2014-08-09 ساعت 13:11
(2014-08-08 ساعت 07:53)رضا2015 نوشته:(2014-08-08 ساعت 01:26)vahid1432 نوشته:(2014-08-06 ساعت 18:12)رضا2015 نوشته:(2014-08-06 ساعت 17:57)Sahar812 نوشته:(2014-08-06 ساعت 17:47)رضا2015 نوشته: بله دقیقا
1-فوق لیسانس
2-لیسانس
3- پیش دانشگاهی
4-دیپلم
ممنونم
خواهش دکمه تشکر رو بزنین بهتر هستش
سلام
۱- من فرم رو پر کردم و فقط لیسانس و فوق لیسانسم رو زدم.
خب مگه اینطور نیست که کسی که مدرک دانشگاهی داره دیپلمش رو هم گرفته. اگه اینطوره که باید راهنمایی و ابتدایی رو هم بزنیم دیگه، نه؟
------
۲-من هنوز پاسپورت ندارم و Other Document Visa رو انتخاب کردم و شماره کیسم ۳۰۰ هست و تا زمستان هم نمیتونم پاسپورت بگیرم. کسی اطلاعی داره که مشکلی پیش میاد یا نه؟؟؟
ممنونم
سلام
۱-شما باید به دیپلم ختمش کنی نه لیسانس چون از بعضی ها دکترا هم بودن مدرک دیپلمشون رو هم خواستن!
۲-خوب شما تا اخر هفته که بولتن سپتامبر داره اپدیت میشه جز اولین کارنتی ها هستی ،وقتی اعلام شد که تا چه شماره ای که احتمال زیاد شماره شما هم توش هست ،باید بری به همون سایتی که قبول شدی و نامه محل مصاحبه ات جاگزین نامه قبولیت شده ، ببین کدوم سفارت هستی ایمیل بزن و بگو که نمیتونی تا اون تاریخ بیایی یه زمان دیگه برات مشخص کنن! ولی به جد پیگیرش باش چون الان بچه های ۲۰۲۴ تغییر داده بودن ولی دیگه سفارت بهشون وقت نداده!!
موفق باشی
۱-پس به نظر شما فرم رو تغییر بدم؟ یا روز مصاحبه همه مدارکم رو ببرم کافیه. چون دروغی گفته نشده و یه جورایی هم منطقی هست. البته فکر می کنم اینطوره
۲-ممنون به خاطر راهنماییتون. من ارمنستان رو انتخاب کردم. یعنی ممکنه که بهم وقت ندن؟؟؟
از طریق سفارت ارمنستان باید پیگیر باشد یا هموم کنتاکی آمریکا؟؟؟
از طریق ایمیل باید باهاشون در ارتباط باشم یا تلفن؟؟
ممنون
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز:
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز: