کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-05 ساعت 22:39)ramaya نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 15:19)zendegi sabz نوشته:  سلام به همه ی دوستان
مادر من در قرعه کشی 2015 برنده شده که ما رو خیلی خوشحال و البته بیشتر از اون گیج کرده
مادرم زنی 52 ساله هست و مطلقه بدون سرمایه ی زیاد
از زبان انگلیسی چیزی نمیدونه و مدت زیادی هست خانه دار هست.
رانندگی بلد نیست.
مدت زیادی هست که تنها و با خواهر کوچکترم زندگی میکنه
بستگان نزدیک و بدرد بخور در آمریکا نداریم.
سوالات خیلی زیادی ذهن منو مشغول کرده
1 / به نظر شما ایشون اصلا به صلاح است که از این موقعیت استفاده کنه؟آیا تنها اومدن ایشون صلاحه؟
2/اگر بیان اونجا آیا میتونن کار پیدا کنن؟در همون سطوح پایین مثل قفسه چینی فروشگاه،صندوقداری؟شیرینی پزی یا آرایشگری البته با داشتن مدرک ساده ای از ایران؟
3/با توجه به اینکه کلا آدم سختگیری در زندگی نیست آیا میتونه با ماهی 1000 تا 1500 دلار هم زندگی کنه هم اجاره پرداخت کنه؟
4/بعد از چه مدت میتونه برای خواهر 26 ساله مجرد من اپلای کنه؟
5/ در بدو ورود آیا افراد و راهنماهای قبل اطمینانی هستن که اونو برای انجام کارای اداری پیدا کردن منزل و... راهنمایی کنن و مرحله به مرحله باهاش باشن و در قبالش هزینه ای دریافت کنن؟
6/ آیا میتونه یه زندگی نرمال بدمن سختی های عجیب و غریب داشته باشه؟
7/در صورت بیماری آیا هزینه های درمان رو میتونه براحتی پرداخت کنه؟آیا دولت از ایشون قبل از سیتیزن شده حمایتی میکنه؟
8/ آیا ایرانیایی هستن که در بدو ورود قبل تز پیدا کردن خانه و جا افتادن در اون شرایط ازش حکایت کنن و جای خواب و زندگی موقت در اختیارش بذارن؟
9/آیا از همین تهران میشه براشون خانه و کار پیدا کرد؟چگونه؟چه سایتی؟
10/ آیا گروهی از ایرانیان مقیم آمریکا با شرایط یکسان مادرم رو میشه پیدا کرد و همه رو با هم آشنا کرد که با هم دوست بشن
11/آیا روی کمک ایرانیهای اونجا میشه حساب کرد؟
از همه ی دوستانم ممنونم که منو درک میکنید و بابت این همه نگرانی سرزنش نمیکنید و بهم حق میدین
سلام دوست عزیز:ضمن تبریک باید بگم این تصمیم بزرگیه که فکر میکنم به بخش عمده این سئوالات زمانی که داشتید ثبت نام میکردین فکر میکردین.....چون همونطور که خودتون هم میدونید ایشون باید تنها سفر کنند.سئوال اینه که تا بحال بنتهایی سفر خارج از کشور داشتن؟از پس حل مشکلات اونهم به زبانی ناآشنا وارد هستند ومهمتر از همه آیا حاضرند دستکم 5سال را بتنهایی سپری کنند؟ ضمن اینکه کسی که از طریق لاتاری میره به آمریکا یا باید پول نقد حد اقل به مبلغ 40-50 میلیون که هزینه یکسال زندگی هست را داشته باشه ویا نزدیکانی که حاضر باشند بدون چشمداشت ابتدا اسپانسر مادرتون بشن و زمانی هم که رسیدن ایشون را زیر پوشش خودشون قرار بدن(که یکم بعیده....در مورد ایرانیهای اونور که اصلا ذهنتونو خالی کنید بنده خودم تجربه تلخی دارم Sad )در ضمن پیدا کردن جا و کار واقعا کار ساده ای نیست اگر زبان بدونن خیلی ساده میشه ولی چیزی نزدیک3تا6 هفته باید بیکار و منتظر بمونن تا سوشال نامبر و گرین کارتش بیاد که خودش شروع سختیه. تمام هزینه ها بعهده خودشونه ودوستانه بگم ایشون مثل مادر خودم زن ساده بنظرم میاد و تصور اینکه تنها بتونه از پس خودش بر بیاد را کمی سخت میبینم ....اما مادر شما خودشون باید با خودشون صادقانه فکر کنن و تصمیم بگیرن.در خوشبینانه ترین حالت باید5سال بگذره تا سیتیزن بشن و برای خواهرتون اقدام کنن .........امیدوارم کمکی کرده باشم ونگرانی شما را کاملا درک میکنم

سلام دوست عزیز
من هم به شما تبریک میگم ولی به هیچ عنوان مهاجرت رو برای مادر گرامی شما توصیه نمیکنم مگر هزینه یکسال زندگی ویک یک دلسوز مانند فرزند یا خواهر یا برادر در امریکا باشد. مهاجرت توی این سن زمانی خوبه که همه خانواده در امریکا باشند وبخوان مادر رو هم بیارن پیش خودشون .والا بااین سوال های که شما برسیدن اصلا همچین کاری رو نکنین ...
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان: محبت ، javidk ، farshid232 ، MEHR52 ، jayjay
بچه ها امسال سال اخر لاتاری هست!
بدجوری عصبی و ناراحتم
تشکر کنندگان:
چی میشد یکی بیاد بگه تمام اینا خوابه
تشکر کنندگان:
با عرض سلاااااام و تبریک به برندگان 2015/
آقا من از بچه های 2014 هستم . خواستم اینجا اعلام آمادگی کنم که اگر از شماها کسی سوالی چیزی داشت در مورد این پروسه ی لاتاری، پیام خصوصی بزنه و بپرسه . دلیل این که میگم پیام خصوصی بزنه بخاطر اینه که خیلی به تاپیکهای 2015 سر نمیزنم....من اگه جوابشو بلد باشم جواب میدم. البته خیلی حرفه ای نیسم ولی در حد توانم کمک میکنم. هدفمم هم از اینکار رضای خداست. Tongue
موفق باشید همتون.Smile
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، alitab ، babak12 ، sasybala69 ، nasim ، aghamilad ، مسافر تنها
(2014-05-05 ساعت 19:14)jayjay نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 19:02)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 18:39)jayjay نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 18:31)kamran293 نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 18:15)مسافر تنها نوشته:  دوست گرامي
مردم سالاري با فرهنگ فله اي و هجوم گله اي كمي تفاوت دارد اونهم از زمين تا آسمون

چر اشلوغش میکنی...اصلا معلوم نبود چی میگین...بچه بازی چیه...
دقیقا درست میگن...باید پول بگیرند....باید بشه....قبلا هم گفتم....
من باورم نمیشه کشور آلمان همه بریزن تو کافی نت یا جای دیگه و همه برن ثبت نام کنند....خب هر کس احتیاج داره میره..در ضمن دوست من سهمیه ای هست...اگه کل ملت گله ای نرن ثبت نام کنند شانس اونایی که واقعا احتیاج دارند برن بیشتر میشه....از این رو کملا درسته...
بعدشم بله بخت آزمایی باید پولی بشه...شما وقتی میری بخت آزمایی میخری مبلغی رو میدی محض اطلاع جناب عالی...

دقیقا بنده هم موافقم باید یک حداقلی از شرایط را یک مهاجر به هر کشوری داشته باشه.مثلا یک سطح معینی از زبان که اصل اولیه و بسیار مهم مهاجرت به هر کشوریه.
مثلا ایلتس 4 یا تافل IBT 60
در کورد پولی بودنشم همینطور باید فرق باشه بین کسی که الابختکی زندگی میکنه با کسی که هدف داره.
باید امیدوار بود شاید برای لاتاری 2016 یک شرایط حداقلی بزارن نه اینکه دیپلم داره و از این حرفا

عزیزم مگه ویزای دانشجویی هستشSmile اسمش روشه ویزای تنوع فرهنگی diversity visa مدرک زبان لازم نیست
ولی اینکه واقعا در هیچ کجای دنیا فکر نمیکنم اینجوری تبلیغات بشه واسه لاتاری اون هم تبلیغات دروغین و دادن وعده های واهی به مردم کوچه و خیابان که اصلا نمیدونن این نوع لاتاری چی هست من حتی شاهد اس امس تبلیغ لاتاری با شماره های تبلیغاتی روی موبایلها بودم و همچنین بنرها ی تبلیغاتی ثبت نام لاتاری به صورت گسترده ا در سطح شهر !!!!!!!!!!!
واقعا فکر میکنم ثبت نام به صورت پرداخت پول باشه بهتره.
اون دوستمون هم که فرمودن اسمش بخت آزمایی هستش و نباید پولی باشه اینطور نیست همه جای دنیا برای بخت آزمایی پول پرداخت می کنند چه بخت ازمایی از طریق اینترنت باشه و چه فیزیکی یعنی توسط خود شخص خریداری بشه !

نه دوست عزیز دانشجویی نیست در ضمن اون امتحانات ربطی به دانشجویی بودن نداره شما برای رفتم به هر کشوری باید حداقلِ حداقل حتی در پایینترین مشاغل اون جامعه هم یک حداقلی از زبان را بلد باشین.

عدد 4 برای ایتلس یا 60 برای تافل بسیار پایینه و کسی با پایه زبانی متوسط میتونه به این اعداد برسه نه اینکه طرف از بیخ عرب باشه.

این جمله میرین اونجا زبان یاد میگیرین هم از اون حرفاست.من دو فر از دوستان خودم که در آمریکا مشغول تحصیلن با داشتن نمرات بالا در امتحانات زبان, به گفته خودشون کاملا لنگ میزنن.

اما در مورد پولی بودنش باهاتون موافقم

دوستان من فکر نکنم که پولی شه یا شرط مدرک زبان یا دانشگاه بذارن چون هر سال تاکید می کنه که مدرک خاصی نمی خواد و رایگانه.
اما راجع به تقلب و کنسلی هنوز نظرم اینه که کسایی که به هر دلیلی اقدام نمی کنن برنده بعدی یعنی مثلا 550001 انتخاب میشه و به همین ترتیب میره جلو.غیر این باشه عادلانه نیست.چون هر جای دنیا امکان داره کنسلی پیش بیاد یا فیک باشه.حتی راجع به فیک یادمه که شنیدم کیس های تکراری یا جعلی و غلط حذف میشن قبل قرعه کشی پس حتما برا اعلام نتایج هم یه فکری کردن یعنی کسی که برنده میشه اگه نره به هردلیلی به نفر بعدی منتقل میشه.بهترین راه اطمینان اینه که از خودشون بپرسیم و یکیم اینکه کسی بوده تا حالا مثلا اول برنده نشده باشه اما بعد 1 ماه یا 2 ماه یا یه مدتی تو طول یکسال چک کنه برنده شه بعدش؟البته این نفرات برنده بعدی از اخر میتونه ار هر جایی باشه و احتمالش خیلی کمتر میشه برا همین شاید کسی اینجا نباشه که براش پیش اومده باشه اما اگه این طوری باشه یعنی اینکه کسایی که کنسل میشن به همین ترتیب از نفر برنده بعدی میره جلو تا به ظرفیت خودش یعنی همون 55000 کیس برنده ثبت نامی واقعی برسه.اگه هم این طوری نباشه که بهتره اقدام کنیم بگیم که هر سال خیلی کیس کنسلی هست(حالا اگه جعلی ها و تکراری ها حذف نمیشه این موردم اشاره شه)تا خودشون به فکر راه حل باشن و بهترین راه حل هم پولی شدن یا مدرک دانشگاهو زبان نیست همینه که یه ددلاین بذارن هر کیسی که ثبت نام نکرد جاش برنده بعدی بیاد و تو یکسال 55000 ثبت نامی واقعی تعلق بگیره.به نظرم اگه این طوری نباشه این بهترین راهه که تکراری و جعلی قبل قرعه کشی حذف شه برنده ها هم تو ددلاین به هر دلیلی کنسل شدن جاشون به ترتیب برنده های بعدی تو طول سال بره جلو تا 55000 تا ثبت نام واقعی با ویزای تکی یا خانوادگی بشه برای هر سال(همون ظرفیت لحاظ شده هر سال واقعا فول بشه)
تشکر کنندگان: samansaba ، farshid232
(2014-05-05 ساعت 23:08)badboy666 نوشته:  بچه ها امسال سال اخر لاتاری هست!
بدجوری عصبی و ناراحتم

دوست عزيز ميشه بگين رو چه مدرکى سال آخر هست و آيا اين منظورتون تنها براى سهميه ايرانيها هست يا براى همه ى کشورها که گفتيد سال آخر هست ؟ممنون
تشکر کنندگان: محبت
(2014-05-06 ساعت 00:38)Vandadi نوشته:  با سلام خدمت دوستان و اساتید این سایت
می خواستم سوال کنم ایا نیاز هست مدرک IELTS که اعتبارش گذشته و را به همراه سایر مدارک مورد نیاز پست کنم؟
و اینکه من دانشجوی ارشد هستم ایا نیاز هست گواهی اشتغال به تحصیل را ترجمه کنم به همراه مدرک لیسانسم پست کنم؟
و اینکه من سابق کار و بیمه دارم ایا نیاز به ترجمه هست که به همراه مدارک پست کنم؟
سلام
1- خیر نیاز نیست
2-اصلا نیاز نیست بگید دانشجوی فوق هستید و همون لیسانستون رو ارائه بدید.
3-خیر نیاز نیست و همون ارائه مدرک تحصیلیتون کفایت میکنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، nasim ، tabim4
دوستان هنوز کسی با این مشکل که سایت می گه اطلاعات وارده غلط هست روبه رو هست یا نه
تشکر کنندگان:
Exclamation 
با سلام خدمت همه دوستان
من امسال با يك اتفاق عجيب رو برو شدم ديگه بعد از اين همه سال ثبت نام اينجوريشو نديده بودم!!!!
من وقتي كانفرميشن نامبر و اطلاعات كامل مادرمو وارد ميكنم صفحه برندگان باز ميشه ولي نام و مشخصات
مربوط به يك نفر توي ليبرياست !!! نميدونم چيكار كنم اصلا باهاشون تماس بگيريم يا نه به نظرتون مشكل كجاست؟
عكس صفحه هم واستون گذاشتم
[عکس: i6feb5.jpg]

لينك عكس: http://i61.tinypic.com/t03yxj.jpg
تشکر کنندگان: apoornaki ، farshid232 ، tabim4 ، بازگشت ، masi_mm ، نیما121 ، battosai ، jayjay
(2014-05-06 ساعت 03:28)majidmajidmajid نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
من امسال با يك اتفاق عجيب رو برو شدم ديگه بعد از اين همه سال ثبت نام اينجوريشو نديده بودم!!!!
من وقتي كانفرميشن نامبر و اطلاعات كامل مادرمو وارد ميكنم صفحه برندگان باز ميشه ولي نام و مشخصات
مربوط به يك نفر توي ليبرياست !!! نميدونم چيكار كنم اصلا باهاشون تماس بگيريم يا نه به نظرتون مشكل كجاست؟
عكس صفحه هم واستون گذاشتم
[عکس: i6feb5.jpg]

لينك عكس: http://i62.tinypic.com/i6feb5.jpg
سایتشون مشکل داره. یکی دو روز دیگه دوباره امتحان کنین.
تشکر کنندگان: farshid232 ، tabim4 ، soruosh
(2014-05-05 ساعت 15:36)shadi_1364 نوشته:  دوستان من یه سوالی داشتم.من و همسرم امسال لاتاری ثبت نام کردیم و خدا خواست و اسم همسرم در اومد.ولی یه مشکلی هست اینجا که من ام اس دارم.میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟اصلا" باید چی کار کنیم؟؟ موقعه ای که کارامونو انجام داریم میدیم یا برایه مصاحبه خواستیم بریم باید اونجا مریضی من و بگیم یا نگیم بهتره؟؟؟
بیماری ام اس شما منعی برای گرفتن ویزاتون ایجاد نمی کنه. ولی به نظر من باید موضوع رو به دکتر معتمد سفارت بگین و آزمایشات و مستنداتی که نشوندهنده تشخیص این بیماری هست رو هم همراهتون ببرین. موقع مصاحبه هم تنها موردی که ممکنه توجه آفیسر رو به خودش جلب کنه هزینه داروهایی هست که شما مصرف می کنین و شاید روی تمکن مالی شما کمی فوکوس کنه تا ببینه از پس هزینه های کنترل بیماریتون در آمریکا بر میاین یا نه؟ یکی از 2013ایهای مشهور با بیماری ام اس پیشرفته به مصاحبه رفت. اگر او پست شما رو می دید حتماً بهتر راهنماییتون می کرد.
تشکر کنندگان: farshid232 ، nasim ، shadi_1364 ، soruosh
سلام دوستان ظاهرا امسال سایت لاتاری دچار مشکل شده و در اغلب موارد وقتی کامفرمیشن نامبر رو میزنید مشخصات کس دیگه ای رو نشون میده.امروز KCC ایمیلی برای کلیه شرکت کنندگان در لاتاری زده و ازشون خواسته در صورتی که به این مشکل برخوردند ویا حتی اسمشون جزو برندگان در لاتاری 2015 نبوده مجدد وارد سایت شده و آنرا چک کنند.امیدوارم شانس دوباره ای برای دیدن جمله قبولی باشه.
اینم متن ایمیل :
KCCDV@state.gov
To Me
Today at 7:46 AM
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.

Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد ...
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، r.bazargan ، hedyhoney ، tabim4 ، tapartoor600 ، only_flight ، MEHR52 ، نیما121 ، babak433 ، jayjay
بله
به من هم از KCC ایمیل اومده بود که بعضی ها بعد از وارد شدن بجای اسم خودشون اسم کس دیگه ای رو مشاهده کردن که به دلیل مشکل فنی بوده.
گفته دوباره امتحان کنید.
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
تشکر کنندگان: eagla
(2014-05-06 ساعت 08:48)tapartoor600 نوشته:  بله
به من هم از KCC ایمیل اومده بود که بعضی ها بعد از وارد شدن بجای اسم خودشون اسم کس دیگه ای رو مشاهده کردن که به دلیل مشکل فنی بوده.
گفته دوباره امتحان کنید.
یاد خودم افتادم
یادش بخیر !
زمان DV 2012 نتایج اعلام شد و ما قبول نشدیم.
بعد گفتن در قرعه کشی اشتباه شده و کامپیوتر برندگان رو فقط از بین ثبت نام کنندگان 2 روز اول انتخاب کرده.
به خاطر همین نتایج قبلی را باطل و مجددا قرعه کشی انجام شد.
و این شد که من با اولین ثبت نام در DV ، قبول شدم !

نتیجه مهم : در نا امیدی بسی امید است
(2014-05-05 ساعت 20:22)aria802 نوشته:  سلام دوستان ، خانم من از برندگان لاتاری 2015 هست. من و خانمم هر دو هیت علمی دانشگاه آزاد هستیم اما هر دو حدود 7 سال تجربه شغل نیمه دولتی را داریم (خانمم در کارخانه ای که قطعات و سوئیچهای مخابراتی تولید میکرد و من در نیروگاه برق سیکل ترکیبی). هر دو حدود 4 یا 5 سال پیش استعفا دادیم .سربازی من نیز در ارتش بوده. و به تدریس در دانشگاه آزاد ادامه دادیم تا الان. البته من حدود 12 سال پیش 10 ماه در صنایع الکترونیک وابسته به وزارت دفاع و چند ماهی در بخش تحقیقات جهاد استان مشغول بودم که همگی در سابقه بیمه آمده. کیس نامبرمون **53 هست،
اولا به نظرتون کی میریم مصاحبه؟
دوما: با توجه به وضعیت شغلی بنده و خانم وضعیت کلیرنس هر یک از ما را چگونه پیش بینی می کنید؟ احتمال داره یک ضرب ویزا بهمون بدن؟ اگه کلیرنس میخوریم چند ماه پیش بینی میکنین؟
سوما: آیا لازمه در زمان مصاحبه یا تکمیل فرم بنده از جرئیات سابقه کارم بگم یا فقط کار آخریمون که در دانشگاه آزاد و دولتی نیست را بگوییم؟
با تشکر

سلام این نظر من هست
من اگه جای شما بودم فقط کار در دانشگاه آزاد و می نوشتم توی فرم هام ( اون ها به اندازه ی کافی به هر چیزی شک می کنن و کلیرنس می دن به امضای من نگاه کنین !)
من امیدوارم که همتون ویزای یه ضرب بگیرین و عین ما نشین اما از واقعیت به دور نیست که کلیرنس هم بخوورین حتی احتمالضپش زیاد تر از ویزای یه ضزب هست . بازم بسته به اوون روز آفیسر داره که حال و احوالش چه جور باشه Big Grin

پیش بینیه چند روزه بودنش و نمی دوونم Smile

فقط اینو به همه می گم نمی خواد جزییات کارتونو دقیق بنویسین . خود من اگه می دوونستم این موضوع و یک مقدار توی تکمیل فرم ها تجدید نظر می کردم
موفق باشین Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان