کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-07 ساعت 13:57)MEHR52 نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 13:42)mona_usa نوشته:  سلامی دوباره

.....

=========================

به به مونا جان سلام
دلمون برات تنگ شده بود......
این پیام تقریبا" برای همه شرکت کنندگان اومده و خواسته که یکبار دیگه سایت رو چک کنند شاید فرجی بشه.

سلام گلم...منم دلم برای همه بچه ها تنگ شده بود...
یادته گفتم خواب دیدم ؟ دیدی خواب زن چپ نیستBig Grin
تشکر کنندگان: MEHR52 ، saeed_gh ، مسافر تنها
(2014-05-07 ساعت 10:04)مسافر تنها نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 09:44)tapartoor600 نوشته:  مطمئناً هزاران فرد تنگ نظر قبلاً اقدام به نوشتن نامه کردن.
من با کسایی که میخوان نامه بنویسن و از این کارا کاری ندارم.
فقط به خودشون نگاه کنند و این که نمیتونن قبول کنن که شانس نیاوردن تا در قرعه کشی (قرعه کشی قرعه کشی) برنده بشن رو قبول کنن.
تمام 7 میلیارد نفر تو دنیا حق دارن در قرعه کشی ثبت نام کنند و هیچ کس جای کس دیگه ای رو تنگ نکرده.
اگر به خدا اعتقاد دارین پس قبول کنین حکمته ، اگر نه پس منطقتون باید بگه که این یه مسئله ریاضیه و احتمال.
من 7 سالیه دارم ثبت نام میکنم برنده هم نشدم. سال دیگه باز هم ثبت نام میکنم.
بس کنید دیگه این بحث و.
واللللله ...

دوست عزيز نوشتين :
" هیچ کس جای کس دیگه ای رو تنگ نکرده. "
من ميگم:
دقيقا افرادي كه فله اي و گله اي ثبت نام كردند و قصد رفتن هم ندارند و فقط واسه دلخوشي و تست شانس خودشون ثبت نام كردند دقيقا جاي ما رو تنگ كردند چون شانس قبولي ديگران رو كه مستحق ترند به شدت پائين آوردند

. . . بنده هم در پستهای قبلی خودم همین موضوع رو گفتم ! ولی دوستان ظاهرا براشون سوء تفاهم پیش آمده و ما رو زیر و کردن هر چی هم خواستن گفتن! ما نگفته بودیم که کسی شرکت نکنه تا یه سری افراد خاص قبول بشن!!!...مطمئنا این حقه همه هست تا شرکت کنن...ولی فردی که اصلا هیچ شرایط رفتن نداره، و به شهادت همین انجمن و همین تاپیک مربوطه، طرف اومده می گه من اصلا شرایطش رو ندارم ولی قبول شدم !!! سوال اینجاست : چرا شرکت می کنی خانم / آقا؟...
تمام این حرفها برای این است که انشالله اگر بتونیم تا حدودی اطلاع رسانی کنیم و شاید و شاید باعث بشیم دوستانی که ( مجدداً عرض می کنم ) شرایط رفتن ندارند، شرکت نکنند...

والسلام
تشکر کنندگان: mona_ir ، feligoli ، sharmi ، اردوان ، MEHR52 ، saeed_gh ، amir-ashkan
(2014-05-07 ساعت 13:08)alireza_guitar نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 12:59)satanicboy1 نوشته:  دوستان من پاسپورتم تا ۱۱/۲۱۰۵ اعتبار داره ؛ برای خروج از کشور هم باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه
حالا سوال من اینه که ویزا درون پاسپورت میخوره ؟
اگه اره من میتونم زودتر از تاریخ پاسمو عوض کنم ؟

بله توی پاسپورت میخوره. پاسپورتتون رو جدید بگیرید بیشتر از 100 تومن هزینش نیست. ویزای پدر مادرم توی پاسشون خورده بود
یه سوال داشتم ویزا درون پاسپورت میخوره یعنی چی؟منظورتون تاریخش میخوره یا چیه؟
تشکر کنندگان: saeed_gh ، alireza_guitar
منم صبحی دوباره چک کردم اما بازم قبول نشدم/بازم چک کنیم یا دیگه فایده نداره؟
تشکر کنندگان: mona_ir ، rainbow21
(2014-05-07 ساعت 13:59)mona_usa نوشته:  الان احساس بدتری دارم تا 1 می که دیدم قبول نشدم Sad
2 بار جواب رد شنیدن سخته خوب Big Grin
منم با شما هم نظرم خانم مونا واقعا چند روز دپرس شدید گرفتم!!ولی خوب اینم که یه پستی نوشته بود-افرادی که قبول نشدن ته دلشون نمیدونن شک دارن برن یا نه چون یه زتدگی از نو شروع کردنه-هم رو قبول دارم.شاید ما هم جزو اون دسته هستیم!!قبول میشدم واقعا چی می ی ی شد.....ولی همچنان امیدواریمو و زنده....
تشکر کنندگان: mona_ir ، sharmi ، saeed_gh
الان دقیقا این میلی که اومدهههه برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخواستن نمک بپاشن؟؟؟؟؟؟؟
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، saeed_gh ، feligoli
(2014-05-07 ساعت 14:05)puryapurya نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 13:08)alireza_guitar نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 12:59)satanicboy1 نوشته:  دوستان من پاسپورتم تا ۱۱/۲۱۰۵ اعتبار داره ؛ برای خروج از کشور هم باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه
حالا سوال من اینه که ویزا درون پاسپورت میخوره ؟
اگه اره من میتونم زودتر از تاریخ پاسمو عوض کنم ؟

بله توی پاسپورت میخوره. پاسپورتتون رو جدید بگیرید بیشتر از 100 تومن هزینش نیست. ویزای پدر مادرم توی پاسشون خورده بود
یه سوال داشتم ویزا درون پاسپورت میخوره یعنی چی؟منظورتون تاریخش میخوره یا چیه؟

مثل یه برچسب خیلی شیک و مدرن روی یکی از برگ های داخل پاس چسبانده میشه....که عکس و تمام اطلاعات درون آن هست[color=#1E90FF]
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 13:59)puryapurya نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 13:22)rezijon نوشته:  دوستان کسی هم هست که مثل من سایت واسش ارور بده؟

3 می به سختی دیدیم که باختیم

امروز هم هرچی چک میکنم ارور میده
با اینترنت اکسپلورر هم چک کن احتمالا درست بشه.

دوست عزيز
احتمالا ورژن بروزر شما قديمي هستش
شما يا با بروزر ديگري امتحان كنيد يا بروزر فعلي خودتونو update كنيد با ورژن بروزتر
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان:
شاید باورتون نشه
من خودم هنوووووووور بائرم نشد ه
من و برادر م هم در عین ناباوری
بعد از اومدن اون ای میل کذایی خـــــــــــــــــــــــدا یعنی مگه میشه
((قبول نشدیم ))
روزه همه خوش
تا سال بعد
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .

ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
تشکر کنندگان: mona_ir ، vahidbaq ، sepandarA ، alina-b ، golegandom ، مسافر تنها
همیشه اینو میگفتم: خدا شانس بده !! Cool

اما چون بصورت تیکه میگفتم به بعضی ها اصلا اثر نکردهBig Grin
تشکر کنندگان: saeed_gh ، pari pariaaa ، ali999 ، قصه گو ، abidar
باورتون میشه هنوز داره سایت ارور میده واسه ما .سال که نکوست از بهارش پیداست
تشکر کنندگان: mona_ir ، saeed_gh ، pari pariaaa ، قصه گو ، rezijon
اگه خدا شانس میداد و با توجه به اینکه خواهرم سیتی زن آمریکاست وبنده هشت ساله که شرکت میکنم و هر سال پذیرفته نمیشم الان اینجا نبودم.اونایی که نامید شدن منو به یاد بیارن.
For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem

داستان چيه ؟؟؟ بيشتر مي خوان حالمونو بگيرن
كسي هست كه در چك دوباره برنده شده باشه؟
تشکر کنندگان: saeed_gh ، Death ‎Angel
(2014-05-07 ساعت 11:09)MEHR52 نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 09:44)tapartoor600 نوشته:  مطمئناً هزاران فرد تنگ نظر قبلاً اقدام به نوشتن نامه کردن.
من با کسایی که میخوان نامه بنویسن و از این کارا کاری ندارم.
فقط به خودشون نگاه کنند و این که نمیتونن قبول کنن که شانس نیاوردن تا در قرعه کشی (قرعه کشی قرعه کشی) برنده بشن رو قبول کنن.
تمام 7 میلیارد نفر تو دنیا حق دارن در قرعه کشی ثبت نام کنند و هیچ کس جای کس دیگه ای رو تنگ نکرده.
اگر به خدا اعتقاد دارین پس قبول کنین حکمته ، اگر نه پس منطقتون باید بگه که این یه مسئله ریاضیه و احتمال.
من 7 سالیه دارم ثبت نام میکنم برنده هم نشدم. سال دیگه باز هم ثبت نام میکنم.
بس کنید دیگه این بحث و.
واللللله ...
=============================================
دوست عزیز

همه میدانیم قرعه کشی یعنی چه ولی
ایکاش همه میدانستند مهاجرت یعنی چه ؟
نه من و نه هیچک یک از دوستان دیگه از برنده شدن یه منتظر واقعی و آماده و مطلع نه تنها ناراحت نمیشویم بلکه از صمیم قلب خوشحال هم میشویم
ناراحتی ما نه از برنده شدن یک آدم سردرگم و نامطلع و بی برنامه است بلکه
دلمون برای اون آدمی میسوزه که میتونسته برنده باشه و الان نیست
مطمئن باشید کسی که اصلا" آمادگی رفتن و دل کندن رو نداره حالا چه از نظر
مالی چه احساسی و چه علمی و.....عموما" از ایران خارج نخواهد شد و اگه به اصرار دیگران این کار رو هم بکنه شک نکنید که انقدر اونور به مشکل میخوره که دست از پا درازتر مجبور به برگشتن میشه.....
تمام حرف ما اینه که دوست عزیزی که میخواهی ثبت نام لاتاری کنی قبل از ثبت نام برای خودت یه تصویر از قبولی بساز و با خودت خلوت کن و ببین الان که قبول شدی از پس هزینه ، زبان ، و...... بر میای یا نه اگه جواب نه بود خوب خدا پدر بیامرز اگه به این نتیجه رسیدی برای چی ثبت نام میکنی ؟؟؟؟به نظر خیلی منطقی می یاد! من اصلا" متوجه نمی شم چرا دوستان اینهمه انرژی روی این مساله میگذارند کسی هم منکر خواست خدا نیست ولی همین شمایی که به گفته خودتون هفت ساله شرکت میکنید و لااقل عضو این سایت هستید نشون میده یه جورایی دنبال جواب سوالات ته ذهنتون هستید و دارید اطلاعات جمع میکنید نه مثل اون بنده خدایی که تازه یکی دیگه دیده قبول شده ( توجه کن حتی خودش هم نرفته یا نمی تونه بره سایت رو چک کنه ) و میاد اینجا 17-18 تا سوال رو مطرح میکنه و از بچه ها کمک برای راهنمایی میخواد
اونم دقیقا" سوالاتی که به نظر من باید نه قبل از ثبت نام بلکه خیلی خیلی قبلتر از ثبت نام دنبال جوابش باشه قول قول میدم که اینجور آدما هزار سال دیگه هم مهاجرت نه به صلاحشونه و نه اصلا" آدم مهاجرتن ........
مخلص کلام.... خوبه که یاد بگیریم یه خورده فقط یه خورده تمرین کنیم بابت تصمیمهای مهم زندگیمون یه خورده فکر !!!! کنیم و منطقی به قضیه نگاه کنیم و نه احساسی......
بازم میگم از صمیم قلب برای اونایی که با برنامه ریزی و تفکر!!!! ثبت نام کردند و برنده شدند آرزوی موفقیت میکنم شاد و پیروز باشید
میدونید قضیه چیه یه مساله بسیار مهمه میخوام بگم و اون اینکه ما تو ایران اصلا کلا ما ایرانیها اونقدر تو محدودیت بودیم که یه روزنه ای از یه جا باز میشه همه به صورت فله ای یا به عبارت بهتر گله ای میریزیم اونجا شما لاتاری رو میگید کنکور دانشگاه ها رو بگید همه به صورت گله ای اومدن کنکور شرکت کردن الانم قضیه اش شده یا یارو بیکاره یا به رشته اش علاقه ندارن یه عده هم بیکارن یه عده هم کار متفرقه انجام میدن آخه شما هیچ اطلاعی نداری بره چی ثبت نام میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[font=Tahoma]یک خبر خیلی خیلی خیلی خیلی مهم [/font]
برا من امروز از KCC ایمیل اومده ...( لازم به توضیح بگم از خود KCC ....نه از اون ایمیل های تقلبی ) موضوع ایمیل به این مفهومه که دوستانی که may 1 چک کردند سایتو باید دوباره چک کنند ...چون سایت تو اون روز مشکله فنی داشته...متن ایمیل به این قراره
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who
attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.

Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
دوستان می دونند منظور از ارسال این ایمیل چیه ؟؟؟
تشکر کنندگان: saeed_gh ، شهلا 1346

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان