کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-10 ساعت 17:05)r.bazargan نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 16:58)Memolk نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 16:42)kkr129 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز سوالی داشتم .

بنده نامزدم قبول شدن یعنی اول نشده بودن 3 روز پیش ایمیلی براشون اومد و بعد امروز توی سایت که چک کردیم برنده شده .

شماره ایشون هم بین 6000 تا 7000 هست

حال 2 سوال از دوستان عزیز داشتم .
1. الان ما فقط میدونیم قبول شدیم چه کاری باید بکنیم ؟! ( آخه توی سایت که خوندم مثل اینکه نوشته تا 19 می صبر کنید بعد فرم هاشو پر کنید )
2. خانم بنده پاسپورت ندارن !!! فردا اقدام میکنند اما 2 هفته ای طول میکشه تا بیات Sad شندیم توی فرم باید شماره پاسپورت بزنید ایشون نداره چی کار کنیم ؟ Sad
3. ایشون نامزد بنده هستند و ما عقد هم نکردیم روز اول هم که فرم پر کردیم زدیم برای ایشون مجرد . حال پیشنهاد دوستان چیه آیا میشه ازدواج کرد ؟ اگر نمیشه کی میتونیم حدود اینکارو کنیم

سپاسگزار از همه دوستان .
.
با اجازه ی دوستان سال بالاییWink
شماره ی نامزد شما حدود شماره ی من هستش هیچ عجله ای نیست ما برای سال دیگه همین موقع ها بآید آماده باشیم.
برای پرکردن فرم هم وقت دارین حالا حالاها تا موقعی که پاسپورت آماده بشه که اگر فردا اقدام کنید حداکثر Cool2 هفته ای می تونین بگیرین.
در مورد ازدواج هم چون شما در هنگام قبولی ازدواج نکردین اگر الان اقدام کنید احتمال اینکه کلرینس بخورین و کارتون عقب میرفته بهترین کار اینه که ایشون کارهاشون را انجام بدن بعد شما ازدواج کنید و اقدام کنید البته دوستان نظرتون را اعلام کنن ما هم استفاده می کنیم.

یعنی ا که ازدواج کنیم کلیرنس میخوریم؟ بعد گرفتن ویزا اقدام کنیم؟

دوست عزیز شما روال زندگی خودتو پیش برو هر وقت برنامه ی ازدواجتون هست و آمادگیشو دارین ازدواج کنین ( اگه تا قبلش فرم ها رو فرستاده بودین ) دوباره فرم ها رو آپدیت می کنین .

کلیرنس خوردن ربطی به ازدواج کردن نداره ! این یک پروسه ای هست که خیلی ها درگیرش خواهند شد پس ازش نترسین !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: mona_ir ، HodHod Golestani
(2014-05-10 ساعت 15:50)amir-ashkan نوشته:  همیشه هستم ، 24 ساعت شبانه روز ، 7 روز هفته ، بدون خستگی ، گشنگی، تشنگی ، با مهاجرسرا تا لاتاری پیروز...Cool

[عکس: 42008236979447251021.jpg]

ایول به این همه امید و انرژی.Big Grin منم تا جایی که بتونم پایه هستم. ای کاش یه پستی بود مخصوص منتظران برنده شدن تا تمام وقت بتونن نظراتشون رو ردو بدل کنن و به هم انرژی مثبت بدن. راستی منتظر سرا برای همینه یا یه چیز دیگس؟
من اينجا بس دلم تنگ است
و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است
بيا ره توشه برداريم

قدم در راه بي برگشت بگذاريم
ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟
مهدی اخوان ثالث
تشکر کنندگان: mona_ir ، saeed_gh ، HodHod Golestani
(2014-05-09 ساعت 22:27)aidaz نوشته:  بچه ها یه سوالCool
می گن که به شغل های حساس کلیرنس می خوره.
آیا web developer هم یک شغل حساس محسوب میشه؟

بستگي به سابقه كاريتون داره كه آيا در شركتهاي دولتي و يا ارتش و .... بوديد يا نه بيشتر رشته هاي حساس فيزيك هسته اي/ هوا فضا و از اين قبيل هست.
لطفاً از كليرنس نترسيد تقريباً ٩٠درصد كليرنس مي خورند غير از خانمهاي مجردي كه رشته تحصيلي و سابقه كار ونام فاميلي مشكوك ندارند.
فقط در تمام مراحل صادق باشيد به سوالات با دقت جواب بديد و هر تغييري در زندگيتون را به kcc اطلاع بديد مثل تولد بچه وازدواج.
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: mona_ir ، HodHod Golestani
یه سوال دارم، ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه:

• چنانچه زمانی که ویزای من حاضر بشه و نخوام اقامت دایمی داشته باشم آمریکا.
آیا قبول می کنند من همیشه هر ۶ ماه یکبار به آمریکا برم و بعد از یک یا دو ماه برگردم ایران؟ در اینصورت کی من میتونم سیتیزن بشم؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-10 ساعت 17:36)hanieh2015 نوشته:  یه سوال دارم، ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه:

آیا قبول می کنند من همیشه هر ۶ ماه یکبار به آمریکا برم و بعد از یک یا دو ماه برگردم ایران؟ در اینصورت کی من میتونم سیتیزن بشم؟

میتونی تا آخر عمرت هر 6 ماه بری آمریکا و برگردی اگه بخوای میتونی سیتیزن بشی بعد 5 سال ...
اگه سیتیزن بشی میتونی بعدش اصلا کلا ایران بمونی
اما اگه سیتیزن نباشی باید هر 6 ماه آمریکا باشی...
تشکر کنندگان: hanieh2015 ، amir-ashkan ، MEHR52 ، HodHod Golestani
(2014-05-10 ساعت 17:42)mona_usa نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 17:36)hanieh2015 نوشته:  یه سوال دارم، ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه:

میتونی تا آخر عمرت هر 6 ماه بری آمریکا و برگردی اگه بخوای میتونی سیتیزن بشی بعد 5 سال ...

مرسی عزیزم از جواب، یعنی اگه هر ۶ ماه برم و بیام. بعد از ۵ سال سیتیزن میشم؟ فکر میکردم باید کل ۵ سال رو اونجا باشم!
تشکر کنندگان:
(2014-05-10 ساعت 17:47)hanieh2015 نوشته:  

مرسی عزیزم از جواب، یعنی اگه هر ۶ ماه برم و بیام. بعد از ۵ سال سیتیزن میشم؟ فکر میکردم باید کل ۵ سال رو اونجا باشم!
خواهش میکنم.نه عزیزم واسه سیتیزن شدن لزومی نداره 5 سال مدام اونجا باشی...در واقع ازین 5 سال فقط باید 2 سال و نیمشو آمریکا باشی... میتونی 6 ماه یکبار بیای و بری
تشکر کنندگان: مامان خانم ، MEHR52

بنده نامزدم قبول شدن یعنی اول نشده بودن 3 روز پیش ایمیلی براشون اومد و بعد امروز توی سایت که چک کردیم برنده شده .

حال 2 سوال از دوستان عزیز داشتم .
1. الان ما فقط میدونیم قبول شدیم چه کاری باید بکنیم ؟! ( آخه توی سایت که خوندم مثل اینکه نوشته تا 19 می صبر کنید بعد فرم هاشو پر کنید )
2. خانم بنده پاسپورت ندارن !!! فردا اقدام میکنند اما 2 هفته ای طول میکشه تا بیات Sad شندیم توی فرم باید شماره پاسپورت بزنید ایشون نداره چی کار کنیم ؟ Sad
3. ایشون نامزد بنده هستند و ما عقد هم نکردیم روز اول هم که فرم پر کردیم زدیم برای ایشون مجرد . حال پیشنهاد دوستان چیه آیا میشه ازدواج کرد ؟ اگر نمیشه کی میتونیم حدود اینکارو کنیم

سپاسگزار از همه دوستان .

سلام مبارکه ... ذوق می کنم میام اینجا می بینم این کبوترها می خوان بپرند .... Tongue

1- اول اینکه اشکالی نداره که نمی دونید باز خوبه می پرسید، اینکه باید چی کار کنید و کی فرم ها رو پر کنید باید برید توی تاپیک بچه های برنده 2015 .. اونجا همه چیز آماده است فقط باید یاد بگیرید...

2- کی گفته دو هفته ... الان الکترونیک شده .... بری پلیس +10 درخواست بدی 3 روزه میاد .. دقیقا 3 روزه، البته اگه تهران باشی که میتونی بری شهرآرا یک روزه میگری .... اگه نشد و یا اگه هم طولانی تر شد پروسه دریافت گذرنامه.... اشکالی نداره فرم ها رو بدون شماره پاسپورت ارسال کنید . واسه گرفتن پاسپورت نامزدت یه نکته دارم که پایین تر میگم .

3- من شخصا تجربه ای در این مورد ندارم .... اما فکر می کنم اگه فرمهای KCC رو بر همون مبنای اولیه پرکنید و ارسال کنید، بعد ازدواج رو اعلام کنید، بهتره .... باز دوستان نظری دارند ارسال کنند.

اون توضیح پاسپورت خانم که گفتم :
آقا نامزدت خواست واسه پاسپورت اقدام کنه سعی کنید عکس زیادی تو مخ نباشه ... منظورم حجاب مشکی و صورت گریم شده و ایناست .... بهتره یه فیس خیلی ریلکس و ترجیحا شاد با یه مدل روسری رنگ شاد مثله بنفش خانم سرش کنه و از این مدل های لبنانی و مصری روسری رو گره بزنه .... هم خیلی قشنگ تره .. هم خودتون راحتترید ... هم تو پلیس گذرنامه ایران قبولش دارند این نوع حجاب رو. این تجربه ی قشنگه که واسه خانمها من توصیه می کنم اکثرا ..!!Cool
تشکر کنندگان: sepandarA
(2014-05-10 ساعت 16:50)amirghn نوشته:  دوستان بالاخره kcc جواب ایمیل من و درست حسابی داد
ازش پرسیده بودم که اگر مشکل فنی داشتین ایا ممکنه مرحله دوم قرار بدید و برنده های اضافی اعلام کنید؟
پاسخ دادن: مرحله دیگری در کار نیست و برای 2015 فقط همین تعدادی که اعلام شدن هستن و برنده دیگری اضافه نمی کنند .

تموم ... تکلیف همه روشن شد دیگه ...... این شد یه حرف درست و حسابی ... مرسی به خاطر پیگیری و مرسی به خاطر پرستیژCool
تشکر کنندگان: mona_ir ، amirghn
(2014-05-10 ساعت 14:52)سولماز جون نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 09:38)sh-p نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 23:12)vahidbaq نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 23:10)nioosh88 نوشته:  سلام دوستان من سال 2013 ثبت نام کردم . آیا جوابم رو میتونم الان برم چک کنم؟
نه متاسفانه خیلی دیر شده. پرونده 2013 دیگه بسته شده. الان فقط 2014 و 2015 رو میشه چک کرد.

دوست عزیز اگرنوامبر سال 2013 ثبت نام کرده باشید الان در ماه می 2014 جواب قبولی می آید و در حقیقت شما برنده 2015 محسوب می شوید.

وای شماره کیس من و شما تقریبا یکی هست 83xx وااااااااای یعنی ما هم به ویزا نمی رسیم؟؟؟؟کی رفتین مصاحبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه ناراحت کننده...چی شد که ویزا نگرفتین؟؟

دوست عزیز نگران نباشین این ویزا نرسیدن به خاطر شماره بالای ما نبود .به خاطر بی برنامگی کی سی سی بود که دو مرحله برنده اعلام کرد و با اینکه هنوز عده ای از مرحله اولی ها کلیرنس خورده بودند و منتظر کلیر بودند مرحله دوم را اعلام کرد.همچنین یک عده ای بعد از قبولی در لاتاری ازدواج کردند یا بچه دار شدند و در نتیجه سهمیه ویزای ایران زودتر از موعد و در 20 سپتامبر 2013 تمام شد.همچنین بودند کسانی که شماره کیسشان 10000-9000 بود ولی یکضرب گرفتند یا زودتر کلیر شدند و به آنها ویزا رسید.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mona_ir ، saeed_gh ، lilistar
(2014-05-10 ساعت 17:58)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 16:50)amirghn نوشته:  دوستان بالاخره kcc جواب ایمیل من و درست حسابی داد
ازش پرسیده بودم که اگر مشکل فنی داشتین ایا ممکنه مرحله دوم قرار بدید و برنده های اضافی اعلام کنید؟
پاسخ دادن: مرحله دیگری در کار نیست و برای 2015 فقط همین تعدادی که اعلام شدن هستن و برنده دیگری اضافه نمی کنند .

تموم ... تکلیف همه روشن شد دیگه ...... این شد یه حرف درست و حسابی ... مرسی به خاطر پیگیری و مرسی به خاطر پرستیژCool

خواهش می کنم عزیز. امیدوارم دیگه دوستان نیان بگن ما شنیدیم هر ماه چند نفر اعلام میشه و .... اینکه اصلا از اول هم مردود بود. اما دوستانی که شک داشتن که شاید در اکتبر لیست جدیدی اعلام بشه شکشون برطرف بشه و قرعه کشی و تموم شده بدونن
تشکر کنندگان: mona_ir ، amir-ashkan ، مسافر تنها ، saeed_gh ، puryapurya
دوستان از همه ممنونم ممنون

فقط سوال خیلی خیلی مهم که واقعا مغزم شدید درگیرشه ...

ابن فرم ها که 19 میات تا کی میمونه ؟ یعنی تا کی وقت داریم تکمیل کنیم چون من فردا اقدام میکنم واسه پاسپورت اما مطمئنم 2 هفته دیگه میات میترسم دیر بشه

سوال بعدی مدارک اصلی خانومم مال دانشگاه شهرستانه آیا این ها هم باید بگبربم الان ترجمه کنیم ؟

ممنون از همه شما خوبان
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: babak12

...

سپاسگزار از همه دوستان .

این 2 تا لینکو باز کن دیگه فکر کنم مشکلت حل شه

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid346148

http://www.mohajersara.com/thread-6462.html
► ДЯМДИ ◄ نوشته:
Immediate Issued ← 25 jan : Interview ░░ 12Aug : Current ░░ 19jul ← 7jun : DS260 ░░ Abu Dhabi ← Ankara ░░ 2015AS2ΘΘΘ

تشکر کنندگان: mona_ir
(2014-05-10 ساعت 18:41)kkr129 نوشته:  دوستان از همه ممنونم ممنون

فقط سوال خیلی خیلی مهم که واقعا مغزم شدید درگیرشه ...

ابن فرم ها که 19 میات تا کی میمونه ؟ یعنی تا کی وقت داریم تکمیل کنیم چون من فردا اقدام میکنم واسه پاسپورت اما مطمئنم 2 هفته دیگه میات میترسم دیر بشه

سوال بعدی مدارک اصلی خانومم مال دانشگاه شهرستانه آیا این ها هم باید بگبربم الان ترجمه کنیم ؟

ممنون از همه شما خوبان

دوست عزیز
این تاپیک برنده ها نیست و اگه می بینید کسی جوابگو نیست به همین علته شما بهتره از لنک های زیر پیگری کنید ..... فقط توصیه ای که دارم اینکه شما حدودا یکی دوسالی درگیر ماجراهای پروسه ورود به خاک آمریکا خواهید بود ، اگه قراره تو تموم مراحل اینجوری استرس و بی برنامگی داشته باشید به جایی نمی رسید .... بهتره آروم باشید و آگاهی کامل رو به دست بیارید و سپس اقدام کنید ... اینجوری که اولین فرم تان رو هم نمی تونید درست پر کنید

برید اینجا دوستان منتظر شما هستند :
http://www.mohajersara.com/search.php?ac...order=desc
تشکر کنندگان: mona_ir ، Mahmood129
(2014-05-10 ساعت 17:49)mona_usa نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 17:47)hanieh2015 نوشته:  

خواهش میکنم.نه عزیزم واسه سیتیزن شدن لزومی نداره 5 سال مدام اونجا باشی...در واقع ازین 5 سال فقط باید 2 سال و نیمشو آمریکا باشی... میتونی 6 ماه یکبار بیای و بری
سلام
اگر هر شش ماه بروید و برگردید احتمال آنکه در دفعه دوم و یا سوم گرین کارت را از شما بگیرند بسیار زیاد است تازه هر بار باید دلیل موجهی برای خروج داشته باشید اتفاقی که برای دوست من افتاد و به او گفتند باید به دادگاه مراجعه کند چون گرین کارت ویزای توریستی نیست این مربوط به سابق بود که شما می توانستید در حال تردد باشید در ضمن برای سیتیزن شدن شما از پنج سال باید 2.5 سال آخرش را به طور مدام ساکن باشید چون. بستگان خودم درگیر این روند هستند اطلاعاتم از این حالت به روز است
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، jojo_hami ، vahidbaq ، puryapurya ، rohemast ، MEHR52 ، jayjay ، hanieh2015 ، Kaveh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان