کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-12 ساعت 11:05)ایراندوخت نوشته:  به بعضی ها پیش نهاد میکنم سال بعد واسه مرغ و خروس های محلشون هم ثبت نام کنن. چیزی که از دست نمیدن ولی میتونن با آینده افرادی که آرزوی کار و زندگی تو آمریکا رو دارن بازی کنن. واقعا متاسفم

دوستان آمریکا کشوریه که بر مبنای آزادی و فرصت های طلایی بنا شده و به همین خاطر همه حق شرکت در لاتاری رو دارن اگه این رو قبول ندارید ممتازترین ویژگیش رو زیر سوال میبرید . بیشتر افرادی که ثبت نام میکنن هم اطلاعات کاملی ندارن ولی زمانش که برسه با مشکلاتش رو به رو میشن .
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: A_A ، 3rip
(2014-05-12 ساعت 17:32)KBS نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 14:23)houshym نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 14:20)citizen نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 14:03)houshym نوشته:  دوستان گرامی
ایا 55000 ویزایی که طی این شرایط صادر میشود با احتساب همراهان است یا فقط برندگان اصلی؟ به عبارت دیگر اینطوری با احتساب همراهان باید 55000 تا بیشتر ویزا صادر شه لطفا اظهار نظر بفرمایید

با تشکر
همونطور که دوستان دیگر هم قبلا گفتن ظاهرا این تعداد ویزا فقط برای کیس های اصلی هستش و همراهان اونا رو شامل نمیشه کما اینکه تعداد همراهان ممکنه کم و زیاد بشه مثلا خیلی ها بعد از گرفتن ویزا ازدواج میکنن و یا بچه دار میشن.
اره ولی تو سایت نوشته وقتی 55000 ویزا صادر شه موضوع بسته میشه به معنی اینکه فرضا اگه 10000 نفر اول هرکی دو همراه داشته باشه 30000 تا از ظرفیت ویزار تموم میشه

در هر دوره لاتاری، حدود 100 هزار نفر (شامل متقاضی اصلی و همراهان) از سراسر دنیا برنده میشن و تا پایان دوره برای حدودا 50 هزار نفر ویزا صادر میشه

این آمار رو مستقیما از CEAC استخراج کردم و برای نمونه آمار آسیا رو در دوره DV-2013 قرار میدم تا سوالات و ابهامات بسیاری از دوستان برطرف بشه:

در دوره DV-2013 از 105628 نفر برنده شده در سراسر دنیا (شامل متقاضی اصلی و همراهان)، 16045 نفر از آسیا برنده شدند و تا پایان دوره
10433 نفر در 5339 کیس به مصاحبه دعوت شدند (بالاترین شماره کیس دعوت شده: 10682)
از این تعداد 8 نفر (در 5 کیس) برای دومین بار به مصاحبه دعوت شدند (در کل 10441 مصاحبه)
6 نفر (در 2 کیس) هم در حالت ترانسفر بودند که نتوانستند دومین بار مصاحبه شوند. (در کل 10447 مورد)
نتیجه این 10441 مصاحبه به این صورت بود:
صدور ویزا: 8495 مورد در 4513 کیس (بالاترین شماره کیس ویزا گرفته: 10682)
رد درخواست: 491 مورد در 318 کیس
عدم حضور در مصاحبه: 830 مورد در 451 کیس
625 مورد هم در 365 كيس بعلت طولانی شدن مدت Administration Processing موفق نشدند ویزا دریافت کنند.
دوست عزیز میشه ادرس اون لینک ceac رو به من بدی خودم هم چک کنم
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: puryapurya ، پدی
(2014-05-13 ساعت 00:21)houshym نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 17:32)KBS نوشته:  در هر دوره لاتاری، حدود 100 هزار نفر (شامل متقاضی اصلی و همراهان) از سراسر دنیا برنده میشن و تا پایان دوره برای حدودا 50 هزار نفر ویزا صادر میشه

این آمار رو مستقیما از CEAC استخراج کردم و برای نمونه آمار آسیا رو در دوره DV-2013 قرار میدم تا سوالات و ابهامات بسیاری از دوستان برطرف بشه:

در دوره DV-2013 از 105628 نفر برنده شده در سراسر دنیا (شامل متقاضی اصلی و همراهان)، 16045 نفر از آسیا برنده شدند و تا پایان دوره
از این تعداد 8 نفر (در 5 کیس) برای دومین بار به مصاحبه دعوت شدند (در کل 10441 مصاحبه)
6 نفر (در 2 کیس) هم در حالت ترانسفر بودند که نتوانستند دومین بار مصاحبه شوند. (در کل 10447 مورد)
625 مورد هم در 365 كيس بعلت طولانی شدن مدت Administration Processing موفق نشدند ویزا دریافت کنند.[/size]

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV
در این صفحه شماره کیس نامبر رو وارد میکنید، آخرین وضعیت همه اعضای کیس رو نشون میده
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lighter ، javidk ، puryapurya ، saeed_gh
(2014-05-12 ساعت 21:34)mona_usa نوشته:  آیا میشه مثلا عکسشون استاندارد نبوده حذف شده باشن ؟!!Cool

نه دوست گرامى؛ لااقل تا اونجايى كه من ميدونم وقتى هنگام ثبت نام تو صفحه آخر پيغام success مياد و كانفيرميشن نامبرو ميده يعنى تمام آيتمها مورد قبول وارد شده.
ضمن اينكه الان براى چك كردن قبولى فقط سه تا سوال ميپرسه: كانفيرميشن ، نام خانوادگى، و سال تولد. اين سه مورد هم اونقدر پيچيده نيست كه آدم تو وارد كردنش اشتباه كنه.
حداقل ده نفر رو همزمان چككرديم فقط همين يك مورد پيغام not valid ميده و بقيه هيچ مشكلى ندارن، اينجاشه كه عجيبه!
تشکر کنندگان: aaraam
(2014-05-13 ساعت 02:02)KBS نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 00:21)houshym نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 17:32)KBS نوشته:  در هر دوره لاتاری، حدود 100 هزار نفر (شامل متقاضی اصلی و همراهان) از سراسر دنیا برنده میشن و تا پایان دوره برای حدودا 50 هزار نفر ویزا صادر میشه

625 مورد هم در 365 كيس بعلت طولانی شدن مدت Administration Processing موفق نشدند ویزا دریافت کنند.[/size]

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV
در این صفحه شماره کیس نامبر رو وارد میکنید، آخرین وضعیت همه اعضای کیس رو نشون میده
با سلام
لطفا آیا در مورد ثبت نامی ها هم به تفکیکه کشور منبعی وجود داره؟منظورم اینه که تعداد شرکت کنندگان از ایران منبعی وجود داره که مشخص کنه چه تعداد ثبت نام کرده اند؟
دوستان در این مورد هم اگر نظراتی دارند اعلام فرمایند؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-13 ساعت 10:20)puryapurya نوشته:  با سلام
لطفا آیا در مورد ثبت نامی ها هم به تفکیکه کشور منبعی وجود داره؟منظورم اینه که تعداد شرکت کنندگان از ایران منبعی وجود داره که مشخص کنه چه تعداد ثبت نام کرده اند؟
دوستان در این مورد هم اگر نظراتی دارند اعلام فرمایند؟

http://travel.state.gov/content/visas/en...stics.html
در این صفحه:
مورد اول تعداد شرکت کنندگان هست (از سال 2007 تا 2013)
مثلا برای ایران در دوره 2013 نوشته:
369,118 نفر متقضی اصلی و 323,292 نفر همراه (در کل 692,410 نفر)

مورد دوم تعداد برندگان (متقاضی اصلی و همراهان) هر دوره هست (از سال 2011 تا 2014)
برای 2015 هم به Visa Bulletin For June 2014 مراجعه کنید. (بخش F. DIVERSITY VISA LOTTERY 2015 (DV-2015) RESULTS)

مورد سوم تعداد ویزاهای صادره (متقاضی اصلی و همراهان) هست (از سال 2003 تا 2012)
مثلا در دوره 2012 تعداد 2,428 ویزا (متقاضی اصلی و همراهان) برای ایرانیان صادر شده
تشکر کنندگان: puryapurya
(2014-05-13 ساعت 10:19)ali_kuchulu نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 21:34)mona_usa نوشته:  آیا میشه مثلا عکسشون استاندارد نبوده حذف شده باشن ؟!!Cool

نه دوست گرامى؛ لااقل تا اونجايى كه من ميدونم وقتى هنگام ثبت نام تو صفحه آخر پيغام success مياد و كانفيرميشن نامبرو ميده يعنى تمام آيتمها مورد قبول وارد شده.
ضمن اينكه الان براى چك كردن قبولى فقط سه تا سوال ميپرسه: كانفيرميشن ، نام خانوادگى، و سال تولد. اين سه مورد هم اونقدر پيچيده نيست كه آدم تو وارد كردنش اشتباه كنه.
حداقل ده نفر رو همزمان چككرديم فقط همين يك مورد پيغام not valid ميده و بقيه هيچ مشكلى ندارن، اينجاشه كه عجيبه!
ولی من درمورد عکس چیز دیگه شنیده بودم... شاید عکس از لحاظ کمیت استاندارد بوده باشه واسه همین ثبت نام تایید شده باشه اما عکستون کیفیت خوبی نداشته باشه و در مرحله بعد حذف شدین...
نمیدونم والله....حدس میزنم شاید اینجوری باشه !!
تشکر کنندگان:
سلام من امسال انتخاب شدم فرمهای اولیه رو از کجا تهیه کنم در ضمن شماره کیسم سه رقمیه تا کی وقت دارم ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-05-13 ساعت 12:13)shahrooz s نوشته:  سلام من امسال انتخاب شدم فرمهای اولیه رو از کجا تهیه کنم در ضمن شماره کیسم سه رقمیه تا کی وقت دارم ممنون

سلام
سوالتون رو در لینک زیر بپرسید :

http://www.mohajersara.com/thread-7039.html
تشکر کنندگان:
با سلام
امسال باز هم قرعه کشی لاتاری خواهد شد.مهر ماه
تشکر کنندگان:
(2014-05-13 ساعت 14:01)y.n نوشته:  با سلام

تا حالا خبری از برگزار شدن نیست
تشکر کنندگان: y.n
(2014-05-12 ساعت 11:05)ایراندوخت نوشته:  به بعضی ها پیش نهاد میکنم سال بعد واسه مرغ و خروس های محلشون هم ثبت نام کنن. چیزی که از دست نمیدن ولی میتونن با آینده افرادی که آرزوی کار و زندگی تو آمریکا رو دارن بازی کنن. واقعا متاسفم
با تشکر صمیمانه از این دوست عزیز و با عرض پوزش اگه این اظهار نظر بنده به کسی برنخوره باید عرض کنم خاطر همه جمع باشه این مژده را از هم اکنون باید داد که با تلاشها و پیگیریهایی که یک تیم قسم خورده از دوستان با عزم جدی در حال انجام آن هستند به هر طریقی که شده بزودی بساط ثبت نامهای فک و فامیلی , فله ای , گله ای , (می بخشید سوء تفاهم نشه قصد بی ادبی ندارم منظورم همان مرغ و خروس محله است که این دوست عزیزمان بدان اشاره فروموده اند) حتی الامکان در ایران برچیده خواهد شد.
تشکر کنندگان: amirghn ، mona_ir ، آرادایمان ، MEHR52 ، sepandarA
(2014-05-13 ساعت 14:01)y.n نوشته:  با سلام

بله برگزار میشه:
Dates for the DV-2016 program registration period will be widely publicized in the coming months. Those interested in entering the DV-2016 program should check the Department of State’s Visa web page in the coming months.

منبع:
Visa Bulletin For June 2014
تشکر کنندگان: samansaba ، hamedara ، saeed_gh ، sharmi ، puryapurya ، soruosh ، y.n ، abbas41
(2014-05-13 ساعت 14:38)tabim4 نوشته:  
با تشکر صمیمانه از این دوست عزیز و با عرض پوزش اگه این اظهار نظر بنده به کسی برنخوره باید عرض کنم خاطر همه جمع باشه این مژده را از هم اکنون باید داد که با تلاشها و پیگیریهایی که یک تیم قسم خورده از دوستان با عزم جدی در حال انجام آن هستند به هر طریقی که شده بزودی بساط ثبت نامهای فک و فامیلی , فله ای , گله ای , (می بخشید سوء تفاهم نشه قصد بی ادبی ندارم منظورم همان مرغ و خروس محله است که این دوست عزیزمان بدان اشاره فروموده اند) حتی الامکان در ایران برچیده خواهد شد.

با سلام
دوستان عزیز لطف کنید کمتر با kcc و دیگر ارگانهای مربوطه الکی مکاتبه کنید این موضوع باعث میشه که بیشتر رو ایران حساس بشن.این فرهنگ باید تو جامعه خودمون جا بیوفته به اونا مربوط نیست.با این کارتون باعث میشین ایران رو از سهمیه لاتاری حذف کنن.نکنید این کارو
تشکر کنندگان: mona_ir ، Aamed ، Kaveh ، alina-b ، A_A ، citizen ، golegandom ، MEHR52 ، آبان
(2014-05-13 ساعت 14:38)tabim4 نوشته:  
چگونه دوست گرامی؟!Cool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان