موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-14 ساعت 19:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-14 ساعت 19:10 توسط citizen.)
(2014-05-14 ساعت 11:29)dvb3000 نوشته: (2014-05-13 ساعت 22:49)tapartoor600 نوشته: واقعاً این تنگ نظری کی از فرهنگ ایران حذف خواهد شد؟
شب درازه و قلندر بیدار
وقتی این جمله " تاریخ عضویت: May 2014 " رو کنار نام بعضی برنده های 2015 میبینم به کار خدا شک میکنم
به قول یه شخصی :
به شبهه های من به اصل هستی
به بغض بی کَسیت وقت م*س*ت*ی
و حسرت تو را و بو کشیدن
و عمق فاجعه تو را ندیدن
چرا شک میکنی دوست من؟ خوب بعد از قبولی عضو شدن دیگه!! اگه طور دیگری هست بگید ما هم بدونیم.
من اينجا بس دلم تنگ است
و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است
بيا ره توشه برداريم
قدم در راه بي برگشت بگذاريم
ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟
مهدی اخوان ثالث
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آدم بعضی وقتها باید قبل از اینکه به کار خدا شک کنه باید به عقل خودش شک بکنه
من بعد از 7 سال شرکت ، هنوز هم نتونستم برنده بشم.
همسرم برنده شده اونم تو اولین بارش که ثبت نام کرده بود.
لاتری یعنی همین.
شانس
واقعاً درکش اینقدر سخته؟
عجبه هاااااااا ...
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-14 ساعت 21:02)arash.am نوشته: (2014-05-14 ساعت 18:49)mona_usa نوشته: (2014-05-14 ساعت 16:35)arash.am نوشته: سلام
کسی هست که در هنگام ثبت نام تلفن خود را ثبت کرده باشد و از sms از قبولی خود با خبر شده باشد؟
متن sms
Congratulations!
You have been chosen at the Electronic Diversity Visa Lottery. Please click the link below to check DV-2014 and DV-2015 Entrant Status:
http://www.dvlottery.state.gov/ESC/
The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.
Thank you for your understanding.
حالا چه با sms چه طریق دیگه !!
برو ببین بردی یا نه !!
من هیچ شماره یا آدرس email ندارم،کسی برای من، ثبتنام کرده و فقط یه اسماس از آمریکا آمد با شماری ........۱۴۲۴+ با متن بالا،حالا من باید چکار کنم ؟
لطفا کمک کنید.
چیزی که مسلمه اینه که باید از کسی که براتون ثبت نام کرده کانفیرمیشن نامبر خودتون رو بگیرین. نام فامیلی و تاریخ تولد هم باید بدونید که دقیقا در فرم ثبت نام به چه صورتی وارد کردن. این سه تا چیز رو بدونین میتونین چک کنین که برنده شدین یا نه.
من اينجا بس دلم تنگ است
و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است
بيا ره توشه برداريم
قدم در راه بي برگشت بگذاريم
ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟
مهدی اخوان ثالث
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من اینهارو ندارم ،و کسی هم که ثبتنام کرده ندارتش ولی میدون که ثبتنام کرده،اسم و فامیل هست + ساله تولد ولی emila نیست،باید چه کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تو مصاحبه علت معافیت از سربازی رو میپرسن؟ چه قدر سر این قضیه گیر میدن؟ من سر این fbi check و احتمال طولانی شدنش و نرسیدن به قبل سپتامبر بد جوری استرس گرفتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تورو خدا یکی کمکم کنه من دیشب فهمیدم قبول شدم
نمیدونم باید چیکار کنم دقیقا؟..........................
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستانی که قبول شدند به همه تان تبریک می گم- اصلا استرس نداشته باشید که حالا من قبول شدم چکار کنم ؟ کمکم کنید ؟؟؟خیلی وقت دارید تا مصاحبه - تایپیکها و سفرنامه های دوستان مربوط به قبول شدگان سالهای گذشته رو بخونید و تا روز مصاحبه تان همه تان به اندازه یک وکیل مهاجرت اطلاعات کسب می کنید. این که من سربازی رفتتم فلان ارگان و یه سفر رفتم فلان جا حالا به من گیر میدهند یا نه اصلا ازاین خبرها نیست حداکثر مصاحبه شما سه دقیقه است و تعداد کلماتی که بین شما رد و بدل می شود شاید 30 کلمه نباشد. بنابراین خیلی سخت نیست آنها بیشتر به اطلاعات فرم هایی رو که پر کردید تکیه می کنند بنابراین فرمها رو با دقت و شفاف و صادقانه و خالصانه پر کنید برای پر کردن فرمها نیاز به اینکه همون روز 19 می پرکنید و ارسال کنید نیست . از سوالها و تجربیاتی که برای دوستان در مهاجرسرادر رابطه با فرمها عنوان می کنند استفاده ببرید .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx (4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا - مصاحبه : دوم 2013 July - (بازمانده 2013) ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .
کیس نامبر 2015 : 84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)
کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug. تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند