کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-03 ساعت 15:34)reza_top60 نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 15:25)cchajar نوشته:  با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
دوست من هم سن خودمه یعنی 16 سال(متولد 1377-1998) اما تونسته بود برای خودش تنهایی بدون درج کردن پدر و مادر تو فرم ثبت نام کنه بعد هم نتایج رو که چک کرده دیده برنده شده من بهش گفتم نمیشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کنه گفت بیا بریم با هم چک کنیم رفتم دیدم آره واقعا برنده شده سال تولد هم درست وارد کرده بود (1998) حالا چجوریه داستان؟ یعنی واقعا میشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کرد؟ جواب pls
دوست عزیز شرط سنی نداره اما دوتا شرط خیلی مهم اولیه داره که یکی از این شرط ها رو داشته باشه میتونه ویزا بگیره.اول اینکه دیپلم داشته باشه یا اگه نداره دو سال سابقه کار مفید مطالبق با جدول مشاغل دولت فدرال آمریکا رو داشته باشه.
ایشون با توجه به سنش دیپلم که نداره و مسلما سابقه کار رو هم نداره.پس متاسفانه کاری نمیشه کرد و فقط یک سهمیه ایران رو الکی سوزاندند در حالیکه خیلی ها برای همین یه سهمیه دارن بال بال میزنن.

این جواب دقیق تر بود .... احتمالا تو فرم هم زده 12 سال تحصیلات سیستم خیال کرده نخبه ای چیزیه و 4 سالگی تحصیلاتو شروع کرده و این حرفها دیگه ... واسه همین رد نشده تو سیستم ....
تشکر کنندگان: jayjay
(2014-05-03 ساعت 12:35)nasim نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .

تبریک می گم Smile

نسیم جان تبریک و خوش به حالت....
تشکر کنندگان: soruosh ، Farshid22
اخه تو فرمی که ثبت نام کرده چی نوشته؟
در قسمت education هر چی نوشته باشه بازم دچارcontradiction گفتار می شه و چون دروغ گفته رد می شه اصلا می دونی چیه بگو بره فرمهاشو پر کنه کلی خرج کنه بعدش هم قبول نشه تا ما کلیبش بخندیم خخخخ
شوخی کردم داداش ناراحت نشی ولی کلا اشتباه بزرگی مرتکب شده
خدایا برای تمامی داشته هام و نداشته هام از تو ممنونم .
تشکر کنندگان:
دوست من هم سن خودمه یعنی 16 سال(متولد 1377-1998) اما تونسته بود برای خودش تنهایی بدون درج کردن پدر و مادر تو فرم ثبت نام کنه بعد هم نتایج رو که چک کرده دیده برنده شده من بهش گفتم نمیشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کنه گفت بیا بریم با هم چک کنیم رفتم دیدم آره واقعا برنده شده سال تولد هم درست وارد کرده بود (1998) حالا چجوریه داستان؟ یعنی واقعا میشه زیر 18 سال تنهایی ثبت نام کرد؟ جواب pls
دوست عزیز شرط سنی نداره اما دوتا شرط خیلی مهم اولیه داره که یکی از این شرط ها رو داشته باشه میتونه ویزا بگیره.اول اینکه دیپلم داشته باشه یا اگه نداره دو سال سابقه کار مفید مطالبق با جدول مشاغل دولت فدرال آمریکا رو داشته باشه.
ایشون با توجه به سنش دیپلم که نداره و مسلما سابقه کار رو هم نداره.پس متاسفانه کاری نمیشه کرد و فقط یک سهمیه ایران رو الکی سوزاندند در حالیکه خیلی ها برای همین یه سهمیه دارن بال بال میزنن.
البته كيس ايشون رد نميشه چون 2 تا از بچه هاي 2013 بودن اونا هم زير 18 سال بودن و قبول شده بودن و هر دو هم ويزا گرفتن البته يكيشون رفت و يكيشون هم نه .
راه داره برادر اصلا نگران نباش
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: samansaba ، قصه گو ، pari pariaaa ، Saeedv13 ، MEHR52
(2014-05-03 ساعت 15:41)آرادایمان نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 12:35)nasim نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .

تبریک می گم Smile

نسیم جان تبریک و خوش به حالت....

نسیم نبرده Tongue...... سروش برده ... سروش عزیز مهاجر سرا .... سروش جامونده بوده پارسالCool
تشکر کنندگان: soruosh ، قصه گو ، MEHR52
(2014-05-03 ساعت 15:43)kage.omid نوشته:  
البته كيس ايشون رد نميشه چون 2 تا از بچه هاي 2013 بودن اونا هم زير 18 سال بودن و قبول شده بودن و هر دو هم ويزا گرفتن البته يكيشون رفت و يكيشون هم نه .

خب اگه راه درست و حسابی داره مطرح کنید تا برادر زیر 18 ساله منم بتوونه ثبت نام کنه..... قبل اینکه گیر خدمت مقدس بیافته برادر...!
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-05-03 ساعت 15:09)Afshineh نوشته:  من بعد از 12 سال، به شرکت کردن و قبول نشدن عادت کرده بودم تا اینکه زدو امسال در سن 30 سالگی قبول شدم . عمری گذشت ازم تا قبول شدم !
هر سال بعد از اینکه قبول نمیشدم کلی اشک میریختم ! تا یکماه غذام و زندگی مختل میشد . امسال واقعا سعی کردم بهش فکر نکنم ، حتی اینترنتم دو روز قبل از اعلام نتایج قطع شد و تا امروز که وصل شد نرفتم هیچ جا ببینم ، امروز با نا امیدی اومدم دوباره has not been ... ببینم ، دیدم قبول شدم . بازم گریه کردم ! حالا از خوشحالی از غذا افتادم !
تنها خبر برنده شدنی که واقعا منو خوشحال کرد این یکی بود.
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، Afshineh ، soruosh ، Purple ، r.bazargan ، jayjay ، pari pariaaa ، somayeh8159 ، MEHR52 ، khorsandi
[عکس: 97004169491877356013.jpg]

مهمه .....من نگفتما، ویکتور هوگو گفته ...
تشکر کنندگان: reza_top60 ، Purple ، pari pariaaa ، مسافر تنها ، MEHR52
(2014-05-03 ساعت 15:52)amir-ashkan نوشته:  خب اگه راه درست و حسابی داره مطرح کنید تا برادر زیر 18 ساله منم بتوونه ثبت نام کنه..... قبل اینکه گیر خدمت مقدس بیافته برادر...!

اگر بتونن پیش دانشگاهی شون را تا یک سال دیگه بگیرن میتونن برن....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: reza_top60 ، amir-ashkan ، pari pariaaa ، Saeedv13 ، mahdibashoma ، MEHR52
(2014-05-03 ساعت 15:09)Afshineh نوشته:  من بعد از 12 سال، به شرکت کردن و قبول نشدن عادت کرده بودم تا اینکه زدو امسال در سن 30 سالگی قبول شدم . عمری گذشت ازم تا قبول شدم !
هر سال بعد از اینکه قبول نمیشدم کلی اشک میریختم ! تا یکماه غذام و زندگی مختل میشد . امسال واقعا سعی کردم بهش فکر نکنم ، حتی اینترنتم دو روز قبل از اعلام نتایج قطع شد و تا امروز که وصل شد نرفتم هیچ جا ببینم ، امروز با نا امیدی اومدم دوباره has not been ... ببینم ، دیدم قبول شدم . بازم گریه کردم ! حالا از خوشحالی از غذا افتادم !

دوست خوبم اينو ميگن مهاجرت دلچسب وعالى. مباركتون باشه خيلي دلگرم كننده بود.
تشکر کنندگان: saeed_gh ، rahebeh ، Afshineh ، amir-ashkan ، MEHR52
چه خوب مبارک باشه اگه کمکی خواستید در خدمتم
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 15:52)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 15:43)kage.omid نوشته:  

خب اگه راه درست و حسابی داره مطرح کنید تا برادر زیر 18 ساله منم بتوونه ثبت نام کنه..... قبل اینکه گیر خدمت مقدس بیافته برادر...!
سفرنامه هاي اين دو دوست عزيز گوياي همه چيز هست
سفرنامه ي yashim
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid270159
سفرنامه ي edge
http://www.mohajersara.com/thread-4682-p...#pid179559
من با رامين عزيز(edge) از طريق چت باهاش صحبت كردم و راه پذيرش گرفتن رو توضيح داد كه چطور تو اين زمان كم تونست همچين كاري رو انجام بده
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: reza_top60 ، Saeedv13 ، محبت
(2014-05-03 ساعت 16:07)aghaghia نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 15:52)amir-ashkan نوشته:  خب اگه راه درست و حسابی داره مطرح کنید تا برادر زیر 18 ساله منم بتوونه ثبت نام کنه..... قبل اینکه گیر خدمت مقدس بیافته برادر...!

اگر بتونن پیش دانشگاهی شون را تا یک سال دیگه بگیرن میتونن برن....

ممنون شما افتادی تو زحمت .... فقط سوال که هست، نظام آموزشی ایران پیش دانشگاهی نداره دیگه ، حذف شده ازش .... اون وقت برادر من هنرستانه الان سوم و دیگه تموم میشه و جایی نیست واسه پیش دانشگاهی گرفتنش ... البته اول دبیرستان که بود نظام آموزشی شون چهارم دبیرستان داشت اما الان چهارم نداریم ، پیش دانشگاهی هم نداریم دیگه، یعنی خواسته نخواسته این ها شدند 11 سال تحصیل ...
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 14:12)..... نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 14:05)Parisazh نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 00:12)ftbahi نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 23:49)BIG.BANG777 نوشته:  من از صفحه پایان ثبت نام PDF گرفته بودم که کپی پیس میکنم روی ورق هم نوشته بودم دستی وارد کردم ایراد میگیره فورگت کانفرمیشن هم میزنم ایراد میگیره.البته چند نفر رو چک کردم قبول نشده بودن با سایت و کارکردشم اشنا هستم کسی ایراد کار منو میدونه راهنمایی کنییییید

من و 3 نفر دیگه هم مشکل شما رو داریم Sad

منم مشكل شما رو دارم،نمي دونم چيكار كنم Sad

خب دوست من
اولا اطلاعاتو با دست وارد کن و کپی و پیست نکن
اگه اطلاعاتت یادت رفته از گزینه Forgot Confirmation Number استفاده کن
اگه باز نشد از یه مرور گر دیگه استفاده کن
اگه بازم نشد از یه سیستم دیگه وارد بشو چک کن
اگه بازم نشد دیگه شرمنده بیخیالش شو

دقت کنید که تو فرم نتایج فقط و فقط فامیلی رو وارد کنید و نه اسم کوچیک فقط فامیلی سایر موارد رو هم کپی پیست کنید من اینطوری زدم شد .. البته قبول نشدم انشاا... سال دیگه!
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 16:29)kakaj نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 14:12)..... نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 14:05)Parisazh نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 00:12)ftbahi نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 23:49)BIG.BANG777 نوشته:  من از صفحه پایان ثبت نام PDF گرفته بودم که کپی پیس میکنم روی ورق هم نوشته بودم دستی وارد کردم ایراد میگیره فورگت کانفرمیشن هم میزنم ایراد میگیره.البته چند نفر رو چک کردم قبول نشده بودن با سایت و کارکردشم اشنا هستم کسی ایراد کار منو میدونه راهنمایی کنییییید

من و 3 نفر دیگه هم مشکل شما رو داریم Sad

منم مشكل شما رو دارم،نمي دونم چيكار كنم Sad

خب دوست من
اولا اطلاعاتو با دست وارد کن و کپی و پیست نکن
اگه اطلاعاتت یادت رفته از گزینه Forgot Confirmation Number استفاده کن
اگه باز نشد از یه مرور گر دیگه استفاده کن
اگه بازم نشد از یه سیستم دیگه وارد بشو چک کن
اگه بازم نشد دیگه شرمنده بیخیالش شو

دقت کنید که تو فرم نتایج فقط و فقط فامیلی رو وارد کنید و نه اسم کوچیک فقط فامیلی سایر موارد رو هم کپی پیست کنید من اینطوری زدم شد .. البته قبول نشدم انشاا... سال دیگه!

kakaj افتادی تو زحمت بعد دو سال اولین ارسال .... واقعا حال کردم ...Cool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان