2014-05-12 ساعت 10:42
(2014-05-12 ساعت 10:02)puryapurya نوشته:(2014-05-12 ساعت 06:28)3rip نوشته: امسال براي چند نفر از دوستان و آشنايان ثبت نام كردم، تقريبا سريع كپي و پيست ميكردم و مدام با جمله ي has not been selected روبرو ميشدم، تا اينكه براي نفر آخر همون صفحه با باركد جلوم باز شد، دقيقا همون حسي بهم دست داد كه وقتي برنده شدن خودمو ديدم، آدم خشكش ميزنه، ميترسه كه صفحه رو ببنده و ديگه نتونه دوباره باز كنه، خيلي حس خوبي بودبا سلام خدمت شما دوست عزیز وتشکر نسبت به توضیحات خوبتون
بعد يادم افتاد اين شخص همون كسي بود كه لحظات آخر عكس و مشخصاتش رو برام فرستاده بود، حتي عكسي كه فرستاده بودن يه اسكن از عكس سه در چهار بود كه جاي منگنه روي مقنعه شون بود و با فتوشاپ عكس رو درست كردم تا سيستم قبول كرد، بعضي موقع ها شانس اينجوري در خونه آدم رو ميزنه.
----
در مورد بحثهايي كه ميشه در مورد كساني كه ثبت نام ميكنن در لاتاري: فكر نميكنم من يا هيچكدوم از كساني كه در لاتاري قبول شده اند قبل از اعلام نتايج با در دست داشتن كارت پايان خدمت و مدرك دانشگاهي و يك حساب بانكي صد ميليوني و ساك مسافرتي و آماده ي مهاجرت پاي سيستم نشسته بوده باشيم و تا نتايج اعلام شده باشه و برنده شدنمون رو متوجه شديم پا شده باشيم بيايم امريكا
دوستان واژه ي لاتاري يعني قرعه كشي، يعني بخت آزمايي، يعني يا برنده ميشيد يا بازنده. من حاضرم شرط ببندم 80 درصد كساني كه از سالهاي پيش تا به الان در لاتاري ثبت نام كرده اند اصلا آماده مهاجرت نبودن، چه از لحاظ سرباز بودن، چه از لحاظ تحصيلي و چه از لحاظ مالي، ولي وقتي برنده شدن تمام تلاششون رو كردن كه مشكلات رو از سر راه بر دارن و ويزا بگيرن، مثال عيني خود من كه وقتي شركت كردم نه كارت معافيت سربازي داشتم، نه مدركم از دانشگاه آزاد شده بود و نه حتي يك ميليون تومان پول توي حساب داشتم، ولي وقتي برنده شدم تا قبل از مصاحبه تمام مداركم رو جور كردم و الان 2 سال از اون زمان ميگذره و در امريكا هستم.
پس تصور نكنيد دوستاني كه برنده ميشن ( چه به امريكا بيان و چه نيان) حق كساني كه برنده نشدن رو خوردن، هر سال بيش از 100 هزار برنده اعلام ميشه ولي 55 هزار ويزا صادر ميشه، حتي اگر بصورت ناباورانه نصفي از اين افراد به مصاحبه نرن باز هم 50 هزار نفر ديگه رزرو هستن كه برن و ويزا بگيرن، پس حقي از افرادي كه برنده نميشن ضايع نخواهد شد.
طبيعت زندگي بخشنده ست، ولي اگر با چشم تنگ زندگي كنيم ، طبيعت هم زندگي رو برامون تنگ ميكنه، براي همه خوب بخواهيم تا طبيعت هم سخاوتمندي خودشو بهمون نشون بده
سوالی ازتون داشتم آیا یادداشت یا دفترچه خاطرات یا نوشته ای بعد از ورود به آمریکا دارید ما هم از تجربیاتتون بعد از ورود استفاده کنیم.ممنون میشم ازتون بابت ارائش.
باز هم تشکر
به صفحه ای زیر برید دیدگاه ها و خاطرات و بهترین تحلیل ها از امریکا رو بخونید . دیدگاه های آرش در مورد امریکا شمارو با یک دید بسیار عالی روبرو میکنه . فایل پی دی اف کل این خاطرات هم در صفحات آخر لینکش موجوده و میتونید دانلود و پرینت کنید .
http://www.mohajersara.com/thread-2711-p...8%B1%D8%B4