کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-06 ساعت 15:04)bahram10 نوشته:  سلام به همگی، من تازه ثبت نام کردم تو این وب سایت.
من سال دومی بود که لاتاری شرکت کردم و خوشبختانه انتخاب شدم امسال، ولی از وضعیت کاری تو آمریکا میترسم، اگر اطلاعاتی درباره کار و خرج و مسکن و ... دارین بهم بگین ممنون میشم، آینده کاری من به این اطلاعات شما بستگی داره.
من برنامه نویس دات نت هستم، البته جاوا و اندروید هم بلدم، سنم 22، لیسانس کامپیوترم هستم.
یک سال سابقه کار دارم. و دو تا پروژه هم انجام دادم.
هر دوتا پروژه خداروشکر معتبر و مهم هستن.

بیا برو امریکا دیوونه بازی در نیار...اما خب سنت کمه واسه همین میترسی...برو بچه جان نترس..ماهم اندازه سن تو بودیم همینجوری بودیم...برو..هر چی زوتر....

(2014-05-06 ساعت 16:40)واعظی نوشته:  Sad متاسفانه ما هم قبول نشدیم . من شنیدم امسال سال آخر لاتاری بود. کسی چیزی میدونه ؟؟؟/

این حرفت چقد صحت داره ها؟؟
تشکر کنندگان:
بالاخره کسی پاسخ نداد امسال سال آخره یا نه شایعه است؟؟لطفا یکی بیاد و به این شایعه پاسخ درست و با منبع بده....
تشکر کنندگان:
فکر نکنم همچین چیزی که امسال ساله آخره صحت داشته باشه
هرکی هر حرفی میزنه باید لینک معتبر منبع خبر هم بده
هر سال همین بوده ، به محضه قرعه کشی یه عده میان میگن امسال ساله آخره
تشکر کنندگان: puryapurya ، kiarashs ، مسافر تنها
(2014-05-06 ساعت 18:03)puryapurya نوشته:  بالاخره کسی پاسخ نداد امسال سال آخره یا نه شایعه است؟؟لطفا یکی بیاد و به این شایعه پاسخ درست و با منبع بده....

دوست عزیز من تو یه سایت آمریکاری خوندم اگر قانون مهاجرت عوض بشه از 2017 انجام میشه یعنی 2 بار دیگه لاتاری داریم ( اگر سال آخرش بود دیگه اینهمه هزینه نمیکردن فرم DS-260 رو الکترونیکی کنن تازه 19 May فرم منتشر بشه خودشونم میدون فعلا لاتاری موندنی هست Smile

من عاشق آقای اوباما هستم Big Grin دمت گرم مرد بزرگ Big Grin
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، greenwave ، satin ، ashkan99
آقا یکی از با تجربه های قدیمی بیاد اینجا لطفا یه جوابی به من بده که دارم از استرس میمیرم
من تو سپاه خدمت کردم ولی هیچ گونه رابطه کاری و ... با سپاه و بسیج ندارم
میگن احتمال زیاد FBI chek میخوره بهم باشه اما اولا اینکه چقدر احتمال داره اینجوری شه؟ بعدش چه اتفاقی میفته؟؟ حل شدنیه؟؟؟
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
تشکر کنندگان: پدی
(2014-05-06 ساعت 15:04)bahram10 نوشته:  سلام به همگی، من تازه ثبت نام کردم تو این وب سایت.
من سال دومی بود که لاتاری شرکت کردم و خوشبختانه انتخاب شدم امسال، ولی از وضعیت کاری تو آمریکا میترسم، اگر اطلاعاتی درباره کار و خرج و مسکن و ... دارین بهم بگین ممنون میشم، آینده کاری من به این اطلاعات شما بستگی داره.
من برنامه نویس دات نت هستم، البته جاوا و اندروید هم بلدم، سنم 22، لیسانس کامپیوترم هستم.
یک سال سابقه کار دارم. و دو تا پروژه هم انجام دادم.
هر دوتا پروژه خداروشکر معتبر و مهم هستن.

رشته و زمینه کاری شما یکی از بهترین پردرآمد ترین رشته های اونجاست. یه کارخونه دار توی آمریکا بود که پسرش توی زمینه برنامه نویسی وب شرکت زده بود. میگفت درآمد پسرم چند برابر منه! تبریک میگم بهتون. انشالا قبولی قسمت ما هم بشه.
تشکر کنندگان: مسافر تنها
(2014-05-06 ساعت 18:18)dvb3000 نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 18:03)puryapurya نوشته:  بالاخره کسی پاسخ نداد امسال سال آخره یا نه شایعه است؟؟لطفا یکی بیاد و به این شایعه پاسخ درست و با منبع بده....

دوست عزیز من تو یه سایت آمریکاری خوندم اگر قانون مهاجرت عوض بشه از 2017 انجام میشه یعنی 2 بار دیگه لاتاری داریم ( اگر سال آخرش بود دیگه اینهمه هزینه نمیکردن فرم DS-260 رو الکترونیکی کنن تازه 19 May فرم منتشر بشه خودشونم میدون فعلا لاتاری موندنی هست Smile

من عاشق آقای اوباما هستم Big Grin دمت گرم مرد بزرگ Big Grin
خوب الکترونیکی کردن فرم مگه نشانه ای از آخرین سال نبودن میتونه باشه؟
ولی خوب اینو قبول دارم قانون گذار که این قانون رو گذاشته(DV) از اونجایی که معمولا قوانین دولت های بزرگ یه شبه یا حداقل یه ساله نیست!میشه نتیجه گرفت میان مدته حداقل(مثلا 20 ساله یا ...) ولی باید به حد نصاب مهاجرین(که این رو هم قانون گذار به احتمال زیاد پیش بینی کرده) هم باید توجه کرد_ولی خوب من تو یه تاپیک این سوال رو پرسیدم کسی درست و حسابی پاسخ نتونست بده در مورد این حد نصاب؟یعنی به چقدر برسه ایران از لاتاری حذف میشه؟
تشکر کنندگان:
سلام میشه یکی جواب منا بده سفارت من انکاراست . بعد از پر کردن و ارسال فرم کارنت شدن کیس نامبر از کی شروع میشه و در چه سایتی باید ببینیم؟یعین وقتی کارنت بشیم سایت زمان و محل مصاحبه را میگه؟هر چند روز باید به سایت سر بزنیم؟کلا کارنت چیه ؟ممنون
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان:
برای سومین سال متوالی "HAS NOT BEEN SELECTED " ...
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من هم مجدد چک کردم قبول نشده بودم!!
کسی بوده که در چک مجدد قبول شده باشه، دیدید یا شنیدید؟ خدا کنه دوباره قرعه کشی بشه! یعنی میشه؟!
2015: تسلیم رضای او شدم!
2016: تسلیم رضای او شدم! Shy
2017: راضی هستم به رضای او!Rolleyes
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، kaspi ، saeed_gh
من كه تا حالا ايميلي از KCC دريافت نكرده ام
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 12:47)zendegi sabz نوشته:  ...راستش منظورم از امنیت بیشتر این بود که سردرگم نشه مادرم.هاج و واج نمونه در اونجا.تجمعات ایرانی ها خیلی دلگرمم میکنه.چون تا حد زیادی میتونه از هوم سیک شدن مادرم جلوگیری کنه....
هاج و واجی که جزو لاینفک مهاجرت هست. وارد یک دنیای جدیدی میشین که همه چیزش با اونهایی که تو عمرتون دیدین فرق داره. ولی اوایل خییلیییییییییی هاج و واجینTongue. هر چه بگذره این هاج و واجی کمتر میشه و آروم آروم راه میوفتین. دقیقاً مثل بچه ای که تازه متولد شده و مهارت های زندگی رو آروم آروم یاد می گیره. هوم سیک هم قریب به اتفاق مهاجرها میشن. یک عده معدودی مثل من هستن که یا نمیشن یا اگرم میشن اینقدری خفیفه که متوجه نمیشنBig Grin.
(2014-05-06 ساعت 09:23)shadi_1364 نوشته:  خوب من چه جوری میتونم با ایشون صحبت کنم که ازشون راهنمایی بگیرم؟؟؟
شادی خانم من برای ایشون پیام خصوصی میدم تا با شما تماس بگیره ولی دیر به دیر میاد تو سایت. از بابت این مورد خاطرتون جمع باشه. اتفاقاً شما باید بیاین اینجا تا به داروهای احتمالاً جدیدتر و متنوع تر اینجا برای کنترل بیماریتون دسترسی پیدا کنین. هیچ منعی برای ویزا دادن به شما به خاطر این بیماری وجود نداره.
تشکر کنندگان: shadi79 ، Lemony ، pari pariaaa ، shadi_1364 ، soruosh
دوست عزیز آقا سعید
شماکه فروم شمارش معکوس برای قرعه کشی رو گذاشته بودید ایکاش اعلام می کردید که چند نفر از لیست شمابرنده شدن... چرا امسال اینقدر برنده ها کم هستن!

خوش بحالتون .... من عاشق هیجان اینطوری هستم!!! هیجان تغییر فضا ...
2015: تسلیم رضای او شدم!
2016: تسلیم رضای او شدم! Shy
2017: راضی هستم به رضای او!Rolleyes
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، jayjay ، ARSAMNEW ، soruosh
(2014-05-06 ساعت 18:33)mordad نوشته:  آقا یکی از با تجربه های قدیمی بیاد اینجا لطفا یه جوابی به من بده که دارم از استرس میمیرم
من تو سپاه خدمت کردم ولی هیچ گونه رابطه کاری و ... با سپاه و بسیج ندارم
میگن احتمال زیاد FBI chek میخوره بهم باشه اما اولا اینکه چقدر احتمال داره اینجوری شه؟ بعدش چه اتفاقی میفته؟؟ حل شدنیه؟؟؟

Big Grin سربازی نرفته هاش کلیرنس خوردن امسال چه برسه که شما سربازی رفتی

نگران نباشین دوست عزیز شما اکثرا همه کلیرنس می خوورن این برای ما ایرانی ها چیز بدیهی هست .

بعد از پروسه کلیرنس که هیچ کس نمی دوونه از چه ارگانی و چه مدت زمانی خواهد بود به امید خدا کلیر می شین و ویزاتونو می گیرین از الان به فکر این نباشین Smile موفق باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، jojo_hami ، ARSAMNEW
(2014-05-06 ساعت 18:58)aghamilad نوشته:  سلام میشه یکی جواب منا بده سفارت من انکاراست . بعد از پر کردن و ارسال فرم کارنت شدن کیس نامبر از کی شروع میشه و در چه سایتی باید ببینیم؟یعین وقتی کارنت بشیم سایت زمان و محل مصاحبه را میگه؟هر چند روز باید به سایت سر بزنیم؟کلا کارنت چیه ؟ممنون
Big Grin چقد عجله داری شما بزار اول کارنت بشی شما .

دوست عزیز شما 2015 ایی ها الان کارنت نمی شین . بعد از ماه سپتامبر که پروسه 2014 ایی ها تموم بشه تازه مال شما شروع می شه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aghamilad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان