2014-05-05 ساعت 19:24
(2014-05-05 ساعت 18:32)jayjay نوشته: جناب ناظم یا ادمین گرامی به چه دلیلی تمام پست های من پاک شده؟؟!!دوست عزیز
نه توهین بوده نه حرف بی ربط به تاپیپک بوده
لطفا جواب بنده رو بدین.
نکنه اینجا فقط ماله مومین و دینداران هست و اگه کسی حرفی خلاف دوستان دیندار بزنه پست هاش پاک یا اخراج میشه؟
چون بنده در یکی از پستها اشاره کردم که دوستان دنبال موج منفی و این موهومات نباشن باید تمام!!! پست های منو پاک کنین؟
2 روز پیش در تاریخ 3 می سه تا از پست های شما عدم تایید شده. در پست اول جنابعالی نقش خدا در زندگی مردم را منکر شدین و اعتراف کرده اید به این که به هیچ دینی باور ندارید. صرف نظر از این که این پست شما رو چه کسانی ممکنه بخونن و ممکنه چه مشکلاتی برای خودتون درست کنید بنده به خاطر نامرتبط بودن با موضوع تاپیک ارسال مذکور را حذف کردم. عقیده شما محترم هست ولی در جای مناسبی بیان نشده عزیزم.
پست دوم و سوم شما مربوط به برنده شدن یک فرد 16 ساله در لاتاری هست که شما به ضرس قاطع فرمودین ایشون در مصاحبه ریجکت خواهند شد. در صورتی که چنین چیزی نیست. دو نمونه از افراد با شرایط مشابه این فرد موفق به دریافت ویزا شده اند و بنابراین چون پست شما حاوی اطلاعات غلط بوده پاک شده. از جنابعالی که عضو قدیمی فروم هستین و سایر دوستان جدید الورود تقاضا دارم بعد از این اگر به حذف پست های خود اعتراضی دارند مراتب را با پیام خصوصی به یکی از مدیران جویا شوند. با تشکر. سعید
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی