کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
سلام
کسی هست که در هنگام ثبت نام تلفن خود را ثبت کرده باشد و از sms از قبولی خود با خبر شده باشد؟
متن sms
Congratulations!

You have been chosen at the Electronic Diversity Visa Lottery. Please click the link below to check DV-2014 and DV-2015 Entrant Status:
http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.

Thank you for your understanding.
تشکر کنندگان: mona_ir
(2014-05-13 ساعت 18:35)arash.am نوشته:  سلام
کسی هست که در هنگام ثبت نام تلفن خود را ثبت کرده باشد و از sms از قبولی خود با خبر شده باشد؟
متن sms
Congratulations!

You have been chosen at the Electronic Diversity Visa Lottery. Please click the link below to check DV-2014 and DV-2015 Entrant Status:
http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.

Thank you for your understanding.

واقعاااا!!!!!چه جالب واسه ما که نیومده فکر نکنم واسه دوستانه دیگری هم اومده باشه اگه اومده بود میومدن اعلام میکردن ولی عجیبه Cool
تشکر کنندگان:
(2014-05-13 ساعت 14:38)tabim4 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 11:05)ایراندوخت نوشته:  به بعضی ها پیش نهاد میکنم سال بعد واسه مرغ و خروس های محلشون هم ثبت نام کنن. چیزی که از دست نمیدن ولی میتونن با آینده افرادی که آرزوی کار و زندگی تو آمریکا رو دارن بازی کنن. واقعا متاسفم
با تشکر صمیمانه از این دوست عزیز و با عرض پوزش اگه این اظهار نظر بنده به کسی برنخوره باید عرض کنم خاطر همه جمع باشه این مژده را از هم اکنون باید داد که با تلاشها و پیگیریهایی که یک تیم قسم خورده از دوستان با عزم جدی در حال انجام آن هستند به هر طریقی که شده بزودی بساط ثبت نامهای فک و فامیلی , فله ای , گله ای , (می بخشید سوء تفاهم نشه قصد بی ادبی ندارم منظورم همان مرغ و خروس محله است که این دوست عزیزمان بدان اشاره فروموده اند) حتی الامکان در ایران برچیده خواهد شد.

دوست عزیز من خودم از برندگان هستم . از این بابت میگم که فکر نکنی کار شما تاثیری برای من داره. قبلا هم از این حرکت های حق گرفتنی چند مورد از دوستانی مشابه شما سر زد. همه هم به ضرر همه دوستان از جمله خود افراد تقاضا دهنده تموم شد.
شما اگر با مدل لاتاری مشکل داری میتونی ثبت نام نکنی. قانونی گذاشتند که همه میتونن شرکت کنن اسمش هم Diversity lottery هست یعنی هم شانسیه هم ننجون من اگر روز مصاحبه شرایطش رو نشون بده و مامور رو قانع کنه میتونه ویزا بگیره چون قراره از همه قشری برنده بشن تا گونه گونی ایالات متحده پابرجا بمونه. حالا ننجونم عشقش میکشه ویزا رو بچسبونه تو دفتر خاطراتش یا یه سفر بره آمریکا ببینه امامزاده ای داره یا نه دیگه به شانسش ربط داره. البته واضح و مبرهنه که ننجون من و اصغر آقا بقال و ... هم حسشو ندارن برن مدارک جور کنن، هم دنبال هزینه حداقل 3-4 میلیونی نیستن که ویزا بگیرن بندازن تو جوب هم اون آفیسر کارشو بلده و یکی که اونجا سربار میشه تشخیص میده.

من 3 سال شرکت کردم واسه هر کی هم که میخواسته از 10 سال پیش ثبت نام کردم هنوز هم اینکار رو میکنم. هیچ قانونی هم نیست که بگه شما در این مورد ارجح تر از هر انسانی هستی که میتونه یکی رو گیر بیاره که براش ثبت نام کنه. با این کار شما نهایت اتفاقاتی که بیوفته اینه که اگه یه روز برنده شدی کلیرنست بیشتر طول بکشه یا ریجکت شی که حتما خبری بوده دنیا رو گذاشتی رو سرت که چرا من خیلی خوش شانس نیستم. یا بدتر از اون باعث شه حساس شن به ایرانیها که زیاد شرکت میکنن در لاتاری و تعداد برنده هاشون محدود شه.
از 11 میلیون نفری که شرکت کردن در لاتاری امسال 100 هزار نفر برنده شدن یعتی کمتر از 1 درصد. اگر فکر میکنی 10 ساله شرکت میکنی و برنده نشدی یعنی خیلی بدشانسی باید به اطلاعت برسونم از نظر علم احتمالات ، احتمال موفقیت بعد از 10 سال هم میشه کمتر از 10%. ضمنا کسی که شرایطشو نداره جای کسی رو تنگ نکرده. هرسال به خیلی از کیس بالایی ها مصاحبه نمی رسه و فقط 50 هزار نفر کیس نهایی وجود داره.

پیشنهاد میکنم اگر فکر میکنی در حقت ظلم میشه از راههایی که رسمی وجودداره اقدام کن.مطمئن باش اگر حقت باشه و پیگیر باشی از راهش میتونی وارد شی.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: 3rip ، babak12 ، mohsenmb ، A_A ، Aamed ، Purple ، tapartoor600 ، aliklz ، samansaba ، golegandom ، a_ad ، javidk ، eagla ، kage.omid ، ayliin ، lotttery2015 ، soruosh
(2014-05-13 ساعت 16:19)m.mehrjoo نوشته:  من از قبول شدگان سال 2015 هستم ، یه سوال داشتم . معافیت من پزشکی هستش ،ایا ممکنه این موضوع باعث رد شدن من درمصاحبه بشه ؟؟؟

خیر دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد
تشکر کنندگان: mona_ir ، nasim ، A-N
(2014-05-13 ساعت 19:12)behdadK نوشته:  دوست عزیز من خودم از برندگان هستم . از این بابت میگم که فکر نکنی کار شما تاثیری برای من داره. قبلا هم از این حرکت های حق گرفتنی چند مورد از دوستانی مشابه شما سر زد. همه هم به ضرر همه دوستان از جمله خود افراد تقاضا دهنده تموم شد.
شما اگر با مدل لاتاری مشکل داری میتونی ثبت نام نکنی. قانونی گذاشتند که همه میتونن شرکت کنن اسمش هم Diversity lottery هست یعنی هم شانسیه هم ننجون من اگر روز مصاحبه شرایطش رو نشون بده و مامور رو قانع کنه میتونه ویزا بگیره چون قراره از همه قشری برنده بشن تا گونه گونی ایالات متحده پابرجا بمونه. حالا ننجونم عشقش میکشه ویزا رو بچسبونه تو دفتر خاطراتش یا یه سفر بره آمریکا ببینه امامزاده ای داره یا نه دیگه به شانسش ربط داره. البته واضح و مبرهنه که ننجون من و اصغر آقا بقال و ... هم حسشو ندارن برن مدارک جور کنن، هم دنبال هزینه حداقل 3-4 میلیونی نیستن که ویزا بگیرن بندازن تو جوب هم اون آفیسر کارشو بلده و یکی که اونجا سربار میشه تشخیص میده.

من 3 سال شرکت کردم واسه هر کی هم که میخواسته از 10 سال پیش ثبت نام کردم هنوز هم اینکار رو میکنم. هیچ قانونی هم نیست که بگه شما در این مورد ارجح تر از هر انسانی هستی که میتونه یکی رو گیر بیاره که براش ثبت نام کنه. با این کار شما نهایت اتفاقاتی که بیوفته اینه که اگه یه روز برنده شدی کلیرنست بیشتر طول بکشه یا ریجکت شی که حتما خبری بوده دنیا رو گذاشتی رو سرت که چرا من خیلی خوش شانس نیستم. یا بدتر از اون باعث شه حساس شن به ایرانیها که زیاد شرکت میکنن در لاتاری و تعداد برنده هاشون محدود شه.
از 11 میلیون نفری که شرکت کردن در لاتاری امسال 100 هزار نفر برنده شدن یعتی کمتر از 1 درصد. اگر فکر میکنی 10 ساله شرکت میکنی و برنده نشدی یعنی خیلی بدشانسی باید به اطلاعت برسونم از نظر علم احتمالات ، احتمال موفقیت بعد از 10 سال هم میشه کمتر از 10%. ضمنا کسی که شرایطشو نداره جای کسی رو تنگ نکرده. هرسال به خیلی از کیس بالایی ها مصاحبه نمی رسه و فقط 50 هزار نفر کیس نهایی وجود داره.

پیشنهاد میکنم اگر فکر میکنی در حقت ظلم میشه از راههایی که رسمی وجودداره اقدام کن.مطمئن باش اگر حقت باشه و پیگیر باشی از راهش میتونی وارد شی.

آقا ما هم اومدیم همین حرفی کی شما می زنیو به همین دوستان بزنیم (چند صفحه پیش)
واقعا حرفاشون قابل درک نیست
آخرشم میگن شما نگران نباش مشکلی برای شما پیش نمیاد ! آخه چی می شه گفت به اینا ؟!!!
بگذر ...
► ДЯМДИ ◄ نوشته:
Immediate Issued ← 25 jan : Interview ░░ 12Aug : Current ░░ 19jul ← 7jun : DS260 ░░ Abu Dhabi ← Ankara ░░ 2015AS2ΘΘΘ

تشکر کنندگان: Aamed ، samansaba ، golegandom ، behdadK
دوستان برای همیشه این بحث هارو تموم کنید

هرکی قبول شده به کاراش برسه
به خصوص برندگان لطفا تو صفحات مربوط به خودشون سوالاتشون رو بپرسن
و هرکی هم که قبول نشده باز بره به کاراش برسه به خصوص زبان و پول وکار تا برای سال های بعد اماده تر بشه

همه جا صحبت از بچه های 2015 هستش
و من امروز وارد این صفحه شدم واقعا شرمنده شدم

http://www.mohajersara.com/thread-2678-page-87.html

من خودم بدجور داغونم ولی دارم خودمو ترمیم میکنم و سعی میکنم خودمو اماده و قوی تر کنم برای یک روز بهتر

دوستان شانس اصلا معلوم نیست به چه کسانی میرسه و دلیلشو واقعا هیشکی نمیدونه .. هیشکی باید ها و نباید ها و حق و ناحق و یا احتمالات یک شانس رو نمیدونه ...

به عنوان مثال پدربزگ من یکی از بدترین ادم هایی هستش که میشناسم . ولی یهو یک میلیارد پول تا چند روزه آینده به حسابش واریز میشه ...
یا عموی من که یک کافر بی دین هستش برنده ای سفر به برزیل شده حدود 35 میلیون پول این بیلیط هستش .

اونوقت من برنده ای یک اجازه ای ورود به یک کشور نشدم ....

پس این معما ها رو من نمیتونم حل کنم .... واقعا عجیبه ...

پس زدم به بیخیالی و دارم خودمو یه ادم قوی تری میکنم ... دو حالت داره یا همیجا وضعیتم بهتر میشه ... یا برنده میشم و یا روزنه ای باز میشه میرم وضعیتم بهتر میشه ...
تشکر کنندگان: babak12 ، sharmi ، behrad.sam ، lighter ، a_ad ، MEHR52 ، javidk ، A_A ، alina-b ، mamad_msp ، sepandarA ، aaraam
یاد دوران دبستان افتادمBig Grin
اولی ها... پنجمی ها...
بدها...خوبها
بچه های 2015 !!! یاد بگیرید همه رو جمع نبندید...

خانم اجازه؟ تقصیر بعدازظهری هاست !!!
تشکر کنندگان: babak12 ، sharmi ، samansaba ، Memolk ، MEHR52 ، nasim ، javidk ، mamad_msp
(2014-05-13 ساعت 22:29)mona_usa نوشته:  یاد دوران دبستان افتادمBig Grin
اولی ها... پنجمی ها...
بدها...خوبها

جوجو ؟ باز که توجه نکردی جوجو

اونوقت میگه تیزهوشم Big Grin

نترس تاریخ عضویتت معلومه ...

در ظمن من نقل قول از اون صفحه کردم . و از خودم این عنوان رو در نیاوردم ..

نمیدونم شاید من زیادی احساس میکنم باهوشی Big Grin
تشکر کنندگان: samansaba
واقعاً این تنگ نظری کی از فرهنگ ایران حذف خواهد شد؟
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
تشکر کنندگان: samansaba ، sasybala69 ، r.bazargan ، A_A ، rezijon ، babak433
(2014-05-13 ساعت 22:44)adonis2006 نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 22:29)mona_usa نوشته:  یاد دوران دبستان افتادمBig Grin
اولی ها... پنجمی ها...
بدها...خوبها

جوجو ؟ باز که توجه نکردی جوجو

اونوقت میگه تیزهوشم Big Grin

نترس تاریخ عضویتت معلومه ...

در ظمن من نقل قول از اون صفحه کردم . و از خودم این عنوان رو در نیاوردم ..

نمیدونم شاید من زیادی احساس میکنم باهوشی Big Grin
عزیز دل باهوش اصلا منظورم تو نبودی منظورم همون لینکی که داده بودی بود خوندمش...
تشکر کنندگان: samansaba ، sasybala69 ، MEHR52
(2014-05-13 ساعت 10:43)KBS نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 10:20)puryapurya نوشته:  با سلام
لطفا آیا در مورد ثبت نامی ها هم به تفکیکه کشور منبعی وجود داره؟منظورم اینه که تعداد شرکت کنندگان از ایران منبعی وجود داره که مشخص کنه چه تعداد ثبت نام کرده اند؟
دوستان در این مورد هم اگر نظراتی دارند اعلام فرمایند؟

http://travel.state.gov/content/visas/en...stics.html
در این صفحه:
مورد اول تعداد شرکت کنندگان هست (از سال 2007 تا 2013)
مثلا برای ایران در دوره 2013 نوشته:
369,118 نفر متقضی اصلی و 323,292 نفر همراه (در کل 692,410 نفر)

مورد دوم تعداد برندگان (متقاضی اصلی و همراهان) هر دوره هست (از سال 2011 تا 2014)
برای 2015 هم به Visa Bulletin For June 2014 مراجعه کنید. (بخش F. DIVERSITY VISA LOTTERY 2015 (DV-2015) RESULTS)

مورد سوم تعداد ویزاهای صادره (متقاضی اصلی و همراهان) هست (از سال 2003 تا 2012)
مثلا در دوره 2012 تعداد 2,428 ویزا (متقاضی اصلی و همراهان) برای ایرانیان صادر شده
بسیار ممنون از پاسختون
پس با توجه به توضیحاتی که در مورد صدور ویزا در پست بالا گفتید از مثلا 600 هزار یا 800 هزار و یا یک میلیون نفر ثبت نامی از ایران 4992 نفر برنده شدن شانس قبولی بسیار پایینه مگر اینکه افراد ثبت نامی برای تست شانس از این گزینه(منظورمم لاتاریه) استفاده نکنند.تا فرصت قبولی برای کسانیکه واقعا به این قبولی احتیاج شدید دارند مهیاتر بشه!
تشکر کنندگان: samansaba ، Kaveh
با عرض سلام و خسته نباشید
من در لاتاری 2015 برنده شدم اما برای ویزای تحصیل در مقطع ارشد آلمان هم اقدام کردم که اگر ویزا بدهند من فکر میکنم اکتبر باید در آلمان باشم خواستم بدونم که آیا از آلمان می توانم به آنکارا برای مصاحبه لاتاری بروم. آیا از این که من در
آلمان ویزا دارم در گرفتن ویزا برای آمریکا
مشکلی ایجاد می کند یا خیر
تشکر کنندگان:
ميدونيم كه اون تيم قسم خورده ايى كه دوستمون در موردش صحبت كردن به احتمال قريب به يقين نميتونن كارى از پيش ببرن، ولى لطف كنيد كار ناجورى انجام نديد كه يه وقت به ضرر ايران تموم بشه كه البته به همينم شك دارم، ولى خوب آخه آدم سرى كه درد نميكنه كه دستمال نميبنده!!!!
والا منم قبول نشدم، خيليم ناراحت شدم چون امسال شرايط خيلى خوب و راحت ترى براى رفتن داشتم، ولى نشد كه بشه، ضمن اينكه با نفس اين موضوع كه كسى كه شرايط مهاجرت رو نداره نبايد اقدام كنه موافقم،فك نميكنم اين حرفى باشه كه كسى مخالفش باشه
ولى!!!!!!!
هيچوقت به خودم اجازه نميدم به يه نفر ديگه بگم كه تو حق ندارى ثبت نام كنى!!! چون لاتارى براى من كه نيست، حقى درش براى من تعريف نشده، مالكش نيستم كه بخوام در مورد شركت كنندگانش تصميم بگيرم، تصميم اين كشور اينه كه لاتارى رو اينجورى برگزار كنه!! شما نميتونى قانونشو عوض كنى
اگر خيلى دنبال رفتن هستين بهتره با خلق و خو و طرز فكر مردمشم بيشتر آشنا بشين كه اگه يه روزى ايشالله موفق شدين برين به مشكل بر نخورين، چون اين بحث نظر دادن در مورد دارايى و حق و حقوق يك شخص ديگه جزو موارديه كه اونجا اصلا خوششون نمياد! پس بهتره از الان تمرين كنين!!!!
از صميم قلب آرزوى موفقيت براى همه دارم ، قبول شده ها و قبول نشده ها، بهترين آرزو اينه كه هممون توى زندگيمون به آرامش برسيم و خوشحالى از ته دل!!! اونوقته كه ديگه فرقى نداره كجا زندگى ميكنيم.
خداحافظ دوستان تا مهر ماه براى ثبت نام ٢٠١٦
تشکر کنندگان: lighter ، areb1356 ، r.bazargan ، a_ad ، MEHR52 ، A_A ، alina-b ، babak12 ، aliklz ، kage.omid ، rezijon ، baran21 ، barsa ، aaraam ، ps shahrzad
لاتاری یعنی قمار. میدونید در قمار چند نفر برنده میشن و چند نفر بازنده؟ اگر من جای شما برندگان بودم و قبول می شدم بی خیال می شدم شاید از خوشحالی که قبول شدید نمی دونید چه کار کنید ولی وقتی اومدید امریکا و کلی پول از دست دادید تازه متوجه میشید که چه اشتباهی کردید
تشکر کنندگان:
(2014-05-14 ساعت 01:14)aidin2015 نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید
من در لاتاری 2015 برنده شدم اما برای ویزای تحصیل در مقطع ارشد آلمان هم اقدام کردم که اگر ویزا بدهند من فکر میکنم اکتبر باید در آلمان باشم خواستم بدونم که آیا از آلمان می توانم به آنکارا برای مصاحبه لاتاری بروم. آیا از این که من در
آلمان ویزا دارم در گرفتن ویزا برای آمریکا
مشکلی ایجاد می کند یا خیر

سلام
اگر قبل از تعیین سفارت و تعیین روز مصاحبه (قبل از ارسال پروندتون به سفارت), شما در آلمان مستقر بشید و دارای آدرسی ثابت باشید (یا حداقل از آدرس دوستان و یا فامیل استفاده کنید) میتونید با KCC ارتباط برقرار کنید و با دلیل جابجایی... اونها سفارتتون رو عوض میکنند
درمورد مشکلات ویزای آلمان و ایالات متحده..... اصلا متوجه نمیشم که چرا این سوال تو ذهنتون بوجود اومده(یخورده بیشتر فکر کنید, جوابتون رو میگیرید)

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان