2014-05-06 ساعت 13:22
منم این ایمیل را گرفتم جالبه چرا هر بار این اتفاق میوفته...
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
دریافت ویزا:یک ضرب
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی 2015
|
2014-05-06 ساعت 13:22
منم این ایمیل را گرفتم جالبه چرا هر بار این اتفاق میوفته...
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب تشکر کنندگان: پدی
2014-05-06 ساعت 13:28
(2014-05-06 ساعت 01:21)ahmadfayeq نوشته:(2014-05-05 ساعت 23:08)badboy666 نوشته: بچه ها امسال سال اخر لاتاری هست! سلام.یکی از دوستام از یکی از مدیرای مهاجرسرا پرسیده و ایشون گفتن99درصد احتمال داره سال اخرش باشه.اونو دیگه نمیدونم فقط ایران یا کل کشورها
2014-05-06 ساعت 13:57
(2014-05-06 ساعت 12:57)amirghn نوشته: منم این ایمیل و دریافت کردم و جواب دادم اگر فکر می کنید اشتباهی در قرعه کشی بوده دوباره قرعه کشی کنید مثل 2012. البته نمی خوام حق دوستانی که الان برنده شدن خورده بشه به غیر از اونا منظورمه. . . . دوستان که زحمت می کشن ایمیل می دن در کنارش ذکر این مورد و درخواست عاجزانه هم بد نیست که از آنها خواسته بشه تا برای شرکت در قرعه کشی آپشن های قوی تر از داشتن دیپلم مد نظر باشه . مثل پرداخت مبلغ، دارا بودن لیسانس، بنیه مالی،.... تا بدین شکل از ضایع شدن حق دیگران جلوگیری بشه...متاسفانه یک سری از افراد فکر میکنن که فقط قبول بشن مستقیم تو بهشت هستند بدون هیچ پول و برنامه ی درست و حسابی...
2014-05-06 ساعت 14:04
(2014-05-06 ساعت 13:57)sepandarA نوشته:دوست من، عزیز من، جان من به فرض که این پیشنهادت اصل لاتاری رو زیر سوال نبره (که میبره) شمایی که برنامه درست و حسابی داری چرا اینقدر روی لاتاری حساب باز کردی؟؟؟ خب زبان بخون (انگلیسی و فرانسه) ielts و TCF بگیرید، لیسانس! هم که خدا رو شکر دارید.... برای کانادا از طریق فدرال و کبک اقدام کنید و همزمان برای استرالیا و برای کشورهای اسکاندیناوی از طریق تحصیلی.... دست از سر این KCC بدبخت هم بردارید..... حالا اینقدر دندون اسب پیشکشی رو بشمارید تا......(2014-05-06 ساعت 12:57)amirghn نوشته: منم این ایمیل و دریافت کردم و جواب دادم اگر فکر می کنید اشتباهی در قرعه کشی بوده دوباره قرعه کشی کنید مثل 2012. البته نمی خوام حق دوستانی که الان برنده شدن خورده بشه به غیر از اونا منظورمه.
به تاپیک مالکیت اسلحه در امریکا (قوانین و هزینه ها) سر بزنید
تشکر کنندگان: Purple ، tapartoor600
2014-05-06 ساعت 14:11
(2014-05-06 ساعت 14:04)rainolf نوشته:(2014-05-06 ساعت 13:57)sepandarA نوشته:دوست من، عزیز من، جان من به فرض که این پیشنهادت اصل لاتاری رو زیر سوال نبره (که میبره) شمایی که برنامه درست و حسابی داری چرا اینقدر روی لاتاری حساب باز کردی؟؟؟ خب زبان بخون (انگلیسی و فرانسه) ielts و TCF بگیرید، لیسانس! هم که خدا رو شکر دارید.... برای کانادا از طریق فدرال و کبک اقدام کنید و همزمان برای استرالیا و برای کشورهای اسکاندیناوی از طریق تحصیلی.... دست از سر این KCC بدبخت هم بردارید..... حالا اینقدر دندون اسب پیشکشی رو بشمارید تا......(2014-05-06 ساعت 12:57)amirghn نوشته: منم این ایمیل و دریافت کردم و جواب دادم اگر فکر می کنید اشتباهی در قرعه کشی بوده دوباره قرعه کشی کنید مثل 2012. البته نمی خوام حق دوستانی که الان برنده شدن خورده بشه به غیر از اونا منظورمه. چرا بهت برمی خوره اخوی...مثل اینکه شما هم از اون دسته افراد هستی....من که نگفتم خودم ! ....حقیقت خیلی تلخه....خب ! خیلی نامردیه که طرف همینجوری شرکت کنه و باعث ضایع شدن حق دیگران بشه...همین تاپیک رو جنابعالی مطالعه بفرمایید...طرف بعد از اینکه قبول شده تازه اومده می گه : تور رو خدا کمکم کنید من اصلا شرایط رفتن ندارم!!!...والا آدم می مونه چی بگه.... تشکر کنندگان: اردوان ، مسافر تنها ، jayjay
(2014-05-06 ساعت 12:42)1973 نوشته: سلام دوستان يه اينيل به اين مضمون براي من اومده مسي ميدونه ترجمش چيه وkcc براي چي اينو فرستاده؟ This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.توضیح کلی : یه سری از شما 2015 ایی ها وقتی کانفرمیشن نامبرتونو وارد می کردین مشخصات شخص دیگه ای توی سایت ظاهر می شد . این متن داره می گه اشتباهی پیش اومده بوده اگه دیدین اینجوری شده دوباره چک کنین . همین اگه هم باز سوال دارین با شماره یا ایمیلشون تماس بگیرین یه چیز دیگه هم می گه که اوونایی که دیدن سلکت نشدن توی 1 می ، دوباره چک کنین . موفق باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید ! تشکر کنندگان: jayjay
(2014-05-06 ساعت 14:11)sepandarA نوشته:دوست من اینجا اصلا حقی وجود نداره که بخوایم ازش صحبت کنیم .... اسمش لاتاریه..... شما وقتی توی قرعه کشی بانک برنده نمیشی میری اونجا میگی چرا به حقم نرسیدم؟؟؟؟ بابا چرا توی مدارس ما منطق تدریس نمیشه که درگیر اینجور بحثا نشیم؟؟؟؟؟ ضمنا خودتون گفتین حقیقت تلخه ولی حقیقت تلخ اینه که در لاتاری برنده نشدین همین و بس حالا یا در لاتاری سال آینده شرکت میکنین یا این اس ت ک ب ار جهانی رو که حق مظلومین و مستضعفین رو پایمال میکنه بزارین برای بقیه.....(2014-05-06 ساعت 14:04)rainolf نوشته:(2014-05-06 ساعت 13:57)sepandarA نوشته:دوست من، عزیز من، جان من به فرض که این پیشنهادت اصل لاتاری رو زیر سوال نبره (که میبره) شمایی که برنامه درست و حسابی داری چرا اینقدر روی لاتاری حساب باز کردی؟؟؟ خب زبان بخون (انگلیسی و فرانسه) ielts و TCF بگیرید، لیسانس! هم که خدا رو شکر دارید.... برای کانادا از طریق فدرال و کبک اقدام کنید و همزمان برای استرالیا و برای کشورهای اسکاندیناوی از طریق تحصیلی.... دست از سر این KCC بدبخت هم بردارید..... حالا اینقدر دندون اسب پیشکشی رو بشمارید تا......(2014-05-06 ساعت 12:57)amirghn نوشته: منم این ایمیل و دریافت کردم و جواب دادم اگر فکر می کنید اشتباهی در قرعه کشی بوده دوباره قرعه کشی کنید مثل 2012. البته نمی خوام حق دوستانی که الان برنده شدن خورده بشه به غیر از اونا منظورمه.
به تاپیک مالکیت اسلحه در امریکا (قوانین و هزینه ها) سر بزنید
.... ما که حرف خودمون رو همراه با حرف خیلی های دیگه ( چه بیرون و چه داخل این انجمن ) باید می زدیم، که زدیم....نظرمون رو هم اعلام کردیم و مجدداً هم اعلام می کنیم( جناب مدعی العموم ) :
(( افرادی که شرایط شرکت در لاتاری رو ندارن، نباید شرکت کنند؛ چون حق دیگران رو ضایع می کنند)) در ضمن در همون ایمیلی هم که دوستمون اعلام کرد این درخواست رو هم دادیم.... عمراً هم از دست سرکچله عمو سام برداریم....والسلام.... تشکر کنندگان: rainolf ، hamid32 ، hosa ، MEHR52 ، ahmadfayeq ، اردوان ، nora ، مسافر تنها ، jayjay
2014-05-06 ساعت 14:29
(2014-05-06 ساعت 14:13)nasim نوشته: یه سری از شما 2015 ایی ها وقتی کانفرمیشن نامبرتونو وارد می کردین مشخصات شخص دیگه ای توی سایت ظاهر می شد . آقا من که کانفرمیشن نامبر رو میزنم این صفحه میاد نه خبری از مشخصات منه و نه کس دیگه ای ! این همینجوریه یا باید اسم رو بنویسه بعد بگه رد شده اید؟ پ.ن. آخه چرا امید دوباره میدن اینا ؟ خدا میدونه چجوری خودم رو رسوندم خونه ! مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
2014-05-06 ساعت 14:41
(2014-05-06 ساعت 14:29)hamid32 نوشته:(2014-05-06 ساعت 14:13)nasim نوشته: یه سری از شما 2015 ایی ها وقتی کانفرمیشن نامبرتونو وارد می کردین مشخصات شخص دیگه ای توی سایت ظاهر می شد . دوست عزیز برای قبولی ها اسم را میاره و متاسفانه انتخاب نشدید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب تشکر کنندگان: hamid32 ، مسافر تنها
2014-05-06 ساعت 15:04
سلام به همگی، من تازه ثبت نام کردم تو این وب سایت.
من سال دومی بود که لاتاری شرکت کردم و خوشبختانه انتخاب شدم امسال، ولی از وضعیت کاری تو آمریکا میترسم، اگر اطلاعاتی درباره کار و خرج و مسکن و ... دارین بهم بگین ممنون میشم، آینده کاری من به این اطلاعات شما بستگی داره. من برنامه نویس دات نت هستم، البته جاوا و اندروید هم بلدم، سنم 22، لیسانس کامپیوترم هستم. یک سال سابقه کار دارم. و دو تا پروژه هم انجام دادم. هر دوتا پروژه خداروشکر معتبر و مهم هستن.
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
2014-05-06 ساعت 15:09
(2014-05-06 ساعت 15:04)bahram10 نوشته: سلام به همگی، من تازه ثبت نام کردم تو این وب سایت. سلام بهتون تبریک میگم نگران نباش برای این رشته شما اونجا کار زیاده تشکر کنندگان: ARSAMNEW
2014-05-06 ساعت 16:05
(2014-05-06 ساعت 14:29)hamid32 نوشته:(2014-05-06 ساعت 14:13)nasim نوشته: یه سری از شما 2015 ایی ها وقتی کانفرمیشن نامبرتونو وارد می کردین مشخصات شخص دیگه ای توی سایت ظاهر می شد . اولا بنده خانوم هستم نه آقا دوما بله اگه انتخاب نشده باشین همین میاد فقط چون 1 می انگار سایتشون مشکل داشته توی ایمیلی که به خیلی هاتون فرستاده شده می گه دوباره چک کنین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید ! تشکر کنندگان: samansaba
متاسفانه ما هم قبول نشدیم . من شنیدم امسال سال آخر لاتاری بود. کسی چیزی میدونه ؟؟؟/
2014-05-06 ساعت 17:26
باز هم ممنون
سفارت من انکاراست . بعد از پر کردن و ارسال فرم کارنت شدن کیس نامبر از کی شروع میشه و در چه سایتی باید ببینیم؟یعین وقتی کارنت بشیم سایت زمان و محل مصاحبه را میگه؟هر چند روز باید به سایت سر بزنیم؟ممنون
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما |