کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-03 ساعت 14:39)7nim نوشته:  سلام دوستان
من برای بار سوم شرکت کرده بودم و بازم برنده نشدم اما باز هم در سال های اینده ثبت نام خواهم کرد.
فقط یه راهنمایی میخوام این کسایی که برنده میشن یعنی ظاهرا 55000 تا که اگه مجرد نباشن بیشتر هم میشن گیریم که مثلا نفر 700 که برنده شده از 55000 تا نره یا یکی دیگه مثلا پولش نرسه بره یا یکی دیگه اصلا تایید نشه یا فوت کرده باشه یا اطلاعات جعلی باشه و به هردلیلی نره چه طوری میشه؟اون وقت نفر بعدی که میشه 55001 نوبتش میرسه؟و به همین ترتیب بگیم مثلا 2000 تا کنسلی باشه میرسه به ترتیب برنده شدن تا نفر 57000 ام یا نه دیگه همون مثلا 53000 نفر فقط برنده هستن؟
یکی اینو میخواستم بدونم که اگه این طوری باشه تو هر سالی که کسی برنده نمیشه باید هر 2و3 هفته حداقل چک کنه چون شاید نفر بعد 55000 باشه طبق قرعه کشی و بزنه که برنده شدی مثلا بعد 2 ماه.به نظرم باید این طور باشه وگرنه خیلی از برنده ها یا تکراری میشن که حالا انگار گفتن تکراری ها حذف میشه اما خیلیا جعلی هستن(حتی یکبار ثبت نام)خیلی ها به دلایله دیگه که گفتم کنسل میشن و این طوری هم حق بقیه ضایع میشه هم اینکه کمتر از 55000 تا برنده میشن.
اگه کسی در جریان این موضوع هست لطفا حتما راهنمایی کنه.مرسی.

متاسفانه این یکی از مشکلات قرعه کشی هستش که یکبا ر برگزار میشه و هر کیسی هم که سوخت کسی جایگزین نمیشه و میره تا سال بعد. بله خیلی از کیس ها جعلی هستن برای برهم زدن قرعه کشی اما جایگزینی ندارند.
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
من امسالم قبول نشدددم
آخه پس کی میشم؟
تشکر کنندگان:
چه زود غنچه امیدهامون پرپر شد
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .
سلام
واقعا تبریک میگویم وقتی خدا بخواهد هیچ چیز جلو دار تقدیرش نیست
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: babak82 ، soli asali ، soruosh ، nimo80 ، amir-ashkan ، pari pariaaa ، محبت ، mahdibashoma
ما هم با دو کیس مجزا برنده نشدیم. بار دوم بود شرکت میکردیم. اما من همچنان تو این راه پایدارم. میدونم که بالاخره میریم تا اون زمان هم روی وضعیت مالی و تحصیلی و زبان کار میکنیم.
به همه برنده ها تبریک میگم میدونم الان چه حس غیر قابل وصفی دارید چون خودمم اگه قبول بشم همین حسو دارم. مبارکتون باشه امیدوارم ویزا رو هر چه زودتر بگیرید.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: samansaba ، قصه گو ، مسافر تنها ، MEHR52
من بعد از 12 سال، به شرکت کردن و قبول نشدن عادت کرده بودم تا اینکه زدو امسال در سن 30 سالگی قبول شدم . عمری گذشت ازم تا قبول شدم !
هر سال بعد از اینکه قبول نمیشدم کلی اشک میریختم ! تا یکماه غذام و زندگی مختل میشد . امسال واقعا سعی کردم بهش فکر نکنم ، حتی اینترنتم دو روز قبل از اعلام نتایج قطع شد و تا امروز که وصل شد نرفتم هیچ جا ببینم ، امروز با نا امیدی اومدم دوباره has not been ... ببینم ، دیدم قبول شدم . بازم گریه کردم ! حالا از خوشحالی از غذا افتادم !
(2014-05-03 ساعت 12:30)soli asali نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .

به خدا اینقدر خوشحال شدم با این پست که حد نداره ! اشکم در اومد ! مبارکتون باشه.
موفق باشید دوست عزیز Smile

من خیلی‌ خوشحال شدم ولی‌ یه جورایی ته دلم ترسیدم نمیدونم چرا.

اگه یه وقت این اتفاق برا من یا هر کس دیگه بیفته چی‌؟ SadSad
خوشحالم.
تشکر کنندگان: reza_top60 ، قصه گو ، soruosh ، پدی ، pari pariaaa ، abbas41
عزيزان منم مثل خيلياتون قبول نشدم بابا يكم صبور باشين با اين طاقت كم اونجا چجورى ميخواين دووم بيارين. آروم باشين و به زندگيتون ادامه بدين هنوز زنده هستيم پس با اين حرفا روزگارتونو سياه نكنين. بحث اعتقادو اينارو نميكنم بحث قدرت انسانيه طرف بعد٩سال قبول شده با اين طرز فكر اون بيچاره همون سالهاى اول بايد خودكشى ميكرد خب ولى حالا به آرزوش رسيده. اينو مطمئن باشين اونيكه الكى قبول ميشه بدون برنامه ريزى موفقيتى نخواهد داشت ولى شماييكه با فكر روزها، هفته ها، سالها منتظرى مطمئنن از فرصتت كه پيش خواهد اومد ١٠٠٪ بهترين استفاده رو ميبرى. خودتو نباز لطفاً
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
دوست من هم سن خودمه یعنی 16 سال(متولد 1377-1998) اما تونسته بود برای خودش تنهایی بدون درج کردن پدر و مادر تو فرم ثبت نام کنه بعد هم نتایج رو که چک کرده دیده برنده شده من بهش گفتم نمیشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کنه گفت بیا بریم با هم چک کنیم رفتم دیدم آره واقعا برنده شده سال تولد هم درست وارد کرده بود (1998) حالا چجوریه داستان؟ یعنی واقعا میشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کرد؟ جواب pls
تشکر کنندگان: قصه گو ، soruosh ، khorsandi ، pari pariaaa
(2014-05-03 ساعت 15:09)Afshineh نوشته:  من بعد از 12 سال، به شرکت کردن و قبول نشدن عادت کرده بودم تا اینکه زدو امسال در سن 30 سالگی قبول شدم . عمری گذشت ازم تا قبول شدم !
هر سال بعد از اینکه قبول نمیشدم کلی اشک میریختم ! تا یکماه غذام و زندگی مختل میشد . امسال واقعا سعی کردم بهش فکر نکنم ، حتی اینترنتم دو روز قبل از اعلام نتایج قطع شد و تا امروز که وصل شد نرفتم هیچ جا ببینم ، امروز با نا امیدی اومدم دوباره has not been ... ببینم ، دیدم قبول شدم . بازم گریه کردم ! حالا از خوشحالی از غذا افتادم !

خوشحالم ... خوشحال ... مبارکه ... مبارکه ...... ببین تو این 12 سال هرچی کشیدی دیگه تمومه .... تو از اونایی که میدونی واسه چی میری و قدر این موقعیت رو می دونی .... امیدوارم حس و حالت دقیقا مثل همون 18 سالگی ت باشه که ثبت نام کرده بودی ....!! موفق ، پر امید و رو به جلو حرکت کن .....Cool
تشکر کنندگان: samansaba ، reza_top60 ، قصه گو ، Afshineh ، soruosh ، Purple ، jayjay ، somayeh8159 ، MEHR52
(2014-05-03 ساعت 15:25)cchajar نوشته:  با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
دوست من هم سن خودمه یعنی 16 سال(متولد 1377-1998) اما تونسته بود برای خودش تنهایی بدون درج کردن پدر و مادر تو فرم ثبت نام کنه بعد هم نتایج رو که چک کرده دیده برنده شده من بهش گفتم نمیشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کنه گفت بیا بریم با هم چک کنیم رفتم دیدم آره واقعا برنده شده سال تولد هم درست وارد کرده بود (1998) حالا چجوریه داستان؟ یعنی واقعا میشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کرد؟ جواب pls

نمیدونم میشه یا نه.ولی از شرایط رفتن اینه که یا حداقل دو سال سابقه کار داشته باشی یا دیپلم 12 ساله دبیرستان رو داشته باشی.تا جایی هم که خاطرم باشه یه نفر تو 18 سالگی دیپلم میگیره تو ایران
تشکر کنندگان: قصه گو
دوست عزیز شرط سنی نداره اما دوتا شرط خیلی مهم اولیه داره که یکی از این شرط ها رو داشته باشه میتونه ویزا بگیره.اول اینکه دیپلم داشته باشه یا اگه نداره دو سال سابقه کار مفید مطالبق با جدول مشاغل دولت فدرال آمریکا رو داشته باشه.
ایشون با توجه به سنش دیپلم که نداره و مسلما سابقه کار رو هم نداره.پس متاسفانه کاری نمیشه کرد و فقط یک سهمیه ایران رو الکی سوزاندند در حالیکه خیلی ها برای همین یه سهمیه دارن بال بال میزنن.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: karpenter ، amir-ashkan ، sam2323 ، samansaba ، قصه گو ، پدی ، اشکان 3D ، jayjay ، negar867
(2014-05-03 ساعت 15:30)saeed78 نوشته:  [quote='cchajar' pid='490785' dateline='1399114518']
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز

به عبارتی زده دهن یکی از ماها که ارزو به دل بودیم صاف کرده با این کارش هیچ کاری نمی تونه بکنه رد شدنش قطعیه
خدایا برای تمامی داشته هام و نداشته هام از تو ممنونم .
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، sam2323 ، قصه گو ، aminjam ، jayjay
من نمیتونم وارد سایت بشم.. چکار کنم دارم می میرم!!!

دوستان ممکنه مشکل از کامپیوترم باشه یا ویندوزم؟؟؟ من نمی تونم وارد سایت بشم!!!
تشکر کنندگان:

من دقیقا نمی دونم جریان چیه، احتمالا تا نیمه 2015 موقع خروج 18 سالش شده دیگه ... شاید بر همین مبنا باشه
تشکر کنندگان: karpenter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان