موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته: من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .
سلام سروش عزیز
واقعا از صمیم قلب خوشحال شدم این پست رو دیدم. امیدوارم امسال دیگه خیلی راحت و بدون دردسر ویزا رو بگیری. بازم تبریک
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، من برنده شدم سه تا سوال داشتم :
۱. از کجا باید بفهمیم کیس نامبرم بالاست یا پایین؟
۲. شماره کیس نامبر تأثیری تو زمان مصاحبه داره ؟
۳. من در آمریکا زندگی میکنم و موقع ثبت نام آدرس ایرانو دادم ولی تو قسمتی که زده الان کجا زندگی میکنید نوشتم آمریکا ، این زمان مصاحبه مشکلی پیش نمیاره؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میگم کاش برای ثبت نام لاتاری دولت آمریکا یه هزینه ی مثلا 20 دلاری میزاشت، اینطوری خیلی از افرادی که نه قصد مهاجرت و نه شرایط و امکاناتشو دارن ثبت نام نمی کردن! فکر کنم اینطوری خیلی بهتر می شد! چرا این کارو نمی کنن خوب؟ میدونم مشکلاتی از قبیل نحوه ی پرداخت هزینه وجود داره ولی خیلی خوب میشه اینطوری!
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-03 ساعت 22:44)babak12 نوشته: (2014-05-03 ساعت 22:35)..... نوشته: (2014-05-03 ساعت 22:32)babak12 نوشته: سلام
می خواستم بدونم وقتی وارد آمریکا میشیم
چه امکاناتی می دن
کار, خانه ,کلاس زبان ......
اگه کسی می دونه لطفا توضیح بده
خخخخخخخخخخخ
خیلی ببخشیدا ولی هیچی
...
یعنی هیچی
حتی امکانات اولیه
خداپشت وپناهت باشه خیلی باحالی
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان زیاد نگران اونایی که برنده می شن ولی امکان اومدن رو ندارن نباشید. ویزا به تعدادهمه برنده ها نیست. اونهایی که برای رفتن اقدام نمی کنن به بقیه برنده ها کمک میکنن که بهشون ویزا برسه . تازه این همه الکی اپلای می کنن باز هم پارسال به یه سریی از بچه ها ویزا نرسید .
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
در جواب این دوستمونن که دنبال امکانات اولیه هستند باید بگم که قراره شما با برنده شدن در لاتاری به اقتصاد امریکا کمک کنید نه امریکا به شما!!!
قراره شما برید سفارت هزینه ویزا و گرین کارت رو پرداخت کنید و بعد هم وقتی وارد خاک امریکا شدید اگه نخبه و تحصیل کرده هستید به رشد اقتصاد کمک کنید یاگر هم تخصص ندارید تو کارهای جنرال مشغول بشید مالیات بدید وباز هم به نوعی چرخه رو به حرکت در بیارید از شما کار و تلاش و پول خرج کردن از امریکا اقامت راحت هوای خوب رانندگی عالی ارامش عدم تورم اینده نسبتا تصمین شده فرزندانتون.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خداوندا !
به داده و نداده و گرفته ات شکر
که داده ات نعمت نداده ات حکمت و گرفته ات آزمایش است.
دوست من هیچوقت خدا رو فراموش نکن که مثل مادر وحتی به مراتب بیش از او مواظبمون هست و همراهمون.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
هر سال بعد از اعلام نتایج همین بحث ها شروع میشه که تو چرا ثبت نام کردی تو چرا حق منو خوردی و ... دوستان عزیز لاتاری یعنی همین کسی بر کسی ارجحیت نداره (البته منم چندان موافق ثبت نام فله ای نیستم) ولیکن جامعه ما شرایطی را فراهم کرده که همه مردم این ایده را دارن که اگه چیزی مفت بود اونو بدست بیارن (به قول معروف مفت باشه ، کوفت باشه) خودتون را درگیر این مسائل نکنید که حل شدنی نیست برید به زندگیتون برسید و آیندتون را بسازید. این که قبل از قبولی در لاتاری رویا پردازی کنید نتیجش میشه همین .... باور کنید درصد بیشتر قبولی ها کسانی هستند که اصلا به لاتاری فکر نمیکنند و براشون مهم نیست (شما هم خودتو بزن به کوچه علی چپ شاید جواب داد) در کل سرتون را درد نیاورم اینجا حلوا پخش نمیکنن که بعضی ها ارزوش را دارن همون طور که تو ایران همه را حلق آویز نمیکنن. خوشحال باشید که کنار خانوادتون هستید و از بودن کنار آنها نهایت استفاده را ببرید.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
داشتم تایپیکپ میخوندم و دیدم دوستانی که دوبار ثبت نام کردن و اسمشون در اومده..یا کسانی که حتی نمیدونن برن یا نرن..
اشکم برای خودم در اومد..واقعا من احتیاج دارم برم.من خیلی تلاش کردم برم.و یقین دارم برم اونجا پیشرفت میکنم.خدایا چرا اسمم من در نیومد.چزا بعضی ها الکی ثبت نام میکنند..چرا هنو نمیدونن بخدا یکی هم تصمیمشو ۱۰ساله گرفته بره.ای خدا..