کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-14 ساعت 11:29)dvb3000 نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 22:49)tapartoor600 نوشته:  واقعاً این تنگ نظری کی از فرهنگ ایران حذف خواهد شد؟

شب درازه و قلندر بیدار

وقتی این جمله " تاریخ عضویت: May 2014 " رو کنار نام بعضی برنده های 2015 میبینم به کار خدا شک میکنم

به قول یه شخصی :

به شبهه های من به اصل هستی
به بغض بی کَسیت وقت م*س*ت*ی
و حسرت تو را و بو کشیدن

و عمق فاجعه تو را ندیدن
Sad
چرا شک میکنی دوست من؟ خوب بعد از قبولی عضو شدن دیگه!! اگه طور دیگری هست بگید ما هم بدونیم.
من اينجا بس دلم تنگ است
و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است
بيا ره توشه برداريم

قدم در راه بي برگشت بگذاريم
ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟
مهدی اخوان ثالث
تشکر کنندگان: r.bazargan ، mohsenmb ، tapartoor600 ، A_A
(2014-05-14 ساعت 19:09)citizen نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 11:29)dvb3000 نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 22:49)tapartoor600 نوشته:  واقعاً این تنگ نظری کی از فرهنگ ایران حذف خواهد شد؟

شب درازه و قلندر بیدار

وقتی این جمله " تاریخ عضویت: May 2014 " رو کنار نام بعضی برنده های 2015 میبینم به کار خدا شک میکنم

به قول یه شخصی :

به شبهه های من به اصل هستی
به بغض بی کَسیت وقت م*س*ت*ی
و حسرت تو را و بو کشیدن

و عمق فاجعه تو را ندیدن
Sad
چرا شک میکنی دوست من؟ خوب بعد از قبولی عضو شدن دیگه!! اگه طور دیگری هست بگید ما هم بدونیم.

والا منم برام سواله چرا بکار خدا شک میکنید؟ منم بعد قبولی عضو شدم چندساله ثبت نام کردم برای لاتاری امسال قسمت شد
جالبه خیلی وقت میزارم و پستهای دوستان و میخونم بعضیها حق مسلم خودشون میدونن قبولی رو و فکر میکنن خودشون ارجح هستند
هرکسی برای خودش زندگیش برنامه ها و آرزوهایی داره
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: mohsenmb ، tapartoor600 ، A_A ، rbrb-2015 ، babak433 ، قصه گو
آدم بعضی وقتها باید قبل از اینکه به کار خدا شک کنه باید به عقل خودش شک بکنه
من بعد از 7 سال شرکت ، هنوز هم نتونستم برنده بشم.
همسرم برنده شده اونم تو اولین بارش که ثبت نام کرده بود.
لاتری یعنی همین.
شانس
واقعاً درکش اینقدر سخته؟
عجبه هاااااااا ...
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
تشکر کنندگان: mohsenmb ، r.bazargan ، babak12 ، A_A ، rbrb-2015 ، k1_m_1358 ، قصه گو ، eagla ، peymanp76
(2014-05-14 ساعت 18:49)mona_usa نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 16:35)arash.am نوشته:  سلام
کسی هست که در هنگام ثبت نام تلفن خود را ثبت کرده باشد و از sms از قبولی خود با خبر شده باشد؟
متن sms
Congratulations!

You have been chosen at the Electronic Diversity Visa Lottery. Please click the link below to check DV-2014 and DV-2015 Entrant Status:
http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.

Thank you for your understanding.

حالا چه با sms چه طریق دیگه !!
برو ببین بردی یا نه !!

من هیچ شماره یا آدرس email ندارم،کسی‌ برای من، ثبت‌نام کرده و فقط یه اس‌م‌اس از آمریکا آمد با شماری ........۱۴۲۴+ با متن بالا،حالا من باید چکار کنم ؟
لطفا کمک کنید.
تشکر کنندگان:
(2014-05-14 ساعت 21:02)arash.am نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 18:49)mona_usa نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 16:35)arash.am نوشته:  سلام
کسی هست که در هنگام ثبت نام تلفن خود را ثبت کرده باشد و از sms از قبولی خود با خبر شده باشد؟
متن sms
Congratulations!

You have been chosen at the Electronic Diversity Visa Lottery. Please click the link below to check DV-2014 and DV-2015 Entrant Status:
http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.

Thank you for your understanding.

حالا چه با sms چه طریق دیگه !!
برو ببین بردی یا نه !!

من هیچ شماره یا آدرس email ندارم،کسی‌ برای من، ثبت‌نام کرده و فقط یه اس‌م‌اس از آمریکا آمد با شماری ........۱۴۲۴+ با متن بالا،حالا من باید چکار کنم ؟
لطفا کمک کنید.

چیزی که مسلمه اینه که باید از کسی که براتون ثبت نام کرده کانفیرمیشن نامبر خودتون رو بگیرین. نام فامیلی و تاریخ تولد هم باید بدونید که دقیقا در فرم ثبت نام به چه صورتی وارد کردن. این سه تا چیز رو بدونین میتونین چک کنین که برنده شدین یا نه.
من اينجا بس دلم تنگ است
و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است
بيا ره توشه برداريم

قدم در راه بي برگشت بگذاريم
ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟
مهدی اخوان ثالث
تشکر کنندگان: mona_ir
من اینهارو ندارم ،و کسی‌ هم که ثبت‌نام کرده ندارتش ولی‌ میدون که ثبت‌نام کرده،اسم و فامیل هست + ساله تولد ولی‌ emila نیست،باید چه کرد؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-14 ساعت 21:19)arash.am نوشته:  من اینهارو ندارم ،و کسی‌ هم که ثبت‌نام کرده ندارتش ولی‌ میدون که ثبت‌نام کرده،اسم و فامیل هست + ساله تولد ولی‌ emila نیست،باید چه کرد؟
شما باید از گزینه forget confirmationm در صفحه اعلام نتایج استفاده کنید در ضمن اونجا مشخصات میخواد...
تشکر کنندگان: mona_ir
(2014-05-14 ساعت 21:23)puryapurya نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 21:19)arash.am نوشته:  من اینهارو ندارم ،و کسی‌ هم که ثبت‌نام کرده ندارتش ولی‌ میدون که ثبت‌نام کرده،اسم و فامیل هست + ساله تولد ولی‌ emila نیست،باید چه کرد؟
شما باید از گزینه forget confirmationm در صفحه اعلام نتایج استفاده کنید در ضمن اونجا مشخصات میخواد...

مشکل اینه که من آدرس ایمیل ثبتنام ندارم .
تشکر کنندگان:
سلام
تو مصاحبه علت معافیت از سربازی رو میپرسن؟ چه قدر سر این قضیه گیر میدن؟ من سر این fbi check و احتمال طولانی شدنش و نرسیدن به قبل سپتامبر بد جوری استرس گرفتم
تشکر کنندگان:
(2014-05-14 ساعت 21:41)arash.am نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 21:23)puryapurya نوشته:  

مشکل اینه که من آدرس ایمیل ثبتنام ندارم .
پس در این صورت راهی که باقی می مونه ارتباط با KCC است که بهشون قضییو رو بگی تا برات کانفرمیشن نامبر جدید بدن.
تشکر کنندگان:
(2014-05-14 ساعت 23:36)nooshinsd84 نوشته:  سلام
تو مصاحبه علت معافیت از سربازی رو میپرسن؟ چه قدر سر این قضیه گیر میدن؟ من سر این fbi check و احتمال طولانی شدنش و نرسیدن به قبل سپتامبر بد جوری استرس گرفتم

سلام
اره میپرسن .میپرسن ولی زیادی گیر نمیدین .زیاد نگران نباشین ایشلا بهش میریسین
تشکر کنندگان:
سلام
تورو خدا یکی کمکم کنه من دیشب فهمیدم قبول شدم

نمیدونم باید چیکار کنم دقیقا؟..........................
تشکر کنندگان: soruosh ، rbrb-2015 ، MEHR52 ، sajedeh ، babak433 ، eagla
(2014-05-15 ساعت 07:25)negar2015 نوشته:  سلام
تورو خدا یکی کمکم کنه من دیشب فهمیدم قبول شدم

نمیدونم باید چیکار کنم دقیقا؟..........................

برید اینجا و کامل بخونید
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html

اولین اقدام پر کردن فرم آنلاین 260 هست که از 19 می فعال میشه.میتونید راهنمای پرکردن فرم رو از تاپیک مربوطه بخونید
http://www.mohajersara.com/thread-7039.html

کامل اگه تمامی تاپیک رو بخونید خودتون با روند کار آشنا میشید
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستانی که قبول شدند به همه تان تبریک می گم- اصلا استرس نداشته باشید که حالا من قبول شدم چکار کنم ؟ کمکم کنید ؟؟؟خیلی وقت دارید تا مصاحبه - تایپیکها و سفرنامه های دوستان مربوط به قبول شدگان سالهای گذشته رو بخونید و تا روز مصاحبه تان همه تان به اندازه یک وکیل مهاجرت اطلاعات کسب می کنید. این که من سربازی رفتتم فلان ارگان و یه سفر رفتم فلان جا حالا به من گیر میدهند یا نه اصلا ازاین خبرها نیست حداکثر مصاحبه شما سه دقیقه است و تعداد کلماتی که بین شما رد و بدل می شود شاید 30 کلمه نباشد. بنابراین خیلی سخت نیست آنها بیشتر به اطلاعات فرم هایی رو که پر کردید تکیه می کنند بنابراین فرمها رو با دقت و شفاف و صادقانه و خالصانه پر کنید برای پر کردن فرمها نیاز به اینکه همون روز 19 می پرکنید و ارسال کنید نیست . از سوالها و تجربیاتی که برای دوستان در مهاجرسرادر رابطه با فرمها عنوان می کنند استفاده ببرید .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
(2014-05-13 ساعت 14:38)tabim4 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 11:05)ایراندوخت نوشته:  به بعضی ها پیش نهاد میکنم سال بعد واسه مرغ و خروس های محلشون هم ثبت نام کنن. چیزی که از دست نمیدن ولی میتونن با آینده افرادی که آرزوی کار و زندگی تو آمریکا رو دارن بازی کنن. واقعا متاسفم
با تشکر صمیمانه از این دوست عزیز و با عرض پوزش اگه این اظهار نظر بنده به کسی برنخوره باید عرض کنم خاطر همه جمع باشه این مژده را از هم اکنون باید داد که با تلاشها و پیگیریهایی که یک تیم قسم خورده از دوستان با عزم جدی در حال انجام آن هستند به هر طریقی که شده بزودی بساط ثبت نامهای فک و فامیلی , فله ای , گله ای , (می بخشید سوء تفاهم نشه قصد بی ادبی ندارم منظورم همان مرغ و خروس محله است که این دوست عزیزمان بدان اشاره فروموده اند) حتی الامکان در ایران برچیده خواهد شد.

خودتونو خراب نکنید اونا کارشون رو بلدن - به این حرفهای شما هم اصلا اهمیت نمیدند . خیلی براشون راحته که مثل کره شمالی ایران رو هم از سال دیگه حذف کنند . مگه شما چه گلی به سرشون می زنی که بقیه نمیزنن ؟
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: tapartoor600 ، MEHR52 ، nima_no ، r.bazargan ، saeed_gh ، citizen ، alina-b ، mohsenmb ، A_A ، m0na_000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان