کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-06 ساعت 07:38)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 15:36)shadi_1364 نوشته:  دوستان من یه سوالی داشتم.من و همسرم امسال لاتاری ثبت نام کردیم و خدا خواست و اسم همسرم در اومد.ولی یه مشکلی هست اینجا که من ام اس دارم.میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟اصلا" باید چی کار کنیم؟؟ موقعه ای که کارامونو انجام داریم میدیم یا برایه مصاحبه خواستیم بریم باید اونجا مریضی من و بگیم یا نگیم بهتره؟؟؟
بیماری ام اس شما منعی برای گرفتن ویزاتون ایجاد نمی کنه. ولی به نظر من باید موضوع رو به دکتر معتمد سفارت بگین و آزمایشات و مستنداتی که نشوندهنده تشخیص این بیماری هست رو هم همراهتون ببرین. موقع مصاحبه هم تنها موردی که ممکنه توجه آفیسر رو به خودش جلب کنه هزینه داروهایی هست که شما مصرف می کنین و شاید روی تمکن مالی شما کمی فوکوس کنه تا ببینه از پس هزینه های کنترل بیماریتون در آمریکا بر میاین یا نه؟ یکی از 2013ایهای مشهور با بیماری ام اس پیشرفته به مصاحبه رفت. اگر او پست شما رو می دید حتماً بهتر راهنماییتون می کرد.

خوب من چه جوری میتونم با ایشون صحبت کنم که ازشون راهنمایی بگیرم؟؟؟
تشکر کنندگان: valencia
درسته، همه دوستان دوباره چك كنن، چون گفته تمام كسايى كه مشخصات قبوليه يه نفر ديگه يا عدم قبوليهخودشون رو ديدن دوباره چك كنن.
البته من بازم قبول نشدم اما شايد شما قبول شده باشى Wink Big Grin Tongue
تشکر کنندگان:
دوستان پروسه سیتیزن شدن چقدر زمان میبره؟
و بعد از اون که پدرم سیتیزن شد چقدر زمان میبره که فرزندانش رو هم ببره اونجا؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 09:39)hamed shayan نوشته:  دوستان پروسه سیتیزن شدن چقدر زمان میبره؟
اگر فرزند بالای 21 سال باشد.خیلی.مادری را میشناسم 12 سال پیش برای دخترش اقدام کرده هنوز میگویند تو نوبتیم.البته این رو هم میگویند که اگر وکیل گرفته بودیم کارمان زودتر پیش میرفت.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: hamed shayan
(2014-05-06 ساعت 09:37)behrad.sam نوشته:  درسته، همه دوستان دوباره چك كنن، چون گفته تمام كسايى كه مشخصات قبوليه يه نفر ديگه يا عدم قبوليهخودشون رو ديدن دوباره چك كنن.

سلام...بازم چک کردم داداش.....نشدم....خب اینی کی میگی واسه سر کاریه ها؟؟؟چرا با احساسات ما بازی میکنید

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
تشکر کنندگان: abshar_wf
یعنی امشب ساعت 8:30 چک کنیم یا الان ؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-05-06 ساعت 09:39)hamed shayan نوشته:  دوستان پروسه سیتیزن شدن چقدر زمان میبره؟
سلام
بهترین منبع :
http://www.uscis.gov/sites/default/files.../M-618.pdf
(2014-05-06 ساعت 10:00)honeybal2014 نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 09:37)behrad.sam نوشته:  درسته، همه دوستان دوباره چك كنن، چون گفته تمام كسايى كه مشخصات قبوليه يه نفر ديگه يا عدم قبوليهخودشون رو ديدن دوباره چك كنن.

Salam mishe begin koja ino neveshte???
نقل قول:سلام...بازم چک کردم داداش.....نشدم....خب اینی کی میگی واسه سر کاریه ها؟؟؟چرا با احساسات ما بازی میکنید
والا ساعت ٦:٢٥ امروز صبح براى من ايميل شد از طرف kcc, همون ايميلى كه باهاش ثبت نام كرده بودينو چك كنيد حتما ميبينين، اتفاقا متنشو يكى از دوستان چنتا پست بالاتر گذاشته، من دوباره نميذارم.
نقل قول:یعنی امشب ساعت 8:30 چک کنیم یا الان ؟
هروقت، همين الان دوباره چك كنيد.
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 10:17)behrad.sam نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 10:00)honeybal2014 نوشته:  

Salam mishe begin koja ino neveshte???
نقل قول:سلام...بازم چک کردم داداش.....نشدم....خب اینی کی میگی واسه سر کاریه ها؟؟؟چرا با احساسات ما بازی میکنید
والا ساعت ٦:٢٥ امروز صبح براى من ايميل شد از طرف kcc, همون ايميلى كه باهاش ثبت نام كرده بودينو چك كنيد حتما ميبينين، اتفاقا متنشو يكى از دوستان چنتا پست بالاتر گذاشته، من دوباره نميذارم.
نقل قول:یعنی امشب ساعت 8:30 چک کنیم یا الان ؟
هروقت، همين الان دوباره چك كنيد.
6:25 صبح بوقت ایران یا آمریکا ایمیل شده؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان:
ايران،چه فرقى داره دوست عزيز، شما الان چك كن ايشالله برنده شده باشى
تشکر کنندگان:
واسه منم با اینکه قبول نشدم یه ایمیل عجیب اومد یه دوباره نتایج اشتباه شده مثل چند شال قبل که دواره قرعه کشی انجام شد؟
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.

Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST
تشکر کنندگان:
بله من هم این ایمیل را الان دیدم ولی باز چک کردم و قبول نشدم فقط نمیدونم امشب باید دوباره چک کنیم یا الان آقای majid majid majid که صفحه یک لیبریایی رو واسه مادرشون میبینن بهترین نمونه واسه ما هستش الان دوباره چک کنن ببینن صفحه اشون عوض شده یا نه ؟ اگه الان که ساعت 10:38 صبح هستش عوض شده باشه صفحه اشون پس ما هم میتونیم الان چک کنیم .
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-05-06 ساعت 10:39)siavash64 نوشته:  واسه منم با اینکه قبول نشدم یه ایمیل عجیب اومد یه دوباره نتایج اشتباه شده مثل چند شال قبل که دواره قرعه کشی انجام شد؟
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST
نخیر، دوباره قرعه کشی نشده، یه مشکل فنی پیش اومده بوده که اعلام نتایج رو مختل کرده بوده.
تشکر کنندگان: vahidbaq ، نیما121 ، Saeedv13 ، jayjay
(2014-05-05 ساعت 15:19)zendegi sabz نوشته:  سلام به همه ی دوستان
مادر من در قرعه کشی 2015 برنده شده که ما رو خیلی خوشحال و البته بیشتر از اون گیج کرده
مادرم زنی 52 ساله هست و مطلقه بدون سرمایه ی زیاد
از زبان انگلیسی چیزی نمیدونه و مدت زیادی هست خانه دار هست.
رانندگی بلد نیست.
مدت زیادی هست که تنها و با خواهر کوچکترم زندگی میکنه
بستگان نزدیک و بدرد بخور در آمریکا نداریم.
سوالات خیلی زیادی ذهن منو مشغول کرده
1 / به نظر شما ایشون اصلا به صلاح است که از این موقعیت استفاده کنه؟آیا تنها اومدن ایشون صلاحه؟
2/اگر بیان اونجا آیا میتونن کار پیدا کنن؟در همون سطوح پایین مثل قفسه چینی فروشگاه،صندوقداری؟شیرینی پزی یا آرایشگری البته با داشتن مدرک ساده ای از ایران؟
3/با توجه به اینکه کلا آدم سختگیری در زندگی نیست آیا میتونه با ماهی 1000 تا 1500 دلار هم زندگی کنه هم اجاره پرداخت کنه؟
4/بعد از چه مدت میتونه برای خواهر 26 ساله مجرد من اپلای کنه؟
5/ در بدو ورود آیا افراد و راهنماهای قبل اطمینانی هستن که اونو برای انجام کارای اداری پیدا کردن منزل و... راهنمایی کنن و مرحله به مرحله باهاش باشن و در قبالش هزینه ای دریافت کنن؟
6/ آیا میتونه یه زندگی نرمال بدمن سختی های عجیب و غریب داشته باشه؟
7/در صورت بیماری آیا هزینه های درمان رو میتونه براحتی پرداخت کنه؟آیا دولت از ایشون قبل از سیتیزن شده حمایتی میکنه؟
8/ آیا ایرانیایی هستن که در بدو ورود قبل تز پیدا کردن خانه و جا افتادن در اون شرایط ازش حکایت کنن و جای خواب و زندگی موقت در اختیارش بذارن؟
9/آیا از همین تهران میشه براشون خانه و کار پیدا کرد؟چگونه؟چه سایتی؟
10/ آیا گروهی از ایرانیان مقیم آمریکا با شرایط یکسان مادرم رو میشه پیدا کرد و همه رو با هم آشنا کرد که با هم دوست بشن
11/آیا روی کمک ایرانیهای اونجا میشه حساب کرد؟
از همه ی دوستانم ممنونم که منو درک میکنید و بابت این همه نگرانی سرزنش نمیکنید و بهم حق میدین

دوست عزیز

جواب شما رو توی پیام خصوصی دادم
لطفا اون رو بخوانید
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان:
HAS NOT BEEN SELECTED دوباره قبول نشدم ظاهرا فقط اونایی که یه اسم دیگه براشون میاد اشتباه شده و باید دوباره چک کنن
تشکر کنندگان: behrad.sam ، sepandarA ، نیما121

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان