موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر من کسانی که میگن لاتاری دور آخرش بود و دیگه ادامه نخواهند داد حرف درستی نیست، دولت آمریکا حداقلش اینه که با این روش سالانه اطلاعات خصوصی میلیون ها نفر از مردم دنیا رو جمع می کنه، فکر نکنم راضی بشن که همچین موقعیتی از دستشون در بره، به خاطر همین موضوع هم فکر نکنم هیچ وقت ثبت نام رو پولی کنن، چون هدف اون ها ثبت نام حداکثری افراد مختلف تو لاتاری هست!
موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-05 ساعت 15:09)پائیز نوشته: (2014-05-05 ساعت 14:42)tabim4 نوشته: (2014-05-05 ساعت 12:56)amir-ashkan نوشته: (2014-05-04 ساعت 16:28)amirghn نوشته: اما بهترین راه حل اینه که دوستان بصورت دسته جمعی ایمیل بزنن و فرهنگ و شرایط اینجا توضیح بدن و درخواست کنند که از دورهای بعدی پولی بشه تا هر کافی نت و ..... نتونه هر کسی و ثبت نام کنه. ممکنه این کار و آمریکا نکنه اما حتما این قضیه و درک می کنه و راه حلی پیدا می کنه. اونا خودشون امار و دارن که خیلی ها حتی نمیرن چک کنند قبول شدن یا نه اما فقط باید ما هم همت کنیم تا هرسال افراد محتاج به این روش مهاجرت به حقشون برسند.
اینو هستم .... بریم تو کارش یه کمپینی ، پتیشنی چیزی امضا کنیم تا اینا بفهمند اینجا قضیه چیه ... به خدا اونا از ما درگیرترند تو این قضیه ... والا ... یادمه از هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه سابق USA موقع بازنشستگی اش پرسیدند سخت ترین موضوع کاری شما در این چند دوره وزارت و اینا چی بوده ..؟؟ یه آهی کشید و خیلی شل و ول گفت : I R A N .... گفت واقعا نفهیمدم چه جوری با موضوع دولت ایران و مهمتر از اون ملت ایران جلو برم .... از یه طرف 23 میلیون میان میگند ما سبزیم .... از یه طرف 24 میلیون 9 دی میگیرن هر سال .... اونوقت در مجموع 73 میلیون ایرانی نیمه متمدن نیمه گرسنه نیمه آپدیت نیمه جهان سومی پیشرفته نیمه الکترونیک تبلت به دست میاند یارانه ثبت نام می کنند ......والا به خدا..!
یک پیشنهاد عالی من کاملاً موافقم لطفاً یک متن بسیار موثر و رسمی تهیه کنید و آدرسی را در وب سایت ایجاد و معرفی نمائید تا همه امضا هایمان را بزاریم قطعاً جواب خواهد داد اگر هزینه ثبت نام 20 دلار ناقابل باشه هیچ کس نمیاد همینطور عشقی ثبت نام کنه و دیگه هیچوقت این اطلاعیه آزار دهنده وتاسف بار را مقابل شیشه کافی نت ها نخواهیم دید که « ثبت نام قرعه کشی گرین کارت مجانی آمریکا» یا اینکه هیچ خونواده ای پیدا نمبشه که در مراسم خواستگاری پسرشان که لیسانس خود را از دانشگاه آزاد دورقوز آباد سفلی گرفته و فوق لیسانس را از دانشگاه علی آباد کتول ! به خونواده دختر بگند : مهندس ؛ گرین کارت آمریکا را هم دارند!!!!؟؟؟؟؟؟(غافل از اینکه فقط اسمش از قرعه کشی لاتاری در اومده!!!!!!) و شاید حتی آغا دوماد پول پست کردن فرمهای اولیه مخصوص مصاحبه سفارت را نتونه از باباش بگیره!!!!!؟؟؟؟؟؟ اگر یک میلیون نفر تا حالا مجانی ثبت نام میکردند این تعداد میشه حداکثر 300-200 هزار نفر یعنی ثابت خواهد شد که فقط یک چهارم شرکت کنندگان قبلی استحقاق و شایستگی شرکت در قرعه کشی اینگونه ویزا را داشته اند.
آقا جون جمع کنید این بچه بازیها رو فکر کردین دولت آمریکا هم مثل بعضی کشور های دیگست که دنبال پول جمع کردن از ملت باشه با ۱۰ دلار ۲۰ دلار؟؟؟ فرض کنید این کار رو هم بکنه بنظر شما به پرستیژ دولتی که خودش رو متولی دنیا میدونه بر نمیخوره که از هر کسی که ثبت نام بکنه ۱۰ ۲۰ دلار پول بگیره؟؟؟ قبول نشدین خوب نشدین دیگه چرا تقصیر رو گردن دیگران میندازین هر کسی میتونه توی این لاتاری شرکت کنه و شرایطش رو هم دولت آمریکا معین میکنه اونهم نه الکی و از رو باد معده بلکه با مشاوره و حساب و کتاب. من خودم از اولین سری لاتاری (که با کاغذ بود و فتو کیی میگیرفیم و معلوم نبود که پست فرم رو به آمریکا میبره یا میریزه تو سطل آشغال) توی لاتاری شرکت کردم و آخرش هم هیچی ولی دلیل نمیشه که تقصیر رو گردن کسی بندازی که
دوما تعداد برنده شده ها خیلی بیشتر از کسانی هست که ویزا میگیرن بنا بر این خیالتون راحت باشه اگه کسانی باشن که نخان برن دنبال کاراشون یا مدارک تحصیلی و این چیزاشون کافی نباشه جاشون پر میشه ... اصولا ممکنه کسانی باشن که اسمشون در امده باشه ولی حتی ویزا بهشون نرسه بنا برا این اینهمه داستان نداره که
شما که این همه داد و بیداد میکنید میتونید تضمین بدین که اگه بهتون ویزای آمریکا بدن حتما میرین و اونجا میمونین به هر قیمتی شده و بر نمیگیردین به ایران؟؟؟؟؟ این یک فرصتی هست که به هر کسی داده میشه و بخودش بستگی داره که بخاد از این فرصت استفاده کنه یا نه مردم سالاری یعنی همین برابری برای همه...
دوست گرامي
مردم سالاري با فرهنگ فله اي و هجوم گله اي كمي تفاوت دارد اونهم از زمين تا آسمون
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-05 ساعت 18:18)ghzlsa نوشته: مشکل من هنوز حل نشده
دوستان برای هزارمین بار این شماره ی لعنتی رو وارد می کنم و قبول نمی کنه .از کامپیوتر ها و موتورهای جستجوی مختلف استفاده کردم .از گزینه فراموش کردن کد استفاده کردم و به جای 0 ، O تایپ کردم .جای اسم و فامیلی رو جا به جا زدم و....... ولی فایده نداشت
می خوام ببینم آدرس ایمیلی نیست که بتونم باهاشون مکاتبه کنم و دلیل رو بپرسم؟؟؟؟؟؟
مشكلتو يكبار ديگه به طور واضح توضيح بده
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
جناب ناظم یا ادمین گرامی به چه دلیلی تمام پست های من پاک شده؟؟!!
نه توهین بوده نه حرف بی ربط به تاپیپک بوده
لطفا جواب بنده رو بدین.
نکنه اینجا فقط ماله مومین و دینداران هست و اگه کسی حرفی خلاف دوستان دیندار بزنه پست هاش پاک یا اخراج میشه؟
چون بنده در یکی از پستها اشاره کردم که دوستان دنبال موج منفی و این موهومات نباشن باید تمام!!! پست های منو پاک کنین؟
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-05 ساعت 18:31)kamran293 نوشته: (2014-05-05 ساعت 18:15)مسافر تنها نوشته: (2014-05-05 ساعت 15:09)پائیز نوشته: (2014-05-05 ساعت 14:42)tabim4 نوشته: (2014-05-05 ساعت 12:56)amir-ashkan نوشته: اینو هستم .... بریم تو کارش یه کمپینی ، پتیشنی چیزی امضا کنیم تا اینا بفهمند اینجا قضیه چیه ... به خدا اونا از ما درگیرترند تو این قضیه ... والا ... یادمه از هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه سابق USA موقع بازنشستگی اش پرسیدند سخت ترین موضوع کاری شما در این چند دوره وزارت و اینا چی بوده ..؟؟ یه آهی کشید و خیلی شل و ول گفت : I R A N .... گفت واقعا نفهیمدم چه جوری با موضوع دولت ایران و مهمتر از اون ملت ایران جلو برم .... از یه طرف 23 میلیون میان میگند ما سبزیم .... از یه طرف 24 میلیون 9 دی میگیرن هر سال .... اونوقت در مجموع 73 میلیون ایرانی نیمه متمدن نیمه گرسنه نیمه آپدیت نیمه جهان سومی پیشرفته نیمه الکترونیک تبلت به دست میاند یارانه ثبت نام می کنند ......والا به خدا..!
یک پیشنهاد عالی من کاملاً موافقم لطفاً یک متن بسیار موثر و رسمی تهیه کنید و آدرسی را در وب سایت ایجاد و معرفی نمائید تا همه امضا هایمان را بزاریم قطعاً جواب خواهد داد اگر هزینه ثبت نام 20 دلار ناقابل باشه هیچ کس نمیاد همینطور عشقی ثبت نام کنه و دیگه هیچوقت این اطلاعیه آزار دهنده وتاسف بار را مقابل شیشه کافی نت ها نخواهیم دید که « ثبت نام قرعه کشی گرین کارت مجانی آمریکا» یا اینکه هیچ خونواده ای پیدا نمبشه که در مراسم خواستگاری پسرشان که لیسانس خود را از دانشگاه آزاد دورقوز آباد سفلی گرفته و فوق لیسانس را از دانشگاه علی آباد کتول ! به خونواده دختر بگند : مهندس ؛ گرین کارت آمریکا را هم دارند!!!!؟؟؟؟؟؟(غافل از اینکه فقط اسمش از قرعه کشی لاتاری در اومده!!!!!!) و شاید حتی آغا دوماد پول پست کردن فرمهای اولیه مخصوص مصاحبه سفارت را نتونه از باباش بگیره!!!!!؟؟؟؟؟؟ اگر یک میلیون نفر تا حالا مجانی ثبت نام میکردند این تعداد میشه حداکثر 300-200 هزار نفر یعنی ثابت خواهد شد که فقط یک چهارم شرکت کنندگان قبلی استحقاق و شایستگی شرکت در قرعه کشی اینگونه ویزا را داشته اند.
آقا جون جمع کنید این بچه بازیها رو فکر کردین دولت آمریکا هم مثل بعضی کشور های دیگست که دنبال پول جمع کردن از ملت باشه با ۱۰ دلار ۲۰ دلار؟؟؟ فرض کنید این کار رو هم بکنه بنظر شما به پرستیژ دولتی که خودش رو متولی دنیا میدونه بر نمیخوره که از هر کسی که ثبت نام بکنه ۱۰ ۲۰ دلار پول بگیره؟؟؟ قبول نشدین خوب نشدین دیگه چرا تقصیر رو گردن دیگران میندازین هر کسی میتونه توی این لاتاری شرکت کنه و شرایطش رو هم دولت آمریکا معین میکنه اونهم نه الکی و از رو باد معده بلکه با مشاوره و حساب و کتاب. من خودم از اولین سری لاتاری (که با کاغذ بود و فتو کیی میگیرفیم و معلوم نبود که پست فرم رو به آمریکا میبره یا میریزه تو سطل آشغال) توی لاتاری شرکت کردم و آخرش هم هیچی ولی دلیل نمیشه که تقصیر رو گردن کسی بندازی که
دوما تعداد برنده شده ها خیلی بیشتر از کسانی هست که ویزا میگیرن بنا بر این خیالتون راحت باشه اگه کسانی باشن که نخان برن دنبال کاراشون یا مدارک تحصیلی و این چیزاشون کافی نباشه جاشون پر میشه ... اصولا ممکنه کسانی باشن که اسمشون در امده باشه ولی حتی ویزا بهشون نرسه بنا برا این اینهمه داستان نداره که
شما که این همه داد و بیداد میکنید میتونید تضمین بدین که اگه بهتون ویزای آمریکا بدن حتما میرین و اونجا میمونین به هر قیمتی شده و بر نمیگیردین به ایران؟؟؟؟؟ این یک فرصتی هست که به هر کسی داده میشه و بخودش بستگی داره که بخاد از این فرصت استفاده کنه یا نه مردم سالاری یعنی همین برابری برای همه...
دوست گرامي
چر اشلوغش میکنی...اصلا معلوم نبود چی میگین...بچه بازی چیه...
دقیقا درست میگن...باید پول بگیرند....باید بشه....قبلا هم گفتم....
من باورم نمیشه کشور آلمان همه بریزن تو کافی نت یا جای دیگه و همه برن ثبت نام کنند....خب هر کس احتیاج داره میره..در ضمن دوست من سهمیه ای هست...اگه کل ملت گله ای نرن ثبت نام کنند شانس اونایی که واقعا احتیاج دارند برن بیشتر میشه....از این رو کملا درسته...
بعدشم بله بخت آزمایی باید پولی بشه...شما وقتی میری بخت آزمایی میخری مبلغی رو میدی محض اطلاع جناب عالی...
دقیقا بنده هم موافقم باید یک حداقلی از شرایط را یک مهاجر به هر کشوری داشته باشه.مثلا یک سطح معینی از زبان که اصل اولیه و بسیار مهم مهاجرت به هر کشوریه.
مثلا ایلتس 4 یا تافل IBT 60
در کورد پولی بودنشم همینطور باید فرق باشه بین کسی که الابختکی زندگی میکنه با کسی که هدف داره.
باید امیدوار بود شاید برای لاتاری 2016 یک شرایط حداقلی بزارن نه اینکه دیپلم داره و از این حرفا
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-05 ساعت 19:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-05 ساعت 19:08 توسط 2014families lottery winners.)
(2014-05-05 ساعت 18:39)jayjay نوشته: (2014-05-05 ساعت 18:31)kamran293 نوشته: (2014-05-05 ساعت 18:15)مسافر تنها نوشته: (2014-05-05 ساعت 15:09)پائیز نوشته: (2014-05-05 ساعت 14:42)tabim4 نوشته: یک پیشنهاد عالی من کاملاً موافقم لطفاً یک متن بسیار موثر و رسمی تهیه کنید و آدرسی را در وب سایت ایجاد و معرفی نمائید تا همه امضا هایمان را بزاریم قطعاً جواب خواهد داد اگر هزینه ثبت نام 20 دلار ناقابل باشه هیچ کس نمیاد همینطور عشقی ثبت نام کنه و دیگه هیچوقت این اطلاعیه آزار دهنده وتاسف بار را مقابل شیشه کافی نت ها نخواهیم دید که « ثبت نام قرعه کشی گرین کارت مجانی آمریکا» یا اینکه هیچ خونواده ای پیدا نمبشه که در مراسم خواستگاری پسرشان که لیسانس خود را از دانشگاه آزاد دورقوز آباد سفلی گرفته و فوق لیسانس را از دانشگاه علی آباد کتول ! به خونواده دختر بگند : مهندس ؛ گرین کارت آمریکا را هم دارند!!!!؟؟؟؟؟؟(غافل از اینکه فقط اسمش از قرعه کشی لاتاری در اومده!!!!!!) و شاید حتی آغا دوماد پول پست کردن فرمهای اولیه مخصوص مصاحبه سفارت را نتونه از باباش بگیره!!!!!؟؟؟؟؟؟ اگر یک میلیون نفر تا حالا مجانی ثبت نام میکردند این تعداد میشه حداکثر 300-200 هزار نفر یعنی ثابت خواهد شد که فقط یک چهارم شرکت کنندگان قبلی استحقاق و شایستگی شرکت در قرعه کشی اینگونه ویزا را داشته اند.
دوست گرامي
من باورم نمیشه کشور آلمان همه بریزن تو کافی نت یا جای دیگه و همه برن ثبت نام کنند....خب هر کس احتیاج داره میره..در ضمن دوست من سهمیه ای هست...اگه کل ملت گله ای نرن ثبت نام کنند شانس اونایی که واقعا احتیاج دارند برن بیشتر میشه....از این رو کملا درسته...
بعدشم بله بخت آزمایی باید پولی بشه...شما وقتی میری بخت آزمایی میخری مبلغی رو میدی محض اطلاع جناب عالی...
دقیقا بنده هم موافقم باید یک حداقلی از شرایط را یک مهاجر به هر کشوری داشته باشه.مثلا یک سطح معینی از زبان که اصل اولیه و بسیار مهم مهاجرت به هر کشوریه.
در کورد پولی بودنشم همینطور باید فرق باشه بین کسی که الابختکی زندگی میکنه با کسی که هدف داره.
باید امیدوار بود شاید برای لاتاری 2016 یک شرایط حداقلی بزارن نه اینکه دیپلم داره و از این حرفا
عزیزم مگه ویزای دانشجویی هستش اسمش روشه ویزای تنوع فرهنگی diversity visa مدرک زبان لازم نیست
ولی اینکه واقعا در هیچ کجای دنیا فکر نمیکنم اینجوری تبلیغات بشه واسه لاتاری اون هم تبلیغات دروغین و دادن وعده های واهی به مردم کوچه و خیابان که اصلا نمیدونن این نوع لاتاری چی هست من حتی شاهد اس امس تبلیغ لاتاری با شماره های تبلیغاتی روی موبایلها بودم و همچنین بنرها ی تبلیغاتی ثبت نام لاتاری به صورت گسترده ا در سطح شهر !!!!!!!!!!!
واقعا فکر میکنم ثبت نام به صورت پرداخت پول باشه بهتره.
اون دوستمون هم که فرمودن اسمش بخت آزمایی هستش و نباید پولی باشه اینطور نیست همه جای دنیا برای بخت آزمایی پول پرداخت می کنند چه بخت ازمایی از طریق اینترنت باشه و چه فیزیکی یعنی توسط خود شخص خریداری بشه !
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-05 ساعت 19:02)2014families lottery winners نوشته: (2014-05-05 ساعت 18:39)jayjay نوشته: (2014-05-05 ساعت 18:31)kamran293 نوشته: (2014-05-05 ساعت 18:15)مسافر تنها نوشته: (2014-05-05 ساعت 15:09)پائیز نوشته: آقا جون جمع کنید این بچه بازیها رو فکر کردین دولت آمریکا هم مثل بعضی کشور های دیگست که دنبال پول جمع کردن از ملت باشه با ۱۰ دلار ۲۰ دلار؟؟؟ فرض کنید این کار رو هم بکنه بنظر شما به پرستیژ دولتی که خودش رو متولی دنیا میدونه بر نمیخوره که از هر کسی که ثبت نام بکنه ۱۰ ۲۰ دلار پول بگیره؟؟؟ قبول نشدین خوب نشدین دیگه چرا تقصیر رو گردن دیگران میندازین هر کسی میتونه توی این لاتاری شرکت کنه و شرایطش رو هم دولت آمریکا معین میکنه اونهم نه الکی و از رو باد معده بلکه با مشاوره و حساب و کتاب. من خودم از اولین سری لاتاری (که با کاغذ بود و فتو کیی میگیرفیم و معلوم نبود که پست فرم رو به آمریکا میبره یا میریزه تو سطل آشغال) توی لاتاری شرکت کردم و آخرش هم هیچی ولی دلیل نمیشه که تقصیر رو گردن کسی بندازی که
دوست گرامي
عزیزم مگه ویزای دانشجویی هستش اسمش روشه ویزای تنوع فرهنگی diversity visa مدرک زبان لازم نیست
ولی اینکه واقعا در هیچ کجای دنیا فکر نمیکنم اینجوری تبلیغات بشه واسه لاتاری اون هم تبلیغات دروغین و دادن وعده های واهی به مردم کوچه و خیابان که اصلا نمیدونن این نوع لاتاری چی هست من حتی شاهد اس امس تبلیغ لاتاری با شماره های تبلیغاتی روی موبایلها بودم و همچنین بنرها ی تبلیغاتی ثبت نام لاتاری به صورت گسترده ا در سطح شهر !!!!!!!!!!!
واقعا فکر میکنم ثبت نام به صورت پرداخت پول باشه بهتره.
اون دوستمون هم که فرمودن اسمش بخت آزمایی هستش و نباید پولی باشه اینطور نیست همه جای دنیا برای بخت آزمایی پول پرداخت می کنند چه بخت ازمایی از طریق اینترنت باشه و چه فیزیکی یعنی توسط خود شخص خریداری بشه !
نه دوست عزیز دانشجویی نیست در ضمن اون امتحانات ربطی به دانشجویی بودن نداره شما برای رفتم به هر کشوری باید حداقلِ حداقل حتی در پایینترین مشاغل اون جامعه هم یک حداقلی از زبان را بلد باشین.
عدد 4 برای ایتلس یا 60 برای تافل بسیار پایینه و کسی با پایه زبانی متوسط میتونه به این اعداد برسه نه اینکه طرف از بیخ عرب باشه.
این جمله میرین اونجا زبان یاد میگیرین هم از اون حرفاست.من دو فر از دوستان خودم که در امریکا مشغول تحصیلن با داشتن نمرات بالا در امتحانات زبان, به گفته خودشون کاملا لنگ میزنن.
اما در مورد پولی بودنش باهاتون موافقم
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان تعریف میکرد که یک کافینتی کنار یک ساختمان در حال ساخت بود که اتفاقا بنر تبلیغاتی لاتاری و وعده هایی که این کافینتیها توی این بنرهاشون می نویسن رو این کافینت داشت میگه شاهد بودم کارگرهای ساده ساختمونی که بیچاره ها حتی از پس خرجشون بر نمی یان و صبح تا شب مجبورن بخاطر یه لقمه نون جون بکنن میومدن میگفتن ما رو لاتاری ثبت نام کن و اگر این کافینتیها منصف بودن نبایست توضیح میدادن آقا این لاتاری خرج داره فردا باید حساب بانکی حداقل 30 میلیونی معرفی کنی ، خوشبینانه اگر کلیرنس نخوری که 90 درصد ایرانیها این پروسه رو طی میکنن و سفر دومی هم وجود داره !حداقل یک سفر باید بری کشور دیگه واسه مصاحبه و هزار تا خرج دیگه !!!!!!!!!!!!!!! طرف الکی ثبت نام میکنه اسمش هم در میاد آیا پول داره ادامه راه رو بره!!!!!!!!!!!!111 غیر از اینکه جلوی شانس کس دیگه ای رو گرفته که توناییش رو داره !!!!!!!!!!وقتی در کشوری فرهنگ یک چیزی وجود نداره پس باید سختگیرانه تر برخورد کرد!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)