کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-07 ساعت 17:40)abidar نوشته:  اگه خدا شانس میداد و با توجه به اینکه خواهرم سیتی زن آمریکاست وبنده هشت ساله که شرکت میکنم و هر سال پذیرفته نمیشم الان اینجا نبودم.اونایی که نامید شدن منو به یاد بیارن.

خواهر برادر منم سیتیزن هستن...مادر پدرم تازه گیرین کارت گرفتن....پثل شما ام اما سال 2012 از طریق f4 اقدام کردم! یکی دیگه از خواهرام تاااازه داشت امسال وکیل میگرفت برای اقدام که زدو امروز صبح دیدم برنده شده!!!! یه مهجزه شده برای خواهرم! از خانواده ی ما فقط من و خانومم توی صف انتظاریم! امیدوارم برای شما و ما هم زودتر یه راهی باز بشه
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

(2014-05-07 ساعت 18:47)alireza_guitar نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 17:40)abidar نوشته:  اگه خدا شانس میداد و با توجه به اینکه خواهرم سیتی زن آمریکاست وبنده هشت ساله که شرکت میکنم و هر سال پذیرفته نمیشم الان اینجا نبودم.اونایی که نامید شدن منو به یاد بیارن.

خواهر برادر منم سیتیزن هستن...مادر پدرم تازه گیرین کارت گرفتن....پثل شما ام اما سال 2012 از طریق f4 اقدام کردم! یکی دیگه از خواهرام تاااازه داشت امسال وکیل میگرفت برای اقدام که زدو امروز صبح دیدم برنده شده!!!! یه مهجزه شده برای خواهرم! از خانواده ی ما فقط من و خانومم توی صف انتظاریم! امیدوارم برای شما و ما هم زودتر یه راهی باز بشه

مبارکه...
ولی خدا شانس بده والله Big Grin
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، alireza_guitar ، شهلا 1346 ، abidar ، مسافر تنها
دوستان مگه توی فرم ثبت نام ایمیل خواستن ازمون که حالا به اون ادرس ایمیل بزنن؟
تشکر کنندگان:
ممنون دوست عزیز،تبریک میگم برای خواهر گرامیتون. امیدوارم که هرچه سریعتر نصیب شما بشه این قبولی و تمام خانواده هایی که یکی از اعضای خانواده شون تو آمریکا بسر می برند وعزیزانی که رویایی شیرین زندگی در آمریکا را بسر می برند.
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، شهلا 1346 ، تاملا ، مسافر تنها ، sharmi
(2014-05-07 ساعت 19:21)azem2014 نوشته:  دوستان مگه توی فرم ثبت نام ایمیل خواستن ازمون که حالا به اون ادرس ایمیل بزنن؟

Sad((( این یکیو کجای دلم بذارم؟
تشکر کنندگان: sepandarA ، vahidbaq ، amir-ashkan ، مسافر تنها
(2014-05-07 ساعت 14:03)sepandarA نوشته:  . . . بنده هم در پستهای قبلی خودم همین موضوع رو گفتم ! ولی دوستان ظاهرا براشون سوء تفاهم پیش آمده و ما رو زیر و کردن هر چی هم خواستن گفتن! ما نگفته بودیم که کسی شرکت نکنه تا یه سری افراد خاص قبول بشن!!!...مطمئنا این حقه همه هست تا شرکت کنن...ولی فردی که اصلا هیچ شرایط رفتن نداره، و به شهادت همین انجمن و همین تاپیک مربوطه، طرف اومده می گه من اصلا شرایطش رو ندارم ولی قبول شدم !!! سوال اینجاست : چرا شرکت می کنی خانم / آقا؟...
تمام این حرفها برای این است که انشالله اگر بتونیم تا حدودی اطلاع رسانی کنیم و شاید و شاید باعث بشیم دوستانی که ( مجدداً عرض می کنم ) شرایط رفتن ندارند، شرکت نکنند...
والسلام
آقایون و خانم های محترم
لطفاً اگر ممکنه این بحث کی شرکت بکنه، کی نکنه رو تموم کنین. اینها هر سال نزدیک دو برابر برنده اعلام می کنند. خودشون سال هاست دارن این برنامه رو اجرا می کنند. خودشون خوب می دونن که مزایا و معایب این روش مهاجرتی چیه و چه جور آدم هایی رو وارد مملکتشون می کنند. پارسال ایرانی ها حتی بیشتر از سهمیه ویزاشون ویزا گرفتن. با این وجود در بعضی خانواده ها به برنده اصلی و بچه ها ویزا دادن و به همسر طرف ندادن. الان چندین خانواده دو تکه شدند. خانم و بچه ها آمریکا هستند و آقا هنوز در ایرانSad. کیس خانوادگی تشکیل دادن تازه بعد از 7 ماه و خرده ای بعضی هاشون قراره ماه آینده برن مصاحبه. تا بیان کلیر بشن هم ممکنه یک سال طول بکشه. این یعنی بعضی از بچه های ایرانی ممکنه یک سال پدرشون رو نبینن. بعضی از خانم ها دارن مثل کوه مشکلات اول مهاجرت رو به تنهایی تحمل می کنند به خاطر چی؟ به خاطر این که سهمیه ویزای ایران 20 سپتامبر گذشته تموم شد. وقتی یک عده که مصاحبه رفته بودن و کلیر شده بودن ایمیل فرستادن که چرا به ما ویزا نمی دین می دونین چی گفتن؟ متاسفیم. شما می تونین در برنامه لاتاری سال بعد شرکت کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... این یعنی اگر تعداد زیادی از برنده ها هم انصراف بدن هنوز کسانی هستند که جای اینها رو پر کنند. بعید نیست امسال همین بلا سر برنده های 2014 ایران بیاد. پس بیخودی خونتون رو کثیف نکنین. اگر برنده شدین بهتون تبریک میگم. محکم بچسبین بهش. تمام تاپیک های مرتبط رو با آرامش و کامل مطالعه کنین. تمام لینک های سایت سفارت ها رو قشنگ بخونین. تمام سعیتون رو بکنین که اطلاعات کامل و شفاف و درست در اختیارشون بذارین. هیچ مرحله ای رو عقب نندازین و تازه در جریان باشین که اگر چهار چنگولی بچسبین بهش آخرشم معلوم نیست بهتون ویزا برسه و اما و اگر زیادی توش هست. اگرم قبول نشدین که دیگه سرنوشتتون هست. شاید سرنوشت شما در اینه که ایران بمونین، شاید اینه که روش های دیگه و کشورهای دیگه رو امتحان کنین یا اصلاً سرنوشتتون برای برنده شدن در سال بعد مقرر شده. پس اینقدر بیخودی رو اعصاب همدیگه راه نرین. لاتاری حق نیست، اگر هم حق بود اونها به ایمیل و نامه ترتیب اثر نمی دادن. آرزوی سلامتی و موفقیت هم برای انتخاب شده ها و هم انتخاب نشده ها دارم. خدا نگهدار همگی. سعید
(2014-05-06 ساعت 09:39)hamed shayan نوشته:  دوستان پروسه سیتیزن شدن چقدر زمان میبره؟
و بعد از اون که پدرم سیتیزن شد چقدر زمان میبره که فرزندانش رو هم ببره اونجا؟
دوست عزیز تا اونجا که من دیدم توی دو تا از دوستان و فامیلها اگر پدر شما گرین کارتی باشه و با گرین کارت تقاضا واسه فرزند بده بین 10 تا 12 سال حدودا و اگر سیتی زن باشه حدود 7-8 سال.

حالا مثلا اگر پدر شما با گرین کارت واسه شما یا فرزندانش تقاضای گرین کارت کنه و پدرتون بعد از 5 سال سیتی زن بشن اون 5 سال از اون 7-8 سال حالت سیتی زنی کن میشه.

دوست نزدیک خود من که از طریق مادرشون واسشون تقاضا شد و بالای 21 سال بودن به همین صورت بود.
اما کلا پروسه بسیار زمان بری هست.
یکی از فامیلهای نزدیک هم که تقاضا کردن به همین صورت بود
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
تشکر کنندگان: battosai ، شهلا 1346
این ایمیلو که دیدم گفتم بعد 23 سال از رو رفت این لاتاری ولی بعد چک کردن خودم از رو رفتم.میخواست دهن کجی کنه.
والا از 1991 که لاتاری دستی بودو فرم پر میکردی و میفرستادی من شرکت کردم این KCC نامرد یه ایمیل تشکر بخاطر این پشتکار نزد اونیم که زد ضد حال بود باز:-))))))))
سلام بچه ها من برنده شدم ولی پاسپورت ندارم و خرداد تاریخ فارغ التحصیلیم، برای پاسپورت چیکار کنم؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
چرا؟!!!!!!!!!!!!!
بعد از 5 الی 6 سال نشد که ،نشدکه ،نشششششششششششدک
Sad
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، mona_ir
سلام دوستان ، یه سوال دارم ، اطلاعاتی رو که زمان ثبت نام واردکردم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
شماره کیس:21**
تاریخ رویت قبولی:1 may
کنسولگری:Ankara
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:5 june
کارنت شدن کیس: 12 Aug
مصاحبه:14 january
دریافت کلیرنس:یکضرب
دریافت ویزا:17 ژانویه
ورود به آمریکا:3 آپریل 2015
دریافت گرین کارت:?
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 19:21)azem2014 نوشته:  دوستان مگه توی فرم ثبت نام ایمیل خواستن ازمون که حالا به اون ادرس ایمیل بزنن؟
مگه شما تا حالا ثبت نام نکردید تو فرم ثبت نام گزینه ایست به نام ایمیل که البته اختیاری است که میتونید وارد کنید یا نکنید!!
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من برنده شدم ولی پاسپورت ندارم و خرداد تاریخ فارغ التحصیلیم، برای پاسپورت چیکار کنم؟

بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-05-07 ساعت 22:09)bahram10 نوشته:  سلام بچه ها من برنده شدم ولی پاسپورت ندارم و خرداد تاریخ فارغ التحصیلیم، برای پاسپورت چیکار کنم؟

بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!
برای گرفتن پاسپورد کارت پایان خدمت یا معافیت باید داشته باشی.
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-05-07 ساعت 12:59)satanicboy1 نوشته:  دوستان من پاسپورتم تا ۱۱/۲۱۰۵ اعتبار داره ؛ برای خروج از کشور هم باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه
حالا سوال من اینه که ویزا درون پاسپورت میخوره ؟
اگه اره من میتونم زودتر از تاریخ پاسمو عوض کنم ؟

بله میتونید. در تهران میرید اداره گذرنامه یافت آباد دستور میگیرید خیلی راحته. ولی شما میتونید پاستون رو حتی وقتی ویزای معتبر توش هست هم باطل کنید ویزا باطل نمیشه. فقط باید در سفر هر دو پاس رو همراه داشته باشید
تشکر کنندگان: puryapurya ، alireza_guitar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان