کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
دوستان من پاسپورتم تا ۱۱/۲۱۰۵ اعتبار داره ؛ برای خروج از کشور هم باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه
حالا سوال من اینه که ویزا درون پاسپورت میخوره ؟
اگه اره من میتونم زودتر از تاریخ پاسمو عوض کنم ؟
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //

بازمانده لاتارى ٢٠١٥
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، asunnyday
(2014-05-07 ساعت 12:34)aminvo نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 08:13)dvb3000 نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 03:04)aminvo نوشته:  سلام دوستان
دیدم بچه های اینجا از ایمیلی که توسط kcc براشون فرستاده شده صحبت می کنند و بعضی از دوستان هم متن را گذاشتم و خوندم ولی نکته ای که برای من جای تعجب داشت این هست که این ایمیل برای هیچ کدوم از اعضای خانواده ما که ثبت نام کرده بودیم ارسال نشد. حتی اسپم ها را هم برای هر چهار تا ایمیل چک کردم ولی ایمیلی از kcc دریافت نکرده بودیم.
کیس ها را به راحتی چک می کنم و عبارت انتخاب نشده اید را می بینم ولی این نیومدن ایمیل من را نگران کرد که آیا ممکن هست جایی در ثبت نام اشتباه کرده باشم و کیس ها در قرعه کشی شرکت داده نشده باشند؟ آیا کسانی که شرکت داده نمیشند بازهم عبارت انتخاب نشده اید را می بیند یا اصلا اجازه چک کردن نمیده و میزنه اطلاعت وارد شده درست نمی باشد؟؟

خیلی برام مهم هست چون سه سال هست که دارم شرکت می کنم و یعنی این سه سال جایی از کارم اشتباه می کردم؟؟؟

سلام دوست عزیز

در متن نوشته :

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem

یعنی این ایمیل برای کسانی که ارسال شده که در تاریخ 1 می سعی کردن از قسمت بررسی قبولی نتایج رو چک کنند و منظورش اینه سعی کردن از سمت بازیابی کد تاییده به نتایج درسترسی پیدا کنند زیرا با خود کد تاییده در برگه پرینت گرفته یا ذخیره شده به جای نرسیدن و فرض رو بر این گذاشتن "KCC" که این گروه نتونستن اون روز به نتایج دسترسی پیدا کنند یا به درستی دسترسی پیدا کنند.

من با آدرس جیمیلم ثبت نام کردن و سال 2014 با آدرس Hotmail ولی ایمیل برای آدرس Hotmail اومده چون من روز یک می برای بازیابی کد تاییده اشتباهی آدرس Hotmail ام رو در قسمت بازیابی کد تاییده وارد کردم بودم

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check

معنیش

این ایمیل برای همه کسانی ارسال که سعی کردن واردبشن به قسمت اعلام نتایج ارسال شده است

چون شما فقط کد تاییده و سال تولد و اسم رو میزننین سایت لاتاری از کجا ایمیل شما رو داره پس منظور کسانی هست که سعی کردن نتایج ببینن و آدرس ایمیل وارد کردن

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
من زبانم بد نیست ولی بعضی از معانی و مخصوصا مفاهیمی که شما از ایمیل برداشت کردید را من نتونستم بفهمم. خیلی واضح داره توضیح میده که:
" این ایمیل برای تمام آدرس های داوطلبان ویزای گوناگونی سال 2015 که در تاریخ 1 may ، قصد چک کردن وبسایت (ESC) را داشتن ارسال شده. برای مدت زمان کوتاهی در تاریخ 1 may ، وبسایت ESC دچار مشکل فنی شد که در نتیجه، بعضی از افراد که به منظور بررسی وضعیت درخواستشان به سایت واردشده بودند، اطلاعات اشتباهی را مشاهده کردند. اگر شما در روز 1 may به وبسایت ESC وارد شده اید و متن انتخاب شده را که شامل نام خودتان نمی باشد مشاهده کرده اید یا عبارت انتخاب نشده اید را ملاحظه کرده اید، شما باید دوباره بررسی کنید که آیا قبول شده اید یا نه؟؟"

این ترجمه ایمیل بالا بود. نه به کد بازیابی کاری داشت و نه ... من هم فقط و فقط اکانت خودم را روز 1 may چک کردم و بقیه را دوم بود که چک کردم که متاسفانه این ایمیل برای من ارسال نشده ضمن اینکه در زمان ثبت نام هم در فیلد شماره 11 به صورت اختیاری ایمیل خواسته. به هر حال از کمک شما بسیار سپاس گذارم

سوال بنده این هست که آیا اگر کسی در ثبت نامش مشکلی داشته باشه و در قرعه کشی شرکت داده نشده باشه، بازهم در زمان اعلام نتایج عبارت " داوطلب انتخاب نشده " را می بینه یا می زنه اطلاعات وارده درست نیست هر چند همون اطلاعاتی هست که در پایان ثبت نام دریافت کردید ولی چون بعدا حذف کردن فرد را از قرعه کشی دیگه اون اطلاعات معتبر نیست؟؟

سلام دوستان عزیز

من منظورم این بود که چرا برای ایمیل من که در سال 2014 با او ثبت نام کردم ایمیل اومد ، یعنی KCC به ایمیل تمام افرادی که 2014 و 2015 ثبت نام کردن ایمیل فرستاده یا یه از خدا بی خبری ایمیل من رو در فرم لاتاری داده تا من حذف بشم ؟
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: saeed_gh
پاسپورت زیر 6 ماه از ارزش زیادی برخوردار نیست و به قول یکی از دوستان اینجا نهایتا باهاش میشه از ویدئو کلوپ سر کوچه فیلم کرایه کرد. شما یک سال و اندی زمان داره پاسپورتت ولی با توجه به اینکه شماره پاسپورت را در فرم اولیه می نویسی و بعد هم برای ویزا و ... بهش نیاز داری اگه عوض کنی خیالت راحت هست و دیگه بابت این یک مورد نگرانی نداری. تعویضش هم نهایتا 10 روز طول میکشه که اگه تهران باشید فکر می کنم در همون هفته اول کاری به دستتون برسه.

(2014-05-07 ساعت 12:59)satanicboy1 نوشته:  دوستان من پاسپورتم تا ۱۱/۲۱۰۵ اعتبار داره ؛ برای خروج از کشور هم باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه
اگر می خواهید اقیانوس های جدید را کشف کنید اول باید شهامت ترک ساحل را داشته باشید.

انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: satanicboy1
(2014-05-07 ساعت 12:59)satanicboy1 نوشته:  دوستان من پاسپورتم تا ۱۱/۲۱۰۵ اعتبار داره ؛ برای خروج از کشور هم باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه

بله توی پاسپورت میخوره. پاسپورتتون رو جدید بگیرید بیشتر از 100 تومن هزینش نیست. ویزای پدر مادرم توی پاسشون خورده بود
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: satanicboy1
(2014-05-07 ساعت 08:34)مسافر تنها نوشته:  دوست عزيز alireza_guitar واقعا خوشحال شدم
چيزي شبيه معجزه بود

ممنون...انقدر صبح آدرنالین خونم بالا رفته بود که نمیتونستم صحبت کنم... سرکارم دیر شده بود... خدا رو شکر
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: rezijon ، MEHR52 ، soruosh
(2014-05-07 ساعت 13:07)dvb3000 نوشته:  سلام دوستان عزیز

من منظورم این بود که چرا برای ایمیل من که در سال 2014 با او ثبت نام کردم ایمیل اومد ، یعنی KCC به ایمیل تمام افرادی که 2014 و 2015 ثبت نام کردن ایمیل فرستاده یا یه از خدا بی خبری ایمیل من رو در فرم لاتاری داده تا من حذف بشم ؟

یک خانمی که از برندگان 2014 هم بودن چند صفحه پیش نوشتن که منتظر کلیرنس همسرشون هستند ولی برای ایشون( همسرشون) هم این نامه اومده و فکر کنم فله ای دارند برای تمام ایمیل های 2014 و 2015 می فرستند. Big Grin
اگر می خواهید اقیانوس های جدید را کشف کنید اول باید شهامت ترک ساحل را داشته باشید.

انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
دوستان کسی هم هست که مثل من سایت واسش ارور بده؟

3 می به سختی دیدیم که باختیم

امروز هم هرچی چک میکنم ارور میده
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 13:17)aminvo نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 13:07)dvb3000 نوشته:  سلام دوستان عزیز

یک خانمی که از برندگان 2014 هم بودن چند صفحه پیش نوشتن که منتظر کلیرنس همسرشون هستند ولی برای ایشون( همسرشون) هم این نامه اومده و فکر کنم فله ای دارند برای تمام ایمیل های 2014 و 2015 می فرستند. Big Grin

دقیقا همینطوره چون ایمیل 2014 من با ایمیل 2015 تفاوت داشت و دیروز برای 2014 و امروز برای 2015 این ایمیل اومد. حتی زحمت ندادن ببینن ایمیل 2015 کدومان.
تشکر کنندگان: amir-ashkan
(2014-05-07 ساعت 13:15)alireza_guitar نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 08:34)مسافر تنها نوشته:  دوست عزيز alireza_guitar واقعا خوشحال شدم
چيزي شبيه معجزه بود

ممنون...انقدر صبح آدرنالین خونم بالا رفته بود که نمیتونستم صحبت کنم... سرکارم دیر شده بود... خدا رو شکر
علی جان منم بسیار خوشحال شدم امیدوارم در روزهای آینده هم بره منم از این معجزه ها اتفاق بیفته....علی جان بره ما هم دعا کن...
بازم تبریک فراوان برای دوست عزیزم.
تشکر کنندگان: rezijon ، tapartoor600 ، sharmi ، نیما121 ، alireza_guitar ، مسافر تنها
دوستان من فکر می کنم برگزارکنندگان لاتاری امسال افزایش ظرفیت دادند احتمالا افراد جدیدتری از این به بعد(از امروز به بعد)به برندگان اضافه بشن و احتمالا KCC با ترفند ایمیل این کارو کرده...لطفا افرادی که روزهای اول قبول نشدن و امروز به بعد قبول میشن اعلام فرمایند..
با تشکر
تشکر کنندگان:
سلامی دوباره

من که برنده نشدم... خوابشم که دیده بودم Big Grin

به همه برندگان تبریک میگم...

امروز ی ایمیل اومده برام خواستم ببینم که چی حالا؟Cool

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.
You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).

گویا من خواب بودم ...همه خبرشو داشتن که ...
بازم قبول نشدم
تشکر کنندگان: puryapurya ، saeed_gh ، مسافر تنها ، Nightsky007
این ایمیل برای من هم اومده بود و با کلی استرس دوباره چک کردم و جمله :
HAS NOT BEEN SELECTED
رو دوباره مشاهده کردم
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: saeed_gh ، مسافر تنها
(2014-05-07 ساعت 13:42)mona_usa نوشته:  سلامی دوباره

من که برنده نشدم... خوابشم که دیده بودم Big Grin

به همه برندگان تبریک میگم...

امروز ی ایمیل اومده برام خواستم ببینم که چی حالا؟Cool

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).

گویا من خواب بودم ...همه خبرشو داشتن که ...
بازم قبول نشدم

=========================

به به مونا جان سلام
دلمون برات تنگ شده بود......
این پیام تقریبا" برای همه شرکت کنندگان اومده و خواسته که یکبار دیگه سایت رو چک کنند شاید فرجی بشه.
تشکر کنندگان: mona_ir ، saeed_gh
الان احساس بدتری دارم تا 1 می که دیدم قبول نشدم Sad
2 بار جواب رد شنیدن سخته خوب Big Grin
تشکر کنندگان: saeed_gh ، soruosh
(2014-05-07 ساعت 13:22)rezijon نوشته:  دوستان کسی هم هست که مثل من سایت واسش ارور بده؟

3 می به سختی دیدیم که باختیم

امروز هم هرچی چک میکنم ارور میده
با اینترنت اکسپلورر هم چک کن احتمالا درست بشه.
تشکر کنندگان: saeed_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان