موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-03 ساعت 16:58)sam2323 نوشته: منم قبول نشدم ....... چه گيري كرديم از دست بي فرهنگي بعضي از ايراني ها كه هر چيزي رو اگه كوفتم باشه امتحان مي كنن فقط مفت و مجاني باشه حله ..... همين الان توي يه كافي نت بودم يه چند تا پرينت داشتم ، هفت ، هشت نفر دور يارو كافي نتيه جمع شده بودن يهو يكيشون گفت : برنده شدم ديديد گفتم من خيلي خوش شانسم . يارو كافي نتيه گفت : ايول خيلي خوش شانسي تا الان 400 نفرو چك كردم تو دهمين نفري كه برده ، حالا كافي نتيه بهش گفت : امريكا خوش بگذره پسره جواب داد : پولم كجا بود برم امريكا حالا اگه خودشون خرجتو مي كشيدن مي رفتم اخه بعضي از بچه ها مي گن خونه و ماشين بهت ميدن . حالا قيافه من كارد مي زدي خونم در نمي اومد مي خواستم برم همچين ..... حالا يارو كافي نتيه بدتر داشت به دوستش مي گفت خيلي از اونايي رو كه مي شناسم ثبت نام كردم اما خودشون نمي دونن مي خوام ببينم كدومشون برنده شدن بهشون بگم مژدگونيه خوبي ازشون بگيرم ، من ديگه داشتم سكته مي كردم ...... خلاصه تا اين فرهنگ ما ايروني ها باشه اميدي به لاتاري نيست من كه مي خوام پذيرش دانشگاه هاي امريكا رو بگيرمو برم از دست بي فرهنگي هاي زياد جامعه مون كه فقط همين قضيه لاتاري نيست و خيلي جديه فرار كنم ..........
گل گفتی دوست عزیز
نمیدونم این چه مرضی بعضیا دارن
فرهنگ فله ای
هجوم گله ای
اخه یکی نیست به اینا بگه تو که یه صد دلار تو جیبت پیدا نمیشه تو که یه احوالپرسی معمولی و معرفی خودت به انگلیسی رو نمیتونه درست و حسابی بگی آخه برا چی ثبت نام میکنی؟
بزار اونایی برن که لایق این کارند
لعنت به هرچی کافی شاپ بی وجدان و پول پرسته
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یکی هم مشکل من رو ببینه خواهشا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-03 ساعت 22:28)mari0033 نوشته: (2014-05-01 ساعت 22:01)miladfathi021 نوشته: وااای خدا
بلاخره بعد از 4 سال آمریکا به ما یه نیم نگاهی کرد
خدایا شکر
50% راه نصیبم شد خدایا اون 50% باقیمانده رو هم نصیبم کن
سلام شما چطوری فهمیدی؟؟؟/ ...من که هر چی رمز رو میزنم هی میگه دوباره چک شود ...
سلام شماره خودتو که می زنید فقط فامیل را تایپ کن...بقیه اش اسونه...
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-03 ساعت 23:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-03 ساعت 23:31 توسط مسافر تنها.)
اصلا نمیدونم چی بنویسم از دست بعضیا
(2014-05-03 ساعت 16:58)sam2323 نوشته: منم قبول نشدم ....... چه گيري كرديم از دست بي فرهنگي بعضي از ايراني ها كه هر چيزي رو اگه كوفتم باشه امتحان مي كنن فقط مفت و مجاني باشه حله ..... همين الان توي يه كافي نت بودم يه چند تا پرينت داشتم ، هفت ، هشت نفر دور يارو كافي نتيه جمع شده بودن يهو يكيشون گفت : برنده شدم ديديد گفتم من خيلي خوش شانسم . يارو كافي نتيه گفت : ايول خيلي خوش شانسي تا الان 400 نفرو چك كردم تو دهمين نفري كه برده ، حالا كافي نتيه بهش گفت : امريكا خوش بگذره پسره جواب داد : پولم كجا بود برم امريكا حالا اگه خودشون خرجتو مي كشيدن مي رفتم اخه بعضي از بچه ها مي گن خونه و ماشين بهت ميدن . حالا قيافه من كارد مي زدي خونم در نمي اومد مي خواستم برم همچين ..... حالا يارو كافي نتيه بدتر داشت به دوستش مي گفت خيلي از اونايي رو كه مي شناسم ثبت نام كردم اما خودشون نمي دونن مي خوام ببينم كدومشون برنده شدن بهشون بگم مژدگونيه خوبي ازشون بگيرم ، من ديگه داشتم سكته مي كردم ...... خلاصه تا اين فرهنگ ما ايروني ها باشه اميدي به لاتاري نيست من كه مي خوام پذيرش دانشگاه هاي امريكا رو بگيرمو برم از دست بي فرهنگي هاي زياد جامعه مون كه فقط همين قضيه لاتاري نيست و خيلي جديه فرار كنم ..........
گل گفتی دوست عزیز
نمیدونم این چه مرضی بعضیا دارن
فرهنگ فله ای
هجوم گله ای
اخه یکی نیست به اینا بگه تو که یه صد دلار تو جیبت پیدا نمیشه تو که یه احوالپرسی معمولی و معرفی خودت به انگلیسی رو نمیتونه درست و حسابی بگی آخه برا چی ثبت نام میکنی؟
بزار اونایی برن که لایق این کارند
لعنت به هرچی کافی شاپ بی وجدان و پول پرسته
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-03 ساعت 23:07)m.ab نوشته: (2014-05-03 ساعت 22:28)mari0033 نوشته: (2014-05-01 ساعت 22:01)miladfathi021 نوشته: وااای خدا
بلاخره بعد از 4 سال آمریکا به ما یه نیم نگاهی کرد
خدایا شکر
50% راه نصیبم شد خدایا اون 50% باقیمانده رو هم نصیبم کن
سلام شما چطوری فهمیدی؟؟؟/ ...من که هر چی رمز رو میزنم هی میگه دوباره چک شود ...
سلام شماره خودتو که می زنید فقط فامیل را تایپ کن...بقیه اش اسونه...
سلام
بفرما عزیزم اینطوری
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
[font=Times New Roman]دوستان خواهشا وقتی پیام میدین مطمن باشین پیام خصوصی خودتونم بازه که بتونم جواب بدم[/font]
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
من هم برای یکی از دوستانم که برگه کانفرمیشن نامبرش دست منه هر روز چند بار وارد می کنم و می گه اشتباهه دوباره چک کنید. فکر می کنم اشکال از خود سایت باشه. فقط امیدوارم که قبول شه. راستش روز اول که وارد کردم سیستم اشتباها نامه ی برنده ی شخص دیگه ای رو بالا آورد و بعد از اون هم دیگه می گه اشتباهه.قبلا هم پیش اومده که این سایت اشتباه کرده باشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانه عزیز , من برنده شدم و یک سوالی داشتم , پاس من تا یک ماهه دیگه تموم میشه , و در فرمه ٢٦٠ باید شماری پاس رو وارد کنم , نمیدونم الان چکار کنم ؟! برای تمدید پاس اقدام کنم ؟ آیا شماری پاس بعد از تمدید عوض میشه ؟ یک راهنمایی اگر که میشه بکنید .
و سواله دومه من اینه که , الان که جوابه قبولی اومده کار خاصی نباید انجام بدم ؟ یعنی باید تا ١٩ می صبر کنم ؟
چون بازی دوستان محله سفارت و از همین الان تو پروفیلشون مشخس کردن !