موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان،
بعد از تکمیل فرم از کجا باید بفهمیم زمان مصاحبه کی هست؟ آیا با ایمیل اطلاع میدن یا یه زمان خاص باید توی سایت سفارت چک کنیم؟ ممنون میشم کسی به این سوال جواب بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اشکالی نداره چند بار مختلف وارد سایت مربوطه بشیم و فرم هارو پر کنیم یعنی همش یک روز انجام نشه؟و آیا زود فرستادن فرم ها تاثیری داره روی نوبت مصاحبه و مراحل بعدی؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان من هرچی گشتم چیزی در مورد امریه پیدا نکردم. امریه توسط یک نیرو مثلا نیرو هوایی انجام میشه کارت هم میزنه نیرو هوایی (البته درجه قید میشه). حالا کجاش بزنیم کدوم ارگان بودیم اصلا باید چه جوری بیانش کرد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. میخواستم بپرسم منظور از course of study رشته تحصیلی هست؟ مثلا اگه برا لیسانس پر میکنی مینویسی مهندسی کامپیوتر؟
یه سوال دیگه : سوالات بخش security همه رو No بزنم به جز دومی؟
ممنونم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیزم
دوست عزیز ملاک الان ایشونه !!!
پس ایشون الان استیودنته و داره درس میخونه
آخرین مدرکی که اخذ کرده میشه لیسانس
وضعیت فعلی دانشجو ارشد
وضعیت کار دانشجو
پیروز باشید
[/quote]
ممنون از پاسخت دوست عزیز . البته همون طور که عرض کردم برنده من هستم و همسرم همراه بنده.
خواستم بدونم چون سال آینده وضعیت ایشون از دانشجو به فارغ التحصیل تغییر می کنه باید این تغییرو بعدا اعلام کنیم یا اصلا صبر کنیم تا ایشون فارغ التحصیل بشه ؟
[/quote]
باید این وضیعت ایشون رو در قسمت occupation وارد کنید به عنوان دانشجو ، در زمان مصاحبه مدرک شونو ببرید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان من هرچی گشتم چیزی در مورد امریه پیدا نکردم. امریه توسط یک نیرو مثلا نیرو هوایی انجام میشه کارت هم میزنه نیرو هوایی (البته درجه قید میشه). حالا کجاش بزنیم کدوم ارگان بودیم اصلا باید چه جوری بیانش کرد؟
کسی از بچه ها کمک نمیکنه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه ها
آخرین خبری که در مورد ویرایش فرم بعد از تایید نهایی چی هستش ؟؟
و می دونید چی ها قابل ویرایش هستش ؟؟