موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-11 ساعت 20:50)hamid32 نوشته: نکنید آقا. نکنید !
ببینید اصلا من نمی خوام وارد بحث هایی بشم که اینجا شده و نمی خواهیم دوباره بشه
فقط خواستم بگم :
عقلانی و منطقی نیست کسی که که شرایط کامل و قصد حتمی برای رفتن نداره لاتاری ثبت نام کنه. هر جور که حساب کنی عقلانی و منطقی نیست !
پ.ن. اگر اشتباه نکنم توی همین تاپیک بود یه بنده خدایی نوشته بود : امسال اسم من هم در نیومد. بعد توی امضاش نوشته از برندگان لاتاری 2010 ! من الان دیگه چیزی ندارم بگم !
هییییی کو گوش شنواااااااا
پدر ومادر یکی از دوستای ما :
1. دیپلم ندارن
2.پدر ممنوع الخروج هست واسه بدهکاری که داره
3. روی همرفته پولای تو جیبشونم بذارن سرمایشون به 5 میلیون هم نمیرسه
ولی با اعتماد به نفس هر سال دارن ثبت نام میکنن.
مورد 2 رو قشنگ توجه کن شما ، دیگه بگیر برو تا آخرررررررر
من دورم آدمایی رو میبینم که اگه تعریف کنم همه اون دوستانی که میگن لاتاری حق همه هست و ... خودشون یه 2*2 ، 4 تا کنن میبینن واقعا این آدما اسم لاتاریم نباید بیارن .
همسر من زیاد میل به رفتن نداشت با وحود اینکه توایران شرایط خوبی داره فکر میکرد مهاجرت براش سخت باشه و از پسش بر نیاد ولی وقتی کسایی از جمله دوستان که بالا گفتمودید و اعتماد به نفسشونو الان دیگهه فقط به فکر رفتنهه
آقا جان مسابقه تلویزیونی که نیست حرف زندگیه.
نا گفته نماندآدمای فهمیده هم کم نیستن مثل دوست صمیمی خودم ،با وجود داشتن دکتری هم خودش هم همسرش و آشنایی کامل با زندگی در آمریکا و کلی بار علمی و پژوهشی ،خیلی منطقی میگن ما الان شرایط مهاجرت نداریم وقتش که برسه ثبت نام میکنیم ،چرا الکی حق دیگرانو بگیریم ..
فقط انسان های فهمیده و واقع گرا میتونن تصمیم این چنین عقلانی بگیرن.
وباید خدمت کسانی که میفرمایند لاتاری شانس و حق همه هست بگم واقعا دوست داشتم اینطور میبود ولییی نیییست(البته نه کسانی که کارشون دزست میشه و به هر طریقی میرن و به امید خدا موفقم میشن بلکه کسانی مانند بالا که مثال زدم)
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-11 ساعت 22:16)rbrb-2015 نوشته: (2014-05-10 ساعت 21:27)ayliin نوشته: سلام به همه دوستان
من کارشناس ارشد هستم در حال آماده کردن مدارک برای ویزای تحصیلی بودم که لاتاری قبول شدم. حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ یه نظرتون صبر کنم برم اونجا یا اقدام کنم؟؟؟؟
تبریک میگم.
تا اونجایی که من اطلاع دارم برای ویزای دانشجویی باید ثابت کنید که بعد از پایان تحصیل قصد موندن در آمریکا رو ندارید! با این حساب که شما لاتاری ثبت نام کردید و برنده هم شدید احتمالش خیلی کمه حتی در صورت گرفت پذیرش و فاند از دانشگاه های آمریکا موفق بشید ویزا دانشجویی بگیرید. (برای این مورد بهتر به فروم های سایت اپلای برد مراجعه کنید)
ضمن اینکه مزایا گرین کارت خیلی بیشتر از ویزا دانشجویی. شما با وجود گرین کارت میتونید از شرایط بورس تحصیلی هم استفاده کنید. موفق باشید
دوست عزیز نمیدونم وکیل طاهر کاملی رو میشناسید یا نه ،ایشون وکیل دادگستری ایالت متحده آمریکا هستن وتوی برنامشون به این موضوع خیلی اشاره کردن که حتما از طریق لاتاری اقدام کنن کسایی مثل شما ،همون طور که دوست عزیزمونم خدمتتون گفت ،چون خیلی راحتتر و احتمالشم بالا تره و هزینشم کمتره.
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من اینجا به سوالات بعضی دوستان جواب داده بودم که توی همین تاپیک پرسیده بودن ولی الان میبینم هیچکدام نیست کسی هم که به سوال ما جوابی نمیده .نمیدونم مدیریت محترم تاپیک پاک کردن یا اشکال سایته. در هر دو صورت امیدوارم بررسی کنید چون ما هم وقتمون رو میذاریم تا شاید به کسی کمکی بشه
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 02:33)Saeedv13 نوشته: (2014-05-12 ساعت 02:29)m0na_000 نوشته: من اینجا به سوالات بعضی دوستان جواب داده بودم که توی همین تاپیک پرسیده بودن ولی الان میبینم هیچکدام نیست کسی هم که به سوال ما جوابی نمیده .نمیدونم مدیریت محترم تاپیک پاک کردن یا اشکال سایته. در هر دو صورت امیدوارم بررسی کنید چون ما هم وقتمون رو میذاریم تا شاید به کسی کمکی بشه
مونا خانم
اگر سئوالی با موضوع تاپیک منطبق نباشه پاک میشه. پاسخ های مرتبط با پست های نامرتبط هم به تبع پاک میشن. لطفاً اگر سئوال غیر مرتبطی مشاهده کردید از صرف وقت برای پاسخگویی خودداری کنید. موفق باشید.
آخه موضوع اینه که پست اصلی سر جاشه !!
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
شاید سوال تکراری باشد ولی من در اینجا و حتی فرومهای خارجی جستجو کردم. از این سهمیه 55000 تا حدود 3800 تا حداکثر به ایران میرسد. حال سوال مهم این است که کلا 3800 نفر ویزا میگیرند یا اینکه 3800 نفر از برندگان ویزا میگرند و خانواده هایشان نیز جدا میگیرند؟ چون تعداد شرکت کنندگان و تعداد همراهانشان برابرا است طبق امار یعنی اینکه انگاه 1900 خانواده از ایران بیشتر ویزا نمیگیرند یا اینکه خیر؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
امسال براي چند نفر از دوستان و آشنايان ثبت نام كردم، تقريبا سريع كپي و پيست ميكردم و مدام با جمله ي has not been selected روبرو ميشدم، تا اينكه براي نفر آخر همون صفحه با باركد جلوم باز شد، دقيقا همون حسي بهم دست داد كه وقتي برنده شدن خودمو ديدم، آدم خشكش ميزنه، ميترسه كه صفحه رو ببنده و ديگه نتونه دوباره باز كنه، خيلي حس خوبي بود
بعد يادم افتاد اين شخص همون كسي بود كه لحظات آخر عكس و مشخصاتش رو برام فرستاده بود، حتي عكسي كه فرستاده بودن يه اسكن از عكس سه در چهار بود كه جاي منگنه روي مقنعه شون بود و با فتوشاپ عكس رو درست كردم تا سيستم قبول كرد، بعضي موقع ها شانس اينجوري در خونه آدم رو ميزنه.
----
در مورد بحثهايي كه ميشه در مورد كساني كه ثبت نام ميكنن در لاتاري: فكر نميكنم من يا هيچكدوم از كساني كه در لاتاري قبول شده اند قبل از اعلام نتايج با در دست داشتن كارت پايان خدمت و مدرك دانشگاهي و يك حساب بانكي صد ميليوني و ساك مسافرتي و آماده ي مهاجرت پاي سيستم نشسته بوده باشيم و تا نتايج اعلام شده باشه و برنده شدنمون رو متوجه شديم پا شده باشيم بيايم امريكا
دوستان واژه ي لاتاري يعني قرعه كشي، يعني بخت آزمايي، يعني يا برنده ميشيد يا بازنده. من حاضرم شرط ببندم 80 درصد كساني كه از سالهاي پيش تا به الان در لاتاري ثبت نام كرده اند اصلا آماده مهاجرت نبودن، چه از لحاظ سرباز بودن، چه از لحاظ تحصيلي و چه از لحاظ مالي، ولي وقتي برنده شدن تمام تلاششون رو كردن كه مشكلات رو از سر راه بر دارن و ويزا بگيرن، مثال عيني خود من كه وقتي شركت كردم نه كارت معافيت سربازي داشتم، نه مدركم از دانشگاه آزاد شده بود و نه حتي يك ميليون تومان پول توي حساب داشتم، ولي وقتي برنده شدم تا قبل از مصاحبه تمام مداركم رو جور كردم و الان 2 سال از اون زمان ميگذره و در امريكا هستم.
پس تصور نكنيد دوستاني كه برنده ميشن ( چه به امريكا بيان و چه نيان) حق كساني كه برنده نشدن رو خوردن، هر سال بيش از 100 هزار برنده اعلام ميشه ولي 55 هزار ويزا صادر ميشه، حتي اگر بصورت ناباورانه نصفي از اين افراد به مصاحبه نرن باز هم 50 هزار نفر ديگه رزرو هستن كه برن و ويزا بگيرن، پس حقي از افرادي كه برنده نميشن ضايع نخواهد شد.
طبيعت زندگي بخشنده ست، ولي اگر با چشم تنگ زندگي كنيم ، طبيعت هم زندگي رو برامون تنگ ميكنه، براي همه خوب بخواهيم تا طبيعت هم سخاوتمندي خودشو بهمون نشون بده
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 06:28)3rip نوشته: امسال براي چند نفر از دوستان و آشنايان ثبت نام كردم، تقريبا سريع كپي و پيست ميكردم و مدام با جمله ي has not been selected روبرو ميشدم، تا اينكه براي نفر آخر همون صفحه با باركد جلوم باز شد، دقيقا همون حسي بهم دست داد كه وقتي برنده شدن خودمو ديدم، آدم خشكش ميزنه، ميترسه كه صفحه رو ببنده و ديگه نتونه دوباره باز كنه، خيلي حس خوبي بود
بعد يادم افتاد اين شخص همون كسي بود كه لحظات آخر عكس و مشخصاتش رو برام فرستاده بود، حتي عكسي كه فرستاده بودن يه اسكن از عكس سه در چهار بود كه جاي منگنه روي مقنعه شون بود و با فتوشاپ عكس رو درست كردم تا سيستم قبول كرد، بعضي موقع ها شانس اينجوري در خونه آدم رو ميزنه.
----
در مورد بحثهايي كه ميشه در مورد كساني كه ثبت نام ميكنن در لاتاري: فكر نميكنم من يا هيچكدوم از كساني كه در لاتاري قبول شده اند قبل از اعلام نتايج با در دست داشتن كارت پايان خدمت و مدرك دانشگاهي و يك حساب بانكي صد ميليوني و ساك مسافرتي و آماده ي مهاجرت پاي سيستم نشسته بوده باشيم و تا نتايج اعلام شده باشه و برنده شدنمون رو متوجه شديم پا شده باشيم بيايم امريكا
دوستان واژه ي لاتاري يعني قرعه كشي، يعني بخت آزمايي، يعني يا برنده ميشيد يا بازنده. من حاضرم شرط ببندم 80 درصد كساني كه از سالهاي پيش تا به الان در لاتاري ثبت نام كرده اند اصلا آماده مهاجرت نبودن، چه از لحاظ سرباز بودن، چه از لحاظ تحصيلي و چه از لحاظ مالي، ولي وقتي برنده شدن تمام تلاششون رو كردن كه مشكلات رو از سر راه بر دارن و ويزا بگيرن، مثال عيني خود من كه وقتي شركت كردم نه كارت معافيت سربازي داشتم، نه مدركم از دانشگاه آزاد شده بود و نه حتي يك ميليون تومان پول توي حساب داشتم، ولي وقتي برنده شدم تا قبل از مصاحبه تمام مداركم رو جور كردم و الان 2 سال از اون زمان ميگذره و در امريكا هستم.
پس تصور نكنيد دوستاني كه برنده ميشن ( چه به امريكا بيان و چه نيان) حق كساني كه برنده نشدن رو خوردن، هر سال بيش از 100 هزار برنده اعلام ميشه ولي 55 هزار ويزا صادر ميشه، حتي اگر بصورت ناباورانه نصفي از اين افراد به مصاحبه نرن باز هم 50 هزار نفر ديگه رزرو هستن كه برن و ويزا بگيرن، پس حقي از افرادي كه برنده نميشن ضايع نخواهد شد.
طبيعت زندگي بخشنده ست، ولي اگر با چشم تنگ زندگي كنيم ، طبيعت هم زندگي رو برامون تنگ ميكنه، براي همه خوب بخواهيم تا طبيعت هم سخاوتمندي خودشو بهمون نشون بده
احسنت . خیلی زیبا نوشتین و توضیح دادین.
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-11 ساعت 22:42)shahin2737 نوشته: (2014-05-11 ساعت 13:12)houshym نوشته: با سلام به همگی
اول از همه بگم که من صفحات قبل را خواندم و باز این موضوع را پست میکنم. همانطور که قبلا هم گفتم تا شماره 20800 در اسیا اعلام شده است و با توجه به این منهای موارد استثنا باید منطقی دید من چون خودم کیس نامبرم 65xx است به خاطر همین فکر میکنم که باید منطقی نگاه کرد چون گرفتن گرین کارت میتونه اثر زیادی توی زندگی ادمها داشته باشه و از الان باید برنامه ریزی شه که امادگی کسب کنی وگرنه تبدیل به گرااان کارت و چالشهای خیلی زیادی خواهد شد مخصوصا اگه بچه داشته باشی
با توجه به ارقام بالا یک بحث اینه که اگه فرض کنیم از این 20700 نفر چیزی حدود 40% اشان دو نفر یا بیشتر باشند یعنی در کل 28000 نفر برای ویزا واجد شرایط خواهند بود در این حالت اگر عدد سال قبل که 7000 نفر قبول شده بودند را بگیریم و این عدد 7000 مربوط به تعداد کیس ها باشد یک موضوع است و اگر این عدد 7000 مربوط به تعداد ویزاها باشد بحث دیگری دارد
به عبارت دیگر اگر این 7000 مربوط به تعداد افراد اصلی باشد( و افراد خانواده و ... به حساب این لیست نباشد) انگاه تا شماره 7000 خیالش راحت است که برای مصاحبه میرود ولی اگر این 7000 تعداد کل ویزاها باشد بنابراین کیس نامبر تا 5000 شانس بالای 80% دارند
لطفا اگر تحلیلی دارید بفرمایید
من کیس نامبرم 78xx است.اگر اخرین صفحه (صفحه 2130)تاپیک کلیرنس 2013 را ببینید خیلی چیزها دستگیرتون میشه و دیگه سوالی براتون پیش نمیاد. استنباط من با توجه به اینکه کلیرنس برندگان 2014 بعضا به هفت ماه رسیده.(انهایی که کیس سه رقمی داشتند تو نوامبر مصاحبه رفتن و تا الان منتظرن )،این است که شانس انچنانی ندارم.
دوست عزیز در نومیدی بسی امیده. البته من اطلاعی ندارم ولی خیلی از دوستان میگن که کیس نامبر خیلی تعیین کننده نیست. به هر حال خیلی ها دوست دارن که الان جای شما بودن. پس امیدوارانه کاراتونو پیش ببرید انشالا که به نتیجه می رسید.
من اينجا بس دلم تنگ است
و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است
بيا ره توشه برداريم
قدم در راه بي برگشت بگذاريم
ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟
مهدی اخوان ثالث