موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سایت اعلام نتایج چیه
من حتما باید به امریکا بروم
شده لاتاری یا پناهندگی هر راهی که باشه
نیروگرفته از USA، حق تکثیر © 2015 متعلق است
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یگی سایت نتایچ بده من یادم رفته نگاه کنممممم
من حتما باید به امریکا بروم
شده لاتاری یا پناهندگی هر راهی که باشه
نیروگرفته از USA، حق تکثیر © 2015 متعلق است
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
.... خوشحالم لااقل امسال از مهاجر سرایی ها هم بودند
شاید ساله بعد هم ما
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .
ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-04 ساعت 10:06)petr0s نوشته: سلام دوستان
این پیغام رو داده به من :
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
یعنی برنده نشدم ؟
دوست عزيز نمی خوام به شما توهین کنم اما شما که نمی تونی دوتا کلام انگلیسی بخونی.... یا اینکه به خودتون این مجال رو نمی دی که از دیکشنری های توی سایتی مثل گوگل استفاده کنی با چه اعتماد به نفسی شرکت می کنید! حداقل اگه می خوایید برای سال بعد شرکت کنید شروع کنید به یادگیری زبان!
یا حق
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-04 ساعت 14:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-04 ساعت 14:43 توسط armin021.)
(2014-05-04 ساعت 14:02)alireza_guitar نوشته: (2014-05-04 ساعت 10:06)petr0s نوشته: سلام دوستان
این پیغام رو داده به من :
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
یعنی برنده نشدم ؟
دوست عزيز نمی خوام به شما توهین کنم اما شما که نمی تونی دوتا کلام انگلیسی بخونی.... یا اینکه به خودتون این مجال رو نمی دی که از دیکشنری های توی سایتی مثل گوگل استفاده کنی با چه اعتماد به نفسی شرکت می کنید! حداقل اگه می خوایید برای سال بعد شرکت کنید شروع کنید به یادگیری زبان!
یا حق
دوست عزیز
این سایت برای این هستش که بقیه بتونن ازش برای عدم آگاهی و اطلاعات استفاده کنن.
قرار نیست همه وارد باشن و اطلاعاتشون بیست باشه!
اینجا باز شده تا دوستان اطلاعاتشون رو به اشتراک بزارن و از کمک کردن به بقیه خوشحال و خرسند بشن.
لطفا اگه مثل بنده نمیتونی کمک کنی، حداقل تیکه هم ننداز تا امید کسی رو ازش بگیری!!!
از این متعجبم شما که تو امضات نوشتی آدم با hope زندس!!!
یعنی خودتون حرف خودتون رو قبول ندارید؟!!!
البته ببخشیدا، من داداش کوچیکه شمام.
تنها چیزی که ماها لازم داریم امید هستش.
با تشکر...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر .....
چه واژه قشنگ ولی غریبیه برای من
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا بگویید قبولی ها تا چه تاریخی اعلام می شود؟؟آیا همه برندگان همان اول می اعلام می شوند؟
رتبه:
6
47 تشکر در 16 ارسال
(2014-05-03 ساعت 22:50)مسافر تنها نوشته: (2014-05-03 ساعت 16:58)sam2323 نوشته: منم قبول نشدم ....... چه گيري كرديم از دست بي فرهنگي بعضي از ايراني ها كه هر چيزي رو اگه كوفتم باشه امتحان مي كنن فقط مفت و مجاني باشه حله ..... همين الان توي يه كافي نت بودم يه چند تا پرينت داشتم ، هفت ، هشت نفر دور يارو كافي نتيه جمع شده بودن يهو يكيشون گفت : برنده شدم ديديد گفتم من خيلي خوش شانسم . يارو كافي نتيه گفت : ايول خيلي خوش شانسي تا الان 400 نفرو چك كردم تو دهمين نفري كه برده ، حالا كافي نتيه بهش گفت : امريكا خوش بگذره پسره جواب داد : پولم كجا بود برم امريكا حالا اگه خودشون خرجتو مي كشيدن مي رفتم اخه بعضي از بچه ها مي گن خونه و ماشين بهت ميدن . حالا قيافه من كارد مي زدي خونم در نمي اومد مي خواستم برم همچين ..... حالا يارو كافي نتيه بدتر داشت به دوستش مي گفت خيلي از اونايي رو كه مي شناسم ثبت نام كردم اما خودشون نمي دونن مي خوام ببينم كدومشون برنده شدن بهشون بگم مژدگونيه خوبي ازشون بگيرم ، من ديگه داشتم سكته مي كردم ...... خلاصه تا اين فرهنگ ما ايروني ها باشه اميدي به لاتاري نيست من كه مي خوام پذيرش دانشگاه هاي امريكا رو بگيرمو برم از دست بي فرهنگي هاي زياد جامعه مون كه فقط همين قضيه لاتاري نيست و خيلي جديه فرار كنم ..........
گل گفتی دوست عزیز
نمیدونم این چه مرضی بعضیا دارن
فرهنگ فله ای
هجوم گله ای
اخه یکی نیست به اینا بگه تو که یه صد دلار تو جیبت پیدا نمیشه تو که یه احوالپرسی معمولی و معرفی خودت به انگلیسی رو نمیتونه درست و حسابی بگی آخه برا چی ثبت نام میکنی؟
بزار اونایی برن که لایق این کارند
لعنت به هرچی کافی شاپ بی وجدان و پول پرسته
خداییش خیلی با این جواب و جملات دندون شکنت حال کردم ، دمت گرم!
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز. میشه بپرسم دلیل این همه اصرار که میگین با هیچ احدی صحبت نکنید چیه؟ با خاطر احتمال قبول نشدن میگین؟ کسی رو سراغ دارین رد شده باشه و مورد خیلی خاصی هم نداشته باشه؟
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis