کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-09 ساعت 13:12)hamedara نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 12:49)mona_usa نوشته:  به خدا اینقدر که شما لاتاری رو از دید های مختلف بررسی کردید خود مسئول لاتاری انجام نداده Big Grin

(2014-05-09 ساعت 12:20)tonialmeida نوشته:  سلام به همه دوستان
دوستان میشه راهنمایی کنید نتایج رو باید از کجا ببینم؟ و چ طوری ببینم؟
آیا هنوز وقت هست که نتایج رو ببینم اصلا؟؟؟؟
لطفااااااااااااااااااااااااا جواب بدید.

دوستان یه چیز دیگه من به سایت http://www.dvlottery.state.gov/ESC رفتم و اطلاعات رو وارد کردم. بعد پیام زیر اومد. میشه بگید معنیش چیه؟ یعنی چی این پیام؟؟؟؟؟

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
HAS NOT BEEN SELECTED یعنی قبول نشدی برادر من !!

خيلي ببخشيد ها ولي يك زحمت مي كشيدي و حداقل تو گوگل ترنسليت ترجمه مي كردين خيلي راحت تر به جواب مي رسيدين/لاتاري حق همه مردمه ولي بدونيد كه لازمه لاتاري ثبت نام كردن >>> زبان انگليسي متوسط و يه حرفه بدرد بخور هست داداشي
دوست عزیز لازمه لاتاری فقط داشتن مدرک دیپلمه نه هیچ چیز دیگه.حتی با شما به فارسی مصاحبه می کنند.
شما دوستانی که قبول شدید از الان تا رسیدن به خاک ا م ر ی ک ا حدود یک سال تا یکسال و نیم وقت دارید .از همین هفته به فکر یادگیری زبان باشید .وقتی میرسید فقط با دونستن زبان می تونید گلیم خودتون رو از آب بکشید.
درک مطلب به زبان انگلیسی(listening) معادل توانایی شنیدن
مکالمه به زبان انگلیسی (speaking) معادل قدرت تکلم
نوشتن و خواندن به زبان انگلیسی( reading&writng) معادل سواد در نظر بگیرید قصد توهین ندارن اگر کسی توانایی شنیدن ،قدرت تکلم و سواد نداشته باشه و بخواهد مهاجرت کند توصیه شما چیست؟

(2014-05-09 ساعت 13:12)hamedara نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 12:49)mona_usa نوشته:  به خدا اینقدر که شما لاتاری رو از دید های مختلف بررسی کردید خود مسئول لاتاری انجام نداده Big Grin

(2014-05-09 ساعت 12:20)tonialmeida نوشته:  سلام به همه دوستان
دوستان میشه راهنمایی کنید نتایج رو باید از کجا ببینم؟ و چ طوری ببینم؟
آیا هنوز وقت هست که نتایج رو ببینم اصلا؟؟؟؟
لطفااااااااااااااااااااااااا جواب بدید.

دوستان یه چیز دیگه من به سایت http://www.dvlottery.state.gov/ESC رفتم و اطلاعات رو وارد کردم. بعد پیام زیر اومد. میشه بگید معنیش چیه؟ یعنی چی این پیام؟؟؟؟؟

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
HAS NOT BEEN SELECTED یعنی قبول نشدی برادر من !!

خيلي ببخشيد ها ولي يك زحمت مي كشيدي و حداقل تو گوگل ترنسليت ترجمه مي كردين خيلي راحت تر به جواب مي رسيدين/لاتاري حق همه مردمه ولي بدونيد كه لازمه لاتاري ثبت نام كردن >>> زبان انگليسي متوسط و يه حرفه بدرد بخور هست داداشي
دوست عزیز لازمه لاتاری فقط داشتن مدرک دیپلمه نه هیچ چیز دیگه.حتی با شما به فارسی مصاحبه می کنند.
شما دوستانی که قبول شدید از الان تا رسیدن به خاک ا م ر ی ک ا حدود یک سال تا یکسال و نیم وقت دارید .از همین هفته به فکر یادگیری زبان باشید .وقتی میرسید فقط با دونستن زبان می تونید گلیم خودتون رو از آب بکشید.
درک مطلب به زبان انگلیسی(listening) معادل توانایی شنیدن
مکالمه به زبان انگلیسی (speaking) معادل قدرت تکلم
نوشتن و خواندن به زبان انگلیسی( reading&writng) معادل سواد در نظر بگیرید قصد توهین ندارم اگر کسی توانایی شنیدن ،قدرت تکلم و سواد نداشته باشه و بخواهد مهاجرت کند توصیه شما چیست؟
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: ابی22 ، jayjay
(2014-05-10 ساعت 18:58)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 17:49)mona_usa نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 17:47)hanieh2015 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 17:42)mona_usa نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 17:36)hanieh2015 نوشته:  یه سوال دارم، ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه:

• چنانچه زمانی که ویزای من حاضر بشه و نخوام اقامت دایمی داشته باشم آمریکا.
آیا قبول می کنند من همیشه هر ۶ ماه یکبار به آمریکا برم و بعد از یک یا دو ماه برگردم ایران؟ در اینصورت کی من میتونم سیتیزن بشم؟

میتونی تا آخر عمرت هر 6 ماه بری آمریکا و برگردی اگه بخوای میتونی سیتیزن بشی بعد 5 سال ...
اگه سیتیزن بشی میتونی بعدش اصلا کلا ایران بمونی
اما اگه سیتیزن نباشی باید هر 6 ماه آمریکا باشی...

مرسی عزیزم از جواب، یعنی اگه هر ۶ ماه برم و بیام. بعد از ۵ سال سیتیزن میشم؟ فکر میکردم باید کل ۵ سال رو اونجا باشم!
خواهش میکنم.نه عزیزم واسه سیتیزن شدن لزومی نداره 5 سال مدام اونجا باشی...در واقع ازین 5 سال فقط باید 2 سال و نیمشو آمریکا باشی... میتونی 6 ماه یکبار بیای و بری
سلام
اگر هر شش ماه بروید و برگردید احتمال آنکه در دفعه دوم و یا سوم گرین کارت را از شما بگیرند بسیار زیاد است تازه هر بار باید دلیل موجهی برای خروج داشته باشید اتفاقی که برای دوست من افتاد و به او گفتند باید به دادگاه مراجعه کند چون گرین کارت ویزای توریستی نیست این مربوط به سابق بود که شما می توانستید در حال تردد باشید در ضمن برای سیتیزن شدن شما از پنج سال باید 2.5 سال آخرش را به طور مدام ساکن باشید چون. بستگان خودم درگیر این روند هستند اطلاعاتم از این حالت به روز است
موفق باشید

این قانون جدیده؟
چون خواهر من هر 6 ماه رفت و آمد داشت وو مشکلی پیش نیومده براش حتما اونا که گرین کارتشو گرفتن بیشتر تو خاک ایران مونده بودن !!
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، amirghn ، hanieh2015
(2014-05-10 ساعت 19:03)mona_usa نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 17:47)hanieh2015 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 17:42)mona_usa نوشته:  میتونی تا آخر عمرت هر 6 ماه بری آمریکا و برگردی اگه بخوای میتونی سیتیزن بشی بعد 5 سال ...
اگه سیتیزن بشی میتونی بعدش اصلا کلا ایران بمونی
اما اگه سیتیزن نباشی باید هر 6 ماه آمریکا باشی...

مرسی عزیزم از جواب، یعنی اگه هر ۶ ماه برم و بیام. بعد از ۵ سال سیتیزن میشم؟ فکر میکردم باید کل ۵ سال رو اونجا باشم!
خواهش میکنم.نه عزیزم واسه سیتیزن شدن لزومی نداره 5 سال مدام اونجا باشی...در واقع ازین 5 سال فقط باید 2 سال و نیمشو آمریکا باشی... میتونی 6 ماه یکبار بیای و بری
سلام
اگر هر شش ماه بروید و برگردید احتمال آنکه در دفعه دوم و یا سوم گرین کارت را از شما بگیرند بسیار زیاد است تازه هر بار باید دلیل موجهی برای خروج داشته باشید اتفاقی که برای دوست من افتاد و به او گفتند باید به دادگاه مراجعه کند چون گرین کارت ویزای توریستی نیست این مربوط به سابق بود که شما می توانستید در حال تردد باشید در ضمن برای سیتیزن شدن شما از پنج سال باید 2.5 سال آخرش را به طور مدام ساکن باشید چون. بستگان خودم درگیر این روند هستند اطلاعاتم از این حالت به روز است
موفق باشید

این قانون جدیده؟
چون خواهر من هر 6 ماه رفت و آمد داشت وو مشکلی پیش نیومده براش حتما اونا که گرین کارتشو گرفتن بیشتر تو خاک ایران مونده بودن !!
بله قبلا این کار شدنی بود اما حتی این بار از دوستم خواسته بودند دقیق قصدش از این همه ورود و خروج چیست و از تاپیک سال های قبل هم اگر نگاه کنید همه تقریبا به این موضوع اشاراتی داشتند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان:
(2014-05-10 ساعت 19:57)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 17:47)hanieh2015 نوشته:  مرسی عزیزم از جواب، یعنی اگه هر ۶ ماه برم و بیام. بعد از ۵ سال سیتیزن میشم؟ فکر میکردم باید کل ۵ سال رو اونجا باشم!
سلام
موفق باشید

این قانون جدیده؟
بله قبلا این کار شدنی بود اما حتی این بار از دوستم خواسته بودند دقیق قصدش از این همه ورود و خروج چیست و از تاپیک سال های قبل هم اگر نگاه کنید همه تقریبا به این موضوع اشاراتی داشتند
پرسیدنو که گاهی اتفاقی از بعضی اشخاص میپرسن...
از کی اینجوری شده ؟؟ از چه سالی دقیقا؟
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
من کارشناس ارشد هستم در حال آماده کردن مدارک برای ویزای تحصیلی بودم که لاتاری قبول شدم. حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ یه نظرتون صبر کنم برم اونجا یا اقدام کنم؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

خداروشکر 70% کارهارو انجام دادم...اماده ی امادم برای مصاحبه
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: A_A ، amir-ashkan ، rohemast ، lighter ، MEHR52
(2014-05-10 ساعت 16:42)kkr129 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز سوالی داشتم .

بنده نامزدم قبول شدن یعنی اول نشده بودن 3 روز پیش ایمیلی براشون اومد و بعد امروز توی سایت که چک کردیم برنده شده .

شماره ایشون هم بین 6000 تا 7000 هست

حال 2 سوال از دوستان عزیز داشتم .
1. الان ما فقط میدونیم قبول شدیم چه کاری باید بکنیم ؟! ( آخه توی سایت که خوندم مثل اینکه نوشته تا 19 می صبر کنید بعد فرم هاشو پر کنید )
2. خانم بنده پاسپورت ندارن !!! فردا اقدام میکنند اما 2 هفته ای طول میکشه تا بیات Sad شندیم توی فرم باید شماره پاسپورت بزنید ایشون نداره چی کار کنیم ؟ Sad
3. ایشون نامزد بنده هستند و ما عقد هم نکردیم روز اول هم که فرم پر کردیم زدیم برای ایشون مجرد . حال پیشنهاد دوستان چیه آیا میشه ازدواج کرد ؟ اگر نمیشه کی میتونیم حدود اینکارو کنیم

سپاسگزار از همه دوستان .

سلام. در مورد سوال سومتون دقیقا شرایط من و همسرم را دارین. ما از 2014ای ها هستیم. به نظر من بهتره قبل از اینکه کارنت بشین عقد کنید. یعنی اینکه الان که میخواین فرمها را واسه کی سی سی بفرستید واسه هردوتون فرم پر کنید و بفرستید. و البته یه ایمیل هم به کی سی سی بزنید و بگید که دارین متاهل میشین...البته نکته مهم اینه که روز مصاحبه حتما یه سری عکس از قبل ازدواج و مراسم ازدواجتون ببرید و به آفیسر اراییه بدین. حتی اگه شده پرینت مکالمات تلفنیتون یا ایمیلاتون را براش ببرید. اینا همش به هدف اینه که به آفیسر اثبات کنید که ازدواج شما سوری و ساختگی نبوده. یه وقت اونا فکر نکنن شما برای اینکه بتونید مهاجرت کنید با نامزدتون ازدواج کردید و باورشون بشه تنها معیار شما عشق و تفاهم بوده!Tongue
موفق باشید
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: Mahmood129 ، m0na_000
(2014-05-10 ساعت 17:36)hanieh2015 نوشته:  یه سوال دارم، ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه:

• چنانچه زمانی که ویزای من حاضر بشه و نخوام اقامت دایمی داشته باشم آمریکا.
آیا قبول می کنند من همیشه هر ۶ ماه یکبار به آمریکا برم و بعد از یک یا دو ماه برگردم ایران؟ در اینصورت کی من میتونم سیتیزن بشم؟

شما راجع به white passport تحقیق کن
ببین می تونی بگیری
برا وقتیه که گرین کارد دارین و مدت زیادی می خواین از آمریکا خارج شین
جزئیاتشو نمیدونم
► ДЯМДИ ◄ نوشته:
Immediate Issued ← 25 jan : Interview ░░ 12Aug : Current ░░ 19jul ← 7jun : DS260 ░░ Abu Dhabi ← Ankara ░░ 2015AS2ΘΘΘ

تشکر کنندگان: hanieh2015
(2014-05-10 ساعت 21:27)ayliin نوشته:  سلام به همه دوستان
من کارشناس ارشد هستم در حال آماده کردن مدارک برای ویزای تحصیلی بودم که لاتاری قبول شدم. حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ یه نظرتون صبر کنم برم اونجا یا اقدام کنم؟؟؟؟

میتونید هر دو رو پیگیری کنید. اگر از دانشگاهی پذیرش گرفتید میتونید با ویزای دانشجویی برید اونجا بعد کارهای گرین کارتتون رو پیگیری کنید.
تشکر کنندگان:
(2014-05-10 ساعت 21:27)ayliin نوشته:  سلام به همه دوستان

سلام و کلی تبریک واسه قبول شدن .... شک نکنید که level گرین کارت خیلی بالاتر از ویزای دانشجویی و توریستی و کار و اینجور چیزها ست ... ملت 500.000 دلار باید ببرند آمریکا تا شاید بتونن گرین کارت از طریق سرمایه گذاری بگیرند .... شک نکنید که گرین کارت بهتره ..... توصیه من به شما اینه که " اپلای تحصیلی " رو رها نکنید اما پیگیرانه تو مسیر لاتاری تا ویزا ادامه بدید ... چون حتی اگه با ویزای دانشجویی هم بروید اونجا باز بعد از تحصیلات برای ماندن و اقامت و .... به مشکل بر می خوردید ... ضمن اینکه با گرین کارت می تونید دوره دانشجویی 5 ساله حضور رو برای سیتیزن شیپ استفاده کنید ....Cool
تشکر کنندگان: amirghn ، rohemast ، mona_ir ، MEHR52 ، citizen ، jayjay ، aaraam
(2014-05-10 ساعت 22:17)miladfathi021 نوشته:  سلام دوستان

خداروشکر 70% کارهارو انجام دادم...اماده ی امادم برای مصاحبه

اصلا تا آی دی تو می بینم حال می کنم ، دیگه چه برسه به این درصد بندی هاتCool اون 30 % دیگه برو که level complete بشی و You win گیم رو ببینی..... کم نیاری ...... دعای ما قبول نشده ها هم باهات ..Cool
تشکر کنندگان: rohemast ، lighter ، mona_ir ، HodHod Golestani
سلام
من برنده لاتاری 2015 شده ام. فوق لیسانس عمران هستم. یک پسر 1 ساله داریم.. همسرم هم همینطور فوق لیسانس عمران.
من هشت سال سابقه کاری در زمینه نفت دارم و البته محوطه سازی و جاده های پلنت های نفتی در شرکت های خصوصی و
آخریشم شرکت نفت چین.
دوتا سوال دارم لطفا
رشته کاریم ممکنه باعث بشه ریجکت بشم؟ چون صنعت نفت تحریمه؟
دوم اینکه اگر همسرم با حجاب عکس بده و در مصاحبه شرکت کنه شانس کم میشه؟
مرسی ...
تشکر کنندگان: alireza2753 ، HodHod Golestani ، eagla
(2014-05-11 ساعت 00:13)farhadfarhad57 نوشته:  .... رشته کاریم ممکنه باعث بشه ریجکت بشم؟ چون صنعت نفت تحریمه؟
دوم اینکه اگر همسرم با حجاب عکس بده و در مصاحبه شرکت کنه شانس کم میشه؟...
1- خیر
2- خیر
تشکر کنندگان: amirghn ، rohemast ، khder ، بازگشت ، mona_ir ، HodHod Golestani ، mehrdad pharm
(2014-05-10 ساعت 20:00)mona_usa نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 17:49)mona_usa نوشته:  خواهش میکنم.نه عزیزم واسه سیتیزن شدن لزومی نداره 5 سال مدام اونجا باشی...در واقع ازین 5 سال فقط باید 2 سال و نیمشو آمریکا باشی... میتونی 6 ماه یکبار بیای و بری
سلام
موفق باشید

این قانون جدیده؟

مرسی از جواب ها دوستان، دلیل موجه من دلتنگیه و این که میدونم هر ۶ ماه یه بار شاید یک ماه رو تنهایی طاقت بیارم، اینجور که الان خوندم قضیه رو سخت کرد Sad
تشکر کنندگان: mona_ir ، saeed_gh ، HodHod Golestani
(2014-05-11 ساعت 01:37)hanieh2015 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 20:00)mona_usa نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 18:58)مامان خانم نوشته:  سلام
موفق باشید

این قانون جدیده؟

مرسی از جواب ها دوستان، دلیل موجه من دلتنگیه و این که میدونم هر ۶ ماه یه بار شاید یک ماه رو تنهایی طاقت بیارم، اینجور که الان خوندم قضیه رو سخت کرد Sad

خوب شما توریستی اقدام کنید اگر دلتنگی دارید یا قصد موندن ندارید چون گرین کارت برای اقامت دایم هستش. توریستی میتونید هر وقت خواستید برگردید.
تشکر کنندگان: HodHod Golestani ، hanieh2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان