کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-04 ساعت 01:26)Delik نوشته:  دوستانه عزیز , من برنده شدم و یک سوالی داشتم , پاس من تا یک ماهه دیگه تموم میشه , و در فرمه ٢٦٠ باید شماری پاس رو وارد کنم , نمیدونم الان چکار کنم ؟! برای تمدید پاس اقدام کنم ؟ آیا شماری پاس بعد از تمدید عوض میشه ؟ یک راهنمایی اگر که میشه بکنید .
و سواله دومه من اینه که , الان که جوابه قبولی اومده کار خاصی نباید انجام بدم ؟ یعنی باید تا ١٩ می صبر کنم ؟
چون بازی دوستان محله سفارت و از همین الان تو پروفیلشون مشخس کردن !

سلام تبریک عرض می کنم اگر کیس نامبر زیر هزار داری الان با همان پاست فرمو پر کن بفرست تا دیر نشه ولی اگر بالاست پاستو عوض کن دو هفته طول می کشه
چیزی از دست نمی دی توصیه برادرانه حتما در چند روز اینده فرمهارا پر کنید و ارسال نمایید
تشکر کنندگان: samansaba ، peidaye penhan ، Delik ، مسافر تنها ، k1_m_1358 ، khorsandi
(2014-05-04 ساعت 00:51)face book نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 19:35)saied-k نوشته:  تو تاپیک مربوط به شمارش معکوس وقتی یک روز مانده به اعلام نتایج این پست رو گذاشتم ، فکر می کنم خیلی اسون میشد از روش حس نا امیدی یا ناراحتی رو احساس کرد .

همونطور که در اونجا گفته بودم دوست داشتم ببینم دوستانی که برنده میشن بدون هیجان کاذب بیان تو این تاپیک بنویسن : من هم برای طی مراحل اداری بیشتر در پروسه لاتاری ویزای گوناگونی ایالات متحده آمریکا انتخاب شدم !

الان من هم باید این رو بنویسم :

من هم برای طی مراحل اداری بیشتر در پروسه لاتاری ویزای گوناگونی ایالات متحده آمریکا انتخاب شدم !

.....

به همین سادگی وقتی برای دومین بار در لاتاری شرکت کرده بودیم ... جزو انتخاب شده ها برای پیگیری پروسه شدیم ..

اما ، باید بگم تصمیم گیری در این باره برام خیلی سخت شده ، و شاید تنها جاییکه برای مشورت و درد دل وجود داره همین جاست ! می خوام اعلام کنم که به احتمال زیاد برای ادامه پروسه اقدامی نخواهم کرد !

حدود 6 ماه پیش بود که به طور اتفاقی با کشور گرجستان اشنا شدم و یک دوست تازه منو با زندگی در اونجا و کسب و کار های موجود اشنا کرد . به دلیل اینکه شرایط کاری برای ایجاد کسب و کار های مبتنی بر تجارت ازاد و واردات و صادرات کالا برام وجود داشت کم کم در حال ورود به این عرصه هستم .. و احتمالا تا شش ماه اینده برای داشتن یک خانه در تفلیس و اقامت بیشتر در اونجا اقداماتی رو خواهم کرد . البته شراکتی هم بین من و این دوست تازه در حال شکل گیری هست که می تونه به یک شغل در امد زا و مطمئن تبدیل بشه + کارهای روتین واردات برخی اقلام از ایران به انجا و صادرات کالا از اونجا به اینجا !!!

حالا نمی دونم یا شایدم می دونم ! باید کدوم راه رو انتخاب کنم ؟ .. من از تفلیس و مردمش و اب و هواشو فرهنگش و نزدیکی به ایرانش خیلی خوشم اومده .. از طرفی باید تو اون کشور به سختی تلاش کنم تا جا بیافتم تا بتونم هزینه تحصیلات فرزندم تو مدارس آمریکایی اون رو که مد نظرم هست بپردازم ..
یا اینکه می تونم هر جور شده برای گرفتن ویزای آمریکا پافشاری کنم و بکنم و برم اون طرف دنیا ! از طرفی اگه برای آمریکا بخوام اقدام کنم احتمالا دیگه نمیشه سرمایه گذاری توی گرجستان رو تجربه کنم .. چون کار نیمه کاره رو که نمیشه راه انداخت ... حالا اگه مراحل لاتاری رو طی کنم و اخرش ویزا نرسه بهم چی ؟ فرصت ایجاد کار مد نظر من در گرجستان هم تا یک دو ماه اینده هست و بعدا این شریک بالقوه با تجربه که تجربه زندگی در باکو و مسکو و این اواخر تفلیس رو داشته ، رو ممکنه از دست بدم و فقط همون دوست برای من بمونه ...

الان بعد از مهاجرت صغری از تهران به رشت ، که باعث شد ضرر زیادی در کسب و کارم بوجود بیاد و پیش بینی هام برای کار اینجا به رکود اقتصادی بر خورد ، شرایط رو یه جوری جمع و جورش کردم که با حداقل ضرر بتونم پرونده کسب و کارم رو تو رشت رو مختومه کنم ..
حالا اگه قرار باشه برای رفتن به آمریکا اقدام کنم حداقل باید 150 تا 200 هزار دلار
برای شروع یک زندگی معمولی پول با خودم ببرم .. و امروز دلار حواله 3400 هست ! و من کل و دار و ندارم دیگه این مبلغ نیست .. هر چند تا پارسال بود و میشد روش حساب کرد !
از دید کسی مثل من که بازار رو دوست داره و عاشق کسب و کار و ریسکه شاید برد و باخت قسمتی از بازی باشه ولی احساسات و عواطف متاسفانه گاهی وسط کار میان .. الان مسئله چند وقت اخیر من شده اینکه نمی تونم از پدر و مادرم برای مدتهای طولانی دل بکنم .. خوندن صحبت های بچه هایی که تو سن و سال ما رفتن و حتی صحبت هایی که باهاشون داشتم همه یک چراغ خطری رو برام روشن کرده که مواظب باشم .. حس و حال 2 - 3 سال دیگه رو بتونم پیش بینی کنم ...

از تفلیس اگه پول بلیط هواپیما هم که نداشته باشید که فقط 600 تومنه رفت و برگشتش ، می تونی با ماشینت یک روزه بیای تهران ..

یکی دو هفته پیش مادرم حالش بد شد و من همین که رشت بودم و درگیر کار و نتونستم فوری پیشش باشم خیلی برام گرون تموم شد .. شاید برای اینه که پدر و مادر من تازه به سن حددود 60 رسیدن و تازه کسالت ها و بیماریهاشون داره شروع میشه و نیاز روحی و روانی بیشتری هم به ما دارن ... خلاصه بعد از دو سه روز از اینجا رفتم تهران .. اگه مسئله مهمی باشه از تفلیس هم نهایتا به چند روز تاخیر میشه سر زد .. یا میشه امیدوار بود حداقل هر 3 ماه یا 6 ماه چند روز ما تهران باشیم .. چند روز خانواده پیش ما بیان .. ولی آمریکا چی ؟ با این فاصله و هزینه های میلیونی مسافرت !!

موقعی که داشتم نتیجه رو چک می کردم اصلا دلم نمی خواست قبول بشم ..
قبلا همیشه ادعا داشتم برای بردن خانواده ام از ایران همه کار می کنم حتی اگر مجبور به تن دادن به پیتزا دلیوری و کار های سطح پایین تر تو آمریکا بشم .. اما الان مطمئن نیستم توان این کارو داشته باشم ... ! احساس می کنم یه جور زیاده روی ممکنه باشه وقتی میشه با هزینه کمتر و همین اطراف ایران هم یک زندگی شاد و ازاد ایجاد کرد ... برای منی که از شرایط این مملکت وعدم ثباتش حسابی خسته و کلافه شدم ... مقصد فقط آمریکا نیست .. مقصد میتونه یک جایی همین اطراف باشه که نه خیلی دوره نه خیلی پر زرق و برق ... ولی خوبیش اینه که برای رشد در اونجا لازم نیست از صفر صفر شروع کنم ...

اگه احساس می کنید تجربیات و نظرات شما میتونه به من در این وضعیت کمک کنه ، در ادامه همین تاپیک از من دریغشون نکنید ، آخه شما ها دوستان مجازی عزیز من هستید ... شما ها مهاجر سرایی هستید ..

ببخشید اگه طولانی و حوصله سر بری بود ....
************************************************************************************
سلام عجب داستانی داره وضعیت شما !!!
همیشه بخودم میگم برنده نمیشم مگر در زمانی که امکان رفتنش برام وجود نداشته باشه اون موقع هست که خدا داره به ما هیر, هیر میخنده !البته خدا یک عده ای رو خلق کرده واسه خندیدن خودش!Wink
بگذریم حدود 10 سالی هست که شرایم طوریه که دنبال رفتن هستم اما دیگه با بالارفتن سن، حالی نمیده که هر جور یا به هر زحمتی برم.خلاصه خسته ام و خالی از درون. اما شما باید بیشتر دقت کنید.به چند مورد اشاره میکنم از شرح احوالاتتون که نوشتید ، روش حسابی زوم کنید:
1-تابحال کسی از شراکت و همکاری اقتصادی با کسی خیری دیده که شما روش حساب باز می کنید؟؟؟
2-بقول بعضی ها اصلا دور مهاجرت به کشورهای اطراف یا خاور میانه یا جهان سوم رو خط بکشید.تاحدودی اندر وصف گرجستان و آذربایجان تحقیق کردم این گرسنه های تازه به دوران رسیده ایا قوانین ثابت اقتصادی و اجتماعی دارند؟؟؟فکر نمیکنم خرشون که از پل گذشت ....
3-واسه شش ماه اولتون برای آمریکاباید حدود 100هزار دلار حداکثر ببرید یا تو حسابتون باشه.
4-آیا تداخل عجیب و غریبی بین پی گیری مراحل ویزا لاتاری آمریکا با اون فعایتهای گرجستانتون وجود داره؟
5-رو مسائل عاطفی و خانوادگی خیلی پایه گذاری نکنید.من رو این اصول بلیط پرواز به بوسنی رو 10 سال پیش پس دادم و کنسل کردم و حالا پشیمان!هر کسی زندگی خودشو باید بکنه و این مسیر بدون شما هم جریان خواهد داشت.
القصه با سرنوشتتون بازی نکنید بقول متن توی امضام یا اسپانیایی ها هرچی میخواد بشه میشه !!!Que sera .sera
سلام دوست من تبریک
لطفا فقط تجربیات خوب دوستان رو در این سایت بخون برات مفیده اگر بچه مدرسه ای داری حتی سر سوزن هم در امدن به امریکا شک نکن. با پشت کاری که داری موفق می شوی اینجا زندگی به سختی ایران نیست.
اگر پدر و مادرت مشکل زندگی در امریکا ندارن دو ماه بعد از ورودت به امریکا و گرفتن گرین کارت برای اوردن اونها اقدام کن شانس بیاری بعد چند سال اونها هم کنارت هستند. موفق باشید
تشکر کنندگان: samansaba ، مسافر تنها ، saied-k
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .

سلام سروش عزیز
واقعا از صمیم قلب خوشحال شدم این پست رو دیدم. امیدوارم امسال دیگه خیلی راحت و بدون دردسر ویزا رو بگیری. بازم تبریک
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: shervin4d ، قصه گو ، ali234 ، peidaye penhan ، mahdibashoma ، khorsandi ، amir-ashkan
سلام دوستان ، من برنده شدم سه تا سوال داشتم :

۱. از کجا باید بفهمیم کیس نامبرم بالاست یا پایین؟
۲. شماره کیس نامبر تأثیری تو زمان مصاحبه داره ؟
۳. من در آمریکا زندگی‌ می‌کنم و موقع ثبت نام آدرس ایرانو دادم ولی‌ تو قسمتی‌ که زده الان کجا زندگی‌ می‌کنید نوشتم آمریکا ، این زمان مصاحبه مشکلی‌ پیش نمیاره؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، khorsandi
(2014-05-02 ساعت 07:44)Vahid2014 نوشته:  تبريك به تمامى برندگان ٢٠١٥ از بستگان ما هم يه برنده بود خواهر خانمم . باميد موفقيت تمامى قبوليهاى امسال و ارزوى خوشبختى براى كسانيكه قبول نشدند و مطمئن باشيد كه درهاى ديگرى به روى شما ها باز ميشه

آقا خداییش خیلی خوش شانسید خانوادگی...شما با زن و دو تا بچه...حالام که خواهر خانمت...اونوقت من تا حالا هیچ کدوم از دوستان و بستگانم قبول نشدند...میشه بپرسم چند سال شرکت کردی تا قبول شدی؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، peidaye penhan ، مسافر تنها ، khorsandi
(2014-05-03 ساعت 16:49)اشکان 3D نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .

خیلی خوشحال شدم مبارکه.....Big Grin

آقا تبریک...اما خداییش این همه شانسو از کجا میاری؟
تشکر کنندگان: Rock ، peidaye penhan
میگم کاش برای ثبت نام لاتاری دولت آمریکا یه هزینه ی مثلا 20 دلاری میزاشت، اینطوری خیلی از افرادی که نه قصد مهاجرت و نه شرایط و امکاناتشو دارن ثبت نام نمی کردن! فکر کنم اینطوری خیلی بهتر می شد! چرا این کارو نمی کنن خوب؟ میدونم مشکلاتی از قبیل نحوه ی پرداخت هزینه وجود داره ولی خیلی خوب میشه اینطوری!
(2014-05-04 ساعت 02:50)bizi2008 نوشته:  سلام دوستان ، من برنده شدم سه تا سوال داشتم :

۱. از کجا باید بفهمیم کیس نامبرم بالاست یا پایین؟
۲. شماره کیس نامبر تأثیری تو زمان مصاحبه داره ؟
۳. من در آمریکا زندگی‌ می‌کنم و موقع ثبت نام آدرس ایرانو دادم ولی‌ تو قسمتی‌ که زده الان کجا زندگی‌ می‌کنید نوشتم آمریکا ، این زمان مصاحبه مشکلی‌ پیش نمیاره؟

سلام
اول تبریک میگم خدمتتون
1- تو صفحه ای که برنده شدنتون رو اعلام میکنه یه کدی رو در اختیارتون قرار میده که فرمتش به این شکل هست:
2015ASxxxxx
اون قسمتی که با x مشخص شده عددی نوشته میشه که همون کیس نامبر شما هست! حالا این عدد هر چقدر بزرگ باشه کیس نامبرتون بالاست! و بالعکس!
2- بله تاثیر داره!
3- تو این مورد اطلاع خاصی ندارم ولی فکر کنم بشه همچین مواردی رو اصلاح کرد!
موفق باشید!
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 22:44)babak12 نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 22:35)..... نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 22:32)babak12 نوشته:  سلام
می خواستم بدونم وقتی وارد آمریکا میشیم
چه امکاناتی می دن
کار, خانه ,کلاس زبان ......
اگه کسی می دونه لطفا توضیح بده

خخخخخخخخخخخ
خیلی ببخشیدا ولی هیچی
...
یعنی هیچی
حتی امکانات اولیه
خداپشت وپناهت باشه خیلی باحالی
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: Rock ، ali234 ، babak12
دوستان زیاد نگران اونایی که برنده می شن ولی امکان اومدن رو ندارن نباشید. ویزا به تعدادهمه برنده ها نیست. اونهایی که برای رفتن اقدام نمی کنن به بقیه برنده ها کمک میکنن که بهشون ویزا برسه . تازه این همه الکی اپلای می کنن باز هم پارسال به یه سریی از بچه ها ویزا نرسید .
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: bigarash ، مسافر تنها ، sayeh_m ، aaraam ، khorsandi ، battosai
در جواب این دوستمونن که دنبال امکانات اولیه هستند باید بگم که قراره شما با برنده شدن در لاتاری به اقتصاد امریکا کمک کنید نه امریکا به شما!!!
قراره شما برید سفارت هزینه ویزا و گرین کارت رو پرداخت کنید و بعد هم وقتی وارد خاک امریکا شدید اگه نخبه و تحصیل کرده هستید به رشد اقتصاد کمک کنید یاگر هم تخصص ندارید تو کارهای جنرال مشغول بشید مالیات بدید وباز هم به نوعی چرخه رو به حرکت در بیارید از شما کار و تلاش و پول خرج کردن از امریکا اقامت راحت هوای خوب رانندگی عالی ارامش عدم تورم اینده نسبتا تصمین شده فرزندانتون.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: sayeh_m
خداوندا !
به داده و نداده و گرفته ات شکر
که داده ات نعمت نداده ات حکمت و گرفته ات آزمایش است.

دوست من هیچوقت خدا رو فراموش نکن که مثل مادر وحتی به مراتب بیش از او مواظبمون هست و همراهمون.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، amir-ashkan
(2014-05-04 ساعت 06:44)ali234 نوشته:  دوستان زیاد نگران اونایی که برنده می شن ولی امکان اومدن رو ندارن نباشید. ویزا به تعدادهمه برنده ها نیست. اونهایی که برای رفتن اقدام نمی کنن به بقیه برنده ها کمک میکنن که بهشون ویزا برسه . تازه این همه الکی اپلای می کنن باز هم پارسال به یه سریی از بچه ها ویزا نرسید .

دوست عزیز بحث رسیدن یا نرسیدن ویزا نیست، هر چقدر تعداد این افرادی که الکی ثبت نام می کنن بیشتر باشه شانس برنده شدن بقیه ی افرادی که از هر نظر آمادگی مهاجرت از این طریق رو دارن کمتر میشه! خیلی ها فقط و فقط برای امتحان کردن شانسشون ثبت نام می کنن!
تشکر کنندگان: ali234 ، Death ‎Angel ، مسافر تنها ، amirghn
هر سال بعد از اعلام نتایج همین بحث ها شروع میشه که تو چرا ثبت نام کردی تو چرا حق منو خوردی و ... دوستان عزیز لاتاری یعنی همین کسی بر کسی ارجحیت نداره (البته منم چندان موافق ثبت نام فله ای نیستم) ولیکن جامعه ما شرایطی را فراهم کرده که همه مردم این ایده را دارن که اگه چیزی مفت بود اونو بدست بیارن (به قول معروف مفت باشه ، کوفت باشه) خودتون را درگیر این مسائل نکنید که حل شدنی نیست برید به زندگیتون برسید و آیندتون را بسازید. این که قبل از قبولی در لاتاری رویا پردازی کنید نتیجش میشه همین .... باور کنید درصد بیشتر قبولی ها کسانی هستند که اصلا به لاتاری فکر نمیکنند و براشون مهم نیست (شما هم خودتو بزن به کوچه علی چپ شاید جواب داد) در کل سرتون را درد نیاورم اینجا حلوا پخش نمیکنن که بعضی ها ارزوش را دارن همون طور که تو ایران همه را حلق آویز نمیکنن. خوشحال باشید که کنار خانوادتون هستید و از بودن کنار آنها نهایت استفاده را ببرید.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
داشتم تایپیکپ میخوندم و دیدم دوستانی که دوبار ثبت نام کردن و اسمشون در اومده..یا کسانی که حتی نمیدونن برن یا نرن..
اشکم برای خودم در اومد..واقعا من احتیاج دارم برم.من خیلی تلاش کردم برم.و یقین دارم برم اونجا پیشرفت میکنم.خدایا چرا اسمم من در نیومد.چزا بعضی ها الکی ثبت نام میکنند..چرا هنو نمیدونن بخدا یکی هم تصمیمشو ۱۰ساله گرفته بره.ای خدا..

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان