کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-10 ساعت 23:27)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 21:27)ayliin نوشته:  سلام به همه دوستان
من کارشناس ارشد هستم در حال آماده کردن مدارک برای ویزای تحصیلی بودم که لاتاری قبول شدم. حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ یه نظرتون صبر کنم برم اونجا یا اقدام کنم؟؟؟؟

سلام و کلی تبریک واسه قبول شدن .... شک نکنید که level گرین کارت خیلی بالاتر از ویزای دانشجویی و توریستی و کار و اینجور چیزها ست ... ملت 500.000 دلار باید ببرند آمریکا تا شاید بتونن گرین کارت از طریق سرمایه گذاری بگیرند .... شک نکنید که گرین کارت بهتره ..... توصیه من به شما اینه که " اپلای تحصیلی " رو رها نکنید اما پیگیرانه تو مسیر لاتاری تا ویزا ادامه بدید ... چون حتی اگه با ویزای دانشجویی هم بروید اونجا باز بعد از تحصیلات برای ماندن و اقامت و .... به مشکل بر می خوردید ... ضمن اینکه با گرین کارت می تونید دوره دانشجویی 5 ساله حضور رو برای سیتیزن شیپ استفاده کنید ....Cool
ممنونم از پاسختون و یک سوال دیگه اینکه اگه من حضوری برم اونجا مدارک ببرم آیا درصدش بیشتره که بتونم بورس بگیرم یا با مکاتبه ای هیچ تفاوتی نداره؟؟؟ یعنی اگه بدونن من گرین کارت دارم در انتخابشون تاثیر داره؟؟؟ یا بهتره که از همینجا اقدام کنم؟؟ چون میخوام بورس بگیرم.
تشکر کنندگان: mohsenmb ، masi_mm ، A-N
سلام به همگی
دوستان من چند سوال داشتم که گفتم همفکری کنیم:
1- اول اینکه این شماره کیس نامبر شماره کیس نامبر در منطقه اسیا است یا در کل این 125000 نفری که اعلام شدند. چون من در نظر سنجی که افراد شمار ه هاشون رو اعلام کرده بودند اعداد بالای 10000 هم دیدم
2- حال دو فرض وجود دارد یا شماره در اسیاست یا شماره در کل است. اگر شماره در اسیا باشد با توجه به اینکه تعداد نفراتی که از اسیا در طی سالهای گذشته رفته اند حدود 7000 نفر بوده است بنابراین میتوان گفت که شماره های بیشتر از 3000 شانسی زیادی ندارند
3- ایا این 55000 نفر با احتساب افراد همراهشان هستند یا بدون احتساب انها. اگر با احتساب انها باشد انگاه در متوسط هر کیس را 2 نفر بگیریم در کل 25000 نفر میتوانند همراه با خانواده بروند که در این صورت برای تعداد 7000 تایی که باید از اسیا بروند یعنی حدود 3500 نفر میتوانند ویزا بگیرند و بنابراین نمیتوانم بفهمم چطوری میتواند به نفر 7000 به بالا به مصاحبه دعوت شوند.

لطفا همفکری نمایید
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان:
(2014-05-11 ساعت 09:33)houshym نوشته:  سلام به همگی
1- اول اینکه این شماره کیس نامبر شماره کیس نامبر در منطقه اسیا است یا در کل این 125000 نفری که اعلام شدند. چون من در نظر سنجی که افراد شمار ه هاشون رو اعلام کرده بودند اعداد بالای 10000 هم دیدم
2- حال دو فرض وجود دارد یا شماره در اسیاست یا شماره در کل است. اگر شماره در اسیا باشد با توجه به اینکه تعداد نفراتی که از اسیا در طی سالهای گذشته رفته اند حدود 7000 نفر بوده است بنابراین میتوان گفت که شماره های بیشتر از 3000 شانسی زیادی ندارند
3- ایا این 55000 نفر با احتساب افراد همراهشان هستند یا بدون احتساب انها. اگر با احتساب انها باشد انگاه در متوسط هر کیس را 2 نفر بگیریم در کل 25000 نفر میتوانند همراه با خانواده بروند که در این صورت برای تعداد 7000 تایی که باید از اسیا بروند یعنی حدود 3500 نفر میتوانند ویزا بگیرند و بنابراین نمیتوانم بفهمم چطوری میتواند به نفر 7000 به بالا به مصاحبه دعوت شوند.

لطفا همفکری نمایید

دوسته عزیز تو صفحات قبل مفصل در رابطه با این موضوع بحث شده و اگه بخونید جواب سوالاتتون رو میگیرید و نگرانی نداشته باشین به شما ویزا میرسه اصلا ربطی به این که یکی 3000 یکی دیگه 8000 نیست
تشکر کنندگان: mohsenmb ، mona_ir

لطفا همفکری نمایید

دوست عزیز کیس نامبرها مربوط به هر قاره هست اگر شما به صفحه ویزا بولتن نگاهی بندازید متوجه خواهید شد که به هر قاره کیس نامبرهای جداگانه و یکسان تعلق گرفته است پس مربوط به کل نیست چون آسیا با 2014as و اروپا با 2014eu و... شروع میشه 2-برای هر کشور سهمیه تعیین شده به زبان ساده تر بیان کنم :به طور مثال از کشور ایران 6200 نفر برنده میشوند که نهایتاً بین 3500-3850 نفر کیس اصلی (بدون خانواده) موفق به دریافت میزا میشوند(بر حسب سهمیه) حالا کیس نامبرهای این 6200 نفر ممکن است از 1 تا 20000 و شاید هم بیشتر باشد که بستگی به شانس و یا ..... دارد.3- سهمیه ها متعلق به کیسهای اصلی بوده و خانواده آنها جزو زیرمجموعه ایشان و از سهمیه قاره کسر نمیگردد.سوالی بود بپرسید. موفق باشید
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: mona_ir ، r.bazargan
(2014-05-11 ساعت 09:26)ayliin نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 23:27)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 21:27)ayliin نوشته:  سلام به همه دوستان
من کارشناس ارشد هستم در حال آماده کردن مدارک برای ویزای تحصیلی بودم که لاتاری قبول شدم. حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ یه نظرتون صبر کنم برم اونجا یا اقدام کنم؟؟؟؟

سلام و کلی تبریک واسه قبول شدن .... شک نکنید که level گرین کارت خیلی بالاتر از ویزای دانشجویی و توریستی و کار و اینجور چیزها ست ... ملت 500.000 دلار باید ببرند آمریکا تا شاید بتونن گرین کارت از طریق سرمایه گذاری بگیرند .... شک نکنید که گرین کارت بهتره ..... توصیه من به شما اینه که " اپلای تحصیلی " رو رها نکنید اما پیگیرانه تو مسیر لاتاری تا ویزا ادامه بدید ... چون حتی اگه با ویزای دانشجویی هم بروید اونجا باز بعد از تحصیلات برای ماندن و اقامت و .... به مشکل بر می خوردید ... ضمن اینکه با گرین کارت می تونید دوره دانشجویی 5 ساله حضور رو برای سیتیزن شیپ استفاده کنید ....Cool
ممنونم از پاسختون و یک سوال دیگه اینکه اگه من حضوری برم اونجا مدارک ببرم آیا درصدش بیشتره که بتونم بورس بگیرم یا با مکاتبه ای هیچ تفاوتی نداره؟؟؟ یعنی اگه بدونن من گرین کارت دارم در انتخابشون تاثیر داره؟؟؟ یا بهتره که از همینجا اقدام کنم؟؟ چون میخوام بورس بگیرم.
دوست عزیز طبق فرمایشات دوست خوبمون امیر اشکان عزیز: وقتی گرین کارت داشته باشی مثل یک شهروند هستید و میتونید به راحتی در کنار درس از مزایای کارهای پارت تایم بهره ببرید در صورتی که با ویزای دانشجویی اجازه کار ندارید،ضمناًً با اقدام از طریق لاتاری نیازی به ساپورت مالی قوی یا اسپانسر ندارید و به راحتی میتونید از گرنت یا فاینانشیال اید یاهمون پاداش و کمک مالی بهره ببرید.در مورد بورس از اینجا یا اونجا؟؟؟؟ اگر بچه درس خونید از همونجا بورس بگیرید و با بهره بسیار پائین و اونهم بعد از اشتغالتون پرداخت کنید .موفق باشید
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: mona_ir ، HodHod Golestani
(2014-05-11 ساعت 09:58)mohsenmb نوشته:  

لطفا همفکری نمایید

دوست عزیز کیس نامبرها مربوط به هر قاره هست اگر شما به صفحه ویزا بولتن نگاهی بندازید متوجه خواهید شد که به هر قاره کیس نامبرهای جداگانه و یکسان تعلق گرفته است پس مربوط به کل نیست چون آسیا با 2014as و اروپا با 2014eu و... شروع میشه 2-برای هر کشور سهمیه تعیین شده به زبان ساده تر بیان کنم :به طور مثال از کشور ایران 6200 نفر برنده میشوند که نهایتاً بین 3500-3850 نفر کیس اصلی (بدون خانواده) موفق به دریافت میزا میشوند(بر حسب سهمیه) حالا کیس نامبرهای این 6200 نفر ممکن است از 1 تا 20000 و شاید هم بیشتر باشد که بستگی به شانس و یا ..... دارد.3- سهمیه ها متعلق به کیسهای اصلی بوده و خانواده آنها جزو زیرمجموعه ایشان و از سهمیه قاره کسر نمیگردد.سوالی بود بپرسید. موفق باشید
با تشکر از پاسختان ولی اگر اینطوری باشه دلیلی نداره که برای اسیا تا شماره های بالا هم اعلام کنند منظورم مثلا شماره بالای 10000 است. برای سالهای 2011 و 2012 تا شماره 9000 برای اکتبر دعوت به مصاحبه شدند ولی برای سال 2013 یکباره برای همان ماه تا 1800 دعوت به مصاحبه شده است و این خیلی عجیب است که ادرس سایت را نیز گذاشتم
http://www.dv-info.site40.net/
به همین خاطر شک دارم که این شماره بین شماره های اسیا باشد حداکثر عددی که منطقا باید اعلام شود حدود 17000 باید باشد

دوستان این موضوع را از انجایی میگویم که به فرض اینکه 50% این مواردی که اعلام شده اند اقدام نکنند!!!! که خوب خیلی فرض بدی است انگاه حداکثر تا شماره 7000 دعوت میشود
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: r.bazargan
سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

1- اگه کیس نامبر شخصی بین 2000 و 3000 باشه احتمالا سری دوم یا سوم برای مصاحبه دعو ت میشن با توجه به این حتی اگه کلیرنس هم بخوره با احتساب زمان کلیرنس بین 2-3 ماه آیا امکان داره ویزا بهش نرسه؟؟؟؟ چون تا سپتامبر 2015 زمان زیادی باقی میمونه و اینکه میگن پروسه دادن ویزا تا سپتامبر ادامه داره؟؟؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2014-05-11 ساعت 10:52)r.bazargan نوشته:  سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

1- اگه کیس نامبر شخصی بین 2000 و 3000 باشه احتمالا سری دوم یا سوم برای مصاحبه دعو ت میشن با توجه به این حتی اگه کلیرنس هم بخوره با احتساب زمان کلیرنس بین 2-3 ماه آیا امکان داره ویزا بهش نرسه؟؟؟؟ چون تا سپتامبر 2015 زمان زیادی باقی میمونه و اینکه میگن پروسه دادن ویزا تا سپتامبر ادامه داره؟؟؟

سلام
دوست عزیز نگران نباش کیس نامبرت پایینه.در حالت عادی ویزا بهت میرسه مگر اینکه کلیرنست خیلی خیلی طولانی بشه که که بازم احتمال ویزا رسیدنت بیشتر از نرسیدنه.
(2014-05-11 ساعت 10:26)houshym نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 09:58)mohsenmb نوشته:  

لطفا همفکری نمایید

با تشکر از پاسختان ولی اگر اینطوری باشه دلیلی نداره که برای اسیا تا شماره های بالا هم اعلام کنند منظورم مثلا شماره بالای 10000 است. برای سالهای 2011 و 2012 تا شماره 9000 برای اکتبر دعوت به مصاحبه شدند ولی برای سال 2013 یکباره برای همان ماه تا 1800 دعوت به مصاحبه شده است و این خیلی عجیب است که ادرس سایت را نیز گذاشتم
http://www.dv-info.site40.net/
به همین خاطر شک دارم که این شماره بین شماره های اسیا باشد حداکثر عددی که منطقا باید اعلام شود حدود 17000 باید باشد

دوستان این موضوع را از انجایی میگویم که به فرض اینکه 50% این مواردی که اعلام شده اند اقدام نکنند!!!! که خوب خیلی فرض بدی است انگاه حداکثر تا شماره 7000 دعوت میشود

دوستان عزیز با توجه به اماری که دوستان دادن و ویزابولتن اخرین شماره 2014 تعداد ثبت نامی های از اسیا حدود 20800 نفر است و بنابراین با توجه به اینکه حدودا از اسیا طی سالهای گذشته به طور متوسط 7000 نفر گرین کارت گرفته اند پس برای افراد زیر 8000کلا شانس بسیار بالایی وجود دارد ولی برای افراد بالای 8000 منوط به عدم شرکت دیگران است.
مجددا سوال میکنم ایا برنامه 55000 نفر با احتساب همراهان است یا فقط افراد اصلی را شامل میشود؟
(2014-05-11 ساعت 11:02)..... نوشته:  

سلام
دوست عزیز نگران نباش کیس نامبرت پایینه.در حالت عادی ویزا بهت میرسه مگر اینکه کلیرنست خیلی خیلی طولانی بشه که که بازم احتمال ویزا رسیدنت بیشتر از نرسیدنه.

ممنون از شما
یه سوال دیگه اونکه امکان داره من ویزای یک ضرب بگیرم و همراهم به علت خدمت سربازی کلیرنس بخوره؟
آیا در صورت داشتن کلیرنس هر دو نفر شامل کلیرنس میشن یا یه نفر میتونه ویزا رو بگیره و نفر همره منتظر کلیرنس بمونه؟؟؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: A_A
(2014-05-11 ساعت 11:22)r.bazargan نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 11:02)..... نوشته:  

سلام

ممنون از شما
یه سوال دیگه اونکه امکان داره من ویزای یک ضرب بگیرم و همراهم به علت خدمت سربازی کلیرنس بخوره؟
آیا در صورت داشتن کلیرنس هر دو نفر شامل کلیرنس میشن یا یه نفر میتونه ویزا رو بگیره و نفر همره منتظر کلیرنس بمونه؟؟؟
بله در صورت نداشتن شغل دولتی یا... یه ضرب میگیری و همراهتون کلیرنس می خوره.افیسر ازتون میپرسه ویزاتون رو بدم یا صبر می کنی همراهتم کلیر بشن.دیگه تصمیم با خودته میتونی ویزا رو بگیری یا منتظر همراهت باشی
تشکر کنندگان: r.bazargan ، mona_ir ، Kaveh ، A_A
سلام دوستان.. وقتتون بخیر
من هرچی کانفرمیشن رو میزددم جواب نمیگرفتم

توی Forgot Confirmation Number وارد شدم و اطلاعات دادم... یه کانفرمیشن جدید بهم داده... اونو که میزنم میگه باختی

کسی مورد مشابهی رو دیده
یعنی کانفرمیشن اولیه باطل شده و کانفرمیشن جدید داده؟
تشکر کنندگان:
با سلام به همگی
اول از همه بگم که من صفحات قبل را خواندم و باز این موضوع را پست میکنم. همانطور که قبلا هم گفتم تا شماره 20800 در اسیا اعلام شده است و با توجه به این منهای موارد استثنا باید منطقی دید من چون خودم کیس نامبرم 65xx است به خاطر همین فکر میکنم که باید منطقی نگاه کرد چون گرفتن گرین کارت میتونه اثر زیادی توی زندگی ادمها داشته باشه و از الان باید برنامه ریزی شه که امادگی کسب کنی وگرنه تبدیل به گرااان کارت و چالشهای خیلی زیادی خواهد شد مخصوصا اگه بچه داشته باشی
با توجه به ارقام بالا یک بحث اینه که اگه فرض کنیم از این 20700 نفر چیزی حدود 40% اشان دو نفر یا بیشتر باشند یعنی در کل 28000 نفر برای ویزا واجد شرایط خواهند بود در این حالت اگر عدد سال قبل که 7000 نفر قبول شده بودند را بگیریم و این عدد 7000 مربوط به تعداد کیس ها باشد یک موضوع است و اگر این عدد 7000 مربوط به تعداد ویزاها باشد بحث دیگری دارد
به عبارت دیگر اگر این 7000 مربوط به تعداد افراد اصلی باشد( و افراد خانواده و ... به حساب این لیست نباشد) انگاه تا شماره 7000 خیالش راحت است که برای مصاحبه میرود ولی اگر این 7000 تعداد کل ویزاها باشد بنابراین کیس نامبر تا 5000 شانس بالای 80% دارند

لطفا اگر تحلیلی دارید بفرمایید
تشکر کنندگان: samansaba ، r.bazargan
دوست عزیز با این کارِت جای یک نفر دیگه رو از بین این همه که مشتاق گرفتن گرین کارت هستن و انگیزه ی بالایی دارن رو اشغال کردی و شانس اون نفر و ای بسا آینده ی درخشانی که در انتظار اون بود رو فدای خوشحالی چند ساعته ی مادربزرگ 89 سالت!! کردی. اگه یه کم به این موضوع فکر کنی شاید به جای خوشحالی شرمنده بشی!!!
ای کاش که هممون کمی دقیقتر و عمیق تر به مسائلی از این دست فکر کنیم...دور از انسانیته که .....که از پل گذشت دیگه بی خیال بقیه بشیم. واقعا که باعث تاسفه...
من اينجا بس دلم تنگ است
و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است
بيا ره توشه برداريم

قدم در راه بي برگشت بگذاريم
ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟
مهدی اخوان ثالث
تشکر کنندگان: r.bazargan ، hanieh2015 ، samansaba ، MEHR52 ، Kaveh ، sepandarA ، jayjay
(2014-05-11 ساعت 13:51)rainolf نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 13:49)mordad نوشته:  اقا بازم یه سوال فنی
من امروز یه حساب جدید باز کردم تو بانک سامان اما موضوع اینه که تا قبل ارسال مدارک یه چیزی حدود 4 یا 5 ماه وقت دارم بعد اونوقت اشکال نداره واسه گردش مالی 6 ماه پر نمیشه؟؟؟
البته یه حساب قدیمی بانک ملی هم هست با اون میشه گردش مالی گرفت؟؟؟
دوست عزیز فقط موجودی ببرید آخه کی گفته گردش مالی لازمه انقدر از این کارا بکنید تا مثل کِبِک قوانین رو عوض کنن و بقیه بدبخت بشن..... نکن آقا جان نکن برادر من شما محکم کاری نکن.....

شما خیلی به فکر بدبختی بقیه هستی که برای مادر بزرگ 89 سالت گرین کارت ثبت نام میکنی بعدم که برنده میشه میخندی و میگی هرچند که نمیتونه بره ولی خوشحالم که مادربزرگ خوش شانسی دارم؟؟؟!!! خوش به حالمون!!!
من اينجا بس دلم تنگ است
و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است
بيا ره توشه برداريم

قدم در راه بي برگشت بگذاريم
ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟
مهدی اخوان ثالث
تشکر کنندگان: MEHR52 ، behdist ، mona_ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان