موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
واقعاً این تنگ نظری کی از فرهنگ ایران حذف خواهد شد؟
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید
من در لاتاری 2015 برنده شدم اما برای ویزای تحصیل در مقطع ارشد آلمان هم اقدام کردم که اگر ویزا بدهند من فکر میکنم اکتبر باید در آلمان باشم خواستم بدونم که آیا از آلمان می توانم به آنکارا برای مصاحبه لاتاری بروم. آیا از این که من در
آلمان ویزا دارم در گرفتن ویزا برای آمریکا
مشکلی ایجاد می کند یا خیر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ميدونيم كه اون تيم قسم خورده ايى كه دوستمون در موردش صحبت كردن به احتمال قريب به يقين نميتونن كارى از پيش ببرن، ولى لطف كنيد كار ناجورى انجام نديد كه يه وقت به ضرر ايران تموم بشه كه البته به همينم شك دارم، ولى خوب آخه آدم سرى كه درد نميكنه كه دستمال نميبنده!!!!
والا منم قبول نشدم، خيليم ناراحت شدم چون امسال شرايط خيلى خوب و راحت ترى براى رفتن داشتم، ولى نشد كه بشه، ضمن اينكه با نفس اين موضوع كه كسى كه شرايط مهاجرت رو نداره نبايد اقدام كنه موافقم،فك نميكنم اين حرفى باشه كه كسى مخالفش باشه
ولى!!!!!!!
هيچوقت به خودم اجازه نميدم به يه نفر ديگه بگم كه تو حق ندارى ثبت نام كنى!!! چون لاتارى براى من كه نيست، حقى درش براى من تعريف نشده، مالكش نيستم كه بخوام در مورد شركت كنندگانش تصميم بگيرم، تصميم اين كشور اينه كه لاتارى رو اينجورى برگزار كنه!! شما نميتونى قانونشو عوض كنى
اگر خيلى دنبال رفتن هستين بهتره با خلق و خو و طرز فكر مردمشم بيشتر آشنا بشين كه اگه يه روزى ايشالله موفق شدين برين به مشكل بر نخورين، چون اين بحث نظر دادن در مورد دارايى و حق و حقوق يك شخص ديگه جزو موارديه كه اونجا اصلا خوششون نمياد! پس بهتره از الان تمرين كنين!!!!
از صميم قلب آرزوى موفقيت براى همه دارم ، قبول شده ها و قبول نشده ها، بهترين آرزو اينه كه هممون توى زندگيمون به آرامش برسيم و خوشحالى از ته دل!!! اونوقته كه ديگه فرقى نداره كجا زندگى ميكنيم.
خداحافظ دوستان تا مهر ماه براى ثبت نام ٢٠١٦
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
لاتاری یعنی قمار. میدونید در قمار چند نفر برنده میشن و چند نفر بازنده؟ اگر من جای شما برندگان بودم و قبول می شدم بی خیال می شدم شاید از خوشحالی که قبول شدید نمی دونید چه کار کنید ولی وقتی اومدید امریکا و کلی پول از دست دادید تازه متوجه میشید که چه اشتباهی کردید