موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-11 ساعت 13:46)babak12 نوشته: (2014-07-11 ساعت 11:20)Elahe2015 نوشته: سلام دوستان فرم پسرم را پر کردم ولی قسمت sign باید فعال باشه فعال نیست میشه راهنمایی کنید تشکر
سلام
دوست عزیز
یک بار بارsign out کنید و دوباره وارد شوید
بینید مشکل حل میشه یا نه
سلام
باید اون لینکی که در مورد قوانین سربازی هست و قبل از امضا بازکنید و متن رو ببینیند بعد می تونید امضا کنید
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
نیلان عزیز:اگه اشباه نکنم شما گفتید که پروسه کلیرنس از زمان سابمیت کردن فرم شروع میشه. طبق نظر برخی دوستان اف بی ای چک بعد از مصاحبه شروع میشه.پس باید نتیجه بگیریم که بین کلیرنس و اف بی ای چک تفاوت وجود داره ودو مقوله متفاوت از هم هستند؟ لطفا دوستان دیگر نیز نظر بدن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
بنده فرم انلاین دی اس 260 رو تکمیل و در اخر کانفیرمیشن نامبر را دریافت کردم که در کنار کیس نامبر و دو بارکد بود بعد از اون یه جایی توی سایت باید عکس وارد کرد و باز عکس رو گذاشتم و سیو کردم حالا کار دیگه ای روی فرم انلاین باید انجام بشه یا نه و اینکه جریان این عکس چیه که گذاشتیم در واقع در این مرحله باید از سایت ساین اوت کرد یا نه؟
در ضمن صفحه اخر رو سیو کردم تا بعد پرینت بگیرم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر کارمند قراردادی یک شرکت باشیم که در لیست شرکتهای تحریمیه پروسه کلیرنس طولانی می شه یا خانواده ریجکت می شند؟
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
چرا اینقدر اینجا در هم بر هم شده...بچه ها یکبار هم این سوال را پرسیدم ولی کسی جواب نداد می شه لطفا دوستایی که فرمشون باز شده بگن رنج کیس نامبرشون چنده?
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
1-ی سوال موقع فرم پر کردن باید آدرس آمریکا وارد کنیم یا برا بعد لازمه؟
2-اگه الان بخوام ازدواج کنم و همسرم 1/5 سال ازمبزرگتر باشه مشکلی پیش میاد؟
3-شماره کیس 5000 تا کی فرصت داره فرم پر کنه و وقت مصاحبه هم عقب نیفته؟
ممنون میشم اگه دوستان ج بدن.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من فرم پر کردم مدرک لیسانس رو زدم اما در قسمت کار که میپرسه 2 سال سابقه کاری نیازه اونم زدم و در مورد کارم نوشتم اما از لحاظ بیمه من یک سال نیم سابقه دارم ایا مدرک میخواد برای اثبات سابقه کار