2014-08-06 ساعت 19:22
(2014-08-06 ساعت 16:47)آزاده_امین نوشته:(2014-08-06 ساعت 16:31)رضا2015 نوشته:(2014-08-06 ساعت 16:14)آزاده_امین نوشته: دوستان یه سوال...ممنوم میشم راهنمایی کنید
من فرمم روپر کردم اما پاسپورتم تاریخ انقضاش یک ماه دیگس.. حالا میخوام جدید بگیرم باید ایمیل بزنم اطلاع بدم یا همون روز مصاحبه اعلام بشه کافیه؟ چون من از یکی از دوستانم که قبلا برنده شده بود پرسیدم گفت همون روز مصاحبه پاسپورت جدیدتو نشون میدی و پاسپورت قدیمیتو هم میبری
بله میشود.
البته شما میتونی سه روزه پاستو عوض کنی و حتی اگر بلیط پرواز رو رزرو کنی میتونی ببری اداره گذرنامه و یک روزه بگیری گذرنامه رو خیالتم راحت بشود
ممنون دوست عزیز...
آخه باز یکی گفت بهم که پاستو عوض کردی باید درخواست بدی فرم رو آنلاک کنن برات و مشخصات پاس جدیدتو وارد کنی و الا روز مصاحبه بهت گیر میدن...منم استرسی شدم...
پس عوض کردم همون روز مصاحبه بگم کافیه ؟ نگران نباشم؟
یله همون طور که رضا جان اشاره کرد هم همیشه روز مصاحبه اعلام کنید و هم میشه درخواست باز کردن فرم بدید
بهترین راه اینه که شما اول پاسپورت تعویض کنید و بعد بهترین انتخاب داشته باشید (انلاک کردن فرم با زمانبندی کیس نامبر شما )
استرس هم نداشته باشید
دوست عزیز
شما اگه یک امضا درست کنید و اطلاعات کیس وارد کنید دوستان بهتر می تونن شما رو راهنمایی کنن
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
کلیر
مقصد: کالیفرنیا