موضوعها: 0
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-07 ساعت 17:40)abidar نوشته: اگه خدا شانس میداد و با توجه به اینکه خواهرم سیتی زن آمریکاست وبنده هشت ساله که شرکت میکنم و هر سال پذیرفته نمیشم الان اینجا نبودم.اونایی که نامید شدن منو به یاد بیارن.
خواهر برادر منم سیتیزن هستن...مادر پدرم تازه گیرین کارت گرفتن....پثل شما ام اما سال 2012 از طریق f4 اقدام کردم! یکی دیگه از خواهرام تاااازه داشت امسال وکیل میگرفت برای اقدام که زدو امروز صبح دیدم برنده شده!!!! یه مهجزه شده برای خواهرم! از خانواده ی ما فقط من و خانومم توی صف انتظاریم! امیدوارم برای شما و ما هم زودتر یه راهی باز بشه
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مگه توی فرم ثبت نام ایمیل خواستن ازمون که حالا به اون ادرس ایمیل بزنن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزیز،تبریک میگم برای خواهر گرامیتون. امیدوارم که هرچه سریعتر نصیب شما بشه این قبولی و تمام خانواده هایی که یکی از اعضای خانواده شون تو آمریکا بسر می برند وعزیزانی که رویایی شیرین زندگی در آمریکا را بسر می برند.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-07 ساعت 19:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-07 ساعت 20:01 توسط jayjay.)
(2014-05-06 ساعت 09:39)hamed shayan نوشته: دوستان پروسه سیتیزن شدن چقدر زمان میبره؟
و بعد از اون که پدرم سیتیزن شد چقدر زمان میبره که فرزندانش رو هم ببره اونجا؟
دوست عزیز تا اونجا که من دیدم توی دو تا از دوستان و فامیلها اگر پدر شما گرین کارتی باشه و با گرین کارت تقاضا واسه فرزند بده بین 10 تا 12 سال حدودا و اگر سیتی زن باشه حدود 7-8 سال.
حالا مثلا اگر پدر شما با گرین کارت واسه شما یا فرزندانش تقاضای گرین کارت کنه و پدرتون بعد از 5 سال سیتی زن بشن اون 5 سال از اون 7-8 سال حالت سیتی زنی کن میشه.
دوست نزدیک خود من که از طریق مادرشون واسشون تقاضا شد و بالای 21 سال بودن به همین صورت بود.
اما کلا پروسه بسیار زمان بری هست.
یکی از فامیلهای نزدیک هم که تقاضا کردن به همین صورت بود
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این ایمیلو که دیدم گفتم بعد 23 سال از رو رفت این لاتاری ولی بعد چک کردن خودم از رو رفتم.میخواست دهن کجی کنه.
والا از 1991 که لاتاری دستی بودو فرم پر میکردی و میفرستادی من شرکت کردم این KCC نامرد یه ایمیل تشکر بخاطر این پشتکار نزد اونیم که زد ضد حال بود باز:-))))))))
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من برنده شدم ولی پاسپورت ندارم و خرداد تاریخ فارغ التحصیلیم، برای پاسپورت چیکار کنم؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، یه سوال دارم ، اطلاعاتی رو که زمان ثبت نام واردکردم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
شماره کیس:21**
تاریخ رویت قبولی:1 may
کنسولگری:Ankara
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:5 june
کارنت شدن کیس: 12 Aug
مصاحبه:14 january
دریافت کلیرنس:یکضرب
دریافت ویزا:17 ژانویه
ورود به آمریکا:3 آپریل 2015
دریافت گرین کارت:?
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من برنده شدم ولی پاسپورت ندارم و خرداد تاریخ فارغ التحصیلیم، برای پاسپورت چیکار کنم؟
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا