موضوعها: 0
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-06 ساعت 23:14)k1_m_1358 نوشته: سلام دوستان
يه سوالي، واسه اونايي كه برنده شدند ؛نامه هم مياد دم خونه يا نه ديگه ؛ همين از طريق سايت فقط اعلام ميشه. چون يادمه قبلنا نامه هم ميومد.
سلام.خير نامه اي ارسال نميشه ديگه از طرف KCC.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من الان ایمیلمو چک میکردم دیدم از KCC ایمیل دارم. ظاهرا باید دوباره نتایج رو چک کنیم. اگه کسی دیده که قبول شده و تبریک قبول شدنش بدون اشاره به اسم طرف بوده اون باطله و طرف باید دوباره چک کنه. متن ایمیل اینه:
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.
You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز 2015
این رو برای سهولت در انجام کارهاتون میگم نه اینکه خدای نکرده فکر کنید داریم از سر بازتون میکنیم
تاپیک های سال 2014 - 2013 - 2012 رو بخونید. شاید بگید اوووووووووووووه
کی حوصله داره وقت بذاره. اما درست مثل این میمونه که شما به جای اینکه کلی وقت بذارید و حرفهای استاد رو گوش بدید و خودتون جزوه بنویسید ، میرید جزوه کامل و عالی سال قبلی ها رو میگیرید و میخونید.
منم سال 2013، تاپیک بچه های 2012- 2011 رو خوندم و تمام کارهای مربوطه رو انجام دادم بدون هیج شک و شبهه و استرسی.
شاید تو تاپیک خودتون خیلی سوالها مطرح نشه ، و شما از خیلی چیزها اطلاع نداشته باشید که حتی بخواید چیزی راجبش بپرسید اما وقتی تاپیک بچه های سال قبل رو بخونید تازه میفهمید وارد چه دنیایی شدین
پس یکم صبور باشید و پر انرژی . برید تاپیک سالهای قبل رو بخونید که دیگه بدونید کارنت شدن یعنی چی ، فرمها رو چجوری پر کنید ، نامه kcc چجوری بدستتون میرسه و غیره
امیدواریم به زودی خبر خوش ویزای همتون رو بشنویم
اینم یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/size]
برای برندگان 2015
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كسى هست بعد اين ايميل مبارك قبول شده باشه؟؟؟ يا قبوليش كنسل شده باشه؟؟؟
رتبه:
1
2 تشکر در 2 ارسال
ظاهرا باید دوباره نتایج رو چک کنید !!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يعني انقدر چك كردم فكر كنم اين سرى فارسى بنويسه بابااااا قبول نشديييييي دست أر سر ما وردارررررررر
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-06 ساعت 23:46)BEHNAM1986 نوشته: دوستان من الان ایمیلمو چک میکردم دیدم از KCC ایمیل دارم. ظاهرا باید دوباره نتایج رو چک کنیم. اگه کسی دیده که قبول شده و تبریک قبول شدنش بدون اشاره به اسم طرف بوده اون باطله و طرف باید دوباره چک کنه. متن ایمیل اینه:
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.
You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
الان اومدم كه همين خبرو بدم من از برندگان سال قبل هستم كه به همسرم كليرنس خورده و جالب اينجاست kcc به همسرم اين ايميلو زده و نه به منجالبتر اين كه ما براي ٢٠١٥ثبت نام نكره ايم
ولي اميدوارم دل خيلي هاي ديگه علاوه بر قبليها شاد بشه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-07 ساعت 00:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-07 ساعت 00:51 توسط Balagar_assaluyeh.)
براي منم اين ايميل اومده وگفته همه چه قبول شدن و چه نشدن دوباره چك كنن، ولي من هرچي چك ميكنم ميگه مشخصاتت اشتباه هست، و اين در حاليه كه من اون موقع از مشخصاتم پرينت گرفتم، آخه يعني چي؟ مگه ميشه اشتباه باشه، كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟
ممكنه اين مشكل مربوط به فيلت.....رشكن باشه كه اين ايراد رو ميگيره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من نه قبل از ايميل نه بعد از ايميل نتونستم نتيجه رو ببينم ، هنوز با چشمام نديدم اون جمله زهر ماري رو بنويسه ، توي چك كردن نكته خاصي رو بايد رعايت كنيم؟ لطفا كمكم كنيد ثواب داره، بابا تو بگو يه هزارم درصد ، ولي خب شايد ما هم تو قبولي هاييم و خبر نداريم ، ?????
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[font=Arial] منم دوباره چک کردم و متاسفانه بازم قبول نشده بودم
ولی همش دغدغه اینو داشتم که نکنه توی فرم ثبت نام اشتباه داشتم و کلا بخاطر اشتباه و ناقص بودن فرم ثبت نام کلا تو قرعه کشی شرکت نداده باشنم!
ولی حالا که دیدم[/font] برام ایمیل اومده خیالم از صحیح بودن فرم ثبت نام راحت شد
من امسال بار اولم بود امیدوارم سالهای بعد همچنان این شانسو داشته باشیم که شرکت کنیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
و این گونه بود ما قبول نشدیم
و 1 ساله دیگه اینجا موندیم
نمیدونم اینا آزار دارن که میگن بازم چک کنید. میخوان has not رو ببینیم؟
فک کنم یکی داره اذیت میکنه مارو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هر كاري كردم نتونستم چك كنم، ولي متمعن باشيد اگه قبول شده باشم حلالتون نميكنم، چون خيلي وقته دنبال يه جواب بودم ازتون، از حالا به بعد هم ديگه لازم نيست جواب بديد، چون من ديگه مهاجر سرا هم نميام.
فقط روزگارم رو براتون آرزو ميكنم.
باي