موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
kcc فرمها رو برای اصلاح برای همه باز میکنه یا فقط
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
kcc فرمها رو برای اصلاح برای همه باز میکنه یا فقط برای کسایی که ایمیل زدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان عزیز توی سوالی که برای ملیت دیگه می پرسه pr کانادا شامل این قسمت می شه یا نه ؟ در نگاه اول خوب به نظر همه اینجوریه که pr کانادا ملیت یا nationality نیست و در واقع بعد از citizen شدن یعنی گرفتن پاس اونجا می شه nationality اما شک من به این خاطر هست که چون بعد از اینکه این تیک رو بزنیم و کشوری رو انتخاب کنیم می پرسه آیا پاس اونجا رو هم دارن یا نه.. این به این معنی نیست که مرحله ی قبل از سیتیزن شیپی کانادا یعنی گرفتن پاسپورت کانادایی که PR باشه هم شامل این سوال می شه ؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، آیا برای ارائه به سفارت ، مدارک تحصیلی همراه برنده اصلی هم بایستی ترجمه شود؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-29 ساعت 20:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-29 ساعت 20:37 توسط hamed shayan.)
دوستان من لیسانس دارم...
1-ایا دیپلم و لیسانسم رو به عنوان دو مورد SECONDARY EDUCATION وارد کنم ؟
2-درمورد بچه های بالای 21 سال. اون گزینه که میپرسه ایا این بچه قصد داره در اینده به شما ملحق شه ، خب ما قصد داریم بعد اینکه شرایط جور شد ، برای بچه هامون اقدام کنیم. حالا اون گزینه رو باید yes جواب بدیم یا No ؟
3- من سرباز وظیفه بودم... الان تو فرم چی بنویسم ؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ما فرممان را سابمیت کرده ایم ، بعضی از قسمتها ی آن لازمه اصلاح شوند، برای باز شدن مجدد کیس آیاجزئیات بند هائی که باید تصحیح بشوند در ایمیل ارسالی به Kcc نیاز به توضیح دارند یا خیر.
موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
2 تا سوال جوابش چی هست
Do you authorize disclosure of information from this form to the Department of Homeland Security, the Social Security Administration, and such other U.S. Government agencies as may be required for the purposes of assigning you a social security number (SSN) and issuing you a Social Security card and do you authorize the Social Security Administration to share your SSN with the Department of Homeland Security?
بله یا خیر
Do you seek to enter the United States for the purpose of performing skilled or unskilled labor but have not yet been certified by the Secretary of Labor؟
بله یا خیر
لطفا راهنمایی کنید
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من پرستارم ايا شغل من okميشه