موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-13 ساعت 14:38)tabim4 نوشته: (2014-05-12 ساعت 11:05)ایراندوخت نوشته: به بعضی ها پیش نهاد میکنم سال بعد واسه مرغ و خروس های محلشون هم ثبت نام کنن. چیزی که از دست نمیدن ولی میتونن با آینده افرادی که آرزوی کار و زندگی تو آمریکا رو دارن بازی کنن. واقعا متاسفم
با تشکر صمیمانه از این دوست عزیز و با عرض پوزش اگه این اظهار نظر بنده به کسی برنخوره باید عرض کنم خاطر همه جمع باشه این مژده را از هم اکنون باید داد که با تلاشها و پیگیریهایی که یک تیم قسم خورده از دوستان با عزم جدی در حال انجام آن هستند به هر طریقی که شده بزودی بساط ثبت نامهای فک و فامیلی , فله ای , گله ای , (می بخشید سوء تفاهم نشه قصد بی ادبی ندارم منظورم همان مرغ و خروس محله است که این دوست عزیزمان بدان اشاره فروموده اند) حتی الامکان در ایران برچیده خواهد شد.
عباس معصومیییییه؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-14 ساعت 09:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-14 ساعت 09:23 توسط behzadkhatari.)
به نظر من اگه آدم بخواد قبول بشه و شانسش بگیره به این نگاه نمیکنه که چند نفر شرکت کردن. اگه بخواد قبول بشی از بین 100 میلیون نفر هم قبول خواهی شد. من سال سوم بود که شرکت میکردم و باز هم قبول نشدم. از دو سال پیش شرایطم برای مهاجرت اوکی هستش. ولی وقتی پارسال قبول نشدم دو ماه تموم دپرس بودمو دست و دلم به هیچ کاری نمیرفت. ولی امسال تصمیم گرفتم خودمو به یک لاتاری امیدوار نکنم به خاطر همین الان هم برای استرلیا اقدام کردم و هم برای ترکیه. که اگه هر کدمشون شد از این خراب شده برم و پشت سرمو نگاه نکنم. ولی تا زمانی که زنده باشمو لاتاری برقرار باشه ثبت نام میکنم ولی من نه برای کسی دیگه ثبت نام کردم و نخواهمم کرد.
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من همسرم برنده لاتاری ده . ایم فرم 260 رو فقط ایشون باید پر کنند یا اینکه لازمه من هم پر کنم .
اگر لازم نیست که من پر کنم باید مدارک ازدواجمون رو بعد از پر کردن فرم ( طبق فرمول فرستادن نامه ) به kcc ایمیل کنم ؟
ممنون میش این سوال رو اگه کسی میدونه جواب بده ..
نیز برای سال 2015 لازم هست ویکه فرم های 230 و 122 رو پر کنیم یا خیر ؟