت توجه بیشتری کنین و دستور العمل های مهاجرسرا مطالعه کنین.

پاینده و پیروز باشین

با سلام و تبریک بسیار
بچه های خوب یک نکته مهم این که با احدی از این مقوله حرفی نزنید
تا لحظه ایی که ویزا رو در پاستون دیدید

تبریک می گم Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، alirezanz ، محبت ، قصه گو ، khorsandi ، sasybala69 ، r.bazargan ، الا ، soruosh ، pari pariaaa
اقا من قبول شدم باورم نمیشه مخم هنگ کرده نمیدونم چکار کنم یووووووووووووووووووووهووووووووووووووووووووو
(2014-05-03 ساعت 12:42)meisamistatis نوشته:  اقا من قبول شدم باورم نمیشه مخم هنگ کرده نمیدونم چکار کنم یووووووووووووووووووووهووووووووووووووووووووو

تبریک میگم.امیدوارم موفق باشین
تشکر کنندگان: soli asali ، payan ، قصه گو ، khorsandi ، الا ، soruosh ، Tabassomshojaat
(2014-05-03 ساعت 11:45)danial91 نوشته:  May 1st 2014 روزی که مطمئنم تا اخر عمر فراموشش نمیکنم . 93 کلا از اولین لحظاتش به بدی و نحسی برام شروع شد . یادمه قبل تحویل سال داشتم خودمو مجسم میکردم که تا اخر امسال وارد آمریکا شدم و یه زندگیه جدیدو شروع کردم . اول می دو تا خبر بد رسید بهم . اولیش کسی که 7 سال بود دوسش داشتم عقد کرد . دومیش هم You have not been selected . مثل ادمی شدم که انگار یه تریلی باهاش برخورد کرده . این دوتا خبر داغونم کرد . انتظار ندارم درک کنین یا هر چی چون هیکدومتون جای من نیستین . سال هاس که دارم ثبت نام میکنم ولی هیچ سالی مثل امسال امید و نیاز به رفتن نداشتم . بعد از اعلام نتیجه ها به یک چیز رسیدم فقط اینکه توی این کره ای که زندگی میکنیم نه نیرو یا موجودی ماورایی وجود داره که بخواد کمکی کنه و حواسش باشه به من نه از همجنسای خودم انتظاری داشته باشم . همش کشکه زارو قانون جذبو این مذخرفات . تنها امیدی که این چند وقت داشتم قبولی و رفتن بود که اونم ازم گرفته شد .
برای خودم و خیلیهای دیگه که شبو روز منتظر بودن و حق و لیاقت این رو داشتن که شهروند آمریکا بشن متاسفم که این شانس رو نداشتن .
ادم کسایی رو میبینه که به قول دوستان فکر میکنن آمریکا یک کشوری در اروپاس . یا کسایی که برای همه ی فکو فامیلشون چه کسایی که واجد هستن چه اونایی که نیستن فرم پر میکنن و فرصت رو از خیلیها میگیرن . امیدوارم فقط اونایی که واقعا لایق هستن و میتونن باعث پیشرفت خودشون و اون کشور بشن از سد مصاحبه بگذرن و شهروند انجا بشن .
خواهش میکنم کسایی هم که برندن چه سالای قبل چه امسال نیان برای منو امثال من روضه بخونن چون جای ما نیستن و هیچوقت شرایطمون رو درک نمیکنن .

نمیدونم تا ثبت نام سال دیگه عمری باشه یا نه و اصلا ایرانیها هنوز میتونن ثبت نام کنن یا نه . ولی سعی میکنم تا اون روز دیگه این طرفا پیدام نشه و با امید واهی خودمو اذیت نکنم .
تا امروز که توی زندگیم جز بدی و بدبیاری چیزی نبوده ولی سعی میکنم و امیدوارم که شرایطم عوض شه .

danial91دقیقا شرایط من مثل توست و بیشتر از هرکسی به این مهاجرت نیاز داشتم و با تمام حرفات موافقم.

سروش جون دمت گرم بابا
قسمت شما لاتاریه آمریکاست ... حتی اگه بد آورده باشی قسمت میاد دنبالت
مبارکت باشه ایشالا
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-05-03 ساعت 12:26)Afshineh نوشته:  من بعد از 12 سال ، امسال قبول شدم ! هنوز تو شوکم ! این سری تو یکساعت اول ثبت نام کردم .
کیسم حدود 3000 هست . باید 19 می وایسم ؟
من اصلا نمیدونم باید چکار کنم .

دوست عزیز

آفرین بر این اراده و عزم راسختون .......

از صمیم قلب بهتون تبریک میگم و در مورد شما ناخودآگاه به ذهنم خطور کردکه:

صبر تلخ است ولیکن بر شیرین دارد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان