(2014-07-04 ساعت 09:49)lotttery2015 نوشته: سلام بر دوستان من اوایل هم حدود یک ماه و نیم پیش تو این تاپیک مطالب رو دنبال میکردم به دلایلی تکمیل فرم رو عقب انداختم حالا میخوام فرم رو پر کنم چند تا سوال برام پیش اومده البته فکر کنم پاسخ بعضیاش تو تاپیک های قبلی باشه ولی اگه ممکنه لطف کنید کمکم کنیدسلام
1- من سوابق کاریم تو چند تا شرکت بودم اول تو یه شرکت حدود 3 ماه که بعدش ورشکست شد البته برام بیمه رد شد ولی فیش یا قرارداری ندارم ازشون دوم تو یه شرکت دیگه حدود 2 ماه که الان آدرسش عوض شده سوم دو سال تو یه شرکت دیگه سوم باز دو سال تو یجای دیگه حالا میخوام بدونم ذکر تمام اینها لازمه؟ مثلا اون دوتای اول رو ذکر نکنم آیا مشکلی پیش میاد؟
2- در مورد سوال مربوط به واکسیانسیون باید yes بزنیم بعدش explain چی بنویسیم دقیقا؟ ( به انگلیسی )
3- من سربازیم تو نیروی انتظامی بوده بنویسم police یا law enforcement یا naja?
4- من دیپلم هنرستان دارم تو قسمت course of study بزنم vocatioal و در قسمت diploma بزنم High school Diploma ?
5 - تو قسمت آشنایی با زبان اگه بزنی انگلیسی امکان داره ازت انگلیسی مصاحبه بشه ؟ چون من چند سال پیش 14 ترم کلاس رفتم میتونم تا حدودی صحبت کنم و تا روز مصاحبه زبانم رو تقویت کنم ولی میترسم ازم انگلیسی مصاحبه بشه کم بیارم حالا میفرمایید ذکر بکنم زبان رو یا نه ؟
ببخشی طولانی شد در پناه حق
1-نه اون دو تای اول زیاد مهم نیست چون زمانش کم بوده.ولی مواظب باش زمان اونا رو ،رو این دو تای بعدی بزنی.یعنی طوری بنویس که تاریخاش با هم بخونه
2-بله.بنویس مدیکال می دم
3-naja البته کاملشو بنویس
4-اره
5-نه ذکر کن.زبان مصاحبه رو خودت تعیین می کنی.پیش افیسر فارسی حرف بزن