کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.

Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، saeed_gh
سلام.
دوستان عزیز بر اساس ایمیل زیر کسانیکه دقیقا روز اول می 2014 اسمشونو برای لاتاری 2015 چک کردند دوباره این کارو انجام بدن چون سایت لاتاری اون روز مشکل داشته.
امیدوارم شانس جدید این افراد برنده شدن تو لاتاری باشه.

سرافراز باشید.مثل سرو

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.

Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: ali1220 ، somayeh8159 ، مسافر تنها ، pari pariaaa ، artam2 ، estanfordbineh
من هم این email رو گرفتم ولی باز هم برنده نشدیم . فکر کنم بیشتر منظورشون اوناییه که اشتباها صفحه شخص دیگه ای رو میدیدن!!!!
Miracle
تشکر کنندگان: مسافر تنها
سلام دوستان و تبریک میگم به تمام برنده های 2015
دوست من هم اسمش در قرعه کشی در اومده حالا یک سال داشتم. کیس نامبر این فرد 2015EU00000 هستش. لطفا دوستانی که اسمشون در اومده جواب بدن آیا کیس اونها هم EU هست یا AS ؟ در غیر این صورت چه راهنمایی می تونیم بهش بکنیم.ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 20:24)smsk نوشته:  سلام دوستان و تبریک میگم به تمام برنده های 2015
دوست من هم اسمش در قرعه کشی در اومده حالا یک سال داشتم. کیس نامبر این فرد 2015EU00000 هستش. لطفا دوستانی که اسمشون در اومده جواب بدن آیا کیس اونها هم EU هست یا AS ؟ در غیر این صورت چه راهنمایی می تونیم بهش بکنیم.ممنون از پاسختون
اگرایران هستند ازسهمیه اروپا استفاده کردند وردمیشن.سهمیه ایران آسیا ASهست.این دوستانی که اینقدراسترس دارندوعجول هستند بااسترس وعجله بی خودی هیچ چیزی درست نمیشه .همه ما درهمین موقعیت بودیم اما باید با آرامش وقت بذارید واین سایت به دقت مطالعه کنید تا به نتیجه برسید .زمانیکه من شروع کردم به خوندن اطلاعات ونت برداری ازمهاجرسراگاهی ساعتها وقت میگذاشتم واینقدرزمان برای این کارمیذاشتم که چشمهام قرمزمیشدودردمیگرفت تا بالاخره به نتیجه دلخواه واطلاعات موردنظر دست پیدامیکردم .بخش زیادی ازسوالهای شما پاسخ درهمین سایت هست فقط لازم هست که اول به دقت صفحات مختلف بشناسید ومطالعه کنید وزمان بذارید ودرفرستادن فرمها هم عجله نکنید.آرامش آگاهی دقت .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، pari pariaaa ، rainolf ، soruosh
(2014-05-06 ساعت 19:55)me_u نوشته:  سلام.
دوستان عزیز بر اساس ایمیل زیر کسانیکه دقیقا روز اول می 2014 اسمشونو برای لاتاری 2015 چک کردند دوباره این کارو انجام بدن چون سایت لاتاری اون روز مشکل داشته.
امیدوارم شانس جدید این افراد برنده شدن تو لاتاری باشه.

سرافراز باشید.مثل سرو

برای بنده هم این ایمیل اومد ، باز هم چک کردیم ، نات سلکتد Sad
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: saeed_gh ، pari pariaaa
(2014-05-06 ساعت 19:23)آرادایمان نوشته:  دوست عزیز آقا سعید
شماکه فروم شمارش معکوس برای قرعه کشی رو گذاشته بودید ایکاش اعلام می کردید که چند نفر از لیست شمابرنده شدن... چرا امسال اینقدر برنده ها کم هستن!

خوش بحالتون .... من عاشق هیجان اینطوری هستم!!! هیجان تغییر فضا ...
والا این کار یک مسئولی داشت که بعد از اعلام نتایج متواری شدهTongue. من از کسی اطلاعات جمع نمی کردم که حالا بخوام نتیجه شو ارایه کنم. امیدوارم این دوستمون پست شما رو ببینه و برای شفاف سازی اقدام کنه.
تشکر کنندگان: بازگشت ، pari pariaaa ، hamid32 ، alina-b ، estanfordbineh ، jayjay ، soruosh
(2014-05-06 ساعت 21:06)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 19:23)آرادایمان نوشته:  دوست عزیز آقا سعید
شماکه فروم شمارش معکوس برای قرعه کشی رو گذاشته بودید ایکاش اعلام می کردید که چند نفر از لیست شمابرنده شدن... چرا امسال اینقدر برنده ها کم هستن!

خوش بحالتون .... من عاشق هیجان اینطوری هستم!!! هیجان تغییر فضا ...
والا این کار یک مسئولی داشت که بعد از اعلام نتایج متواری شدهTongue. من از کسی اطلاعات جمع نمی کردم که حالا بخوام نتیجه شو ارایه کنم. امیدوارم این دوستمون پست شما رو ببینه و برای شفاف سازی اقدام کنه.
عمو سعید منظورتون KingEagle هست؟ بچه پر انرژی بود ،نمی دونم چرا یهو غیبش زد.شاید بعد از اعلام نتایج خودشو دار زده.Big Grin
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، saeed_gh ، pari pariaaa ، battosai ، jojo_hami ، alina-b ، somayeh8159 ، jayjay ، soruosh
(2014-05-06 ساعت 18:33)mordad نوشته:  آقا یکی از با تجربه های قدیمی بیاد اینجا لطفا یه جوابی به من بده که دارم از استرس میمیرم
من تو سپاه خدمت کردم ولی هیچ گونه رابطه کاری و ... با سپاه و بسیج ندارم
میگن احتمال زیاد FBI chek میخوره بهم باشه اما اولا اینکه چقدر احتمال داره اینجوری شه؟ بعدش چه اتفاقی میفته؟؟ حل شدنیه؟؟؟

سلام.دوست عزیز هیچ مشکلی نیس
fbiحتما میخوردید ولی نگران نباشید چون یکی از اشناهای ما سرباز سپاه بود و fbiخورد ولی هیچ مشکلی بهش پیش نیومد و ویزا گرفت
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2014-05-06 ساعت 19:36)nasim نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 18:58)aghamilad نوشته:  سلام میشه یکی جواب منا بده سفارت من انکاراست . بعد از پر کردن و ارسال فرم کارنت شدن کیس نامبر از کی شروع میشه و در چه سایتی باید ببینیم؟یعین وقتی کارنت بشیم سایت زمان و محل مصاحبه را میگه؟هر چند روز باید به سایت سر بزنیم؟کلا کارنت چیه ؟ممنون
Big Grin چقد عجله داری شما بزار اول کارنت بشی شما .

دوست عزیز شما 2015 ایی ها الان کارنت نمی شین . بعد از ماه سپتامبر که پروسه 2014 ایی ها تموم بشه تازه مال شما شروع می شه

ممنون از کمکتون فقط نگفتی کارنت چیه و از کدوم سایت باید دنبال کنیم اگه میشه بیشتر توضیح بدید
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: saeed_gh ، nasim
سلام ؛ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم . اسم منم درومد
اینجا رو دوستانی که ۲۰۱۳ برنده شده بودند به من معرفی کردن امیدوارم بتونم با کمک شما مراحل ثبت نام و این داستانا رو بگزرونم
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //

بازمانده لاتارى ٢٠١٥
تشکر کنندگان: saeed_gh ، hmf_4919 ، پدی ، nasim ، mozhgangh ، a_ad ، قصه گو ، soruosh
(2014-05-06 ساعت 21:56)aghamilad نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 19:36)nasim نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 18:58)aghamilad نوشته:  سلام میشه یکی جواب منا بده سفارت من انکاراست . بعد از پر کردن و ارسال فرم کارنت شدن کیس نامبر از کی شروع میشه و در چه سایتی باید ببینیم؟یعین وقتی کارنت بشیم سایت زمان و محل مصاحبه را میگه؟هر چند روز باید به سایت سر بزنیم؟کلا کارنت چیه ؟ممنون
Big Grin چقد عجله داری شما بزار اول کارنت بشی شما .

دوست عزیز شما 2015 ایی ها الان کارنت نمی شین . بعد از ماه سپتامبر که پروسه 2014 ایی ها تموم بشه تازه مال شما شروع می شه

ممنون از کمکتون فقط نگفتی کارنت چیه و از کدوم سایت باید دنبال کنیم اگه میشه بیشتر توضیح بدید
Big Grin یه کوچولو به سوالای بچه ها توی این تاپیک نگاه کنین می بینین که همین سوال و 20 بار بچه ها ی 2014 ایی جواب دادن

کارنت شدن یعنی جاری شدن یعنی زمانی که یرای مصاحبه دعوت می شین که از وقتی که کارنت می شین 1 ماه بعد مصاحبتون خواهد بود
از خووندن تاپیک های سال های قبل غافل نشین
موفق باشبن Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aghamilad ، قصه گو
سلام دوستان
يه سوالي، واسه اونايي كه برنده شدند ؛نامه هم مياد دم خونه يا نه ديگه ؛ همين از طريق سايت فقط اعلام ميشه. چون يادمه قبلنا نامه هم ميومد.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

(2014-05-06 ساعت 18:52)puryapurya نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 18:18)dvb3000 نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 18:03)puryapurya نوشته:  بالاخره کسی پاسخ نداد امسال سال آخره یا نه شایعه است؟؟لطفا یکی بیاد و به این شایعه پاسخ درست و با منبع بده....

دوست عزیز من تو یه سایت آمریکاری خوندم اگر قانون مهاجرت عوض بشه از 2017 انجام میشه یعنی 2 بار دیگه لاتاری داریم ( اگر سال آخرش بود دیگه اینهمه هزینه نمیکردن فرم DS-260 رو الکترونیکی کنن تازه 19 May فرم منتشر بشه خودشونم میدون فعلا لاتاری موندنی هست Smile

من عاشق آقای اوباما هستم Big Grin دمت گرم مرد بزرگ Big Grin
خوب الکترونیکی کردن فرم مگه نشانه ای از آخرین سال نبودن میتونه باشه؟
ولی خوب اینو قبول دارم قانون گذار که این قانون رو گذاشته(DV) از اونجایی که معمولا قوانین دولت های بزرگ یه شبه یا حداقل یه ساله نیست!میشه نتیجه گرفت میان مدته حداقل(مثلا 20 ساله یا ...) ولی باید به حد نصاب مهاجرین(که این رو هم قانون گذار به احتمال زیاد پیش بینی کرده) هم باید توجه کرد_ولی خوب من تو یه تاپیک این سوال رو پرسیدم کسی درست و حسابی پاسخ نتونست بده در مورد این حد نصاب؟یعنی به چقدر برسه ایران از لاتاری حذف میشه؟

اين حد نصاب سالانه هستش،يعنى اگه مثلا حد نصاب ٥٠٠٠٠ نفر باشه اول بقيه ويزا هارو حساب ميكنن،اعم از دانشجويى،خانوادگى،كار،سرمايه گذارى و.... و اونوقت اگر مجموع همه اينا كمتر از اون ٥٠٠٠٠ باشه اون كشور مجاز به شركت در لاتاريه، اگر بيشتر باشه اون كشور براى اون سال مجاز نيست، به همين راحتى.
خيليم نگران نباشيد، مجموع اين ويزاها واسه ايران معمولا پايينه، واسه همين ايران براى لاتارى هميشه مجازه.
تشکر کنندگان: sepandarA
(2014-05-06 ساعت 09:39)hamed shayan نوشته:  دوستان پروسه سیتیزن شدن چقدر زمان میبره؟
و بعد از اون که پدرم سیتیزن شد چقدر زمان میبره که فرزندانش رو هم ببره اونجا؟

8سال دوست عزیز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان