کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-03 ساعت 16:20)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 16:07)aghaghia نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 15:52)amir-ashkan نوشته:  خب اگه راه درست و حسابی داره مطرح کنید تا برادر زیر 18 ساله منم بتوونه ثبت نام کنه..... قبل اینکه گیر خدمت مقدس بیافته برادر...!

اگر بتونن پیش دانشگاهی شون را تا یک سال دیگه بگیرن میتونن برن....

ممنون شما افتادی تو زحمت .... فقط سوال که هست، نظام آموزشی ایران پیش دانشگاهی نداره دیگه ، حذف شده ازش .... اون وقت برادر من هنرستانه الان سوم و دیگه تموم میشه و جایی نیست واسه پیش دانشگاهی گرفتنش ... البته اول دبیرستان که بود نظام آموزشی شون چهارم دبیرستان داشت اما الان چهارم نداریم ، پیش دانشگاهی هم نداریم دیگه، یعنی خواسته نخواسته این ها شدند 11 سال تحصیل ...

اطلاع نداشتم پیش دانشگاهی حذف شده!!!! خب باید دانشگاه ثبت نام کنن و دوروس پیش رو بگذرونن برای هنرستانی ها... ولی بازم بذارید دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن در مورد سیستم آموزشی جدید راهنماییتون کنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، Saeedv13
سلام دوستان
من هر چی امتحان می کنم نمیشه همه رو هم درست می زنم بازم نمیشه یعنی به دقت کامل نگاه می کنم و اطلاعاتی که دارم پرینت شده است ولی بازم می گه اطلاعات شما اشتباه می باشد.
در حالی که اطلاعات 2014 که شرکت کرده بودم رو می زنم می گه شما انتخاب نشدین ولی امسال رو که می زنم می گه اطلاعاتت نادرسته.
یکی کمک کنه چی کار کنم.
ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 16:39)zofishel نوشته:  سلام دوستان
من هر چی امتحان می کنم نمیشه همه رو هم درست می زنم بازم نمیشه یعنی به دقت کامل نگاه می کنم و اطلاعاتی که دارم پرینت شده است ولی بازم می گه اطلاعات شما اشتباه می باشد.
در حالی که اطلاعات 2014 که شرکت کرده بودم رو می زنم می گه شما انتخاب نشدین ولی امسال رو که می زنم می گه اطلاعاتت نادرسته.
یکی کمک کنه چی کار کنم.
ممنون

پیام خصوصی بذار تا برات چک کنم
خدایا برای تمامی داشته هام و نداشته هام از تو ممنونم .
تشکر کنندگان: zofishel
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .

خیلی خوشحال شدم مبارکه.....Big Grin
3D Lead Artist & Designer
Making Video Games

7 سال تجربه ساخت بازی های کامپیوتری در شرکت های بازی سازی ایران به عنوان
سرپرست مدل سازی و مدیر ناظر تولید کیفی بازی در 3 عنوان موفق امده به بازار ایران.
امید به راهنمایی علاقهمندان.
DV 2015 نشد...
DV 2016 حتما میشه خیلی امیدوارم...(نشد..)
DV 2017...?
(2014-05-03 ساعت 16:39)zofishel نوشته:  سلام دوستان
یکی کمک کنه چی کار کنم.
ممنون

از تو لینک forgot برو اونجا مشخصات رو بده اگه درست باشه خودش شیفت میده به لینک اعلام نتایج .
تشکر کنندگان: zofishel
(2014-05-03 ساعت 15:09)Afshineh نوشته:  من بعد از 12 سال، به شرکت کردن و قبول نشدن عادت کرده بودم تا اینکه زدو امسال در سن 30 سالگی قبول شدم . عمری گذشت ازم تا قبول شدم !
هر سال بعد از اینکه قبول نمیشدم کلی اشک میریختم ! تا یکماه غذام و زندگی مختل میشد . امسال واقعا سعی کردم بهش فکر نکنم ، حتی اینترنتم دو روز قبل از اعلام نتایج قطع شد و تا امروز که وصل شد نرفتم هیچ جا ببینم ، امروز با نا امیدی اومدم دوباره has not been ... ببینم ، دیدم قبول شدم . بازم گریه کردم ! حالا از خوشحالی از غذا افتادم !

مبارکه افشین جان چه پشت کاری داشتی بعد 12 سال فکنم الانم 12 ساله توی ذهنت داری توی امریکا زندگی میکنی میدونی خونت کجاست کوچه چندم کدوم محل هستین ماشینت چیه بچت کدوم مدرسه مینویسی کجا کار میکنی آب و هوای امریکا الان چه طوره و......Big Grin
Making Video Games

سرپرست مدل سازی و مدیر ناظر تولید کیفی بازی در 3 عنوان موفق امده به بازار ایران.
DV 2015 نشد...
DV 2017...?
منم قبول نشدم ....... چه گيري كرديم از دست بي فرهنگي بعضي از ايراني ها كه هر چيزي رو اگه كوفتم باشه امتحان مي كنن فقط مفت و مجاني باشه حله ..... همين الان توي يه كافي نت بودم يه چند تا پرينت داشتم ، هفت ، هشت نفر دور يارو كافي نتيه جمع شده بودن يهو يكيشون گفت : برنده شدم ديديد گفتم من خيلي خوش شانسم . يارو كافي نتيه گفت : ايول خيلي خوش شانسي تا الان 400 نفرو چك كردم تو دهمين نفري كه برده ، حالا كافي نتيه بهش گفت : امريكا خوش بگذره پسره جواب داد : پولم كجا بود برم امريكا حالا اگه خودشون خرجتو مي كشيدن مي رفتم اخه بعضي از بچه ها مي گن خونه و ماشين بهت ميدن . حالا قيافه من كارد مي زدي خونم در نمي اومد مي خواستم برم همچين ..... حالا يارو كافي نتيه بدتر داشت به دوستش مي گفت خيلي از اونايي رو كه مي شناسم ثبت نام كردم اما خودشون نمي دونن مي خوام ببينم كدومشون برنده شدن بهشون بگم مژدگونيه خوبي ازشون بگيرم ، من ديگه داشتم سكته مي كردم ...... خلاصه تا اين فرهنگ ما ايروني ها باشه اميدي به لاتاري نيست من كه مي خوام پذيرش دانشگاه هاي امريكا رو بگيرمو برم از دست بي فرهنگي هاي زياد جامعه مون كه فقط همين قضيه لاتاري نيست و خيلي جديه فرار كنم ..........

(2014-05-03 ساعت 16:31)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 16:29)kakaj نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 14:12)..... نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 14:05)Parisazh نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 00:12)ftbahi نوشته:  من و 3 نفر دیگه هم مشکل شما رو داریم Sad

منم مشكل شما رو دارم،نمي دونم چيكار كنم Sad

خب دوست من
اولا اطلاعاتو با دست وارد کن و کپی و پیست نکن
اگه اطلاعاتت یادت رفته از گزینه Forgot Confirmation Number استفاده کن
اگه باز نشد از یه مرور گر دیگه استفاده کن
اگه بازم نشد از یه سیستم دیگه وارد بشو چک کن
اگه بازم نشد دیگه شرمنده بیخیالش شو

دقت کنید که تو فرم نتایج فقط و فقط فامیلی رو وارد کنید و نه اسم کوچیک فقط فامیلی سایر موارد رو هم کپی پیست کنید من اینطوری زدم شد .. البته قبول نشدم انشاا... سال دیگه!

kakaj افتادی تو زحمت بعد دو سال اولین ارسال .... واقعا حال کردم ...Cool
جایی ک فک کنم مفید باشه حرفم خو میگم دیگه خودم اونطوری ک گفتم زدم جواب داد حالا قبول نشدیم اما از سردرگمی در اومدیم!
تشکر کنندگان: Farshid22
(2014-05-03 ساعت 16:58)sam2323 نوشته:  منم قبول نشدم ....... چه گيري كرديم از دست بي فرهنگي بعضي از ايراني ها كه هر چيزي رو اگه كوفتم باشه امتحان مي كنن فقط مفت و مجاني باشه حله ..... همين الان توي يه كافي نت بودم يه چند تا پرينت داشتم ، هفت ، هشت نفر دور يارو كافي نتيه جمع شده بودن يهو يكيشون گفت : برنده شدم ديديد گفتم من خيلي خوش شانسم . يارو كافي نتيه گفت : ايول خيلي خوش شانسي تا الان 400 نفرو چك كردم تو دهمين نفري كه برده ، حالا كافي نتيه بهش گفت : امريكا خوش بگذره پسره جواب داد : پولم كجا بود برم امريكا حالا اگه خودشون خرجتو مي كشيدن مي رفتم اخه بعضي از بچه ها مي گن خونه و ماشين بهت ميدن . حالا قيافه من كارد مي زدي خونم در نمي اومد مي خواستم برم همچين ..... حالا يارو كافي نتيه بدتر داشت به دوستش مي گفت خيلي از اونايي رو كه مي شناسم ثبت نام كردم اما خودشون نمي دونن مي خوام ببينم كدومشون برنده شدن بهشون بگم مژدگونيه خوبي ازشون بگيرم ، من ديگه داشتم سكته مي كردم ...... خلاصه تا اين فرهنگ ما ايروني ها باشه اميدي به لاتاري نيست من كه مي خوام پذيرش دانشگاه هاي امريكا رو بگيرمو برم از دست بي فرهنگي هاي زياد جامعه مون كه فقط همين قضيه لاتاري نيست و خيلي جديه فرار كنم ..........

یه بار باید گرفت یکی از کافینتی هارو حالشو جا اورد عکش رو بزاریم رو نت تا نکن از این قلتا هرچند فک نکنم رو این ادما جواب بده...
Making Video Games

DV 2015 نشد...
DV 2017...?
تشکر کنندگان: battosai ، amirghn ، meghdad matador ، jayjay ، daria
به همه ی دوستانی که قبول شدن تبریک میگم

با امید به سال آینده.....
تشکر کنندگان: saeed_gh ، soruosh
دوستان
كسي خبر داره قرعه كشي امسال دو مرحله اي ؟؟؟
تشکر کنندگان: saeed_gh
(2014-05-03 ساعت 17:09)اشکان 3D نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 16:58)sam2323 نوشته:  منم قبول نشدم ....... چه گيري كرديم از دست بي فرهنگي بعضي از ايراني ها كه هر چيزي رو اگه كوفتم باشه امتحان مي كنن فقط مفت و مجاني باشه حله ..... همين الان توي يه كافي نت بودم يه چند تا پرينت داشتم ، هفت ، هشت نفر دور يارو كافي نتيه جمع شده بودن يهو يكيشون گفت : برنده شدم ديديد گفتم من خيلي خوش شانسم . يارو كافي نتيه گفت : ايول خيلي خوش شانسي تا الان 400 نفرو چك كردم تو دهمين نفري كه برده ، حالا كافي نتيه بهش گفت : امريكا خوش بگذره پسره جواب داد : پولم كجا بود برم امريكا حالا اگه خودشون خرجتو مي كشيدن مي رفتم اخه بعضي از بچه ها مي گن خونه و ماشين بهت ميدن . حالا قيافه من كارد مي زدي خونم در نمي اومد مي خواستم برم همچين ..... حالا يارو كافي نتيه بدتر داشت به دوستش مي گفت خيلي از اونايي رو كه مي شناسم ثبت نام كردم اما خودشون نمي دونن مي خوام ببينم كدومشون برنده شدن بهشون بگم مژدگونيه خوبي ازشون بگيرم ، من ديگه داشتم سكته مي كردم ...... خلاصه تا اين فرهنگ ما ايروني ها باشه اميدي به لاتاري نيست من كه مي خوام پذيرش دانشگاه هاي امريكا رو بگيرمو برم از دست بي فرهنگي هاي زياد جامعه مون كه فقط همين قضيه لاتاري نيست و خيلي جديه فرار كنم ..........

یه بار باید گرفت یکی از کافینتی هارو حالشو جا اورد عکش رو بزاریم رو نت تا نکن از این قلتا هرچند فک نکنم رو این ادما جواب بده...

از ماست که بر ماست.این واقعا یعنی حق کشی خیلی از عزیزانی که به معنای واقعیه کلمه احتیاج دارند به مهاجرت ولی حقشون ضایع میشه.خدا لعنتشون کنه.
تشکر کنندگان: jayjay ، amirghn ، amir-ashkan ، saeed_gh ، amirdadash ، بازگشت
دوستان
كسي خبر داره قرعه كشي امسال دو مرحله اي هست یانه ؟؟؟ تورو خدا جواب بدین
(2014-05-03 ساعت 18:08)badboy666 نوشته:  دوستان

نه دوست عزیز.دو مرحله ای نیست
(2014-05-03 ساعت 18:08)badboy666 نوشته:  دوستان

فعلا معلوم نمیشه باید ببینن چند نفر از پذیرفته شده ها مدارک رو ارسال میکنن اگه به حد کافی نرسه تو اکتبر معمولا دوباره اقدام میکنن
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: saeed_gh ، Nightsky007 ، محبت ، mahdibashoma

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان