2014-05-03 ساعت 15:40
(2014-05-03 ساعت 15:34)reza_top60 نوشته:(2014-05-03 ساعت 15:25)cchajar نوشته: با سلام خدمت همه ی دوستان عزیزدوست عزیز شرط سنی نداره اما دوتا شرط خیلی مهم اولیه داره که یکی از این شرط ها رو داشته باشه میتونه ویزا بگیره.اول اینکه دیپلم داشته باشه یا اگه نداره دو سال سابقه کار مفید مطالبق با جدول مشاغل دولت فدرال آمریکا رو داشته باشه.
دوست من هم سن خودمه یعنی 16 سال(متولد 1377-1998) اما تونسته بود برای خودش تنهایی بدون درج کردن پدر و مادر تو فرم ثبت نام کنه بعد هم نتایج رو که چک کرده دیده برنده شده من بهش گفتم نمیشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کنه گفت بیا بریم با هم چک کنیم رفتم دیدم آره واقعا برنده شده سال تولد هم درست وارد کرده بود (1998) حالا چجوریه داستان؟ یعنی واقعا میشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کرد؟ جواب pls
ایشون با توجه به سنش دیپلم که نداره و مسلما سابقه کار رو هم نداره.پس متاسفانه کاری نمیشه کرد و فقط یک سهمیه ایران رو الکی سوزاندند در حالیکه خیلی ها برای همین یه سهمیه دارن بال بال میزنن.
این جواب دقیق تر بود .... احتمالا تو فرم هم زده 12 سال تحصیلات سیستم خیال کرده نخبه ای چیزیه و 4 سالگی تحصیلاتو شروع کرده و این حرفها دیگه ... واسه همین رد نشده تو سیستم ....