کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-05 ساعت 18:32)jayjay نوشته:  جناب ناظم یا ادمین گرامی به چه دلیلی تمام پست های من پاک شده؟؟!!

نه توهین بوده نه حرف بی ربط به تاپیپک بوده

لطفا جواب بنده رو بدین.
نکنه اینجا فقط ماله مومین و دینداران هست و اگه کسی حرفی خلاف دوستان دیندار بزنه پست هاش پاک یا اخراج میشه؟
چون بنده در یکی از پستها اشاره کردم که دوستان دنبال موج منفی و این موهومات نباشن باید تمام!!! پست های منو پاک کنین؟
دوست عزیز
2 روز پیش در تاریخ 3 می سه تا از پست های شما عدم تایید شده. در پست اول جنابعالی نقش خدا در زندگی مردم را منکر شدین و اعتراف کرده اید به این که به هیچ دینی باور ندارید. صرف نظر از این که این پست شما رو چه کسانی ممکنه بخونن و ممکنه چه مشکلاتی برای خودتون درست کنید بنده به خاطر نامرتبط بودن با موضوع تاپیک ارسال مذکور را حذف کردم. عقیده شما محترم هست ولی در جای مناسبی بیان نشده عزیزم.
پست دوم و سوم شما مربوط به برنده شدن یک فرد 16 ساله در لاتاری هست که شما به ضرس قاطع فرمودین ایشون در مصاحبه ریجکت خواهند شد. در صورتی که چنین چیزی نیست. دو نمونه از افراد با شرایط مشابه این فرد موفق به دریافت ویزا شده اند و بنابراین چون پست شما حاوی اطلاعات غلط بوده پاک شده. از جنابعالی که عضو قدیمی فروم هستین و سایر دوستان جدید الورود تقاضا دارم بعد از این اگر به حذف پست های خود اعتراضی دارند مراتب را با پیام خصوصی به یکی از مدیران جویا شوند. با تشکر. سعید
تشکر کنندگان: aminvo ، tabim4 ، nasim ، 2014winner ، ali999 ، ramaya ، amir-ashkan ، alina-b ، mozhgangh ، pari pariaaa ، javidk ، ابی22 ، aaraam ، babak433 ، jayjay ، mehrdad pharm
واقعا بسیار جالب و بسیار متعجب کننده و عجیب و شانس بسیار عجیب

بهت تبریک میگم دوست من ولی واقعا چجوری با کائنات ارتباط برقرار کردی ؟
از همین الان تقاضای یک ضرب هم بکن
موفق باشی

[عکس: 01541.JPG]
(2014-05-05 ساعت 18:07)aghamilad نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 14:11)nasim نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 13:56)aghamilad نوشته:  سلام من هم نمیدونم باید از کجا شروع کنم. 19 می فرم 260 را تکمیل کنم و بفرستم بعدش چی میشه,,,,؟ باید منتظر بمونم تا کی سی سی واسم ایمیل بزنه و تاریخ مصاحبه را بهم بگه؟ لطفا راهنمایی کنید . پست های بجه ها را خوندم ولی همش پراکنده است. ممنون

شما فرم ها رو با دقت تکمیل می کنین و براشون می فرستین بعد از فرستادن ( من اینو چون نمی دوونم سر ما فرم ها آن لاین نبود ) یا کانفرم ریسیو دریافت می کنین یا براتون ایمیل میاد که فرم هاتونو دریافت کردیم ( ممکنه 2- 3 روز کاری برای ایمیل طول بکشه )( بازم می گم سر ما فرم ها آن لاین نبود )
تاریخ مصاحبه بعد از کارنت شدن شما معلوم می شه که نامه دوم جایگزین نامه اول ( همون صفحه ایی که قبولی خودتونو دیدین ) می شه
الان خیلی زمان دارین کمترین کیس نامبر هارو اگه بخوایم دو رقمی و یا سه رقمی در نظر بگیریم از اکتبر شروع به کارنت شدن می شن

موفق باشین
سلام مرسی ازراهنمایی تون . فقط یک سوال منظور از کارنت شدن چیه؟ و فعلا نباید مدرکی را پست کرد؟ من کیس نامبرم **29 هست به نظرتون کی نوبت میشه برای مصاحبه؟مرسی
فرم هاتونو ( نه فقط کیس شما بلکه همه ) با دقت پر کنید و بفرستین.
مدارکی نباید بفرستین مگه سفارتتون آنکارا باشه که 15 روز قبل مصاحبه باید بفرستین براشون .
کارنت شدن = جاری شدن کیس شما برای مصاحبه . زمانی که شما در رنج کارنتی ها ( یعنی کیس هایی که برای مصاحبه خوونده می شن ) قرار می گیرین یک ماه بعد حدودا ، مصاحبتون خواهد بود .
کیس شما که الان روی 2000 هست بستگی داره که اوونها از اکتبر چه رنجی و برای هر ماه در نظر بگیرن . مثلا ماه اول 200 تا ، ماه بعد 1000 تا و..... .
از خووندن تاپیک های واکسیناسیون ، انتظار برای مصاحبه ، و ... برای سال های قبل غافل نشین Smile موفق باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: babak12 ، aghamilad ، pari pariaaa ، farshid232
(2014-05-05 ساعت 18:30)calm نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 15:36)shadi_1364 نوشته:  دوستان من یه سوالی داشتم.من و همسرم امسال لاتاری ثبت نام کردیم و خدا خواست و اسم همسرم در اومد.ولی یه مشکلی هست اینجا که من ام اس دارم.میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟اصلا" باید چی کار کنیم؟؟ موقعه ای که کارامونو انجام داریم میدیم یا برایه مصاحبه خواستیم بریم باید اونجا مریضی من و بگیم یا نگیم بهتره؟؟؟
مدیران مهاجر سرا با تجربه ترند سوالتون رو در بخش "واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی" مطرح کنید پاسخ می دهند. در هر حال شما قبل از رفتن به مصاحبه یک معاینه پزشکی رو باید بگذرونین من تجربه شخصی خودم رو می گم. سال گذشته من از طرف یکی از نزدیکان این سوال رو اینجا مطرح کردم همه گفتند مشکلی پیش نمیاد . دوست من سرطان کلیه داشت یکی از کلیه ها رو هم برداشته بودند مشکلی پیش نیومد. گویا دولت آمریکا قصد دستچین کردن نداره نه براش سن مهمه نه سلامتی نه مدرک تحصیلی شرح آزمایشات پزشکی هم که باید انجام بدین هم توی سایت سفارت با فرمت پی دی اف هست با دکترتون مشورت کنید مخصوصن با برندگانی که سالهای قبل این آزمایشات رو گذروندن و احتمالن پزشک هستند مشورت کنید تا بهترین تصمیم رو بگیرین شاید نیازی نباشه اظهار کنید حتی اگه لازم باشه می تونین با توصیه پزشک مصرف دارو را کنترل کنید تا در معاینات پزشکی چیزی نشون نده .در ضمن چون برنده اصلی نیستین وضعیت شما در روند پرونده زیاد موثر نیست

شما قبل از مصاحبه هیچگونه معاینه پزشکی و نمی گذرونین فقط واکسن های مورد نیازتون و باید در مراکز انیستتو پاستور بزنین . بازم می گم حقیقت بهتر از دروغ هست . فقط روز مدیکال باید مدارک پزشمی همراهتون باشه و اصلا نگران اوون موقع نباشین . کلی وقت دارین با دقت تمام تاپیک های اینجا رو بخوونین . موفق باشینSmile
"" شاید نیازی نباشه اظهار کنید " " شما سوگند می خوورین که تمام حرف ها و مدارک پزشکی که ارائه کردین عین حقیقته ! به همین راحتی سوگند می خوورین ؟؟Big Grin
در مدیکال از شما درباره تمام بیماری ها سوال می پرسن که داشتین یا دارو ی خاصی مصرف می کنین ؟

در انتها تصمیم نهایی با خودتونه Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: shadi_1364
(2014-05-05 ساعت 15:19)zendegi sabz نوشته:  سلام به همه ی دوستان
مادر من در قرعه کشی 2015 برنده شده که ما رو خیلی خوشحال و البته بیشتر از اون گیج کرده
مادرم زنی 52 ساله هست و مطلقه بدون سرمایه ی زیاد
از زبان انگلیسی چیزی نمیدونه و مدت زیادی هست خانه دار هست.
رانندگی بلد نیست.
مدت زیادی هست که تنها و با خواهر کوچکترم زندگی میکنه
بستگان نزدیک و بدرد بخور در آمریکا نداریم.
سوالات خیلی زیادی ذهن منو مشغول کرده
1 / به نظر شما ایشون اصلا به صلاح است که از این موقعیت استفاده کنه؟آیا تنها اومدن ایشون صلاحه؟
2/اگر بیان اونجا آیا میتونن کار پیدا کنن؟در همون سطوح پایین مثل قفسه چینی فروشگاه،صندوقداری؟شیرینی پزی یا آرایشگری البته با داشتن مدرک ساده ای از ایران؟
3/با توجه به اینکه کلا آدم سختگیری در زندگی نیست آیا میتونه با ماهی 1000 تا 1500 دلار هم زندگی کنه هم اجاره پرداخت کنه؟
4/بعد از چه مدت میتونه برای خواهر 26 ساله مجرد من اپلای کنه؟
5/ در بدو ورود آیا افراد و راهنماهای قبل اطمینانی هستن که اونو برای انجام کارای اداری پیدا کردن منزل و... راهنمایی کنن و مرحله به مرحله باهاش باشن و در قبالش هزینه ای دریافت کنن؟
6/ آیا میتونه یه زندگی نرمال بدمن سختی های عجیب و غریب داشته باشه؟
7/در صورت بیماری آیا هزینه های درمان رو میتونه براحتی پرداخت کنه؟آیا دولت از ایشون قبل از سیتیزن شده حمایتی میکنه؟
8/ آیا ایرانیایی هستن که در بدو ورود قبل تز پیدا کردن خانه و جا افتادن در اون شرایط ازش حکایت کنن و جای خواب و زندگی موقت در اختیارش بذارن؟
9/آیا از همین تهران میشه براشون خانه و کار پیدا کرد؟چگونه؟چه سایتی؟
10/ آیا گروهی از ایرانیان مقیم آمریکا با شرایط یکسان مادرم رو میشه پیدا کرد و همه رو با هم آشنا کرد که با هم دوست بشن
11/آیا روی کمک ایرانیهای اونجا میشه حساب کرد؟
از همه ی دوستانم ممنونم که منو درک میکنید و بابت این همه نگرانی سرزنش نمیکنید و بهم حق میدین
سلام بر زندگی سبزBig Grin
تبریک به شما و مامان گرامی بابت قبولی در لاتاری
1- به قول معروف "صلاح مملکت خویش خسروان دانند". من کی باشم که برای بزرگتر از خودم تعیین تکلیف کنم؟ اگر منظور شما از تنها بودن ایشون مشکل امنیتی هست باید خدمت شما عرض کنم که اینور امنیت کامل برقراره و ملت سخت مشغول تلاش معاش هستند.
2- اگر ایشون می تونن انگلیسی رو در یک سطح حداقلی صحبت کنند بله. می تونن در فروشگاه های مختلف کار کنند. برای صندوقداری باید زبانشون قوی تر باشه و بتونن با ملت صحبت کنن و منظورشون رو متوجه بشن. مدارک اخذ شده از ایران حداقل در ایالتی که من هستم اعتباری نداره و ایشون برای آرایشگری حتماً باید مدرک اینجا رو داشته باشن.
3- بله ایشون می تونه یک سوئیت مستقل کوچک در شهر محل زندگی من با 400-450 دلار اجاره کنه و بقیه پول رو صرف خورد و خوراک و قبوض مختلف کنه.
4- بعد از 5 سال که سیتیزن شدند. بعد از اونم فکر کنم 7-8 سالی طول بکشه که خواهرتون بتونه به ایشون ملحق بشه.
5- شرکت ایمیگرانجل در در بعضی ایالت های آمریکا این کار رو انجام میده. ایشون اگر به رالی (North Carolina) بیاد من و تعداد دیگه ای از هموطنان در حد توانمون به ایشون کمک خواهیم کرد. کمک های ما برای ایشون هزینه ای نخواهد داشت.
6- اون دیگه بستگی به شخصیت ایشون داره. اگر آدم تطابق پذیری باشند بله. ولی اگر با شرایط و وطن جدید که تفاوت های اساسی با ایران داره سازگار نباشند زندگی براشون خیلی سخت خواهد شد و خیلی سریع به ایران باز خواهند گشت.
7- به نظرم ایشون اگر درآمدش از یک حدی پایین تر باشه بیمه Medicaid بهشون تعلق می گیره ولی در این مورد مطمئن نیستم. همچنین Food Stamp که این یکی رو مطمئنم البته.
8- در حد یک هفته شاید من بتونم کاری براشون انجام بدم.
9- میشه پیدا کرد ولی نمیشه اجاره کرد. چون باید سوشیال نامبر داشته باشن و کردیتشون رو چک کنند و حضوراً قرار داد امضا کنند. یکی از آشناهای من در اینجا خانم مسن شیرازی هستند که طبقه پایین خونه خودشون رو قراره اجاره بدن. البته تا مادر شما به آمریکا تشریف بیارن یک سال و نیم طول خواهد کشید و از حالا نمیشه روی خونه ایشون حساب کرد. لینک مربوط به آگهی اجاره خونه ایشون در امضای من هست.
10- همین خانم دوست ما هم اینجا تنها زندگی می کنن و من فکر می کنم تو شهرها و ایالت های دیگه هم افراد بیشتری پیدا بشن که بخوان با ایشون همخونه بشن. ما در رالی مسجد، کلیسا و کانون ایرانیان رو داریم که هر کدومش تیپ خاصی از ایرانی ها رو دور هم جمع می کنه.
11- تا چه کمکی بخواین؟ اینایی که اینجا هستند اگر خودشون گرفتار کاری نباشن در حد توانشون کمک می کنند.
نگرانی شما کاملاً به جا و قابل درک هست. بهتره ایشون یه مقدار تاپیک های مختلف مهاجرسرا و نظرات موافقین و مخالفین مهاجرت رو مطالعه کنند. اگر تغییرات بزرگ در سبک زندگی با روحیه ایشون سازگار هست مراحل رو ادامه بدین. اگرم اینطور نیست که بیخودی برای مراحل بعدی هزینه نکنید. تا یادم نرفته ایشون در اینجا باید حتماً حتماً رانندگی رو بلد باشن و گواهینامه بگیرن. خود آمریکایی ها تا 80-90 سالگی بدون هیچ مشکلی رانندگی می کنند و من بعید می دونم کسی پیدا بشه که نتونه اینجا گواهینامه بگیره.
با آرزوی موفقیت برای مادر گرامی و همه مهاجرین. ارادتمند: سعید
پارسال این موقع مدیر ارشد بودم تو مهاجرسرا این 2015 ای ها هنوز توی شک هستن عایا ؟
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: alitab ، Tabassomshojaat
(2014-05-05 ساعت 20:58)2014winner نوشته:  پارسال این موقع مدیر ارشد بودم تو مهاجرسرا این 2015 ای ها هنوز توی شک هستن عایا ؟

یعنی خوشبحالت.....خوشبحالتا.....
تشکر کنندگان: saeedhot
(2014-05-05 ساعت 09:20)kamran293 نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 08:53)ntnt نوشته:  باز هم قبول نشدم. یازدهمین بارم بود Sad

چییییییییییییییییییییییییی 11 همین بارت بوددددددددد

شوخی میکنیی...چه دلی داری تو......من الان دوساله دارم روانی میشم...خب راهی دیگه نبود که اقدام کنی..اخیSad
منکه اولین سالم بود دپرس شدم ای کاش قبول بشم سال بعد یعنی میشه خدا؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-05 ساعت 20:00)nasim نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 18:07)aghamilad نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 14:11)nasim نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 13:56)aghamilad نوشته:  سلام من هم نمیدونم باید از کجا شروع کنم. 19 می فرم 260 را تکمیل کنم و بفرستم بعدش چی میشه,,,,؟ باید منتظر بمونم تا کی سی سی واسم ایمیل بزنه و تاریخ مصاحبه را بهم بگه؟ لطفا راهنمایی کنید . پست های بجه ها را خوندم ولی همش پراکنده است. ممنون

شما فرم ها رو با دقت تکمیل می کنین و براشون می فرستین بعد از فرستادن ( من اینو چون نمی دوونم سر ما فرم ها آن لاین نبود ) یا کانفرم ریسیو دریافت می کنین یا براتون ایمیل میاد که فرم هاتونو دریافت کردیم ( ممکنه 2- 3 روز کاری برای ایمیل طول بکشه )( بازم می گم سر ما فرم ها آن لاین نبود )
تاریخ مصاحبه بعد از کارنت شدن شما معلوم می شه که نامه دوم جایگزین نامه اول ( همون صفحه ایی که قبولی خودتونو دیدین ) می شه
الان خیلی زمان دارین کمترین کیس نامبر هارو اگه بخوایم دو رقمی و یا سه رقمی در نظر بگیریم از اکتبر شروع به کارنت شدن می شن

موفق باشین
سلام مرسی ازراهنمایی تون . فقط یک سوال منظور از کارنت شدن چیه؟ و فعلا نباید مدرکی را پست کرد؟ من کیس نامبرم **29 هست به نظرتون کی نوبت میشه برای مصاحبه؟مرسی
فرم هاتونو ( نه فقط کیس شما بلکه همه ) با دقت پر کنید و بفرستین.
مدارکی نباید بفرستین مگه سفارتتون آنکارا باشه که 15 روز قبل مصاحبه باید بفرستین براشون .
کارنت شدن = جاری شدن کیس شما برای مصاحبه . زمانی که شما در رنج کارنتی ها ( یعنی کیس هایی که برای مصاحبه خوونده می شن ) قرار می گیرین یک ماه بعد حدودا ، مصاحبتون خواهد بود .
کیس شما که الان روی 2000 هست بستگی داره که اوونها از اکتبر چه رنجی و برای هر ماه در نظر بگیرن . مثلا ماه اول 200 تا ، ماه بعد 1000 تا و..... .
از خووندن تاپیک های واکسیناسیون ، انتظار برای مصاحبه ، و ... برای سال های قبل غافل نشین Smile موفق باشین
باز هم ممنون
سفارت من انکاراست . بعد از پر کردن و ارسال فرم کارنت شدن کیس نامبر از کی شروع میشه و در چه سایتی باید ببینیم؟یعین وقتی کارنت بشیم سایت زمان و محل مصاحبه را میگه؟هر چند روز باید به سایت سر بزنیم؟ممنون
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان:
(2014-05-05 ساعت 08:02)kamran293 نوشته:  [عکس: 22050.png]
SadSadSad

یعنی باورتون نمیشه روزی 4 /5 بار من میرم و این میبینم...هی چک میکنم..میگم شاید اشتباه شده....فک کنم دچار توهم شدم...و سندرو حاد لاتاری گرفتم....خدایی از کافی نت هایی که واسه لاتاری ثبت نام میکنند متنفرم..متنفر
تشکر کنندگان: ashkan99 ، alitab ، meghdad matador ، farzad parsa ، Rock ، tabim4 ، 2014winner
چی شده ؟ من الان اومدم . من میخوام فقط بدونم کی بوده که 16 سالش بوده کسی از دوستان پرسیده ؟ خبرشو بدین که چه جوری ویزا رو گرفتن ؟ حداقل بدونیم .
تشکر کنندگان: بازگشت
دوستان گرامی سلام
یه سوال داشتم اینکه به نظرتون لاتاراری تا چند سال ادامه داشته باشه؟آخه یه مطلبی خوندم اینکه اگر به 7% برسه تعداد مهاجران به آمریکا اونوقت از لیست کشورهای لاتاری حذف میشه؟در مورد این 7% هم یه توضیح بدید؟ایرانیها به 7% رسیدن مهاجرانش؟؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2014-05-05 ساعت 21:45)puryapurya نوشته:  دوستان گرامی سلام
یه سوال داشتم اینکه به نظرتون لاتاراری تا چند سال ادامه داشته باشه؟آخه یه مطلبی خوندم اینکه اگر به 7% برسه تعداد مهاجران به آمریکا اونوقت از لیست کشورهای لاتاری حذف میشه؟در مورد این 7% هم یه توضیح بدید؟ایرانیها به 7% رسیدن مهاجرانش؟؟
با تشکر

اگر ذهن ام یاری کنه تا اونجا که یادمه.... هر ساله امار انواع و اقسام مهاجرت از کشور های مختلف رو می گیرند که نباید از یک عدد بیشتر باشه (عدد اش یادم نیست) بعد اگر کشوری این عدد رو رد کنه مثل چین و چند کشور دیگه ... تو لاتاری سهمی نخواهند داشت برای چند سال.

اما این 7 % که شما میگین در مورد حد اکثر تعدادی هست که از یک کشور می توانند از 50.000 سهمیه ویزا ، ویزا دریافت کنند. که این عدد 3500 تا ویزا ناقابل میشه. مثل اتفاقی که 2013 برای بچه ها افتاد برای اولین بار ...
تشکر کنندگان:
(2014-05-05 ساعت 22:08)amiz.abdollah نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 21:45)puryapurya نوشته:  دوستان گرامی سلام
با تشکر

اگر ذهن ام یاری کنه تا اونجا که یادمه.... هر ساله امار انواع و اقسام مهاجرت از کشور های مختلف رو می گیرند که نباید از یک عدد بیشتر باشه (عدد اش یادم نیست) بعد اگر کشوری این عدد رو رد کنه مثل چین و چند کشور دیگه ... تو لاتاری سهمی نخواهند داشت برای چند سال.

اما این 7 % که شما میگین در مورد حد اکثر تعدادی هست که از یک کشور می توانند از 50.000 سهمیه ویزا ، ویزا دریافت کنند. که این عدد 3500 تا ویزا ناقابل میشه. مثل اتفاقی که 2013 برای بچه ها افتاد برای اولین بار ...
کسی از دوستان میدونه رفرنس این آمار سالانه مهاجرت ها به آمریکا کجا منتشر میشه؟ایران چقدر سالانه مهاجر داره به آمریکا؟برای سهمیه داشتن در لاتاری باید چه شرایطی باشه تا از لاتاری حذف نشه؟
تشکر کنندگان: sasybala69
(2014-05-05 ساعت 15:19)zendegi sabz نوشته:  سلام به همه ی دوستان
مادر من در قرعه کشی 2015 برنده شده که ما رو خیلی خوشحال و البته بیشتر از اون گیج کرده
مادرم زنی 52 ساله هست و مطلقه بدون سرمایه ی زیاد
از زبان انگلیسی چیزی نمیدونه و مدت زیادی هست خانه دار هست.
رانندگی بلد نیست.
مدت زیادی هست که تنها و با خواهر کوچکترم زندگی میکنه
بستگان نزدیک و بدرد بخور در آمریکا نداریم.
سوالات خیلی زیادی ذهن منو مشغول کرده
1 / به نظر شما ایشون اصلا به صلاح است که از این موقعیت استفاده کنه؟آیا تنها اومدن ایشون صلاحه؟
2/اگر بیان اونجا آیا میتونن کار پیدا کنن؟در همون سطوح پایین مثل قفسه چینی فروشگاه،صندوقداری؟شیرینی پزی یا آرایشگری البته با داشتن مدرک ساده ای از ایران؟
3/با توجه به اینکه کلا آدم سختگیری در زندگی نیست آیا میتونه با ماهی 1000 تا 1500 دلار هم زندگی کنه هم اجاره پرداخت کنه؟
4/بعد از چه مدت میتونه برای خواهر 26 ساله مجرد من اپلای کنه؟
5/ در بدو ورود آیا افراد و راهنماهای قبل اطمینانی هستن که اونو برای انجام کارای اداری پیدا کردن منزل و... راهنمایی کنن و مرحله به مرحله باهاش باشن و در قبالش هزینه ای دریافت کنن؟
6/ آیا میتونه یه زندگی نرمال بدمن سختی های عجیب و غریب داشته باشه؟
7/در صورت بیماری آیا هزینه های درمان رو میتونه براحتی پرداخت کنه؟آیا دولت از ایشون قبل از سیتیزن شده حمایتی میکنه؟
8/ آیا ایرانیایی هستن که در بدو ورود قبل تز پیدا کردن خانه و جا افتادن در اون شرایط ازش حکایت کنن و جای خواب و زندگی موقت در اختیارش بذارن؟
9/آیا از همین تهران میشه براشون خانه و کار پیدا کرد؟چگونه؟چه سایتی؟
10/ آیا گروهی از ایرانیان مقیم آمریکا با شرایط یکسان مادرم رو میشه پیدا کرد و همه رو با هم آشنا کرد که با هم دوست بشن
11/آیا روی کمک ایرانیهای اونجا میشه حساب کرد؟
از همه ی دوستانم ممنونم که منو درک میکنید و بابت این همه نگرانی سرزنش نمیکنید و بهم حق میدین
سلام دوست عزیز:ضمن تبریک باید بگم این تصمیم بزرگیه که فکر میکنم به بخش عمده این سئوالات زمانی که داشتید ثبت نام میکردین فکر میکردین.....چون همونطور که خودتون هم میدونید ایشون باید تنها سفر کنند.سئوال اینه که تا بحال بنتهایی سفر خارج از کشور داشتن؟از پس حل مشکلات اونهم به زبانی ناآشنا وارد هستند ومهمتر از همه آیا حاضرند دستکم 5سال را بتنهایی سپری کنند؟ ضمن اینکه کسی که از طریق لاتاری میره به امریکا یا باید پول نقد حد اقل به مبلغ 40-50 میلیون که هزینه یکسال زندگی هست را داشته باشه ویا نزدیکانی که حاضر باشند بدون چشمداشت ابتدا اسپانسر مادرتون بشن و زمانی هم که رسیدن ایشون را زیر پوشش خودشون قرار بدن(که یکم بعیده....در مورد ایرانیهای اونور که اصلا ذهنتونو خالی کنید بنده خودم تجربه تلخی دارم Sad )در ضمن پیدا کردن جا و کار واقعا کار ساده ای نیست اگر زبان بدونن خیلی ساده میشه ولی چیزی نزدیک3تا6 هفته باید بیکار و منتظر بمونن تا سوشال نامبر و گرین کارتش بیاد که خودش شروع سختیه. تمام هزینه ها بعهده خودشونه ودوستانه بگم ایشون مثل مادر خودم زن ساده بنظرم میاد و تصور اینکه تنها بتونه از پس خودش بر بیاد را کمی سخت میبینم ....اما مادر شما خودشون باید با خودشون صادقانه فکر کنن و تصمیم بگیرن.در خوشبینانه ترین حالت باید5سال بگذره تا سیتیزن بشن و برای خواهرتون اقدام کنن .........امیدوارم کمکی کرده باشم ونگرانی شما را کاملا درک میکنم
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: samansaba ، محبت ، apoornaki ، farshid232 ، MEHR52 ، jayjay

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان