موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
برای خدمت سربازی branch of service را میتونیم mandatory military service بنویسیم یا باید توضیح بیشتری داد؟
برای military speciality چی؟ no speciality کافیه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گل
من فرم DS260 رو آنلاین پر کردم و تموم شد فقط یه سوال دارم
الان من باید ایمیلی دریافت کنم؟ یا ایمیل بزنم به KCC؟
اگه میشه مراحلی که بعد از پر کردن فرم DS260 تا مصاحبه میگذره رو بگین تا این ابهام و نگرانی من برطرف شه
بی نهایت ممنون از زحمات شما
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
من به ی مشکل اساسی در مورد سربازی برخورد کردم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه:
من بعد لیسانس دو ماه آموزش تو ارتش بودم بعد امریه صنایع و معادن که سه ماه بعدش ارشد قبول شدمو رفتم دانشگاه
دوباره بعد ارشد امریه تدریس در دانشگاه آزاد که پارسال کارت پایان خدمتمو 3 پ ا ه فرستاد
حالا چجوری پر کنم این قسمتو؟!!!
با تشکر
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مدرک فوق لیسانس شیمی دارم اما کارم business در فروشگاه پدرم هست. تو قسمتی که خواسته کاری که در آمریکا می خواهیم انجام بدهیم را بنویسیم گزینه ای در رابطه با شیمی نداشت. آیا وارد کردن کاری مرتبط با شیمی در قسمت other باعث کلیر شدن طولانی نمیشه؟ اگر business را انتخاب کنم آیا سابقه کا باید ارائه بدم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
در قمت branch برای سربازی در پدافند هوایی ارتش چی باید بنویسم؟ همون
IRI army یا IRI ARMY - air defence force ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از پر کردن فرم قسمتی که نوشته next step و زیرش نوشته requierment for photograghs رو باید چیکار کنیم؟