موضوعها: 0
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
If you would like to change your interview location, you must contact the Kentucky Consular Center by sending an e-mail to (KCCDV@state.gov) before your interview is scheduled. Your e-mail must include your name and case number, and must clearly indicate where you would like to be interviewed. Please note that once you have an appointment, you must contact the consular section where you have been scheduled in order to request a change. It may not be possible to change the location of your interview after you have been scheduled.
این بعد از ساین کردن تویه نوتیک ها هست . دوستان نطر بدید
من میخوام از آنکارا تغییر بدم
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من لاتاری 2015 برنده شدم در مورد پر کردن فرم ها راجع به پر کردن قسمت دوره های آموزشی چه دوره هایی رو باید وارد کنم.
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان یک قسمت در فرم DS-260 است که می گوید آیا شما می توانید به زبان دیگری غیر از زبان مادری صحبت کنید یا بخوانید؟
به نظر شما اگر بله بزنیم و زبان انگلیسی را وارد کنیم روز مصاحبه با همین زبان با ما مصاحبه می شود یا انتخاب زبان روز مصاحبه دست خودمان است؟ در ضمن اگر انگلیسی را در سطح متوسط بدانیم باز هم باید جواب این سوال را بله داد؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ممنون از کمک و راهنماییتون.
یه وضعیتی دارم شرح میدم راهنمایی کنید.
من الان بازنشسته هستم ، ولی یه مغازه راه انداختم و ناچارا از طرف دارایی ، مجبورم کد اقتصادی بگریم.
حالا الان توی فرم شغل اصلی رو زدم بازنشسته ، و در جواب سوال بعدش که میپرسه ایا شغل دیگه ای دارید ، زدم خیر.
حالا به نظرتون باید اطلاعات مربوط به مغازه رو وارد کنم یا نیازی نیست ؟
در صورتی که من چیزی اعلام نکنم ، از طریق کد اقتصادی ، اونا میتونن پیگیری کنن و بفهمن که من مغازه دارم که بهشون اطلاع ندادم؟
---
در مورد سوال : ? Is this child immigrating to the u.s at a later date to join you (بالای 21 سال )
دو حالت وجود داره
1- این بچه خودش قصد داره (از طریق ویزا تحصیلی یا سرمایه گذاری و ... ) به والدینش که اونجا هستن بپیونده ؟
یا
2- والدین این بچه بعد از گرفتن گرین کارت میخوان برای پیوستن فرزندشون اقدام کنن.
با توجه به این 2 حالت ، جواب باید بله باشه یا خیر ؟
یا اصلا موضوع چیز دیگریست ؟ چون نمیخوایم از بردن بچه هامون ، بعدا محروم بشیم.
ممنون