موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-13 ساعت 17:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-13 ساعت 17:31 توسط fatan57.)
سلام دوستان
امروز تو بولتن ویزا دیدم که ماه بعد سری اول 2015 که تو اکتبر کارنت میشن اعلام میشن و cut of point واسه اسیا 2500 بود یعنی ماه بعد کارنت میشیم یا از الا باید منتظر تاریخ مصاحبه باشیم؟
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر خاطرتون باشه من پدرم بالای 60 سال سن داره و لاتاری قبول شده . متاسفانه من که بالای 22 سال دارم و خوا هرم که ازدواج کرده رو به سیستم آنلاین پدرم اضافه کردم و برای خودم و خواهرم فرم DS-260 رو پر کردم ولی سابمیت نکردم . فقط برای پدرم و مادرم فرم DS-260 را کامل پر کردم و سابمیت کردم. به KCC ایمیل زدم که فرمهای خواهرم و خودم رو حذف کنند که جواب زیر را دادند که ما نه اضافه میکنیم و نه حذف میکنیم و فقط فرمها را پر کنید. که منظورشون نفهمیدم که فرمهای من و خواهرم رو میگه یا فرمهای پدرم و مادرم؟؟؟؟
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the DS-260 form with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
الان نمیدونم چکار کنم . آیا فرمهای خودم و خواهرم رو هم سلبمیت کنم؟؟؟؟ در این شرایط که فقط برای پدرم و مادرم فرم رو پر کردم کافیه؟؟؟؟ لطفا من رو راهنمایی کنید . بسیار متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یک سئوال منظور از تاپیک مربوطه کارنتی ها چیه و الان که تا 2500 اعلام شد بایئ چی کار کرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان
در قسمت توضیحات عکس نوشته اگه onlineدارید apply میکنید باید عکس apload کنید 2015 dv من هیج جا جایی واسه upload عکس ندیدم میشه کمک کنید؟
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
رتبه:
117
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من فرم 260 رو پرکردم ولی الان به شک افتادم راجع به مسایلی که اگه کمک کنید ممنون میشم .میخوام ببینم تقاضای آنلاک بدم یا نه ؟
1.من یه مدرک لیسانس داشتم و دوباره شروع کردم به ادامه تحصیل در مقطع لیسانس (یه رشته دیگه)حدود 3 سال خوندم بعد ولش کردم ولی هنوز انصراف ندادم در ضمن ایران هم نبوده .در قسمت سوابق کاری این مساله رو ذکر کردم تا این 3 سال گپ تکلیفش مشخص بشه یعنی زدم دانشجو از 2007 تا 2010.در قسمت number of educational institutions attended زدم 2 و اول لیسانس اصلی رو نوشتم با عنوان bachelor degree و بعد این را نوشتم بعنوان some university courses .در مورد دیپلم هم چیزی نزدم.
2.در ضمن سوابق کاری من مربوط به رشته تحصیلیم نبوده بطور واضح اینکه من لیسانس زبان داشتم ولی تو هواپیمایی کار میکردم و برای این کار هم دوره های مربوط رو گذروندم و سرتیفیکتهاشم دارم با این وجود در جواب سوال does this job require at least 2 years of training or experience ? زدم no
آیا دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن ?
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان