کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-12 ساعت 14:20)citizen نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 14:03)houshym نوشته:  دوستان گرامی
ایا 55000 ویزایی که طی این شرایط صادر میشود با احتساب همراهان است یا فقط برندگان اصلی؟ به عبارت دیگر اینطوری با احتساب همراهان باید 55000 تا بیشتر ویزا صادر شه لطفا اظهار نظر بفرمایید

با تشکر
همونطور که دوستان دیگر هم قبلا گفتن ظاهرا این تعداد ویزا فقط برای کیس های اصلی هستش و همراهان اونا رو شامل نمیشه کما اینکه تعداد همراهان ممکنه کم و زیاد بشه مثلا خیلی ها بعد از گرفتن ویزا ازدواج میکنن و یا بچه دار میشن.
اره ولی تو سایت نوشته وقتی 55000 ویزا صادر شه موضوع بسته میشه به معنی اینکه فرضا اگه 10000 نفر اول هرکی دو همراه داشته باشه 30000 تا از ظرفیت ویزار تموم میشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان:
با تبريك به قبول شدگان جدید
من هم قبلا در این مسیر اومدم و تجربیاتی دارم و البته خیلی ازین تجربیاتو مدیون دوستان قدیمیتر می دونم پس وظیفم میدونم دینمو ادا کنم و به جدیدیها کمک کنم . موردی خاصی بود پیغام بدید در خدمتتون هستم
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: A_A ، nasim
با سلام خدمت دوستان،
آيا تعداد افراد هر كيس در فرم قبولي لااتري قيد ميگردد؟
تشکر کنندگان:
[align=left][align=left][align=left][align=left][align=left][align=right][align=left]
ایا 55000 ویزایی که طی این شرایط صادر میشود با احتساب همراهان است یا فقط برندگان اصلی؟ به عبارت دیگر اینطوری با احتساب همراهان باید 55000 تا بیشتر ویزا صادر شه لطفا اظهار نظر بفرمایید

با تشکر
همونطور که دوستان دیگر هم قبلا گفتن ظاهرا این تعداد ویزا فقط برای کیس های اصلی هستش و همراهان اونا رو شامل نمیشه کما اینکه تعداد همراهان ممکنه کم و زیاد بشه مثلا خیلی ها بعد از گرفتن ویزا ازدواج میکنن و یا بچه دار میشن.

این موضوع بارها توضیح داده شده و در دستورالعمل لاتاری به طور صریح ذکر شده که تنها 50000 ویزا صادر می شود . بنابراین مجموع برندگان و همراهان شامل این تعداد می شود ( برندگان ویزای DV-1 و همراهان ویزای DV-2) .در ضمن 5000 ویزای دیگر طی قانونی که بعدا به تصویب کنگره رسید متعلق به گروه ؛ منطقه های خاصی است وشامل سهمیه عمومی نمی شود.

The congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program is administered annually by the Department of State. Section 203© of the Immigration and Nationality Act (INA) provides for a class of immigrants known as “diversity immigrants,” from countries with historically low rates of immigration to the United States. For fiscal year 2015, 50,000 diversity visas (DVs) will be available. There is no cost to register for the DV Program.Applicants who are selected in the lottery (“selectees”) must meet simple, but strict, eligibility requirements in order to qualify for a diversity visa. Selectees are chosen through a randomized computer drawing. Diversity visas are distributed among six geographic regions and no single country may receive more than seven percent of the available DVs in any one year
For DV-2015, natives of the following countries are not eligible to apply, because more than 50,000 natives of these countries immigrated to the United States in the previous five years

برنامه قرعه کشی روادید مهاجرت (قرعه کشی کارت سبز) که توسط کنگره مورد تصویب قرار گرفته است، به صورت سالیانه توسط وزارت خارجه آمریکا اجرا می گردد. © بند ٢٠٣ قانون مهاجرت و تابعیت (INA) و شامل مهاجرینی است که "مهاجرین قرعه کشی" نامیده میشوند و از کشورهایی با نرخ مهاجرت پایین به ایالات متحده امکان مهاجرت به آمریکا را فراهم می کند. برای سال ٢٠١۵ پنجاه هزار روادید قرعه کشی در نظرگرفته شده است. برای ثبت نام در این برنامه نیازی به پرداخت هزینه نیست.
متقاضیانی که نامشان در قرعه کشی انتخاب شده (برگزیدگان) باید واجد شرایطی صریح و مشخص باشند. برگزیدگان بر اساس یک قرعه کشی شانسی
توسط کامپیوتر انتخاب می شوند. این روادیدها در ۶ منطقه جغرافیایی توزیع میگردند، بطوریکه هر کشور در یکی از این مناطق شش گانه نمی تواند در
یک سال بیش از ۷ درصد از ویزاهای قرعه کشی کارت سبز موجود را دریافت کند.
اتباع کشورهای زیر واجد شرایط ثبت نام در برنامه قرعه کشی گرین کارت ٢٠١۵ نمی باشند زیرا طی پنج سال گذشته بیش از ۵٠ هزار مهاجر به ایالات متحده آمریکا فرستاده اند.
تشکر کنندگان: samansaba
(2014-05-12 ساعت 15:03)abbas_sorouri نوشته:  با سلام خدمت دوستان،
آيا تعداد افراد هر كيس در فرم قبولي لااتري قيد ميگردد؟

سلام
نه در فرم قبولی فقط شخص اصلی قید میشه
تشکر کنندگان: پدی
سلام .امروز بعد از 12 روز ERRORدادن جمله کذایی HAS NOT BEEN SELECTED منم قبول نشدم .12 سال هست که دارم ثبت نام میکنم از موقعی که نامه ای بود.
تشکر کنندگان: mona_ir ، saeed_gh ، jayjay ، sepandarA ، eagla ، hamedara ، amir-ashkan
(2014-05-12 ساعت 10:09)ali_kuchulu نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 03:10)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 02:41)m0na_000 نوشته:  آخه موضوع اینه که پست اصلی سر جاشه !!
پس از دستم در رفته. گزارشش کنین تا پاکش کنم.

درود بر مدير گرامى
اتفاقا سؤال ايشون كاملا منطبق بر "گفتگوهاى مرتبط با اعلام نتايج قرعه كشى ٢٠١٥" هست. فرد ديگرى هم همون سؤالو مطرح كرده و هيچكدوم پاسخى داده نشده.
سؤال مهمى هم هست و جوابش باعث در اومدن از بلاتكليفى و ابهام ميشه. خواهشا اگه كسى جوابشو ميدونه بگه چون براى يكى از اطرافيان من كه ثبت نام كرده دقيقا همين مشكل پيش اومده.
و اما مشكل چيه؟ اين كه با وجود درست وارد كردن كانفيرميشن نامبر و نام خانوادگى و سال تولد، سايت اعلام ميكند كه اطلاعات شما صحيح نيست.
دقت كنيد نميگه كانفيرميشن صحيح نيست. ميگه اطلاعات اسم و سال تولد صحيح نيست. حتى يه توضيح اضافه هم زيرش ميده كه مثلا شايد بجاى عدد صفر از حرف o استفاده كرديد يا بجاى عدد 1 از حرف l و از اين قبيل.
اين در حاليه كه مجددا تاكيد ميكنم اطلاعات كاملا صحيح و منطبق با فرم پر شده ثبت نام لاتارى وارد ميشن.
براى پيگيرى اين مشكل چه كارى بايد انجام داد و به كجا ايميل زده بشه زودتر و بهتر ممكنه نتيجه بده؟
با سپاس

نام فامیلی رو تماما با حروف بزرگ ABCD امتحان کنید. برای من هم همینطوری بود با حروف بزرگ زدم درست شد که البته برنده نشده بودم Sad
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
تشکر کنندگان: mona_ir ، saeed_gh ، m0na_000
(2014-05-12 ساعت 17:04)abbas_sorouri نوشته:  با سلام خدمت دوستان
آيا در تكميل فرم ds260 شماره پاسپورت فرزندان را هم ميخواهند. بچه من يكسالشه و هنوز براش گذرنامه نگرفتم.

دوست عزیز باید این تاپیک سوالتون رو بپرسین که سریع و با دقت جواب بدن

http://www.mohajersara.com/thread-7039.html
تشکر کنندگان:
(2014-05-12 ساعت 14:23)houshym نوشته:  

با تشکر
اره ولی تو سایت نوشته وقتی 55000 ویزا صادر شه موضوع بسته میشه به معنی اینکه فرضا اگه 10000 نفر اول هرکی دو همراه داشته باشه 30000 تا از ظرفیت ویزار تموم میشه

در هر دوره لاتاری، حدود 100 هزار نفر (شامل متقاضی اصلی و همراهان) از سراسر دنیا برنده میشن و تا پایان دوره برای حدودا 50 هزار نفر ویزا صادر میشه

این آمار رو مستقیما از CEAC استخراج کردم و برای نمونه آمار آسیا رو در دوره DV-2013 قرار میدم تا سوالات و ابهامات بسیاری از دوستان برطرف بشه:

در دوره DV-2013 از 105628 نفر برنده شده در سراسر دنیا (شامل متقاضی اصلی و همراهان)، 16045 نفر از آسیا برنده شدند و تا پایان دوره
10433 نفر در 5339 کیس به مصاحبه دعوت شدند (بالاترین شماره کیس دعوت شده: 10682)
از این تعداد 8 نفر (در 5 کیس) برای دومین بار به مصاحبه دعوت شدند (در کل 10441 مصاحبه)
6 نفر (در 2 کیس) هم در حالت ترانسفر بودند که نتوانستند دومین بار مصاحبه شوند. (در کل 10447 مورد)
نتیجه این 10441 مصاحبه به این صورت بود:
صدور ویزا: 8495 مورد در 4513 کیس (بالاترین شماره کیس ویزا گرفته: 10682)
رد درخواست: 491 مورد در 318 کیس
عدم حضور در مصاحبه: 830 مورد در 451 کیس
625 مورد هم در 365 كيس بعلت طولانی شدن مدت Administration Processing موفق نشدند ویزا دریافت کنند.
تشکر کنندگان: ابی22 ، Aamed ، sh-p ، jayjay ، mamad_msp ، AFSHIN-PIC ، Aghaman ، A_A ، puryapurya ، پدی ، lighter ، vahidbaq ، SK89 ، saeed_gh ، sunflower00
(2014-05-12 ساعت 17:32)KBS نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 14:23)houshym نوشته:  

با تشکر

در هر دوره لاتاری، حدود 100 هزار نفر (شامل متقاضی اصلی و همراهان) از سراسر دنیا برنده میشن و تا پایان دوره برای حدودا 50 هزار نفر ویزا صادر میشه

این آمار رو مستقیما از CEAC استخراج کردم و برای نمونه آمار آسیا رو در دوره DV-2013 قرار میدم تا سوالات و ابهامات بسیاری از دوستان برطرف بشه:

در دوره DV-2013 از 105628 نفر برنده شده در سراسر دنیا (شامل متقاضی اصلی و همراهان)، 16045 نفر از آسیا برنده شدند و تا پایان دوره
10433 نفر در 5339 کیس به مصاحبه دعوت شدند (بالاترین شماره کیس دعوت شده: 10682)
از این تعداد 8 نفر (در 5 کیس) برای دومین بار به مصاحبه دعوت شدند (در کل 10441 مصاحبه)
6 نفر (در 2 کیس) هم در حالت ترانسفر بودند که نتوانستند دومین بار مصاحبه شوند. (در کل 10447 مورد)
نتیجه این 10441 مصاحبه به این صورت بود:
صدور ویزا: 8495 مورد در 4513 کیس (بالاترین شماره کیس ویزا گرفته: 10682)
رد درخواست: 491 مورد در 318 کیس
عدم حضور در مصاحبه: 830 مورد در 451 کیس
625 مورد هم در 365 كيس بعلت طولانی شدن مدت Administration Processing موفق نشدند ویزا دریافت کنند.

مرسی از توضیحات کاملتون. فقط یه سوال پیش اومد واسه من و اینکه 6000 نفر طبق این آمار به مصاحبه دعوت نشدند(آسیا)در حالی که تو ماه آگوست همه ی کیس ها کارنت شده بودند. این تناقض واسه چیه؟
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
(2014-05-12 ساعت 17:50)mohammad_sepah نوشته:  مرسی از توضیحات کاملتون. فقط یه سوال پیش اومد واسه من و اینکه 6000 نفر طبق این آمار به مصاحبه دعوت نشدند(آسیا)در حالی که تو ماه آگوست همه ی کیس ها کارنت شده بودند. این تناقض واسه چیه؟

در 2 ماه پایانی دوره 2013، همه کیسها کارنت شدند
این به این معنی نیست که همه کیسها قرار مصاحبه دریافت کردن!
در این ماههای پایانی، از کیس پایینتر شروع میکنن و تا جایی که سفارت ها ظرفیت داشته باشن ادامه میدن
ضمنا توجه داشته باشید که همه این 16045 نفر، بعد از برنده شدن فرمها رو ارسال نکردن تا براشون اقدام بشه!
(2014-05-12 ساعت 18:03)KBS نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 17:50)mohammad_sepah نوشته:  مرسی از توضیحات کاملتون. فقط یه سوال پیش اومد واسه من و اینکه 6000 نفر طبق این آمار به مصاحبه دعوت نشدند(آسیا)در حالی که تو ماه آگوست همه ی کیس ها کارنت شده بودند. این تناقض واسه چیه؟

در 2 ماه پایانی دوره 2013، همه کیسها کارنت شدند
این به این معنی نیست که همه کیسها قرار مصاحبه دریافت کردن!
در این ماههای پایانی، از کیس پایینتر شروع میکنن و تا جایی که سفارت ها ظرفیت داشته باشن ادامه میدن
ضمنا توجه داشته باشید که همه این 16045 نفر، بعد از برنده شدن فرمها رو ارسال نکردن تا براشون اقدام بشه!

مرسی از توضیحاتتون. من یکی که کاملا متقاعد شدم، بالاخره یکی یه جواب درست حسابی در مورد تعداد ویزاها داد. پس نتیجه می گیریم که امسال 4992 نفر از ایران برنده شدن و نه 4992 کیس نامبر، احتمال داره کل کیس نامبرها 2000 تا هم نباشه.
متشکر دوست عزیز
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: Kaveh ، sharmi ، A_A ، puryapurya ، saeed_gh

درود بر مدير گرامى
اتفاقا سؤال ايشون كاملا منطبق بر "گفتگوهاى مرتبط با اعلام نتايج قرعه كشى ٢٠١٥" هست. فرد ديگرى هم همون سؤالو مطرح كرده و هيچكدوم پاسخى داده نشده.
سؤال مهمى هم هست و جوابش باعث در اومدن از بلاتكليفى و ابهام ميشه. خواهشا اگه كسى جوابشو ميدونه بگه چون براى يكى از اطرافيان من كه ثبت نام كرده دقيقا همين مشكل پيش اومده.
و اما مشكل چيه؟ اين كه با وجود درست وارد كردن كانفيرميشن نامبر و نام خانوادگى و سال تولد، سايت اعلام ميكند كه اطلاعات شما صحيح نيست.
دقت كنيد نميگه كانفيرميشن صحيح نيست. ميگه اطلاعات اسم و سال تولد صحيح نيست. حتى يه توضيح اضافه هم زيرش ميده كه مثلا شايد بجاى عدد صفر از حرف o استفاده كرديد يا بجاى عدد 1 از حرف l و از اين قبيل.
اين در حاليه كه مجددا تاكيد ميكنم اطلاعات كاملا صحيح و منطبق با فرم پر شده ثبت نام لاتارى وارد ميشن.
براى پيگيرى اين مشكل چه كارى بايد انجام داد و به كجا ايميل زده بشه زودتر و بهتر ممكنه نتيجه بده؟
با سپاس

ضمن سپاس از همه دوستانى كه لطف كردن و پاسخ دادن، بايد عرض كنم كه همه ي اون راههايى كه دوستان گفتن قبلا امتحان شده، با حروف بزرگ نوشتن نام خانوادگى - نام و نام خانوادگى با هم - فقط نام- استفاده از كامپيوترهاى مختلف- براوزرهاى مختلف مثل اينترنت اكسپلورر و فايرفاكس و ...- استفاده از سرويس دهنده هاى مختلف اينترنت مثل مخابرات و آسياتك و هاى وب و...- و خلاصه هرچى كه به ذهن شما برسه! اما همچنان ميگه اطلاعات معتبر نيست!
نام چندين نفر كه ثبت نام شده بودن چك ميشه و هيچكدوم مشكلى ندارن (كه قبول نشدن البته) ولى يكى هست كه اين مشكلو داره و هنوز هم به نتيجه اى نرسيديم.
اطلاعات كاملا منطبق بر پرينتى هست كه بعد از ثبت نام از صفحه كانفيرميشن نامبر گرفتيم و هيچ اشتباهى در ورود اطلاعات وجود نداره. افراد مختلفى اطلاعات رو چك كردن كه خطاى شخصى وجود نداشته باشه.
حالا با توجه به اين مساله، مرجعى براى پيگيرى و پاسخگويى وجود نداره؟ مثلا جايى كه بشه ايميل زد يا تلفنى سؤال كرد يا يه همچين چيزايى.

با سپاس
تشکر کنندگان: m0na_000
(2014-05-12 ساعت 20:21)ali_kuchulu نوشته:  

درود بر مدير گرامى
با سپاس

ضمن سپاس از همه دوستانى كه لطف كردن و پاسخ دادن، بايد عرض كنم كه همه ي اون راههايى كه دوستان گفتن قبلا امتحان شده، با حروف بزرگ نوشتن نام خانوادگى - نام و نام خانوادگى با هم - فقط نام- استفاده از كامپيوترهاى مختلف- براوزرهاى مختلف مثل اينترنت اكسپلورر و فايرفاكس و ...- استفاده از سرويس دهنده هاى مختلف اينترنت مثل مخابرات و آسياتك و هاى وب و...- و خلاصه هرچى كه به ذهن شما برسه! اما همچنان ميگه اطلاعات معتبر نيست!
نام چندين نفر كه ثبت نام شده بودن چك ميشه و هيچكدوم مشكلى ندارن (كه قبول نشدن البته) ولى يكى هست كه اين مشكلو داره و هنوز هم به نتيجه اى نرسيديم.
اطلاعات كاملا منطبق بر پرينتى هست كه بعد از ثبت نام از صفحه كانفيرميشن نامبر گرفتيم و هيچ اشتباهى در ورود اطلاعات وجود نداره. افراد مختلفى اطلاعات رو چك كردن كه خطاى شخصى وجود نداشته باشه.
حالا با توجه به اين مساله، مرجعى براى پيگيرى و پاسخگويى وجود نداره؟ مثلا جايى كه بشه ايميل زد يا تلفنى سؤال كرد يا يه همچين چيزايى.

با سپاس
آیا میشه مثلا عکسشون استاندارد نبوده حذف شده باشن ؟!!Cool
تشکر کنندگان:
(2014-05-12 ساعت 20:21)ali_kuchulu نوشته:  

درود بر مدير گرامى
با سپاس

با سپاس

بارها این اتفاق افتاده بصورتی که در فرم ثبت نام افراد جای نام و نام خانوادگی رو اشتباه نوشتند.
توی فرم ثبت نام اول نام خانوادگی بود و بعد نام
الان موقع چک کردن نتایج وقتی نام خانوادگی رو میزنید در سیستم وجود نداره. چون احتمالا در قسمت نام خانوادگی اسم کوچک شخص رو نوشتید
یکبار امتحان کنید و بجای نام خانوادگی اسم شخص رو وارد کنید و وضعیت رو چک کنید.
تشکر کنندگان: m0na_000 ، A_A ، lighter ، Kaveh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان