2014-05-05 ساعت 22:59
(2014-05-05 ساعت 22:39)ramaya نوشته:(2014-05-05 ساعت 15:19)zendegi sabz نوشته: سلام به همه ی دوستانسلام دوست عزیز:ضمن تبریک باید بگم این تصمیم بزرگیه که فکر میکنم به بخش عمده این سئوالات زمانی که داشتید ثبت نام میکردین فکر میکردین.....چون همونطور که خودتون هم میدونید ایشون باید تنها سفر کنند.سئوال اینه که تا بحال بنتهایی سفر خارج از کشور داشتن؟از پس حل مشکلات اونهم به زبانی ناآشنا وارد هستند ومهمتر از همه آیا حاضرند دستکم 5سال را بتنهایی سپری کنند؟ ضمن اینکه کسی که از طریق لاتاری میره به آمریکا یا باید پول نقد حد اقل به مبلغ 40-50 میلیون که هزینه یکسال زندگی هست را داشته باشه ویا نزدیکانی که حاضر باشند بدون چشمداشت ابتدا اسپانسر مادرتون بشن و زمانی هم که رسیدن ایشون را زیر پوشش خودشون قرار بدن(که یکم بعیده....در مورد ایرانیهای اونور که اصلا ذهنتونو خالی کنید بنده خودم تجربه تلخی دارم )در ضمن پیدا کردن جا و کار واقعا کار ساده ای نیست اگر زبان بدونن خیلی ساده میشه ولی چیزی نزدیک3تا6 هفته باید بیکار و منتظر بمونن تا سوشال نامبر و گرین کارتش بیاد که خودش شروع سختیه. تمام هزینه ها بعهده خودشونه ودوستانه بگم ایشون مثل مادر خودم زن ساده بنظرم میاد و تصور اینکه تنها بتونه از پس خودش بر بیاد را کمی سخت میبینم ....اما مادر شما خودشون باید با خودشون صادقانه فکر کنن و تصمیم بگیرن.در خوشبینانه ترین حالت باید5سال بگذره تا سیتیزن بشن و برای خواهرتون اقدام کنن .........امیدوارم کمکی کرده باشم ونگرانی شما را کاملا درک میکنم
مادر من در قرعه کشی 2015 برنده شده که ما رو خیلی خوشحال و البته بیشتر از اون گیج کرده
مادرم زنی 52 ساله هست و مطلقه بدون سرمایه ی زیاد
از زبان انگلیسی چیزی نمیدونه و مدت زیادی هست خانه دار هست.
رانندگی بلد نیست.
مدت زیادی هست که تنها و با خواهر کوچکترم زندگی میکنه
بستگان نزدیک و بدرد بخور در آمریکا نداریم.
سوالات خیلی زیادی ذهن منو مشغول کرده
1 / به نظر شما ایشون اصلا به صلاح است که از این موقعیت استفاده کنه؟آیا تنها اومدن ایشون صلاحه؟
2/اگر بیان اونجا آیا میتونن کار پیدا کنن؟در همون سطوح پایین مثل قفسه چینی فروشگاه،صندوقداری؟شیرینی پزی یا آرایشگری البته با داشتن مدرک ساده ای از ایران؟
3/با توجه به اینکه کلا آدم سختگیری در زندگی نیست آیا میتونه با ماهی 1000 تا 1500 دلار هم زندگی کنه هم اجاره پرداخت کنه؟
4/بعد از چه مدت میتونه برای خواهر 26 ساله مجرد من اپلای کنه؟
5/ در بدو ورود آیا افراد و راهنماهای قبل اطمینانی هستن که اونو برای انجام کارای اداری پیدا کردن منزل و... راهنمایی کنن و مرحله به مرحله باهاش باشن و در قبالش هزینه ای دریافت کنن؟
6/ آیا میتونه یه زندگی نرمال بدمن سختی های عجیب و غریب داشته باشه؟
7/در صورت بیماری آیا هزینه های درمان رو میتونه براحتی پرداخت کنه؟آیا دولت از ایشون قبل از سیتیزن شده حمایتی میکنه؟
8/ آیا ایرانیایی هستن که در بدو ورود قبل تز پیدا کردن خانه و جا افتادن در اون شرایط ازش حکایت کنن و جای خواب و زندگی موقت در اختیارش بذارن؟
9/آیا از همین تهران میشه براشون خانه و کار پیدا کرد؟چگونه؟چه سایتی؟
10/ آیا گروهی از ایرانیان مقیم آمریکا با شرایط یکسان مادرم رو میشه پیدا کرد و همه رو با هم آشنا کرد که با هم دوست بشن
11/آیا روی کمک ایرانیهای اونجا میشه حساب کرد؟
از همه ی دوستانم ممنونم که منو درک میکنید و بابت این همه نگرانی سرزنش نمیکنید و بهم حق میدین
سلام دوست عزیز
من هم به شما تبریک میگم ولی به هیچ عنوان مهاجرت رو برای مادر گرامی شما توصیه نمیکنم مگر هزینه یکسال زندگی ویک یک دلسوز مانند فرزند یا خواهر یا برادر در امریکا باشد. مهاجرت توی این سن زمانی خوبه که همه خانواده در امریکا باشند وبخوان مادر رو هم بیارن پیش خودشون .والا بااین سوال های که شما برسیدن اصلا همچین کاری رو نکنین ...
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.