موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من متوجه نمیشم چرا میگی فرم ها رو 2-3 رو اینده بفرستین. اولا که ظاهرا دیگه فرم ها نیست و فقط یه فرمه. ثانیا توی خود سایت نوشته که از 19 می فرم رو توی سایت میذارن. پس به نظر شما چجوری میشه توی 2-3 روز اینده فرستاد؟؟؟؟ (2014-05-04 ساعت 01:31)javadi436 نوشته: (2014-05-04 ساعت 01:26)Delik نوشته: دوستانه عزیز , من برنده شدم و یک سوالی داشتم , پاس من تا یک ماهه دیگه تموم میشه , و در فرمه ٢٦٠ باید شماری پاس رو وارد کنم , نمیدونم الان چکار کنم ؟! برای تمدید پاس اقدام کنم ؟ آیا شماری پاس بعد از تمدید عوض میشه ؟ یک راهنمایی اگر که میشه بکنید .
و سواله دومه من اینه که , الان که جوابه قبولی اومده کار خاصی نباید انجام بدم ؟ یعنی باید تا ١٩ می صبر کنم ؟
چون بازی دوستان محله سفارت و از همین الان تو پروفیلشون مشخس کردن !
سلام تبریک عرض می کنم اگر کیس نامبر زیر هزار داری الان با همان پاست فرمو پر کن بفرست تا دیر نشه ولی اگر بالاست پاستو عوض کن دو هفته طول می کشه
چیزی از دست نمی دی توصیه برادرانه حتما در چند روز اینده فرمهارا پر کنید و ارسال نمایید
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه همینطوره (2014-05-04 ساعت 10:06)petr0s نوشته: سلام دوستان
این پیغام رو داده به من :
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
یعنی برنده نشدم ؟
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من همچنان مشکل وارد شدن رو دارم هنوز
اون دوستانی که مشکل من رو داشتن حل شد کارشون ؟
من هر کار میکنم با هر مروگری حتی با کامپیوتر دیگه وارد نمیشه
تعجبم از اینه که لحظه اول باز شد حالا دیگه نمیشه همه چی هم درسته
کسی نداره این مشکلو ؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-04 ساعت 11:05)saied-k نوشته: (2014-05-03 ساعت 22:44)babak12 نوشته: (2014-05-03 ساعت 22:35)..... نوشته: (2014-05-03 ساعت 22:32)babak12 نوشته: سلام
می خواستم بدونم وقتی وارد آمریکا میشیم
چه امکاناتی می دن
کار, خانه ,کلاس زبان ......
اگه کسی می دونه لطفا توضیح بده
خیلی ببخشیدا ولی هیچی
یعنی هیچی
حتی امکانات اولیه
babak12 عزیز !
به چیز هایی که بچه های اینجا می گن اصلا توجه نکن !! اینها از حسودیشون دارن سر بسرت می زارن !!! اولا اگه در مورد اینکه با برنده شدن در لاتاری آمریکا امتیازات و امکاناتی از قبیل خونه و ماشین بهت میدن شنیدی باید بگم که واقعیت داره و این تازه نصف ماجرا هم نیست !!
babak12 جان !
سپس نوع خانه از قبیل ویلایی یا اپارتمانی رو انتخاب کنید . درباره استخر داشتن و امکانات دیگر بعد از ورود به خاک آمریکا می تونید تصمیم بگیرید .. موقع
من که شنیدم همشو می دن بدون هیچ کم و کسری تازه اگه هر چیزی ش از قلم بیوفته می تونی بری شکایت کنی بهت غرامت پرداخت می کنن یه چیزی بین 4000 هزار دلار .....................
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
امسال هم بخت با ما یار نبود. ولی برادرم خیلی مشکوکه میگه برنده نشده ولی کانفرمیشن نامبرش رو هم رو نمیکنه. حدس میزنم برنده شده و نمیگه. من اینجا به همه دوستانی که برنده شدن تبریک میگم. امیدوارم که همه به هدفشون برسند. کسی میدونه امسال چند نفر از ایران برنده شدن؟ آیا بازم احتمال برنده شدن هست یا نه؟
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
یه مقدار راهنمایی نیاز دارم
خوب تا اونجایی که متوجه شدم از الان برای واکسن ها باید شروع کنیم
خوب چیکار باید بکنیم؟
یعنی همینطوری فردا صبح پا شیم بریم پاستور و بگیم لاتاری قبول شدیم، می خوایم واکسن بزنیم؟
یا مدارک خاصی رو باید ببریم با خودمون؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دفعه هشتم هر بار دو ثبت نام ولی بازم نشد . قسمت ما نبود
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-04 ساعت 12:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-04 ساعت 12:10 توسط amir_cool_2001.)
(2014-05-04 ساعت 11:47)hamed shayan نوشته: سلام دوستان خوبم
یه مقدار راهنمایی نیاز دارم
خوب تا اونجایی که متوجه شدم از الان برای واکسن ها باید شروع کنیم
خوب چیکار باید بکنیم؟
یعنی همینطوری فردا صبح پا شیم بریم پاستور و بگیم لاتاری قبول شدیم، می خوایم واکسن بزنیم؟
یا مدارک خاصی رو باید ببریم با خودمون؟
اولا به شما تبریک میگم دوست عزیز و براتون آروزی ویزای یکضرب دارم. شما به اندازه کافی وقت دارید پس عجله نکنید. قبل از هرچیز لازم میدونم به شما بگم که این سایت به شما کمک میکنه تا مراحل کارتون رو با دقت انجام بدین. در خصوص واکسیناسیون بهتره به تاپیک واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی سال قبل مراجعه کنید و خوب مطالعه کنید. چون کمک خوبی به شما میکنه. قبل از هر اقدامی اول مطالعه کنید و با افراد مطلع و مدیران سایت و برنده های سال گذشته مشورت کنید بعد اقدام کنید. سعی کنید همه چیر رو شفاف و با دقت انجام بدید. از هرگونه اشتباه دوری کنید و همیشه ملاکتون صداقت باشه. هر گونه اشتباه یا اطلاعات خلاف واقع ممکنه خیلی براتون گرون تموم بشه.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.