کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-04 ساعت 04:42)bigarash نوشته:  میگم کاش برای ثبت نام لاتاری دولت آمریکا یه هزینه ی مثلا 20 دلاری میزاشت، اینطوری خیلی از افرادی که نه قصد مهاجرت و نه شرایط و امکاناتشو دارن ثبت نام نمی کردن! فکر کنم اینطوری خیلی بهتر می شد! چرا این کارو نمی کنن خوب؟ میدونم مشکلاتی از قبیل نحوه ی پرداخت هزینه وجود داره ولی خیلی خوب میشه اینطوری!

ای گفتی...بیشتر باشه یهتره...۵۰ دلار...دیگه عمرا کسی الکی ثبت نام کنهBig Grin
تشکر کنندگان: bigarash ، sepandarA ، samansaba ، satin ، soroosh yz ، khorsandi
(2014-05-03 ساعت 11:39)azadeh2014 نوشته:  [quote='miladfathi021' pid='490456' dateline='1399057831']
4 سال حسرت خوردم تا بلاخره قبول شدم...نمیدونم چرا الان.اینقد استرس گرفتم همش میترسم یه چیزی خراب از اب در بیاد و شانسم از دستم بره ... دوستان چیکار کنم این استرس بیخیالم بشه...البته حتی فرم هارو هم پر کردم ولی باز....
دوست عزیز استرس در این روزهای اول قبولی طبیعی هست و همه یه جوری باهاش درگیرن...اما واقعیت اینه که باید صبور باشی و همه چیو دست خدا بسپاری و یقین داشته باش که تا این مرحله که خداوند کمکت کرده مابقیش هم در کنارت خواهد بود.موفق باشیدSmile
[/quot

فرم چی؟؟ مگه هنور فرمDS-260 اومده؟؟؟؟گفته از19 می؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:83xx
تعداد نفرات :2 نفر
مشاهده نتیجه:1/می/2014
ارسال فرم19/می/2014
Rolleyes
تشکر کنندگان: khorsandi
سلام
به همه دوستان
یه سئوال داشتم
همسر من برنده شده اما یک اختلاف تو اسپل پاسپورت و فرمی که برای
قرعی کشی ثبت نام کردیم هست
به نظرتون چی میشه و چکار میشه کرد ؟Sad
(2014-05-04 ساعت 08:04)Ramanr56 نوشته:  سلام
به همه دوستان
یه سئوال داشتم

دوست عزیز
نگران نباش این مسائل خیلی حاد نیست شما در فرمهای ارسالی مشخصات خودت را براساس پاسپورتت پر کن و یک ایمیل به kcc بزن بگو موقع ثبت نام اشتباه نوشتاری داشتی در فلان چیز
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: lilistar ، mehrdad pharm
(2014-05-04 ساعت 01:26)Delik نوشته:  دوستانه عزیز , من برنده شدم و یک سوالی داشتم , پاس من تا یک ماهه دیگه تموم میشه , و در فرمه ٢٦٠ باید شماری پاس رو وارد کنم , نمیدونم الان چکار کنم ؟! برای تمدید پاس اقدام کنم ؟ آیا شماری پاس بعد از تمدید عوض میشه ؟ یک راهنمایی اگر که میشه بکنید .
و سواله دومه من اینه که , الان که جوابه قبولی اومده کار خاصی نباید انجام بدم ؟ یعنی باید تا ١٩ می صبر کنم ؟
چون بازی دوستان محله سفارت و از همین الان تو پروفیلشون مشخس کردن !

دوستان . من چنتا سوال دیگه برام پیش امد . که زیر سوالات قبلی مینویسم .
سوال 3 : کیس نامبر من حدود 7 هزار . این عدد زیاده یا کم ؟ فکر میکنید کی نوبت من میشه ؟
سوال 4 : اگر که پاس تمدید کنم مشکلی که پیش نمیاد ؟ مسلا شماره پاس عوض میشه ؟ یه وقت گیر ندن که چرا شمارش با وقتی که در لاتاری ثبت نام کردم فرق کرده ؟!
وای که چقدر استرس و سوالای ریز و درشت دارم ........ Sad
تشکر کنندگان: samansaba ، khorsandi
سلام
دوست محترمي كه شما را نمي شناسم
اولا پروسه رفتن و مستقر شدن شما حداقل يك سال طول ميكشد كه لازم نيست فعلا دست روي دست بگذاريد و فقط منتظر باشيد
دوما شما بعد از ورودتان به امريكا و گرفتن گرين كارت كه تقريبا 2 ماه و طول ميكشه ميتوانيد اقدام به گرفتن travel doucument يا همان پاس سفيد كنيد كه دوسال به شما اجازه زندگي در خارج از امريكا را ميدهد
پس اصلا شك نكنيد و اقدام كنيد چون هم ميتوانيد تفليس را داشته باشيد و هم امريكا را
شاد باشيد
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، saied-k ، meghdad matador ، khorsandi
سلام
اگر مثل سالهي قبل باشه حدودا ارديبهشت 94 نوبت مصاحبه شماست
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
(2014-05-03 ساعت 18:24)badboy666 نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااا بدبخت شدیم
امسال به احتمال99درصد سال اخر لاتاری هست.اینو از یک منبع کاملا و مطلع و اگاه پرسیدم

این رو از خود پریزیدنت اوباما هم پرسیده باشید میگه مشخص نیست
ديدن قبولي:1ST MAY
شماره پرونده: ***2013XX11
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، k1_m_1358 ، samansaba ، somayeh8159
(2014-05-04 ساعت 08:04)Ramanr56 نوشته:  سلام
به همه دوستان
یه سئوال داشتم
به نظر من بهتره اگه ميتونيد پاسپورتتونو مجدد بگيريد دقيقا عين همون چيزي كه تو فرمها پر كرده ايد . البته ما اين كارو كرديم كه مشكل توضيح دادن نداشته باشيم ولي همانطور كه متخصص خندان فرمودند ميتونيد فرمها رو دقيقا مثل پاسپورت پر كنيد مشكلي پيش نمياد .
سلام به همه دوستان...
انگاری بخت با ما یاری کرد و امسال بالاخره اسم ما هم جزو برنده ها اعلام شد.کیس نامبر منم حدود 4500 درج شده و از همین الان استرس داره خفم میکنه...
هر چی این چند سال برا زندگیم برنامه ریزی کردم همه رفته رو هوا و باید از اول شروع کنم.بحث ناشکری و این حرفا نیست فقط می خوام بگم الان 2 شبه نخوابیدم و انگار اسپند رو آتیشم.....
تشکر کنندگان: Delik ، hadi.nikjo ، samansaba ، lilistar ، khorsandi
(2014-05-03 ساعت 12:02)soruosh نوشته:  من جا مانده از لاتاری 2013 هستم و مجددا در این لاتاری (2015 ) هم قبول شدم .

ضمن تبریک دوست عزیز
دست راستت رو سر من،
من هم از لاتاری 2015 جا موندم خدا کنه 2016 برای من سال خوشحال کننده ای باشه بعد از 7یا8بار شرکت کردن وقبول نشدن[/align]
dar arzoy usa
تشکر کنندگان: sadfar ، بازگشت ، samansaba ، m_yek ، khorsandi
(2014-05-04 ساعت 04:42)bigarash نوشته:  میگم کاش برای ثبت نام لاتاری دولت آمریکا یه هزینه ی مثلا 20 دلاری میزاشت، اینطوری خیلی از افرادی که نه قصد مهاجرت و نه شرایط و امکاناتشو دارن ثبت نام نمی کردن! فکر کنم اینطوری خیلی بهتر می شد! چرا این کارو نمی کنن خوب؟ میدونم مشکلاتی از قبیل نحوه ی پرداخت هزینه وجود داره ولی خیلی خوب میشه اینطوری!

همراه با مدرک زبان
یعنی هر کی از جاش بلند نمیشد بره کافی نتی سر کوچه شون براش ثبت نام کنند
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: khorsandi ، bigarash
(2014-05-04 ساعت 01:26)Delik نوشته:  دوستانه عزیز , من برنده شدم و یک سوالی داشتم , پاس من تا یک ماهه دیگه تموم میشه , و در فرمه ٢٦٠ باید شماری پاس رو وارد کنم , نمیدونم الان چکار کنم ؟! برای تمدید پاس اقدام کنم ؟ آیا شماری پاس بعد از تمدید عوض میشه ؟ یک راهنمایی اگر که میشه بکنید .
و سواله دومه من اینه که , الان که جوابه قبولی اومده کار خاصی نباید انجام بدم ؟ یعنی باید تا ١٩ می صبر کنم ؟
چون بازی دوستان محله سفارت و از همین الان تو پروفیلشون مشخس کردن !

دوست عزیز اول پاست را تمدید کن بعد فرمها را پر کن . شما الان با این پاس حتی از کشور هم نمیتونید خارج بشید چون کمتر از 6 ماه اعتبار دارد. تمدید پاس 10 روز زمان میبره چرا میخوای برای خودت مشکل بوجود بیاری که 2 تا شماره پاس به اونها بدی؟ پاس را تعویض کن بعد فرمها را با شماره پاس جدید پر کن
تشکر کنندگان: Delik ، khorsandi ، amir-ashkan
سلام به همه عزیزان و عرض تبریک خدمت برندگان 2015

دوستان برنده 2015 توصیه هایی برای شما دارم:

در تکمیل فرم ها دقت کنید و وسواس به خرج دهید.
بارها و بارها فرم ها و مدارک را بررسی کنید تا موردی جا نمانده باشد.
سفرنامه های سال های قبل را مطالعه کنید که واقعا تاثیر گذار است. سفرنامه من (همه تجربیات من در امضاء) مربوط به سال 2012 هرچند قدیمی است ، اما چون ماهیت همچنان همان است ، خواندن آن شاید کمکی باشد برای کم کردن استرس شما عزیزان

موفق باشید و خود را کم کم برای زندگی جدید و البته دشوار در آمریکا آماده کنید
تشکر کنندگان: tapartoor600 ، samansaba ، khorsandi
لاتاری 2015 بدرود لاتاری 2016 سلام. من بار سومم بود که شرکت کردم که برنده نشدم. انشالله سال دیگه مطمئنم برنده میشم
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان