کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
دوستان عزیز فقط دو بار تو همین تایپیک گفتم لطفا قبل از سوال یک سرچ کوچک بکنید.

خیر مرحله دوم نبوده و نیست و فقط یکبار قرعه کشی درسال هستش. اگرم یکی دو مورد سالهای پیش بوده چون سیستم قرعه کشی ایراد داشته دور اول باطل و دوباره قرعه کشی شده
تمام
تشکر کنندگان: Nightsky007
دوستان مهاجر سرایی

من هم این has not been selectede لعنتی و مزخرفو مشاهده کردم چی بگم

دوساله تو سوراخ سنبه های این سرزمین آرزو جستجو میکنم از آب و هوا و جغرافی و قیمت خونه و ماشین و کار و پراکندگی جمعیت که مثلا خیر سرم وقتی قبول شدم (با هزار امید) بدونم میخوام کجا برم چه وقتایی چه چشم پاره شدنهایی که پای پی سی نذاشتم حالا بیخیال خدارو شکر به همه قبولیها تبریک میگم
یه سوال از دوستان داشتم چرا وقتی تو لینت forgot میری و مشخصات میزنی همش میگه یه چیزیو غلط زدی این کارو واسه این کنم که تو اون یکی انجمن 2015 (شمارش معکوس) یه نفر گفته بود سیستمشون الان قاطیه برید تو این لینکه که الان من هی میرم صحت درستی سالم کار کردنشو تست کنید جالب اینکه میگفت بهش کانفرم یه کشوره دیگه رو دادن پس امید داشت و امیدوارم کرد که شاید هنوز شانسی باشه من الان واسه 2014 رو میزنم کانفرممو دقیقا میشناسه ولی واسه 2015 اصلا هی میگه یه چیزیو اشتباه زدی جون من اظهار نظر کنید برو بچزSadSadSadSad
تشکر کنندگان: samansaba ، Farshid22
بچه هااااااااااااااااااااا بدبخت شدیم
امسال به احتمال99درصد سال اخر لاتاری هست.اینو از یک منبع کاملا و مطلع و اگاه پرسیدم
تشکر کنندگان: بازگشت
(2014-05-03 ساعت 15:34)reza_top60 نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 15:25)cchajar نوشته:  با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
دوست من هم سن خودمه یعنی 16 سال(متولد 1377-1998) اما تونسته بود برای خودش تنهایی بدون درج کردن پدر و مادر تو فرم ثبت نام کنه بعد هم نتایج رو که چک کرده دیده برنده شده من بهش گفتم نمیشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کنه گفت بیا بریم با هم چک کنیم رفتم دیدم آره واقعا برنده شده سال تولد هم درست وارد کرده بود (1998) حالا چجوریه داستان؟ یعنی واقعا میشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کرد؟ جواب pls
دوست عزیز شرط سنی نداره اما دوتا شرط خیلی مهم اولیه داره که یکی از این شرط ها رو داشته باشه میتونه ویزا بگیره.اول اینکه دیپلم داشته باشه یا اگه نداره دو سال سابقه کار مفید مطالبق با جدول مشاغل دولت فدرال آمریکا رو داشته باشه.
ایشون با توجه به سنش دیپلم که نداره و مسلما سابقه کار رو هم نداره.پس متاسفانه کاری نمیشه کرد و فقط یک سهمیه ایران رو الکی سوزاندند در حالیکه خیلی ها برای همین یه سهمیه دارن بال بال میزنن.

دوستان عزيز؛
قبلا تو همين سايت حداقل دو تا مورد اينچنين داشتيم. يکيشون برنده 2012 بود اون يکي هم برنده 2013. برنده 2013 رو که ازش خبر ندارم، ولي دوستي که برنده 2012 بود تونست ويزاش رو بگيره. توي دل بنده خدا رو خالي نکنيد.
البته يکم دردسر داره.
اون کاربري که ويزا رو گرفت (فکر کنم آيديش Edge) بود، واسه مصاحبه رفت، ولي ريجکت نشد. خودشون گفته بودن برو با مدرک ديپلم 12 ساله يا پذيرش از دانشگاه آمريکا بيا و ويزاتو بگير.
ايشون از يک دانشگاه يا کالج آمريکايي پذيرش گرفت و کارش به خوبي و خوشي حل شد.
اين پست رو بخونيد
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: samansaba ، قصه گو ، Saeedv13 ، kage.omid ، aghaghia ، محبت ، daria
بعد از گذران 2 سال دیگه وقت خداحافظی از مهاجرسرا فرارسیده

خوشبختانه دیگه امسالو به سال دیگه پاس نمیدم برای مهاجرت ،کاری که دوستان میکنند کسی که نیتش رفتن و پیشرفت باشه معطل کلید درب نیست

بعضی دوستانم که قبول شدن باید کمی مراعات حال قبول نشدگان کنند تا یکی دو هفته ،وارد متلک گویی و .. نشند که صمیمیت مهاجرسرایی به تنفر تبدیل نشه و کلا حرفه ای نیست ین رفتارا

در رابطه با نگاهم به قبول شدن یا نشدنم همین بس که من دنیا و سیستمشو کلا قبول ندارم و برای خودم دنیای متفاوتی دارم (فلسقیشو دیگه باید فلسفه سرا ضحبت کنیم Smile )

امروز تایم سفارت گرفتم ویزای کاریمو تمدید کنم به امید خدا بغد امتحانات برم کویت

خوبی بدی ببخشید یا فراموش کنید.
تشکر کنندگان: samansaba ، lighter ، قصه گو ، Fifi2015 ، vahidbaq ، aliaz91 ، بازگشت ، ashkan99 ، MEHR52 ، khorsandi ، saeed_gh
تو تاپیک مربوط به شمارش معکوس وقتی یک روز مانده به اعلام نتایج این پست رو گذاشتم ، فکر می کنم خیلی اسون میشد از روش حس نا امیدی یا ناراحتی رو احساس کرد .

همونطور که در اونجا گفته بودم دوست داشتم ببینم دوستانی که برنده میشن بدون هیجان کاذب بیان تو این تاپیک بنویسن : من هم برای طی مراحل اداری بیشتر در پروسه لاتاری ویزای گوناگونی ایالات متحده آمریکا انتخاب شدم !

الان من هم باید این رو بنویسم :

من هم برای طی مراحل اداری بیشتر در پروسه لاتاری ویزای گوناگونی ایالات متحده آمریکا انتخاب شدم !

.....

به همین سادگی وقتی برای دومین بار در لاتاری شرکت کرده بودیم ... جزو انتخاب شده ها برای پیگیری پروسه شدیم ..

اما ، باید بگم تصمیم گیری در این باره برام خیلی سخت شده ، و شاید تنها جاییکه برای مشورت و درد دل وجود داره همین جاست ! می خوام اعلام کنم که به احتمال زیاد برای ادامه پروسه اقدامی نخواهم کرد !

حدود 6 ماه پیش بود که به طور اتفاقی با کشور گرجستان اشنا شدم و یک دوست تازه منو با زندگی در اونجا و کسب و کار های موجود اشنا کرد . به دلیل اینکه شرایط کاری برای ایجاد کسب و کار های مبتنی بر تجارت ازاد و واردات و صادرات کالا برام وجود داشت کم کم در حال ورود به این عرصه هستم .. و احتمالا تا شش ماه اینده برای داشتن یک خانه در تفلیس و اقامت بیشتر در اونجا اقداماتی رو خواهم کرد . البته شراکتی هم بین من و این دوست تازه در حال شکل گیری هست که می تونه به یک شغل در امد زا و مطمئن تبدیل بشه + کارهای روتین واردات برخی اقلام از ایران به انجا و صادرات کالا از اونجا به اینجا !!!

حالا نمی دونم یا شایدم می دونم ! باید کدوم راه رو انتخاب کنم ؟ .. من از تفلیس و مردمش و اب و هواشو فرهنگش و نزدیکی به ایرانش خیلی خوشم اومده .. از طرفی باید تو اون کشور به سختی تلاش کنم تا جا بیافتم تا بتونم هزینه تحصیلات فرزندم تو مدارس امریکایی اون رو که مد نظرم هست بپردازم ..
یا اینکه می تونم هر جور شده برای گرفتن ویزای امریکا پافشاری کنم و بکنم و برم اون طرف دنیا ! از طرفی اگه برای امریکا بخوام اقدام کنم احتمالا دیگه نمیشه سرمایه گذاری توی گرجستان رو تجربه کنم .. چون کار نیمه کاره رو که نمیشه راه انداخت ... حالا اگه مراحل لاتاری رو طی کنم و اخرش ویزا نرسه بهم چی ؟ فرصت ایجاد کار مد نظر من در گرجستان هم تا یک دو ماه اینده هست و بعدا این شریک بالقوه با تجربه که تجربه زندگی در باکو و مسکو و این اواخر تفلیس رو داشته ، رو ممکنه از دست بدم و فقط همون دوست برای من بمونه ...

الان بعد از مهاجرت صغری از تهران به رشت ، که باعث شد ضرر زیادی در کسب و کارم بوجود بیاد و پیش بینی هام برای کار اینجا به رکود اقتصادی بر خورد ، شرایط رو یه جوری جمع و جورش کردم که با حداقل ضرر بتونم پرونده کسب و کارم رو تو رشت رو مختومه کنم ..
حالا اگه قرار باشه برای رفتن به امریکا اقدام کنم حداقل باید 150 تا 200 هزار دلار
برای شروع یک زندگی معمولی پول با خودم ببرم .. و امروز دلار حواله 3400 هست ! و من کل و دار و ندارم دیگه این مبلغ نیست .. هر چند تا پارسال بود و میشد روش حساب کرد !
از دید کسی مثل من که بازار رو دوست داره و عاشق کسب و کار و ریسکه شاید برد و باخت قسمتی از بازی باشه ولی احساسات و عواطف متاسفانه گاهی وسط کار میان .. الان مسئله چند وقت اخیر من شده اینکه نمی تونم از پدر و مادرم برای مدتهای طولانی دل بکنم .. خوندن صحبت های بچه هایی که تو سن و سال ما رفتن و حتی صحبت هایی که باهاشون داشتم همه یک چراغ خطری رو برام روشن کرده که مواظب باشم .. حس و حال 2 - 3 سال دیگه رو بتونم پیش بینی کنم ...

از تفلیس اگه پول بلیط هواپیما هم که نداشته باشید که فقط 600 تومنه رفت و برگشتش ، می تونی با ماشینت یک روزه بیای تهران ..

یکی دو هفته پیش مادرم حالش بد شد و من همین که رشت بودم و درگیر کار و نتونستم فوری پیشش باشم خیلی برام گرون تموم شد .. شاید برای اینه که پدر و مادر من تازه به سن حددود 60 رسیدن و تازه کسالت ها و بیماریهاشون داره شروع میشه و نیاز روحی و روانی بیشتری هم به ما دارن ... خلاصه بعد از دو سه روز از اینجا رفتم تهران .. اگه مسئله مهمی باشه از تفلیس هم نهایتا به چند روز تاخیر میشه سر زد .. یا میشه امیدوار بود حداقل هر 3 ماه یا 6 ماه چند روز ما تهران باشیم .. چند روز خانواده پیش ما بیان .. ولی امریکا چی ؟ با این فاصله و هزینه های میلیونی مسافرت !!

موقعی که داشتم نتیجه رو چک می کردم اصلا دلم نمی خواست قبول بشم ..
قبلا همیشه ادعا داشتم برای بردن خانواده ام از ایران همه کار می کنم حتی اگر مجبور به تن دادن به پیتزا دلیوری و کار های سطح پایین تر تو امریکا بشم .. اما الان مطمئن نیستم توان این کارو داشته باشم ... ! احساس می کنم یه جور زیاده روی ممکنه باشه وقتی میشه با هزینه کمتر و همین اطراف ایران هم یک زندگی شاد و ازاد ایجاد کرد ... برای منی که از شرایط این مملکت وعدم ثباتش حسابی خسته و کلافه شدم ... مقصد فقط امریکا نیست .. مقصد میتونه یک جایی همین اطراف باشه که نه خیلی دوره نه خیلی پر زرق و برق ... ولی خوبیش اینه که برای رشد در اونجا لازم نیست از صفر صفر شروع کنم ...

اگه احساس می کنید تجربیات و نظرات شما میتونه به من در این وضعیت کمک کنه ، در ادامه همین تاپیک از من دریغشون نکنید ، آخه شما ها دوستان مجازی عزیز من هستید ... شما ها مهاجر سرایی هستید ..

ببخشید اگه طولانی و حوصله سر بری بود ....
تشکر کنندگان: samansaba ، lighter ، tartar ، amirdadash ، soheil_zk ، somayeh8159 ، amir-ashkan ، sorkhfam ، Dr.Fox ، محبت ، MEHR52 ، saeed_gh
دوستان پدر من رفته جایی جوابو ببینه گفتن جواب ها فعلا اعلام نشده و هر چی اعلام شده اشتباه بوده و 1 ماه دیگه درست اعلام میشه
صحت داره آیا؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.. به همه کسانی که برنده شدن تبریک میگم... طاهرا منو همسر برنده نشدیم.. سوالم اینه چرا اینقدر سایتشون ارور میده..
تشکر کنندگان: vahidbaq
سلام دوستان من هنوز نتونستم ببینم برنده شدم یا نه چون هر چقدر اطلاعاتم رو وارد می کنم پیغام میده اطلاعات شما نادرست است در صورتی که صفحه ثبت نامم رو ذخیره کردم و کاملاً اطلاعاتم درست وارد میشه. حالا باید چکار کنم لطفا راهنماییم کنید. ممنون میشم
تشکر کنندگان:
برای پنجمین سال HAS NOT BEEN SELECTED
تشکر کنندگان: vahidbaq ، Dr.Fox ، MEHR52 ، khorsandi
(2014-05-03 ساعت 20:11)sahayegi نوشته:  سلام دوستان من هنوز نتونستم ببینم برنده شدم یا نه چون هر چقدر اطلاعاتم رو وارد می کنم پیغام میده اطلاعات شما نادرست است در صورتی که صفحه ثبت نامم رو ذخیره کردم و کاملاً اطلاعاتم درست وارد میشه. حالا باید چکار کنم لطفا راهنماییم کنید. ممنون میشم

با ویندوز اکسپلوره و موزیلا تست کن کد امنیتی رو درست وارد کن و فامیلیتو بدون اسم کوچک به صورت کامل وارد کن
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 19:53)zz24 نوشته:  دوستان پدر من رفته جایی جوابو ببینه گفتن جواب ها فعلا اعلام نشده و هر چی اعلام شده اشتباه بوده و 1 ماه دیگه درست اعلام میشه
صحت داره آیا؟
به هیچ عنوان صحت نداره. تاریخ اعلام نتایج از همون زمان ثبت نام مشخص بود.
تشکر کنندگان: daria ، MEHR52
(2014-05-02 ساعت 09:35)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 07:33)elima1980 نوشته:  لاتاری گرین کارت زیاد برمبنا قرعه کشی هم نیست یک سری فاکتورهای دیگه هم درقبولی افراد بی تاثیرنیست.مثلا یکیش اینکه من دیدیم خیلی افرادی که ویزا شنگن گرفتن وسفری داشتند وقبول شدند یا افرادی که برادری ویا خواهری درآمریکا داشتند که ازطریق لاتاری ویا ازراههای دیگه ای اومده واون هم قبول شده ویا اینکه پرونده مهاجرتی برای کاناداداشته وبلافاصله درلاتاری هم قبول شده من مدتی بود به این مسله فکرمیکردم تااینکه روزی که رفته بودم ویزاخودم بگیرم یک مقیم آمریکا رودیدم که باهم ازسفارت برمیگشتیم واین مسله رواون شخص هم به من گفت وجالب بود که برام این اشتراک فکری وجودداشت.به هرحال امیدوارم که درآینده نزدیک همه آرزومندان به آنچه میخوان برسند واونهایی هم که رسیدند دراین مسیرناهمواربه موفقیت برسند

با تبريك فراوان براي دوستاني كه امسال به جمع ما اضافه شدن
دوست عزيز نظريه جالبيه، ولي من قبولش ندارم، چون هيچ كدوم از مواردي كه گفتين من ندارمBig Grin، ضمنا من خيلي از برنده هاي هم دوره خودمو ميشناسم كه همين شرايط رو ندارند

دوست عزیز ، سارا خانم درست میگن.
من از سال 2009 تا حالا 5 تا ویزای شنگن خورده توی پاسم. الان ویزای شش ماهه شنگن دارم. همش هم از آلمان گرفتم و میرم و میام.
ولی بیش از 9 ساله که دارم شرکت میکنم و تا به امروز قبول نشدم.
شماره کیس:2016ASXX
تعداد: 2 نفر
رویت قبولی: 1 May
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Smile
تاریخ مصاحبه: Smile
ویزای یکضرب
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: vahidbaq ، بازگشت ، اشکان 3D ، daria ، eagla
بنده هم برای سومین بار قرعه به نامم نیوفتاد !
زندگی همچنان ادامه داره! DV-2016 باز هم شانسم رو امتحان خواهم کرد...
تشکر کنندگان: zz24 ، بازگشت ، قصه گو
(2014-05-03 ساعت 20:14)mehran.bash نوشته:  برای پنجمین سال HAS NOT BEEN SELECTED
خدا بهتون صبر بده. من رو هم در غم خودتون شریک بدونید.
تشکر کنندگان: somayeh8159 ، hamedara ، maria200

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان