کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-13 ساعت 14:38)tabim4 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 11:05)ایراندوخت نوشته:  به بعضی ها پیش نهاد میکنم سال بعد واسه مرغ و خروس های محلشون هم ثبت نام کنن. چیزی که از دست نمیدن ولی میتونن با آینده افرادی که آرزوی کار و زندگی تو آمریکا رو دارن بازی کنن. واقعا متاسفم
با تشکر صمیمانه از این دوست عزیز و با عرض پوزش اگه این اظهار نظر بنده به کسی برنخوره باید عرض کنم خاطر همه جمع باشه این مژده را از هم اکنون باید داد که با تلاشها و پیگیریهایی که یک تیم قسم خورده از دوستان با عزم جدی در حال انجام آن هستند به هر طریقی که شده بزودی بساط ثبت نامهای فک و فامیلی , فله ای , گله ای , (می بخشید سوء تفاهم نشه قصد بی ادبی ندارم منظورم همان مرغ و خروس محله است که این دوست عزیزمان بدان اشاره فروموده اند) حتی الامکان در ایران برچیده خواهد شد.
عباس معصومیییییه؟Big Grin
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: javidk ، Danoosh ، lotttery2015
به نظر من اگه آدم بخواد قبول بشه و شانسش بگیره به این نگاه نمیکنه که چند نفر شرکت کردن. اگه بخواد قبول بشی از بین 100 میلیون نفر هم قبول خواهی شد. من سال سوم بود که شرکت میکردم و باز هم قبول نشدم. از دو سال پیش شرایطم برای مهاجرت اوکی هستش. ولی وقتی پارسال قبول نشدم دو ماه تموم دپرس بودمو دست و دلم به هیچ کاری نمیرفت. ولی امسال تصمیم گرفتم خودمو به یک لاتاری امیدوار نکنم به خاطر همین الان هم برای استرلیا اقدام کردم و هم برای ترکیه. که اگه هر کدمشون شد از این خراب شده برم و پشت سرمو نگاه نکنم. ولی تا زمانی که زنده باشمو لاتاری برقرار باشه ثبت نام میکنم ولی من نه برای کسی دیگه ثبت نام کردم و نخواهمم کرد.
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان: A_A ، lighter ، r.bazargan ، karpenter ، saeed_gh ، Fifi2015 ، mohsenmb ، قصه گو ، sepandarA
(2014-05-14 ساعت 00:17)Vandadi نوشته:  سلام
من دانشجوی ارشد هستم و مدرک لیسانسم در گرو دانشگاه هستش و به من نمیده اما به من گفته که اسکن رنگی با مهر دانشگاه و گواهی اشتغال به تحصیل و کپی برابر اصل بهت میدیم هم برا سفارت هم برا ترجمه ایا روز مصاحبه قبول می کنه این مدارک؟

شما می توونی یک مدرک معتبر به دانشگاهتون بدی مثلا گواهینامتو گرو بزاری و مدرک لیسانستو بگیری ما هم همین کارو کردیم و بعد از سفر بهشون بدی دوباره . شدنی هست این کار باهاشون صحبت کن
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: A_A ، mona_ir ، r.bazargan ، Danoosh
(2014-05-14 ساعت 01:14)aidin2015 نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید
من در لاتاری 2015 برنده شدم اما برای ویزای تحصیل در مقطع ارشد آلمان هم اقدام کردم که اگر ویزا بدهند من فکر میکنم اکتبر باید در آلمان باشم خواستم بدونم که آیا از آلمان می توانم به آنکارا برای مصاحبه لاتاری بروم. آیا از این که من در
آلمان ویزا دارم در گرفتن ویزا برای آمریکا
مشکلی ایجاد می کند یا خیر

نه دوست عزیز چه مشکلی ممکنه ایحاد کنه ؟
فقط اگه بالای 6 ماه بودین برای مضاحبتون باید یه سابقه پلیس ( پلیس رکورد) هم ببرین همراهتون.
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: mona_ir ، farnaz82
(2014-05-14 ساعت 10:05)nasim نوشته:  
من در لاتاری 2015 برنده شدم اما برای ویزای تحصیل در مقطع ارشد آلمان هم اقدام کردم که اگر ویزا بدهند من فکر میکنم اکتبر باید در آلمان باشم خواستم بدونم که آیا از آلمان می توانم به آنکارا برای مصاحبه لاتاری بروم. آیا از این که من در

فقط اگه بالای 6 ماه بودین برای مضاحبتون باید یه سابقه پلیس ( پلیس رکورد) هم ببرین همراهتون.

مرس دوست عزیز

(2014-05-14 ساعت 10:05)nasim نوشته:  

مرس دوست عزیز
تشکر کنندگان: nasim ، saeed_gh
(2014-05-14 ساعت 00:45)puryapurya نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 10:43)KBS نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 10:20)puryapurya نوشته:  با سلام
لطفا آیا در مورد ثبت نامی ها هم به تفکیکه کشور منبعی وجود داره؟منظورم اینه که تعداد شرکت کنندگان از ایران منبعی وجود داره که مشخص کنه چه تعداد ثبت نام کرده اند؟
دوستان در این مورد هم اگر نظراتی دارند اعلام فرمایند؟

http://travel.state.gov/content/visas/en...stics.html
در این صفحه:
مورد اول تعداد شرکت کنندگان هست (از سال 2007 تا 2013)
مثلا برای ایران در دوره 2013 نوشته:
369,118 نفر متقضی اصلی و 323,292 نفر همراه (در کل 692,410 نفر)

مورد دوم تعداد برندگان (متقاضی اصلی و همراهان) هر دوره هست (از سال 2011 تا 2014)
برای 2015 هم به Visa Bulletin For June 2014 مراجعه کنید. (بخش F. DIVERSITY VISA LOTTERY 2015 (DV-2015) RESULTS)

مورد سوم تعداد ویزاهای صادره (متقاضی اصلی و همراهان) هست (از سال 2003 تا 2012)
مثلا در دوره 2012 تعداد 2,428 ویزا (متقاضی اصلی و همراهان) برای ایرانیان صادر شده
بسیار ممنون از پاسختون
پس با توجه به توضیحاتی که در مورد صدور ویزا در پست بالا گفتید از مثلا 600 هزار یا 800 هزار و یا یک میلیون نفر ثبت نامی از ایران 4992 نفر برنده شدن شانس قبولی بسیار پایینه مگر اینکه افراد ثبت نامی برای تست شانس از این گزینه(منظورمم لاتاریه) استفاده نکنند.تا فرصت قبولی برای کسانیکه واقعا به این قبولی احتیاج شدید دارند مهیاتر بشه!
با سلام
دوست گرامی ویزا بولتن در مورد تعداد ثبت نامی های 2015 برای ایران هنوز منتشر نشده چون من از جایی خوندم که تعداد ثبت نامی ها از ایران هر روز داره افزایش پیدا می کنه مثلنکه بالای 1000000نفر از ایران ثبت نام کردند!این درسته؟لطفا پاسخ دهید به این سوال با تشکر از این دوست گرامی
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه دوستان
من همسرم برنده لاتاری ده . ایم فرم 260 رو فقط ایشون باید پر کنند یا اینکه لازمه من هم پر کنم .
اگر لازم نیست که من پر کنم باید مدارک ازدواجمون رو بعد از پر کردن فرم ( طبق فرمول فرستادن نامه ) به kcc ایمیل کنم ؟
ممنون میش این سوال رو اگه کسی میدونه جواب بده ..
نیز برای سال 2015 لازم هست ویکه فرم های 230 و 122 رو پر کنیم یا خیر ؟
تشکر کنندگان: eagla ، babak433
(2014-05-14 ساعت 10:50)jhantin نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
من همسرم برنده لاتاری ده . ایم فرم 260 رو فقط ایشون باید پر کنند یا اینکه لازمه من هم پر کنم .
اگر لازم نیست که من پر کنم باید مدارک ازدواجمون رو بعد از پر کردن فرم ( طبق فرمول فرستادن نامه ) به kcc ایمیل کنم ؟
ممنون میش این سوال رو اگه کسی میدونه جواب بده ..
نیز برای سال 2015 لازم هست ویکه فرم های 230 و 122 رو پر کنیم یا خیر ؟

دوست عزیز اینجا سوالتون رو بپرسید ....لینک زیر:

http://www.mohajersara.com/thread-7039.html
تشکر کنندگان:
چند روزه ایمیل میاد برام که از سایت مهاجرسرا پیغام خصوصی دارید اما میام چک میکنم میبینم هیچ پیغامی نیست !!
اختلال داره سایت ؟! Cool
تشکر کنندگان:
(2014-05-13 ساعت 22:49)tapartoor600 نوشته:  واقعاً این تنگ نظری کی از فرهنگ ایران حذف خواهد شد؟

شب درازه و قلندر بیدار

وقتی این جمله " تاریخ عضویت: May 2014 " رو کنار نام بعضی برنده های 2015 میبینم به کار خدا شک میکنم

به قول یه شخصی :

به شبهه های من به اصل هستی
به بغض بی کَسیت وقت م*س*ت*ی
و حسرت تو را و بو کشیدن
و عمق فاجعه تو را ندیدن
Sad
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: mona_ir ، samansaba ، saeed_gh ، lighter
(2014-05-14 ساعت 12:32)Vandadi نوشته:  با عرض سلام
من سال پیش مهر ماه از طریق ویزای دانشجویی المان بودم برا مدت 5ماه و نیم یعنی اواسط اسفند ماه انصراف دادم برگشتم ایا مشکلی هست یا پیش می یاد برا سفارت ؟

سلام
دوست عزیز لطف کن سوالتو فقط تو یه تاپیک بپرس
نه دوست عزیز فقط ذکرش کن که اونجا بودی و مدت دقیقشو و همچنین دلیل انصراف واینا.کلا واقعیتو بگو چون می تونن براحتی چک کنن
تشکر کنندگان: mona_ir
(2014-05-14 ساعت 11:11)mona_usa نوشته:  چند روزه ایمیل میاد برام که از سایت مهاجرسرا پیغام خصوصی دارید اما میام چک میکنم میبینم هیچ پیغامی نیست !!
اختلال داره سایت ؟! Cool

شما نمیتونید اون پیام هارو ببینید

چون خیلی خصوصی هستند Big Grin

قسمت تنظیمات برید تیک مربوط به ای میل رو بردارید
تشکر کنندگان:
سلام
کسی هست که در هنگام ثبت نام تلفن خود را ثبت کرده باشد و از sms از قبولی خود با خبر شده باشد؟
متن sms
Congratulations!

You have been chosen at the Electronic Diversity Visa Lottery. Please click the link below to check DV-2014 and DV-2015 Entrant Status:
http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.

Thank you for your understanding.
تشکر کنندگان: saeed_gh
(2014-05-14 ساعت 13:00)adonis2006 نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 11:11)mona_usa نوشته:  چند روزه ایمیل میاد برام که از سایت مهاجرسرا پیغام خصوصی دارید اما میام چک میکنم میبینم هیچ پیغامی نیست !!
اختلال داره سایت ؟! Cool

شما نمیتونید اون پیام هارو ببینید

چون خیلی خصوصی هستند Big Grin

قسمت تنظیمات برید تیک مربوط به ای میل رو بردارید
دقت نکردینا Big Grin نمیخوام که ایمیل نیاد !!!
میگم سایت الکی ایمیل میزنه که پیغام داری اما ندارم !!
تشکر کنندگان:
(2014-05-14 ساعت 16:35)arash.am نوشته:  سلام
کسی هست که در هنگام ثبت نام تلفن خود را ثبت کرده باشد و از sms از قبولی خود با خبر شده باشد؟
متن sms
Congratulations!

You have been chosen at the Electronic Diversity Visa Lottery. Please click the link below to check DV-2014 and DV-2015 Entrant Status:
http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.

Thank you for your understanding.

حالا چه با sms چه طریق دیگه !!
برو ببین بردی یا نه !!
تشکر کنندگان: r.bazargan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان